Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 13/1 έως 19/1 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Το πιο πιθανό είναι ότι η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στον τομέα της καριέρας. Ωστόσο, ο Άρης από το ευνοϊκό περιβάλλον του Υδροχόου και ο Δίας από τους Διδύμους θα συντελέσουν στον να αυξήσετε την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και άρα τις πιθανότητες για περισσότερα φλερτ και για ερωτικές εμπειρίες.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι πλανητικές όψεις αυτών των ημερών απαιτούν την προσοχή σας. Η εβδομάδα στιγματίζεται από το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό και από τη σύνοδό της με τον Πλούτωνα. Καλό θα ήταν να είστε έτοιμοι για εκπλήξεις, αναπάντεχα έξοδα, εντάσεις. Επίσης, προσέξτε τις κινήσεις σας. Μην επενδύσετε σε άτομα που θα σας υποσχεθούν εύκολα κέρδη και προτιμήστε να αποφύγετε τις παγίδες που μπορεί να σας στήσει ο ίδιος σας ο εαυτός αν εμπλακείτε σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Μην ξεχνάτε ότι η εβδομάδα κλείνει με τη σύνοδο Ηλίου – Ερμή, η οποία εντείνει τον υποκειμενισμό.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μην αφήσω τον εγωισμό μου να χαλάσει την εικόνα μου. Καλύτερα να μην ενδώσω στις προκλήσεις και να αποφύγω τις κατά μέτωπο αναμετρήσεις, ιδιαίτερα αν διακυβεύεται το κύρος μου.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Η Αφροδίτη που κυβερνά το ζώδιό σας, βρίσκεται στον Αιγόκερω, ένα περιβάλλον που σας ευνοεί αλλά οι όψεις που σχηματίζει μπορεί να προκαλέσουν καταστάσεις ή του ύψους ή του βάθους. Αίμα, δάκρυα κι ιδρώτας που σημαίνει σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό. Τα πάθη βγαίνουν στην επιφάνεια με όλα τα θετικά και τα αρνητικά τους ενώ τα κεραυνοβολήματα είναι αναμενόμενα. Κι όλα αυτά μπορεί να σας συμβούν σε συσκευασία ταξιδίου, σε ένα σεμινάριο, στο πανεπιστήμιο ή σε ένα χώρο φιλοσοφικών ενδιαφερόντων.

Καριέρα – Οικονομικά: Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι, κόντρα στο νωχελικό χαρακτήρα σας, θα αναγκαστείτε να αναλάβετε πολλές ευθύνες, αγγαρείες, υποχρεώσεις συνοδευμένες από τον ανάλογο εκνευρισμό, το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί στη δουλειά σας δεν θα αλλάξει ιδιαίτερα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Επικοινωνιακά κερδίζω έδαφος. Καλό θα ήταν να προγραμματίσω άμεσα κάποια ραντεβού στα οποία ποντάρω και να βρω τους τρόπους να προβληθώ σε περισσότερο κόσμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Η Αφροδίτη παίζει παιχνίδια για πολύ δυνατούς λύτες στον Αιγόκερω, το ζώδιο που σχετίζεται με τον ψυχισμό, τη σεξουαλικότητα, τη λίμπιντό σας. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό αφήνει ανοικτές όλες τις πιθανότητες ενώ η σύνοδός της με τον Πλούτωνα «μιλάει» για μεγάλα πάθη με όλα τα παρελκόμενά τους. Επειδή τα πάντα είναι θέμα διαχείρισης, καλό θα ήταν να μην καταστείλετε τη λίμπιντό σας αλλά, ταυτόχρονα, να μη χάσετε ολοσχερώς τον αυτοέλεγχό σας για να αποφύγετε τις στεναχώριες.

Καριέρα – Οικονομικά: Τα γεγονότα θα σας αναγκάσουν να εστιαστείτε σε υποθέσεις που σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς και, γενικότερα, με διαχείριση οικονομικών τρίτων ή διακανονισμούς. Οι κινήσεις σας πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές. Αν πρόκειται να υπογράψετε ένα διακανονισμό, θα ήταν προτιμότερο να περιμένετε μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή για να αναπτύξω το επικοινωνιακό μου χάρισμα, να κλείσω τα σημαντικά ραντεβού μου, να ταξιδέψω και να επιμορφωθώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Αιγόκερω και σας βάζει κυριολεκτικώς στην πρίζα, μιας και το τετράγωνό της με τον Ουρανό μπορεί να βγάλει οποιαδήποτε απροσδόκητη κατάσταση: από κεραυνοβόλο ερωτικό χτύπημα που έρχεται να διαλύσει ότι ξέρατε και είχατε μέχρι αυτή τη στιγμή μέχρι έναν ξαφνικό καβγά που τα σκάγια του θα είναι αλήθειες που καίνε. Κι όλα αυτά συνοδεύονται από τη σύνοδό της με τον Πλούτωνα, όψη που θα εντείνει τις συναισθηματικές σας εξαρτήσεις, θα σας φέρνει αντιμέτωπους με τους φόβους σας, θα σας εξωθεί σε εγωιστικές διεκδικήσεις και κτητικές συμπεριφορές. Καλύτερα να σκέφτεστε πριν μιλήσετε και να προσπαθήσετε να μην ενδώσετε σε συναισθηματικούς χειρισμούς στους οποίους είστε μανούλες!

Καριέρα – Οικονομικά: Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, κρατήστε μια απολύτως συντηρητική στάση προς όλους και όλα αυτή την εβδομάδα. Όσοι έχετε γεννηθεί στο δεύτερο και κυρίως στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, είστε πιο τυχεροί καθώς οι δυνατότητές σας είναι αρκετές και σας επιτρέπουν να συνάψετε ενδιαφέροντες διακανονισμούς, να υπογράψετε συμβόλαια, να προβληθείτε.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Άρη στο όγδοο ηλιακό μου σπίτι πρέπει να προσπαθήσω να ελέγχω το θυμό μου και, γενικότερα, τα αρνητικά μου συναισθήματα.

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Ο Άρης από τον Υδροχόο σας βάζει στο παιχνίδι του φλερτ και της διάθεσης να το παίξετε μέσα από τον ανταγωνισμό, το πείραγμα, τους διαξιφισμούς και την επιβολή. Ωστόσο, αυτού του είδους τα παιχνίδια χρήζουν προσοχής καθώς τελικά μπορεί να επιφέρουν καβγάδες, παρεξηγήσεις, εντάσεις, τριγμούς. Βρείτε το μέτρο και αξιοποιείστε τον Άρη για να κάνετε έρωτα και όχι πόλεμο. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι κυβερνάει και τα δύο...

Καριέρα – Οικονομικά: Στον οίκο της καθημερινότητας και της εργασίας σας γίνεται πανηγύρι! Η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό ενώ, στο τέλος της εβδομάδας, ο Ερμής θα συναντήσει τον Ήλιο. Φαίνεται ότι οι ευκαιρίες με τα ξαφνικά και αναπάντεχα θα συνυπάρχουν. Από πλευράς σας χρειάζεται περισσότερη ψυχραιμία και καθαρό μυαλό για να μην κάνετε λάθη. Να θυμάστε ότι οι κόλακες και αυτοί που θα παίζουν με την ανάγκη σας να λατρεύετε οτιδήποτε γυαλίζει, μπορεί να είναι λίαν επικίνδυνοι.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας έχω ανοικτά τα μυαλά και την καρδιά μου προς οποιαδήποτε κατεύθυνση κι ας είμαι σε ετοιμότητα να δεχθώ τις αλλαγές. Αρχίζει μια περίοδος που θα μου χρειαστεί περισσότερη ευελιξία και ανοχή.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Το ζώδιο του Αιγόκερω που αντιπροσωπεύει τον οίκο των ερώτων σας, έχει την τιμητική του αυτή την εβδομάδα. Ως εκ τούτου είστε σαφώς ένα από τα ζώδια που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον έρωτα αλλά το θέμα είναι το πώς. Το βέβαιο είναι ότι μιλάμε για εκτόνωση των παθών σας, στην οποία θα σας εξωθήσει το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό και η σύνοδός της με τον Πλούτωνα. Ο τρόπος είναι στο χέρι σας καθώς μπορείτε είτε να εμείνετε στην ανάγκη σας να έχετε δίκιο και να βαυκαλίσετε τον εγωισμό σας είτε να αξιοποιήσετε το εκρηκτικό κλίμα στην κρεβατοκάμαρα.

Καριέρα – Οικονομικά: Η παρουσία του Άρη στο έκτο ηλιακό σας σπίτι θα σας βάλει στο τρέξιμο. Καλείστε να αντεπεξέλθετε σε μία πιεστική καθημερινότητα με πολλές υποχρεώσεις και πιθανές αγγαρείες. Προσπαθήστε να μην φορτώνετε το καθημερινό σας πρόγραμμα για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε αν χρειαστεί να κάνετε κάτι έκτακτο.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να κατανικήσω τη νευρικότητά μου και να προσέχω την υγεία μου γιατί χάνω πολλή ενέργεια.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Η Αφροδίτη παίζει επικίνδυνα παιχνίδια πάθους, κεραυνοβόλων ερώτων, εντάσεων που θα μπορούσαν να βάλουν σε κίνδυνο οικογένειες αν δεν είστε προσεκτικοί και με αυτοέλεγχο. Κι όλα αυτά τη στιγμή που ο Άρης βρίσκεται στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι και σας εξωθεί στο να φλερτάρετε, να χαρείτε τη ζωή σας, να διασκεδάσετε, ανάβοντας πράσινο φως στην όποια διάθεσή σας για καλοπέραση και ατασθαλία.

Καριέρα – Οικονομικά: Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό και η σύνοδός της με τον Πλούτωνα στον άξονα της καριέρας και της οικογένειας θα μπορούσε να αποβεί λίαν επικίνδυνη αστρολογική συγκυρία για όσους δεν προσέξετε με ποιους τρόπους θα ελιχθείτε στους συγκεκριμένους τομείς. Είναι προτιμότερο να αποφύγετε τις πολύ σημαντικές κινήσεις, τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη και, αν νιώσετε πίεση εκ μέρους των συνεργατών σας, είναι καλύτερα να μην αντιδράσετε παρορμητικά.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Προγραμματίζω τις πιο σημαντικές κινήσεις της εβδομάδας για την Παρασκευή και το Σάββατο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Αν θέλετε να φλερτάρετε, αυτή η εβδομάδα κρύβει μυστήριο, πάθος, έρωτα, ακρότητες, κτητικές συμπεριφορές, συναισθηματική υπερχείλιση, ξεσπάσματα! Με λίγα λόγια είναι απολύτως του γούστου σας! Και ίσως εξάρω ακόμη περισσότερο τη διάθεσή σας για φλερτ και τη φαντασία σας αν σας δηλώσω ότι τα πάντα παίζονται στην κόψη του ξυραφιού και εγκυμονούν αρκετούς κινδύνους...

Καριέρα – Οικονομικά: Θέματα επικοινωνίας, επαγγελματικών ταξιδιών, προβολής, διαφήμισης μπαίνουν στο προσκήνιο αλλά συνοδεύονται από άγχος και ένταση. Από την άλλη, ο Άρης επηρεάζει τον άξονα οικογένειας και καριέρας με γεγονότα που θα σας αναγκάσουν να κουραστείτε πολύ, να αναλάβετε ευθύνες, να αναλωθείτε σε υποχρεώσεις. Να θυμάστε ότι όσοι είστε συνεπείς και παραμένετε εστιασμένοι στο σκοπό, τελικά θα δικαιωθείτε.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Προγραμματίζω τα σημαντικά μου ραντεβού για την Παρασκευή και το Σάββατο. Επίσης, στο τέλος της εβδομάδα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να κάνω ένα επαγγελματικό ταξιδάκι, το οποίο πιθανώς θα μου αποφέρει αρκετά κέρδη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Ο συνδυασμός του Άρη από τον Υδροχόο και του Δία από τους Διδύμους είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα σας. Φλερτ με αρκετές δόσεις ελευθερίας και με διασφάλιση της ανεξαρτησίας σας εκτός αν πέσετε στην παγίδα του έρωτα και ενδώσετε σε δεσμεύσεις. Κι αυτό επειδή, ταυτόχρονα, θα διαφανούν κάποιες αδυναμίες σας, τύπου κτητικότητας που ναι μεν θέλετε να τις αρνηθείτε αλλά είναι εκεί και υπάρχουν.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο οικονομικός τομέας αποσπά την προσοχή σας καθώς γίνεται ένα πανηγύρι στον Αιγόκερω, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τα κέρδη σας. Η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και σύνοδο με τον Πλούτωνα, όψεις που μπορεί να φέρουν απώλειες, αναπάντεχα έξοδα αλλά δεν αποκλείεται και η ξαφνική αύξηση των εσόδων σας. Η ενδεδειγμένη διαχείριση από πλευράς σας είναι να μην παίρνετε ρίσκα και να είστε σε ετοιμότητα να καλύψετε κάποια ζημιά. Από την άλλη δεν αποκλείεται να αμειφθείτε αρκετά καλά για κάποια δουλειά σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προγραμματίσω ένα ταξιδάκι, έστω για το επόμενο Σαββατοκύριακο γιατί η αλλαγή παραστάσεων θα με βοηθήσει να αντεπεξέλθω στην καθημερινότητά μου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Ε! Ναι! Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας κάνει τα τερτίπια της και σας δίνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ερωτική σκηνή αυτής της εβδομάδας. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό και η σύνοδός της με τον Πλούτωνα θα σας βάλουν σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι, ιδιαίτερα όσους έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, από το οποίο αλώβητοι θα βγείτε όσοι έχετε το ψυχικό σθένος να αποδεχθείτε τα λάθη σας, τα ελαττώματά σας, τις αδυναμίες σας και να αναλάβετε την ευθύνη των επιλογών σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Καλό θα ήταν να προσέχετε για να έχετε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Προς το τέλος της εβδομάδας, με τη σύνοδο Ηλίου – Ερμή στο ζώδιό σας, θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να καλλιεργήσετε επαγγελματικές σχέσεις, συνεργασίες, να υπογράψετε συμβόλαια και να κάνετε σημαντικές συζητήσεις. Ωστόσο, στις συναλλαγές σας να προσπαθείτε να βλέπετε τα πράγματα από απόσταση γιατί η συγκεκριμένη όψη μπορεί να σας κάνει πολύ υποκειμενικούς. Αν περιορίσετε και τη ροπή προς τις σπατάλες που θα έχετε λόγω του Άρη στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι, όλα θα πάνε καλά.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο μου επιτρέπει να αναζητήσω κάποιες λύσεις στα προβλήματά μου μέσα από συλλογικές δραστηριότητες. Δεν θα χάσω τίποτε αν το επιδιώξω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Οι Υδροχόοι είστε ανοικτοί σε νέες εμπειρίες. Το Σύμπαν τώρα σας δίνει πολλές δυνατότητες, ιδιαίτερα σε εσάς που θέλετε το μυστήριο στην ερωτική σας ζωή. Η Αφροδίτη βρίσκεται στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι σε τετράγωνο με τον Ουρανό και σύνοδο με τον Πλούτωνα. Ανάλογα με το πώς θα την αντιμετωπίσετε, μπορεί να βρεθείτε στη γωνία γεμάτοι παράπονα και φόβους ή να κάνετε όλες τις κινήσεις σας στην αφάνεια, με σβησμένα τα φώτα, κεκλεισμένων των θυρών, μακριά από τα αδιάκριτα μάτια και προσέχοντας γιατί ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σας, σας εξωθεί στον κόντρα ρόλο του αυθορμητισμού και της απόλυτης διαφάνειας...

Καριέρα – Οικονομικά: Η αλήθεια είναι ότι θα έχετε την τάση να δουλεύετε αρκετά σκληρά ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε κάποιες συζητήσεις επαγγελματικού περιεχομένου για μια καινούργια αρχή. Σε κάθε περίπτωση θα αναλάβετε ευθύνες και θα έχετε την τάση να χάνετε πολλή ενέργεια και να εκνευρίζεστε εύκολα γι αυτό να κανακεύετε τους εαυτούς σας με καλό φαγητό και αρκετό ύπνο.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να φυλάω τα νώτα μου από αυτούς που με «αγαπούν» γιατί μπορεί να μη με αγαπούν...

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Η αλήθεια είναι ότι τα παιχνίδια της Αφροδίτης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα στον άξονα των φιλιών και των ερώτων σας μπορεί να φέρουν ένα αναπάντεχο μπέρδεμα με πολλές δόσεις από πάθη, εντάσεις, ρομαντικές εξάρσεις, συναισθηματικές υπερχειλίσεις. Και μπορεί όλα αυτά να ακούγονται φοβικά αλλά δεν απέχουν και πολύ από τα γούστα σας και την ανάγκη σας να βιώσετε ιστορίες βγαλμένες από τις σελίδες των μυθιστορημάτων. Μην απορρίπτετε τις προτάσεις των φίλων σας γιατί δεν αποκλείεται η καινούργια σας περιπέτεια είτε να είναι ένα φιλικό σας πρόσωπο είτε να βρίσκετε κάπου ανάμεσα στα φιλαράκια.

Καριέρα – Οικονομικά: Καλά θα κάνετε να βάζετε ρεαλιστικούς στόχους, κόντρα στην τάση σας να θέλγεστε από οτιδήποτε υπερρεαλιστικό. Αν θέλετε την επιτυχία, φροντίστε να στοχεύετε σε ένα πράγμα τη φορά και να παραμένετε πιστοί στο σκοπό σας, ακόμη κι όταν οι συνθήκες είναι αντίξοες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μην ξεχάσω να προσέχω γιατί μπορεί να δεχτώ κάποιο χτύπημα πίσω από την πλάτη μου. Καλύτερα να μην εμπιστεύομαι άτομα που δεν γνωρίζω καλά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved