Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 30/12 έως 5/1 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Το 2013 αρχίζει πιο χαρωπά με την Αφροδίτη από τον Τοξότη να υπόσχεται χαρές, διασκεδάσεις και παιχνιδιάρικη διάθεση. Αν βάλουμε στο παιχνίδι τον Άρη από τον Υδροχόο και το Δία από τους Διδύμους, τότε έχουμε τις καλύτερες συνθήκες για φλερτ και σημαντική αύξηση της περιρρέουσας ατμόσφαιρας ήτοι περισσότερες επιλογές.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ήλιος που βρίσκεται στον Αιγόκερω μόλις έχει ξεφύγει από τα δόντια του Πλούτωνα. Τώρα μπορείτε να ελπίζετε ότι το Φως του θα πέσει στον τομέα της καριέρας σας. Ωστόσο, τα Κριάρια του Μάρτη πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί για να μην γίνετε έρμαια της παρόρμησής σας. Ο Ερμής που μπαίνει στον Αιγόκερω οδεύει ολοταχώς προς το τετράγωνό του με τον Ουρανό και μπορεί να σας μετατρέψει σε επαναστάτες χωρίς αιτία και μάλιστα σε δύσκολες εποχές.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να μην ξεχάσω ότι από την Πέμπτη μέχρι το Σάββατο ο Άρης με τον Ουρανό σχηματίζουν ένα ωραιότατο τρίγωνο και με διευκολύνουν να αυξήσω τους οπαδούς μου, να περάσω καλά με τους φίλους μου, να κάνω χρήσιμες δημόσιες σχέσεις και να ενισχύσω τη φήμη μου.

Ευχή για το 2013: Να χρησιμοποιείτε με σύνεση το δυναμισμό και τη μαχητικότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Τοξότη, το όγδοο ηλιακό σας σπίτι, έτοιμη να αποδώσει τα μέγιστα σε φαντασία, έμπνευση και ερωτισμό. Η λίμπιντο ξυπνάει και διεκδικεί φιλήδονες καταστάσεις, ατμόσφαιρα και καλή παρέα! Αν βεβαίως όλα αυτά συμβούν στα πλαίσια μιας σοβαρής σχέσης που θέλετε να την υποστηρίξετε και να αναλάβετε την ευθύνη της για να καλοπιάσετε και τον Κρόνο, θα είστε ακόμη καλύτερα.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο Κρόνος «μιλάει» για ξεκαθαρίσματα στις συνεργασίες σας, ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας που θα δεχθεί ένα αρκετά επιθετικό τετράγωνο από τον Άρη. Οι Ταύροι που έχετε γεννηθεί τον Απρίλιο, πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί. Το βέβαιο είναι ότι μετά τη χαλαρότητα των γιορτών μπαίνετε στα βαθιά νερά και αναγκάζεστε να αναλάβετε πολλές ευθύνες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω όταν ταξιδεύω από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή γιατί με το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού μπορεί να ταλαιπωρηθώ.

Ευχή για το 2013: Να βρείτε τη δύναμη να υποστηρίξετε τις σχέσεις και τις επιλογές που σας ταιριάζουν και σας προάγουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Τοξότη ενώ ο Άρης από τον Υδροχόο σχηματίζει τρίγωνο με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σας και σας δίνουν μια εξέχουσα θέση στο ερωτικό σκηνικό της εβδομάδας. Αξιοποιείστε τις περιστάσεις για να φλερτάρετε, να κάνετε σχέση, να ταράξετε τα λιμνάζοντα ύδατα μιας μακρόχρονης σχέσης και –γενικότερα- για να ευχαριστηθείτε όπως και ότι θέλετε.

Καριέρα – Οικονομικά: Αν η διασκέδαση και οι έρωτες σας αφήσουν χώρο και χρόνο για να συγκεντρωθείτε στη δουλειά, θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες για επαφές, συζητήσεις, κλείσιμο συμφωνιών. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν να μη διαπραγματευτείτε τώρα σοβαρές οικονομικές υποθέσεις με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες γιατί μπορεί να μην εκτιμήσετε σωστά τις παραμέτρους των θεμάτων σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ καλή για ταξίδια. Ας την αξιοποιήσω για να φορτίσω τις μπαταρίες μου.

Ευχή για το 2013: Να βρείτε τους τρόπους να αξιοποιήσετε το Δία στο ζώδιό σας δημιουργικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Η αλήθεια είναι ότι είναι προτιμότερο να κρατάτε μικρό καλάθι παρά να επενδύετε αυθωρεί και παραχρήμα με τον κίνδυνο να μείνετε μπουκάλα. Αυτό πρέπει να το προσέχετε ιδιαιτέρως οι γεννημένοι τον Ιούνιο, ιδιαίτερα μετά τις 24/6. Να θυμάστε ότι μέσα στο 2013 πριμοδοτούνται οι Καρκίνοι που θα τολμήσουν να δώσουν τέλος σε καταστάσεις που δεν τους προάγουν, όσοι είστε έτοιμοι να αναλάβετε τις ευθύνες των επιλογών σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Αν σπεύσετε να επιστρέψετε στη δουλειά, μετά την ανάπαυλα των αργιών, το κλίμα θα είναι πιο ευχάριστο καθώς η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα ρίξει τη χρυσόσκονη της αρμονίας. Ωστόσο, είναι προτιμότερο να μην διαπραγματευτείτε τώρα μια καινούργια συνεργασία και να αναβάλετε τέτοιου είδους δραστηριότητες για την επόμενη εβδομάδα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μην κάνω κανέναν οικονομικό διακανονισμό αυτή την εβδομάδα. Μπορώ να αναβάλω τις συναλλαγές μου με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες για την επόμενη.

Ευχή για το 2013: Να κρατήσετε στη ζωή σας σχέσεις και καταστάσεις που σας δίνουν ασφάλεια και χαμόγελα και όχι ανθρώπους που σας ρίχνουν και σας δεσμεύει μαζί τους η ανασφάλεια και η εξάρτηση.

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Τοξότη, το ζώδιο των ερώτων σας και σας βάζει σε ένα παιχνίδι καλής διάθεσης και ερωτισμού, ιδιαίτερα στα Λιοντάρια που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Από την άλλη το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο, στο τέλος της εβδομάδας, δεν αποκλείεται να προκαλέσει κάποιες εντάσεις, τις οποίες πρέπει να διαχειριστείτε με σωφροσύνη για να μην κλυδωνίσουν τη σχέση σας. Πιο προσεκτικοί πρέπει να είστε όσοι έχετε γεννηθεί 30/7 – 2/8.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι μέρες προσφέρονται για να αναπτύξετε τις δημιουργικές σας ιδέες και να βρείτε συμμάχους για να τις προωθήσετε. Η χρονιά θα ευνοήσει όσους είστε έτοιμοι να δουλέψετε σκληρά. Οι πιέσεις είναι πιθανότατες αλλά, αν τις διαχειριστείτε με ψυχραιμία, πιθανώς να σας αναδείξουν αντί να σας βλάψουν.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να επικεντρωθώ στον έρωτα και στα παιδιά μου και να αποφύγω τις συμφωνίες, ιδιαίτερα μετά την Παρασκευή.

Ευχή για το 2013: Είθε να μη χάσετε τη λάμψη σας, ακόμη κι αν οι συνθήκες επιβάλλουν να αναλάβετε πολλές ευθύνες.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Ο Ήλιος είναι πλέον ελεύθερος και ωραίος χωρίς τον Πλούτωνα να τον βαραίνει και βρίσκεται στο ζώδιο που σχετίζεται με έρωτα, παιδιά, δημιουργικότητα. Αξιοποιείστε τον δεόντως αλλά να προσέχετε γιατί ο κυβερνήτης σας Ερμής κάνει τη θεαματική είσοδό του στο ίδιο περιβάλλον αλλά με την τάση να σας αναστατώσει λόγω του τετραγώνου του με τον Ουρανό.

Καριέρα – Οικονομικά: Η αλήθεια είναι ότι η καλύτερη επιλογή γι αυτές τις μέρες θα ήταν να αφοσιωθείτε στην οικογένειά σας από την οποία μπορείτε να περιμένετε αρκετές χαρές. Αν, ωστόσο, είστε υποχρεωμένοι να δουλεύετε, να είστε έτοιμοι να αναλάβετε πολλές ευθύνες και μάλλον θα πιεστείτε αρκετά.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω κάθε μου κίνηση από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή, να προστατεύω τα παιδάκια μου και να μην αφήνω τίποτε στην τύχη του.

Ευχή για το 2013: Να είστε έτοιμοι να αξιοποιήσετε τις καινούργιες γνωριμίες σας, απαλλαγμένοι από την καχυποψία και τις δυσάρεστες συνέπειές της.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Φαίνεται ότι το 2013 σας βρίσκει με άγριες διαθέσεις, με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιο που σχετίζεται με τους έρωτες, τα παιδιά, τη δημιουργικότητά σας και την Αφροδίτη να σιγοντάρει από τον Τοξότη, αυξάνοντας την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Οι οπαδοί των ξέφρενων περιπετειών, δηλαδή κάθε αξιοπρεπής Ζυγός, θα έχετε την τιμητική σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Αναμφισβήτητα το προτιμότερο είναι να ξεκουραστείτε, να επικεντρωθείτε στη διασκέδαση, στην οικογένεια και στα παιδιά σας. Αλλιώς θα πρέπει να προσέχετε στο περιβάλλον της δουλειάς γιατί μπορεί να ειπωθούν παρορμητικά πράγματα που μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις ή ακόμη και ρήξη συνεργασιών.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να αξιοποιήσω το θετικό εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό παραμονή και ανήμερα Πρωτοχρονιάς για να ταράξω τα λιμνάζοντα νερά της προσωπικής μου ζωής χωρίς να διαταράξω τη σχέση μου.

Ευχή για το 2013: Να είστε έτοιμοι για να κάνετε την επανάστασή σας και τις απαιτούμενες αλλαγές αλλά με συνειδητοποιημένες επιλογές και αποφεύγοντας τον πειρασμό να γίνετε επαναστάτες χωρίς αιτία.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Έρωτας με Κρόνο στο ζώδιό σας σημαίνει θηλιά δέσμευσης ή μάλλον δακτυλίδι; Είναι σημαντικό να το θυμάστε όχι μόνο γι αυτή την εβδομάδα αλλά για όλη τη χρονιά. Σχέσεις που δεν αντέχουν στις κακουχίες γιατί δεν στηρίζονται σε γερά θεμέλια, μπορεί να μην αντέξουν. Οι «σιδερένιες» σχέσεις δεν αποκλείεται να μας δώσουν παιδάκια και οικογένεια. Προς το παρόν, οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο να προσέχετε λίγο τον ταραχώδη Άρη από τον Υδροχόο που ενεργοποιεί επιθετικά τον Κρόνο.

Καριέρα – Οικονομικά: Πολλή δουλειά, ανάληψη ευθυνών, αγγαρείες και κούραση εγκυμονεί όλο το 2013. Αρχίζει έντονα για να μην το ξεχάσετε. Αν πάλι μπορείτε να ξεφύγετε τους σκοπέλους παρατείνοντας τις αργίες, θα έχετε κάνει μια πολύ καλή επιλογή για την ψυχική σας ισορροπία.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από την Παρασκευή να μην αφήσω καμία παρεξήγηση να δημιουργήσει προβλήματα στις οικογενειακές μου σχέσεις.

Ευχή για το 2013: Να ξεκαθαρίσετε το τοπίο σας από αυτούς που υπάρχουν στη ζωή σας λόγω των εξαρτήσεων και των ανασφαλειών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας στέφεστε οι πρωταγωνιστές της Θεάς του Έρωτα και γι αυτή την εβδομάδα. Αξιοποιείστε το καλό σας άστρο και άστε το να σας οδηγήσει στη χαρά, τις απολαύσεις, τις ηδονές. Φλερτ, παιχνίδια και τα συναφή όχι μόνο επιτρέπονται αλλά και επιβάλλονται. Ας μην ξεχνάμε ότι σιγοντάρει και ο Δίας από τους Διδύμους, ο οποίος σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη!

Καριέρα – Οικονομικά: Αν σας μείνει χρόνος από τη διασκέδαση για να ασχοληθείτε με τις δουλειές σας, οι μέρες είναι καλές για να κάνετε τις επαφές σας, να κλείσετε συμφωνίες, να κάνετε κάποια ραντεβού καθοριστικής σημασίας. Προσεκτικοί πρέπει να είστε με τη διαχείριση των οικονομικών σας γιατί μπορεί να προκύψει κάποιο έκτακτο έξοδο.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να αξιοποιήσω τις αργίες για να περάσω καλά με τους φίλους μου και να γνωρίσω καινούργιο κόσμο.

Ευχή για το 2013: Να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν δημιουργικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Φαινομενικά επικρατεί ένα κλίμα ηρεμίας στον αισθηματικό τομέα με μια ροπή να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις λόγω του Ερμή που περνάει στο ζώδιό σας και σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό. Παράλληλα, ο Ήλιος θα «ζεσταίνει» την ατμόσφαιρα και τελικά υπάρχουν πολλές ελπίδες να συντηρηθούν οι ισορροπίες. Ωστόσο, μέσα σε όλα αυτά, η Αφροδίτη βρίσκεται στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι και δεν αποκλείει τα μυστικά, ακόμη και τα πιο πιπεράτα...

Καριέρα – Οικονομικά: Η αλήθεια είναι ότι σας χρειάζεται λίγη ανάπαυλα. Αν, ωστόσο, είστε αναγκασμένοι να επιστρέψετε στις δουλειές σας, να είστε έτοιμοι να αναλάβετε αρκετές ευθύνες αλλά ευτυχώς από τη φύση σας είστε φτιαγμένοι για να αντέχετε στα δύσκολα. Είναι πιθανό να πιεστείτε λόγω εκτάκτων εξόδων ή δυσβάσταχτων οικονομικών υποχρεώσεων.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μην κάνω καμία σημαντική οικονομική κίνηση την Παρασκευή ή το Σάββατο.

Ευχή για το 2013: Να υπάρχει γόνιμο έδαφος για να προωθήσετε τις υποθέσεις σας και να κάνετε τις απαιτούμενες αλλαγές σας όσο πιο αναίμακτα γίνεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Αν μη τι άλλο, το 2013 μπαίνει δυναμικά με τον Άρη να δεσπόζει στο ζώδιό σας, σχηματίζοντας ένα ωραιότατο τρίγωνο με το Δία και ένα θερμότατο εξάγωνο με τον Ουρανό. Φαίνεται ότι είστε έτοιμοι να εκραγείτε και –ίσως- μπορεί να σας συμμαζεύει κάπως ο Κρόνος που μπαίνει στο παιχνίδι με ένα τετράγωνο προς τον Άρη. Ωστόσο, αυτό που κάνει είναι να σας «μειώνει» από υπερηφαίστεια σε απλά ηφαίστεια. Αν διαχειριστείτε αυτή την ενέργεια για να κάνετε έρωτα και όχι πόλεμο, θα το χαρείτε ιδιαιτέρως...

Καριέρα – Οικονομικά: Αν οι ερωτικές περιπέτειες σας αφήσουν χώρο και χρόνο για δουλειές, τότε να είστε προετοιμασμένοι για πολλές ευθύνες, αγγαρείες, ένταση, πολλή δουλειά. Παράλληλα, φροντίστε να καλύπτετε τα νώτα σας γιατί μπορεί να υπάρξουν κουτσομπολιά σε βάρος σας, πιθανώς βλαπτικά για το κύρος σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μην ξεχάσω να αφιερώσω χρόνο και ενέργεια στους φίλους μου και να περάσω καλά μαζί τους.

Ευχή για το 2013: Να βρουν αντίκρισμα οι κόποι σας και να εδραιώσετε μια καριέρα που να σας δίνει περισσότερη ασφάλεια.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Φαίνεται ότι το 2013 δεν αρχίζει παραμυθένια αλλά, ευτυχώς, δεν είναι και επιθετικό. Να είστε θετικοί στις προσκλήσεις, ακόμη και τις προκλήσεις των φίλων γιατί μπορεί να σας επιφυλάσσουν μια ευχάριστη έκπληξη.

Καριέρα – Οικονομικά: Το κλίμα είναι θετικό για να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Τοξότη, δεν αποκλείεται να κερδίσετε στο παιχνίδι των εντυπώσεων και να πάρετε τα εύσχημα από τους ανωτέρους σας. Γενικότερα, υπάρχουν οι προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο αλλά θα πρέπει να προσέχετε πάρα πολύ σε ποιους θα εμπιστευτείτε τα σχέδιά σας και ποιοι θα είναι οι σύμμαχοί σας για την ευόδωσή τους.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μην ξεχαστώ και δεν προσέχω γιατί μπορεί να γίνω το θύμα κάποιων ατόμων που θα δράσουν παρασκηνιακά σε βάρος μου. Καλύτερα να φυλάω τα ρούχα μου για να έχω τα μισά...

Ευχή για το 2013: Είθε ο Δίας να σας φέρει ευημερία και αφθονία στη δουλειά και στην προσωπική σας ζωή!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved