Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 28/10 έως 3/11 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Η Πανσέληνος του Οκτώβρη πραγματοποιείται το βράδυ της Δευτέρας στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου που επηρεάζει τα οικονομικά σας, με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Κρόνο. Λάβετε τα μέτρα σας και κάντε μια συνετή διαχείριση, προκειμένου να είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τυχόν αντίξοες καταστάσεις. Είναι προτιμότερο να μην πάρετε δάνειο αυτές τις μέρες γιατί μπορεί να δυσκολευτείτε να το ξεχρεώσετε. Επίσης, δεν αποκλείεται να είστε πιο αγχωμένοι λόγω ανασφαλειών. Μην ξεχνάτε ότι ο Κρόνος απαιτεί συγκρότηση και πολλή δουλειά.

Προσέχετε για να έχετε: Ο Ερμής μπαίνει στον Τοξότη, το ένατο ηλιακό σας σπίτι και σας ευνοεί για να διεκπεραιώσετε εκκρεμότητες με το εξωτερικό, με ανώτερες σπουδές, με το εμπόριο. Ωστόσο, μέχρι την Τετάρτη θα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, όψη που χρήζει προσοχής γιατί μπορεί να χαθεί εντελώς ο ορθολογισμός σας.

Κρατάμε το καλό: Την Κυριακή η Αφροδίτη περνάει στο Ζυγό και ρίχνει φως στις σχέσεις, τις συνεργασίες, τις επαφές σας. Αξιοποιείστε τις περιστάσεις, ιδιαίτερα στην προσωπική σας ζωή γιατί τώρα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να γεφυρώσετε τις αποστάσεις και να ανακτήσετε το θετικό κλίμα στη σχέση σας.


ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται το βράδυ της Δευτέρας στον άξονά σας, με τη Σελήνη να δεσπόζει στο ζώδιό σας, σας δίνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την εβδομάδα. Η παρουσία του Κρόνου στο πλανητικό σκηνικό δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τα πράγματα γι αυτό πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις διαπραγματεύσεις σας και, γενικότερα, στις σχέσεις σας. Αν νιώσετε πιεσμένοι ή συμβούν καταστάσεις που θα σας κάνουν να νιώθετε ανασφαλείς, είναι προτιμότερο να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να κάνετε την ενδοσκόπησή σας για να βρείτε τα πιθανά λάθη σας και να τα αναθεωρήσετε.

Προσέχετε για να έχετε: Η Αφροδίτη μπαίνει στο Ζυγό και πραγματοποιεί μία όψη 150 μοιρών με τον Ποσειδώνα, γεγονός που μπορεί να σας κάνει ευάλωτους σε απάτες, αυταπάτες, ψευδαισθήσεις. Καλό θα ήταν να θυμάστε ότι κάθε τι που λάμπει δεν είναι χρυσός...

Κρατάμε το καλό: Αν αξιοποιήσετε τις αρετές του Κρόνου που είναι η συγκρότηση, η σύνεση, η υπομονή, η επιμονή και η εργατικότητα, μακροπρόθεσμα θα βγείτε κερδισμένοι και θα ευγνωμονείτε το Σύμπαν για τις πιέσεις που δέχεστε σήμερα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Η Πανσέληνος που θα φωτίσει τον ουρανό το βράδυ της Δευτέρας, θα λάβει χώρα στον άξονα έκτου – δωδεκάτου σας, γεγονός που θα σας προκαλέσει εντάσεις στο χώρο της δουλειάς. Η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο πιεστική καθώς θα αναγκαστείτε να αναλάβετε πολλές ευθύνες, ενδεχόμενα περισσότερες απ' όσες μπορείτε να σηκώσετε. Φροντίστε να τρέφεστε πιο υγιεινά και να μην κόβετε ώρες από τον ύπνο σας γιατί θα χάνετε πολλή ενέργεια και θα πρέπει να την αναπληρώνετε.

Προσέχετε για να έχετε: Μην ανακατεύεστε σε κουτσομπολιά και, γενικότερα, αποφύγετε τις ιντριγκαδόρικες καταστάσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να βλάψουν την εικόνα σας. Επίσης, να σκέφτεστε και να αναλύετε καλά τα θέματα που σας απασχολούν καθώς ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής μπαίνει στον Τοξότη και θα σχηματίσει μία όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα, καταλύοντας τον ορθολογισμό σας.

Κρατάμε το καλό: Η είσοδος της Αφροδίτης στο Ζυγό, από την Κυριακή, δίνει το σύνθημα για περισσότερα ερωτικά παιχνίδια, γεγονός που θα φτιάξει τη διάθεσή σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου που σχετίζεται με τους έρωτες, τους στόχους, τις φιλίες σας και η πιο σημαντική της όψη είναι η σύνοδος του Κρόνου με τον Ήλιο και η αντίθεσή του με τη Σελήνη. Αυτά τα ζώδια στα οποία θα γίνει η Πανσέληνος, «βλέπουν» με θετική όψη το δικό σας γι αυτό το χειρότερο που θα μπορούσε να σας συμβεί είναι να χάσετε το κέφι σας ή να είστε πιο κυκλοθυμικοί του συνηθισμένου σας. Αν, ωστόσο, αξιοποιήσετε τις δυνατότητες που σας δίνει ο Κρόνος, θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για να βγάλετε κέρδος από τα ταλέντα σας, να προωθήσετε δημιουργικές ιδέες, να αναλάβετε την ευθύνη ενός παιδιού. Παράλληλα, αν τα γεγονότα σας υποδείξουν ότι πρέπει να αναθεωρήσετε κάποιες φιλίες ή κάποια σχέδιά σας, μη διστάσετε να το κάνετε. Θα επιτύχετε, αν είστε έτοιμοι για αλλαγές κι αν δουλέψετε σκληρά.

Προσέχετε για να έχετε: Θα είστε συναισθηματικά ευάλωτοι και υπερχειλισμένοι. Προσπαθήστε να μη γίνεστε χειριστικοί, ιδιαίτερα με όσους αγαπάτε.

Κρατάμε το καλό: Η Αφροδίτη μπαίνει στο Ζυγό, θέση από την οποία θα σας εξωθήσει στο να ασχοληθείτε με το αγαπημένο σας σπορ: το σπίτι. Ευκαιρία να το διακοσμήσετε, να το ανανεώσετε, να το «ντύσετε» εν όψει χειμώνα.


ΛΕΩΝ

102112184

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται τη Δευτέρα στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου με τον Ήλιο να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ήλιο, θα σας πιέσει πάρα πολύ γι αυτό να είστε προσεκτικοί. Είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες εντάσεις στον τομέα της καριέρας ή στην οικογένεια που θα σας εκνευρίσουν και –πιθανώς- να σας αναστατώσουν ψυχολογικά. Το καλύτερο αντίδοτο στις όποιες αντιξοότητες αυτών των ημερών είναι να κρατήσετε τις δυνάμεις σας για να αντεπεξέλθετε στις αυξημένες υποχρεώσεις σας και να μην αναλώνεστε στο να προσπαθείτε να αποδείξετε ότι έχετε δίκιο σε κάθε αντιπαράθεση.

Προσέχετε για να έχετε: Αν θέλετε να αποφύγετε τους σκοπέλους, είναι προτιμότερο να αρχίσετε τη σκληρή δουλειά και να αναλάβετε οικειοθελώς περισσότερες ευθύνες. Σε αυτή την περίπτωση θα είστε απόλυτα συμβατοί με τον Κρόνο με αποτέλεσμα να περάσει πιο ανώδυνα η διέλευσή του.

Κρατάμε το καλό: Η είσοδος της Αφροδίτης στο Ζυγό είναι ευνοϊκή για επαφές, ταξίδια αναψυχής και για πιο θερμή επικοινωνία είτε με τα αδέλφια σας είτε με τους στενούς συγγενείς. Επίσης, μπορεί να αυξηθεί η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, γεγονός που θα σας ευχαριστήσει.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Η Πανσέληνος που θα γίνει το βράδυ της Δευτέρας θα είναι αρκετά ευνοϊκή για σας, καθώς σχηματίζει θετικές όψεις με το ζώδιό σας. Ωστόσο, επειδή μεσολαβεί και ο Κρόνος, θα πρέπει να παίρνετε πολύ συνετές αποφάσεις, να είστε συγκροτημένοι και να μην βιάζεστε για το αποτέλεσμα. Σε αυτό το πλαίσιο της λογικής, θα μπορέσετε να κάνετε γόνιμες επαφές και δεν αποκλείεται να συζητήσετε για δουλειές. Επίσης, οι μέρες μπορεί να αποβούν εποικοδομητικές για ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό και επιμόρφωση.

Προσέχετε για να έχετε: Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής μπαίνει στον Τοξότη και θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα, γεγονός που μπορεί να σας δημιουργήσει ψευδαισθήσεις και ομιχλώδεις καταστάσεις.

Κρατάμε το καλό: Την Κυριακή η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιό σας και μπαίνει στο Ζυγό, θέση από την οποία θα ευνοήσει τα οικονομικά σας. Αξιοποιείστε την δεόντως για να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας, να βάλετε τα πράγματα σε μία τάξη, να κάνετε πιο σωστή διαχείριση.


ΖΥΓΟΣ

102112186

Η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Δευτέρας στον άξονα των οικονομικών σας με τον Κρόνο να σχηματίζει σύνοδο με τον Ήλιο και αντίθεση με τη Σελήνη. Πρέπει να κάνετε πολύ προσεκτική διαχείριση και, αν υπάρξουν κάποια προβλήματα ή δεν πληρωθείτε τη στιγμή που πρέπει, μην εγκαταλείπετε τις προσπάθειές σας. Επίσης, καλό θα ήταν να μην πάρετε δάνειο αυτή την περίοδο γιατί μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες στην αποπληρωμή του. Να θυμάστε ότι ο Κρόνος επιβραβεύει την επιμονή και την υπομονή.

Προσέχετε για να έχετε: Είναι προτιμότερο να μην υπογράψετε οικονομικούς διακανονισμούς αυτή την εβδομάδα.

Κρατάμε το καλό: Την Κυριακή η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας, γεγονός που θα φτιάξει τη διάθεσή σας καθώς η Αφροδίτη θα σας δώσει τη δύναμη και την ακτινοβολία για να φλερτάρετε, να γεφυρώσετε τις αποστάσεις με το ταίρι σας, να κάνετε άριστες δημόσιες σχέσεις, να κλείσετε συμφωνίες. Θα είστε ακόμη πιο γοητευτικοί και θελκτικοί, γεγονός που θα ανεβάσει το κασέ σας στον έρωτα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Η Πανσέληνος του Οκτώβρη ρίχνει τα φώτα της επάνω σας, καθώς πραγματοποιείται το βράδυ της Δευτέρας στο ζωδιακό σας άξονα με τον Ήλιο να δεσπόζει στο ζώδιό σας αλλά και να σχηματίζει μία πιεστική σύνοδο με τον Κρόνο. Το πιο πιθανό είναι ότι θα είστε πιο ευαισθητοποιημένοι, πιο αγχωμένοι και με την αίσθηση ότι δεν προχωράει τίποτε, ότι είστε εγκλωβισμένοι σε ένα κυκεώνα ευθυνών και, γενικότερα, δεν αποκλείεται να αισθάνεστε ότι είστε τα θύματα των περιστάσεων. Ωστόσο, όλα αυτά θα οφείλονται στις ανασφάλειές σας και στη συναισθηματική σας υπερχείλιση. Αξιοποιείστε την παρουσία του Κρόνου, μένοντας εστιασμένοι στους στόχους σας, αναλαμβάνοντας οικειοθελώς ευθύνες και με το να δουλεύετε σκληρά.

Προσέχετε για να έχετε: Είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες εντάσεις στις σχέσεις σας, ιδιαίτερα τις προσωπικές. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα με τη λογική κι αν τελικά είναι απαραίτητο να μπείτε στη διαδικασία των αναθεωρήσεων, μη διστάσετε να το κάνετε.

Κρατάμε το καλό: Αν είστε έτοιμοι να δουλέψετε σκληρά, υπάρχει πρόσφορο έδαφος όχι μόνο για να ευοδωθούν οι στόχοι σας αλλά και για να εδραιώσετε το οικοδόμημα των προσπαθειών σας σε πιο γερά θεμέλια.


ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Δευτέρας, θα σας προκαλέσει υπερένταση και δυσθυμία καθώς θα επηρεάσει τον άξονα της δουλειάς σας ενώ, παράλληλα, θα φέρει στο φως τους πιο μύχιους φόβους σας. Θα αναγκαστείτε να αναλάβετε πολλές ευθύνες, οι οποίες θα σας κουράσουν ψυχικά και σωματικά γι αυτό πρέπει να ξεκουράζεστε όσο μπορείτε και να φροντίζετε την υγεία σας. Θα έχετε την τάση να χάνετε πολλή ενέργεια και θα πρέπει να την αναπληρώνετε. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποιο παρασκήνιο σε βάρος σας ή να νιώσετε προδομένοι από άτομα που είχατε εμπιστευτεί.

Προσέχετε για να έχετε: Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας τη Δευτέρα αλλά σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και καταλύει τον ορθολογισμό σας. Να είστε πιο αναλυτικοί και πιο προσεκτικοί όταν παίρνετε αποφάσεις.

Κρατάμε το καλό: Η Αφροδίτη μπαίνει στο Ζυγό, θέση από την οποία θα ευνοήσει τις φιλίες, τους έρωτες και τις συλλογικές σας δραστηριότητες.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Η Πανσέληνος που θα στιγματίσει αυτή την εβδομάδα, πραγματοποιείται το βράδυ της Δευτέρας στο ευνοϊκό για το ζώδιό σας άξονα Σκορπιού – Ταύρου. Οι θέσεις της Σελήνης και του Ήλιου είναι αρκετά καλές αλλά σχηματίζουν όψη με τον Κρόνο γι αυτό πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε κάθε σας κίνηση. Οι τομείς που θα επηρεαστούν είναι ο έρωτας, οι στόχοι, οι συλλογικές δραστηριότητες, οι φιλίες. Με τον Κρόνο να «κλέβει την παράσταση», πρέπει να είστε συνετοί και συγκροτημένοι και να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις σε αυτούς τους τομείς με την ανάλογη σοβαρότητα. Αν αναλάβετε τις ευθύνες σας, θα βγείτε κερδισμένοι.

Προσέχετε για να έχετε: Ο Ερμής μπαίνει στον Τοξότη, στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι. Να μην εμπιστεύεστε κανέναν, αν δεν είστε σίγουροι ότι αξίζει την εμπιστοσύνη σας γιατί μπορεί να γίνετε το κύριο θέμα σε φήμες και κουτσομπολιά.

Κρατάμε το καλό: Η Αφροδίτη περνάει στο Ζυγό, θέση από την οποία θα σας ευνοήσει στον τομέα της καριέρας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Δευτέρας στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου, θα επηρεάσει τους τομείς της καριέρας και της οικογένειάς σας. Αρκετοί θα νιώθετε πολύ πιεσμένοι καθώς στην Πανσέληνο συμμετέχει και ο Κρόνος, ο οποίος έχει βαλθεί να σας βάλει στη διαδικασία να αναλάβετε ευθύνες, να κουραστείτε, να γίνετε εργασιομανείς. Μην περιμένετε να δημιουργήσει τις συνθήκες. Μπείτε οικειοθελώς στο παιχνίδι του και συντονιστείτε με τις απαιτήσεις του, προκειμένου να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Να είστε σίγουροι ότι τελικά, έστω και με καθυστέρηση, θα επιβραβεύσει όσους εργαστείτε με συνέπεια και ήθος.

Προσέχετε για να έχετε: Μην μπείτε σε αντιπαραθέσεις με άτομα της οικογένειάς σας γιατί δεν θα μπορέσετε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και θα στεναχωρηθείτε. Αν πάλι νιώθετε πιεσμένοι από τις απαιτήσεις τους, βάλτε όρια και σηκώστε στους ώμους σας μόνο τις ευθύνες που σας αναλογούν.

Κρατάμε το καλό: Η είσοδος της Αφροδίτης στο Ζυγό θα ευνοήσει τα ταξίδια, τις επαφές σας με το εξωτερικό, όσους σπουδάζετε και όσους διδάσκετε.


ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Δευτέρας, «βλέπει» με θετική όψη το ζώδιό σας. Ωστόσο, ο Κρόνος θα συμμετέχει δυναμικά στο σχήμα, γεγονός που χρήζει της προσοχής σας. Τώρα πρέπει να παίρνετε συνετές αποφάσεις και να είστε προσεκτικοί στις επαφές σας καθώς είναι πιθανό να κάνετε λάθη λόγω συναισθηματικής φόρτισης. Θα είστε πιεσμένοι και θα ξεσπάτε ή θα έχετε την τάση να δυσπιστείτε για τους άλλους. Αξιοποιείστε τον Κρόνο για να βάλετε τις προτεραιότητές σας και να βαδίσετε βάσει συγκεκριμένου προγράμματος και με τη γνώση των ορίων, των αντοχών, των ταλέντων σας.

Προσέχετε για να έχετε: Θα έχετε την τάση να βλέπετε υποκειμενικά τις καταστάσεις που σας αφορούν. Προσπαθήστε να μπαίνετε στις θέσεις των άλλων και να βλέπετε πιο σφαιρικά τα πράγματα.

Κρατάμε το καλό: Η είσοδος της Αφροδίτης στο Ζυγό, το όγδοο ηλιακό σας σπίτι, θα ανεβάσει τη λίμπιντό σας, θα ξυπνήσει τη φιλήδονο ψάρι που κρύβετε μέσα σας και δεν αποκλείεται να βοηθήσει για να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες σας σε οικονομικές υποθέσεις με τράπεζες, δημόσιο, εφορίες.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved