Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 6/1 έως 12/1 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Η αλήθεια είναι ότι μπαίνετε λίγο απότομα στα βαθιά νερά των υποχρεώσεων, των αγγαρειών, της καθημερινότητας και παραμελείτε την ερωτική σας ζωή. Συγκεντρωθείτε γιατί με τις όψεις που δέχεστε είναι πιο πιθανό να επέλθει ψυχρότητα παρά να ανέβουν οι θερμοκρασίες, όπως αρμόζει στο ταμπεραμέντο σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από την Τετάρτη, η Νέα Σελήνη της Παρασκευής και ο Ερμής στον Αιγόκερω, δίνουν έμφαση στον τομέα της καριέρας. Τα δυναμικά ξεκινήματα δεν αποκλείονται αλλά πρέπει να γίνουν με πολύ σταθερά βήματα, με σύνεση και με συγκρότηση. Μην ξεχνάτε ότι η εβδομάδα αρχίζει με ένα τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο, όψη που χρήζει της προσοχής σας καθώς θα φέρει απογοήτευση σε όσους δεν στοχεύσουν ακριβώς εκεί που μπορούν να φθάσουν, σε όσους συγχέουν τη ματαιοδοξία με τη φιλοδοξία. Αξιοποιείστε το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο για να πάρετε συνετές αποφάσεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι προτιμότερο να μην στηριχθώ στις συμμαχίες και να κάνω αυτό που ξέρω καλά και, συνήθως, απολαμβάνω: να στηριχτώ αποκλειστικά στις δικές μου δυνάμεις.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Φαίνεται ότι τα άστρα, κόντρα στη διάθεσή σας να παραμένετε αραχτοί σε ασφαλές περιβάλλον, σας ανοίγουν νέους ορίζοντες – δρόμους προς την περιπέτεια. Την Τετάρτη η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω και σε συνδυασμό με τη Νέα Σελήνη και τον Ερμή που βρίσκονται στο ίδιο περιβάλλον, εξωθεί στο να ερωτευτείτε σε ταξίδι ή να «ταξιδέψετε» με το ταίρι σας. Ανασκουμπωθείτε και αξιοποιείστε τις ευνοϊκές περιστάσεις...

Καριέρα – Οικονομικά: Η αλήθεια είναι ότι με τον Άρη στον Υδροχόο να σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο από το Σκορπιό, η εβδομάδα δεν αρχίζει καλά. Οι εντάσεις, οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες που θα αναγκαστείτε να κάνετε, κάθε άλλο παρά πρόοδο στον τομέα της καριέρας θα θυμίζουν. Σημασία έχει ότι πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή γιατί, αν γίνετε ταύροι εν υαλοπωλείο μάλλον τους εαυτούς σας θα βλάψετε και όχι τους άλλους.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας φροντίσω να αξιοποιήσω τις πλανητικές επιδράσεις για να αποκτήσω καινούργιες εμπειρίες είτε μέσω των σπουδών, των γνώσεων, της επιμόρφωσης είτε μέσω των ταξιδιών και των επαφών με περισσότερο κόσμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Το περιβάλλον της λίμπιντό σας ταυτίζεται με το ζώδιο του Αιγόκερου, στο οποίο, εκτός από τον Ερμή και τον Ήλιο, περνάει και η Αφροδίτη. Δεδομένου του γεγονότος ότι την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί και η Νέα Σελήνη, φαίνεται ότι θα έχουμε πολλά σεξουαλικά κέφια συνοδευμένα από αρκετές δόσεις ψυχικής αναστάτωσης. Αν εκτονώσετε τη λίμπιντό σας ερωτικά, έχει καλώς. Αλλιώς αναμένονται εντάσεις που δεν αποκλείεται να αποβούν βλαπτικές για την υγεία των σχέσεών σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Το βάρος των ημερών πέφτει στον οικονομικό τομέα και ιδιαίτερα στις υποθέσεις σας που σχετίζονται με τράπεζες, εφορία, ασφαλιστικούς οργανισμούς, κληρονομιές ή με οικονομικά τρίτων που διαχειρίζεστε εσείς. Τώρα, ιδιαίτερα μετά την Παρασκευή, σας δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσετε τέτοιου είδους υποθέσεις και, αν είναι απαραίτητο, να υπογράψετε οικονομικούς διακανονισμούς.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Την Κυριακή και τη Δευτέρα να προσέχω όταν οδηγώ και να έχω προβλέψει κάθε λεπτομέρεια του ταξιδίου μου για να μην ταλαιπωρηθώ. Επίσης, καλό θα ήταν να μην αφήσω τη νευρικότητά μου να επισκιάσει τη λογική μου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Η Αφροδίτη περνάει την Τετάρτη στον Αιγόκερω, το ζώδιο των σχέσεών σας, όπου την Παρασκευή πραγματοποιείται και η Νέα Σελήνη. Έντονα πάθη συνοδευμένα από αυξημένες ανάγκες για επιβεβαίωση βγαίνουν στην επιφάνεια και εξωθούν στο να περιμένετε περισσότερα από τα ταίρια σας. Οι αποφάσεις για το επόμενο βήμα σύσφιξης σχέσεων επιτρέπονται αλλά υπό τον όρο να έχετε περάσει τη σχέση σας από τα απαραίτητα crash test και να μην είναι προϊόντα παρόρμησης ή εξάρτησης.

Καριέρα – Οικονομικά: Η περίοδος, ιδιαίτερα μετά την Παρασκευή, ευνοεί τα δυναμικά ξεκινήματα, τις συνεργασίες, τις υπογραφές συμβολαίων. Αξιοποιείστε την πολυαστρία στον Αιγόκερω για να κάνετε τις επαφές σας, τις απαραίτητες συζητήσεις και για να κλείσετε καθοριστικής σημασίας ραντεβού.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μην κάνω κανέναν οικονομικό διακανονισμό μέχρι την Τρίτη. Από την Τετάρτη θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να τακτοποιήσω τέτοιου είδους υποθέσεις. Από την Κυριακή μέχρι την Τρίτη να προσέχω γιατί θα έχω την τάση να χάνω εύκολα το έδαφος κάτω από τα πόδια μου και να βυθίζομαι στους φόβους μου. Μην αφήσω κανέναν και τίποτε να με φοβίσει. Ας είμαι συνέχεια στο κέντρο μου.

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Το σύνθημα είναι: προσέχετε για να έχετε! Ο Άρης από τον Υδροχόο, το ζώδιο των σχέσεών σας, κάνει πόλεμο καθώς το τετράγωνό του με τον Κρόνο κάθε άλλο παρά αισιόδοξα μηνύματα στέλνει, ιδιαίτερα για τα Λιοντάρια που έχετε γεννηθεί τέλος Ιουλίου – αρχές Αυγούστου. Οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές και το ποιος έχει τον περισσότερο και καλύτερο εγωισμό όχι μόνο δεν βοηθούν αλλά υποβιβάζουν. Να σκέφτεστε τι σας προάγει και να πράττετε αναλόγως, παραμένοντας πάντα στο ύψος σας...

Καριέρα – Οικονομικά: Οι δουλειές σας ανοίγουν, ιδιαίτερα μετά την Παρασκευή που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της καθημερινότητας και της δουλειάς σας. Αν το επάγγελμά σας προσφέρει αυτή τη δυνατότητα, προσπαθήστε να προωθήσετε τα δημιουργικά σας ταλέντα για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, να υλοποιήσετε μια ιδέα σας, να αρχίσετε μια καινούργια δραστηριότητα στη δουλειά.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πρέπει να διαφυλάξω τον εαυτό μου από τους κόλακες γιατί τους φανερούς εχθρούς μπορώ να τους αντιμετωπίσω αλλά θα δυσκολευτώ με αυτούς που κρύβονται πίσω από το λαμπερό τους περιτύλιγμα.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Μετά τον Ερμή και τον Ήλιο, την Τετάρτη περνάει και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, το ζώδιο των ερώτων, των παιδιών, της δημιουργικότητάς σας ενώ την Παρασκευή πραγματοποιείται εκεί και η Νέα Σελήνη! Εννοείται ότι το πλανητικό σκηνικό είναι φτιαγμένο για να ξεδιπλώσετε την ερωτική σας διάθεση, να φλερτάρετε, να χαρείτε, να διασκεδάσετε, να μπείτε σε περιπέτειες, να βιώσετε ένα καινούργιο έρωτα! Εσείς δεν έχετε παρά να το αξιοποιήσετε δεόντως...

Καριέρα – Οικονομικά: Ο πολεμοχαρής Άρης βρίσκεται στο ζώδιο της δουλειάς, της υγείας, της καθημερινότητάς σας και σχηματίζει ένα αρκετά σκληρό τετράγωνο με τον Κρόνο από το Σκορπιό. Καλό θα ήταν να προσέχετε γιατί θα χάνετε ενέργεια και θα είστε ευάλωτοι σε ιώσεις και εμπύρετες αδιαθεσίες. Το πιο πιθανό είναι να αναλάβετε πολλές ευθύνες και η δουλειά σας να σας φαίνεται σαν αγγαρεία.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μην αφήσω τα ταλέντα μου ανεκμετάλλευτα. Αυτή την εβδομάδα και ιδιαίτερα μετά την Παρασκευή, θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να τα αξιοποιήσω. Δεν αποκλείεται να ευδοκιμήσει η προσπάθειά μου και να ανοίξουν νέοι ορίζοντες για μένα.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Μολονότι δεν σας φαίνεται, το ζειν επικινδύνως, ιδιαίτερα σε ότι σχετίζεται με έρωτες, είναι αρκετά του τύπου σας, οπότε θα τα βγάλετε πέρα και με τον Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο, στο ζώδιο των ερώτων σας και σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο. Οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζετε, οφείλονται πιότερο στις πιθανότητες σπασμωδικών αντιδράσεων από πλευράς σας λόγω ανασφάλειας και λιγότερο στην τύχη. Με λίγα λόγια, συμμαζευτείτε και στοχαστείτε ή μην κάνετε στους άλλους αυτά που δεν θα θέλατε να σας κάνουν.

Καριέρα – Οικονομικά: Πολυαστρία και Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω συνθέτουν ένα σκηνικό που απαιτεί αρκετή προσπάθεια από πλευράς σας για να επιφέρει θετικά αποτελέσματα. Αυξάνονται οι υποχρεώσεις σας τόσο οι οικογενειακές όσο και οι επαγγελματικές. Αν θέλετε να κάνετε τώρα μια καινούργια αρχή στη δουλειά ή μια ανακαίνιση στο σπίτι ή μια μετακόμιση, υπάρχει πρόσφορο έδαφος αλλά τίποτε δεν θα είναι απλό. Πρέπει να είστε εστιασμένοι στους στόχους σας, έτοιμοι για σκληρή δουλειά.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλύτερα να αναβάλω τις οικονομικές μου δοσοληψίες για την επόμενη εβδομάδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιό σας και σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη, όψη που μπορεί να σας ασκήσει πιέσεις από εκεί που δεν το περιμένετε, δηλαδή με πιο πιθανό σενάριο να είστε εσείς οι ίδιοι που θα αναμοχλεύσετε καταστάσεις οι οποίες θα επιφέρουν την ένταση. Αν συγκατοικείτε με το ταίρι σας, καλό θα ήταν να αφήσετε τα σκεύη της κουζίνας στη θέση τους και να προσπαθήσετε να αξιοποιήσετε την Αφροδίτη και τον Ερμή από τον Αιγόκερω για να λύσετε τις διαφορές σας με το καλό και τη συζήτηση. Προσπαθήστε να αναπτύξετε το όποιο επικοινωνιακό σας χάρισμα για να γεφυρώσετε αποστάσεις. Οι αδέσμευτοι έχετε τα άστρα με το μέρος σας για να φλερτάρετε και όσοι είστε δεσμευμένοι κάτω από τον έναστρο ουρανό και όχι από την ίδια στέγη, αξιοποιείστε το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα για να γίνεται το ζευγάρι που μετράει τα άστρα...

Καριέρα – Οικονομικά: Η αλήθεια είναι ότι τα οικογενειακά βάρη θα σας φανούν λίγο δύσπεπτα. Στη δουλειά ευνοούνται οι επαφές σας, τα ραντεβού, οι προσπάθειες να υλοποιήσετε νέες ιδέες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Τα ταξίδια, επαγγελματικά ή αναψυχής, ευνοούνται αυτή την εβδομάδα και ιδιαίτερα μετά την Παρασκευή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Από την Τετάρτη η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιό σας, έχοντας αφήσει μιαν καλή ανάμνηση και σε κάποιους κάτι ωραίο και ίσως κεραυνοβόλο. Τώρα θα πρέπει να αρκεστείτε στη ρουτίνα καθώς η προσοχή σας πρέπει να στραφεί σε πιο πρακτικά θέματα. Ωστόσο, ας μην ξεχνάμε ότι ο Δίας βρίσκεται στους Διδύμους, στο περιβάλλον των σχέσεών σας και δεν παύει να τις πριμοδοτεί.

Καριέρα – Οικονομικά: Ερμής, Αφροδίτη και Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω αυτή την εβδομάδα. Ο τομέας των οικονομικών σας ανθίζει, γεγονός που πρέπει να αξιοποιήσετε οπωσδήποτε. Τώρα και ιδιαίτερα μετά την Παρασκευή, σας δίνεται η ευκαιρία να προωθήσετε νέες ιδέες και σχέδια που θα αυξήσουν το εισόδημά σας. Επίσης, στο τέλος της εβδομάδας, υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να κάνετε κάποια ραντεβού, τα οποία δεν αποκλείεται να επιφέρουν σημαντικούς καρπούς

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω γιατί θα κουράζομαι εύκολα και θα χάνω ενέργεια. Επίσης, ιδιαίτερα την Κυριακή και τη Δευτέρα, να προσέχω όταν οδηγώ ή ταξιδεύω γιατί μπορεί να ταλαιπωρηθώ πολύ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Από την Τετάρτη η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σας για να ρίξει το ερωτικό της φίλτρο και να προσφέρει την απολαυστική της αναστάτωση. Με δεδομένο ότι στο ζώδιό σας βρίσκονται ο Ήλιος και ο Ερμής και ότι την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη, μάλλον παίρνετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον έρωτα και, βεβαίως, είναι στο χέρι σας το πώς θα τον χρησιμοποιήσετε και πού θα σας οδηγήσει. Πάντως αξίζει τον κόπο να φροντίσετε για την ικανοποίηση των αναγκών σας και να απολαύσετε τα δώρα της Αφροδίτης.

Καριέρα – Οικονομικά: Η εβδομάδα, ιδιαίτερα μετά την Παρασκευή, είναι καλή για να προβείτε σε καινούργιες συνεργασίες, να προβληθείτε, να αυξήσετε την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, να επιδείξετε τις ικανότητές σας, να αυξήσετε την πελατεία σας. Εννοείται ότι πρέπει να την αξιοποιήσετε όσο μπορείτε, ιδιαίτερα αν υπάρχει η προοπτική για μια καλή συνεργασία.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω την οικονομική μου διαχείριση, να αποφύγω τις σπατάλες, να μην κάνω τίποτε σπασμωδικό, ιδιαίτερα την Κυριακή και τη Δευτέρα, γιατί το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο μπορεί να με δυσκολέψει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σας και, στην αρχή της εβδομάδας, σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο. Η όψη είναι λίαν επικίνδυνη για τους πιο θερμόαιμους του ζωδίου σας γιατί μπορεί να σας βάλει σε καβγάδες, ανταγωνιστικές συμπεριφορές, παιχνίδια εξουσίας από τα οποία συνήθως βγαίνουν χαμένες και οι δύο πλευρές. Επιστρατέψτε την ψυχραιμία σας και, αν νιώθετε πίεση, προτιμήστε να κρατήσετε αποστάσεις παρά να μπείτε σε εμπόλεμες καταστάσεις. Εκτός αν τη στιγμή που θα ανάψουν τα αίματα, θυμηθείτε ότι είναι προτιμότερο να κάνετε έρωτα και όχι πόλεμο (η καλύτερη διέξοδος του Άρη)...

Καριέρα – Οικονομικά: Με τη Νέα Σελήνη, την Αφροδίτη και τον Ερμή στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, πρέπει να είστε έτοιμοι να διαλύσετε κάθε φόβο σας και ικανοί να δουλέψετε ως αφανής ήρωες. Ωστόσο, η δουλειά σας δεν θα πάει χαμένη και, σύντομα, θα αμειφθείτε για τις προσπάθειές σας. Απλά, αυτή την περίοδο, είναι προτιμότερο να κρατάτε τους τόνους χαμηλά.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω τον εαυτό μου, να τρέφομαι υγιεινά και να κοιμάμαι καλά γιατί χάνω πολλή ενέργεια και πολύ εύκολα.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Την Τετάρτη η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω και σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Ο ρομαντισμός σας ανθίζει αλλά μαζί του αυγατίζουν και οι πιθανότητες να ζήσετε κάτι όμορφο, συγκινητικό, ικανοποιητικό. Δεν αποκλείεται να ενδώσετε σε κάποια ερωτική φιλία ή μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον να αναδυθεί ένας έρωτας.

Καριέρα – Οικονομικά: Με την πολυαστρία και τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, οι στόχοι σας ευοδώνονται με μεγαλύτερη ευκολία. Μετά την Παρασκευή το έδαφος είναι γόνιμο για να προωθήσετε τα σχέδιά σας, ακόμη και τα πιο ευφάνταστα, αρκεί να είναι συμβατά προς τα ταλέντα και τα προσόντα σας. Επίσης, η περίοδος είναι καλή για να ασχοληθείτε λίαν επιτυχώς με τις συλλογικές σας δραστηριότητες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στην αρχή της εβδομάδας, πράγμα επικίνδυνο για την υγεία μου καθώς χάνω ενέργεια και μπορεί να αδιαθετήσω και να ανεβάσω πυρετό. Να προσέχω, να τρέφομαι καλά, να μην αγχώνομαι. Επίσης, πρέπει να φυλάω τα νώτα μου από τους άσπονδους φίλους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved