Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 21/10 έως 27/10 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Η είσοδος του Ήλιου στο Σκορπιό και η σύνοδός του με τον Κρόνο, απαιτεί την προσοχή σας σε θέματα οικονομικών διακανονισμών και διαχείρισης κεφαλαίων και χρεών, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας.

Επίσης, μπορεί να νιώθετε πιο εσωστρεφείς με μία διάθεση να επικοινωνήσετε με τον εαυτό σας, να αφουγκραστείτε την εσωτερική σας φωνή, να ακούσετε τις ανάγκες σας.

Προσέχετε για να έχετε: Η αντίθεση του κυβερνήτη σας Άρη με το Δία μπορεί να σας εξωθήσει σε υπερβολές. Να προσέχετε ιδιαίτερα, όταν οδηγείτε που καλό θα ήταν να έχετε περισσότερο αυτοέλεγχο και συγκρότηση. Μην ξεχνάτε ότι πρέπει να αυτοπεριορίζεστε, όταν σας πιάνει η μανία να ανταγωνιστείτε κάποιον οδηγό στις προσπεράσεις ή στην ταχύτητα.

Κρατάμε το καλό: Το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη είναι θετικό για τις δουλειές σας και για τα επαγγελματικά σας ξεκινήματα. Φαίνεται ότι θα υπάρχει πιο γόνιμο έδαφος για να προωθήσετε τις υποθέσεις σας ενώ θα είστε πιο συνεργάσιμοι με τα άτομα που σας περιβάλλουν στη δουλειά.


ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Απαιτούνται προσεκτικές κινήσεις στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας από πλευράς σας, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Ο Ήλιος περνάει στο Σκορπιό και συναντά τον Κρόνο σε μία σύνοδο που μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας για τις σχέσεις σας. Στην ουσία δεν θα συμβεί κάτι κακό, εκτός αν οι συνεργασίες ή οι προσωπικές σας σχέσεις βρίσκονται σε σήψη. Σε αυτή την περίπτωση ο Κρόνος θα αναλάβει να σας δείξει το λάθος που κάνετε να συντηρείτε τέτοιου είδους καταστάσεις.

Από την άλλη, αν κάποια προσπάθεια για συνεργασία είναι επίμονη και στηρίζεται σε ρεαλιστικούς στόχους, συμβατούς προς τα προσόντα σας, δεν αποκλείεται να υλοποιηθεί τώρα. Επίσης και στην περίπτωση διαπροσωπικών σχέσεων. Αν κάποια σχέση σας είναι σημαντική μπορεί να αναλάβετε περαιτέρω ευθύνες, δηλαδή να συγκατοικήσετε, να παντρευτείτε, να μεγαλώσει η οικογένειά σας.

Προσέχετε για να έχετε: Η αντίθεση του Άρη με το Δία δηλώνει ότι θα είστε πολύ δραστήριοι στη δουλειά, γεγονός που θα σας κάνει να χάνετε πολλή ενέργεια. Να τρέφεστε καλύτερα και, αν μπορείτε, να αποφεύγετε τις καταχρήσεις στο ποτό, στο φαγητό, στα ξενύχτια.

Κρατάμε το καλό: Το εξάγωνο της Αφροδίτης και του Ερμή προσφέρεται για όσους θέλετε να φλερτάρετε, να ενισχύσετε την επικοινωνία σας με το άτομο που σας ενδιαφέρει, να εκφράσετε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα, να προωθήσετε δημιουργικά σχέδια.


ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Ο Ήλιος μπαίνει στο Σκορπιό και σχηματίζει μία όψη συνόδου με τον Κρόνο, η οποία μπορεί να σας βάλει σε πολύ κουραστικούς ρυθμούς στη δουλειά, καθώς θα σας αναγκάσει να αναλάβετε πολλές ευθύνες, πιθανώς περισσότερες από όσες αντέχουν οι ώμοι σας.

Παράλληλα, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ερμή φαίνεται ότι σας διευκολύνει να προωθήσετε κάποιες υποθέσεις σας. Επίσης, είναι θετικό για να ασχοληθείτε με το σπίτι σας, να κάνετε αλλαγές εν όψει χειμώνα, να φτιάξετε μια διακόσμηση του γούστου σας.

Προσέχετε για να έχετε: Η αντίθεση του Άρη με το Δία μπορεί να σας εξωθήσει σε υπερβολές με αποτέλεσμα να πείτε ή να κάνετε πράγματα που ίσως προσβάλλουν τους άλλους ή είναι παρεξηγήσιμα. Προσπαθήστε να έχετε μια μίνιμουμ αυτοσυγκράτηση για να μην βρεθείτε σε ανταγωνιστικές καταστάσεις με τα άτομα που σας περιβάλλουν και δη τα ταίρια σας.

Κρατάμε το καλό: Η περίοδος προσφέρεται για να αρχίσετε ένα πρόγραμμα γυμναστικής, να κάνετε σπορ, να εκτονωθείτε διασκεδάζοντας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Η είσοδος του Ήλιου στο Σκορπιό σας δίνει άλλη μία ανάσα, καθώς με τον Ήλιο στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι θα νιώθετε πιο δημιουργικοί, πιο εύθυμοι, πιο θετικοί. Προς το παρόν θα σχηματίσει μία όψη συνόδου με τον Κρόνο που σας θέλει σοβαρούς, μετρημένους, συγκροτημένους αλλά και σε ετοιμότητα να βρείτε πρακτικούς τρόπους για να διοχετεύσετε τα ταλέντα σας και να αξιοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ερμή σας ευνοεί να κάνετε δημόσιες σχέσεις, να ταξιδέψετε είτε για αναψυχή είτε για δουλειές, να προβληθείτε, να διαφημιστείτε.

Προσέχετε για να έχετε: Η αντίθεση του Άρη με το Δία δείχνει ότι οι ρυθμοί σας θα είναι πολύ έντονοι. Αν έχετε πολλή δουλειά, προσπαθήστε να κάνετε ένα πρόγραμμα για να μην βρεθείτε στη δυσάρεστη κατάσταση να καπελώνεστε από το χρόνο και να αγχώνεστε.

Κρατάμε το καλό: Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει ένα μεγάλο έρωτα, μια ρομαντική ιστορία, ιδιαίτερα στους γεννημένους στο πρώτο τριήμερο του ζωδίου σας.


ΛΕΩΝ

102112184

Ανασκουμπωθείτε και προετοιμαστείτε γιατί αναμένεται πολλή κούραση και πιθανώς ένταση. Η είσοδος του Ήλιου στο Σκορπιό και η σύνοδός του με τον Κρόνο μπορεί να σημαίνει ότι θα αναγκαστείτε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες είτε οικογενειακού χαρακτήρα είτε προκειμένου να εδραιωθείτε επαγγελματικά. Σε κάθε περίπτωση, δεν χρειάζεται πανικός. Να σκέφτεστε τα θετικά του Κρόνου, ο οποίος αμείβει τα υπεύθυνα άτομα που δουλεύουν σκληρά για να επιτύχουν.

Το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη είναι βοηθητικό για να διεκπεραιώσετε οικονομικές εκκρεμότητες, να διεκδικήσετε χρήματα ή να βρείτε τις διεξόδους σας σε κάποια οικονομικά προβλήματα.

Προσέχετε για να έχετε: Μην εγκαταλείπετε τη μάχη αν δείτε ότι κάτι δεν ευοδώνεται τη στιγμή που είχατε υπολογίσει. Αν τα σχέδιά σας είναι προϊόντα γνώσεων και ταλέντων και όχι ματαιοδοξίας ή κενοδοξίας, παραμείνετε εστιασμένοι σ' αυτά και δεν θα χάσετε. Αναθεωρήστε τα πάραυτα αν δεν είναι ρεαλιστικά και συμβατά προς τις ικανότητές σας.

Κρατάμε το καλό: Η αντίθεση του Άρη με το Δία μπορεί να δηλώνει υπερβολή αλλά, στην περίπτωσή σας, μιλάμε για υπερβολή στην εξωστρέφεια, στη διάθεση να αντλήσετε τις χαρές της ζωής, στη δημιουργικότητα, στα φλερτ, στον έρωτα...


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σας, σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Ερμή και σας διευκολύνει στην επικοινωνία, σας κάνει πιο προσηνείς, εξάρει τη γοητεία σας, υπόσχεται περισσότερες επιτυχίες στις σχέσεις, τόσο τις ερωτικές όσο και τις επαγγελματικές. Γενικότερα, σας διευκολύνει στις όποιες συναλλαγές σας.

Ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού, θέση ευνοϊκή για το ζώδιό σας που σας ευνοεί να επικοινωνήσετε πιο ελεύθερα, σας εξωθεί στην εξωστρέφεια και στην ανταλλαγή πληροφοριών με το περιβάλλον σας. Προς το παρόν, αυτή την εβδομάδα, σχηματίζει μία όψη συνόδου με τον Κρόνο που σας θέλει πολύ σοβαρούς, ικανούς να φιλτράρετε αυτά που λέτε ή γράφετε.

Προσέχετε για να έχετε: Η αντίθεση του Άρη με το Δία εκδηλώνεται με αρκετή νευρικότητα. Πρέπει να έχετε αυτοέλεγχο για να μην κάνετε λάθη είτε στην οικογένεια είτε στη δουλειά λόγω παρόρμησης και εγωισμού.

Κρατάμε το καλό: Σε γενικές γραμμές, η περίοδος είναι καλή για εσάς γι αυτό προσπαθήστε να την αξιοποιήσετε όσο μπορείτε.


ΖΥΓΟΣ

102112186

Από την Τρίτη ο Ήλιος δεν θα φωτίζει το ζώδιό σας καθώς θα περάσει στο Σκορπιό, στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι που σχετίζεται με τα οικονομικά σας. Εκεί θα συναντήσει τον Κρόνο γι αυτό να κάνετε μια πιο προσεκτική διαχείριση και να μην επενδύετε σε αυτά που δεν έχετε αλλά με μέτρο στηριγμένοι στα σίγουρα.

Παράλληλα, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ερμή είναι θετικό για να κάνετε κάποιες κινήσεις στον οικονομικό τομέα, να διεκπεραιώσετε κάποιες εκκρεμότητες ή να πάρετε εφαρμόσιμες αποφάσεις για το πώς θα αντιμετωπίσετε τυχόν οικονομικά προβλήματα.

Προσέχετε για να έχετε: Αν έχετε κάποιο μυστικό, ιδιαίτερα ερωτικού χαρακτήρα, καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να γίνουν αποκαλύψεις που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

Κρατάμε το καλό: Ο Άρη από τον Τοξότη και ο Δίας από τους Διδύμους θα σας βάλουν στη διαδικασία να κάνετε δημόσιες σχέσεις, να ταξιδέψετε, να είστε πιο εξωστρεφείς.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Την Τρίτη ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σας! Πρώτος σταθμός του θα είναι το τρίγωνό του με τον Ποσειδώνα που είναι θετικό για να ερωτευτείτε, να ωραιοποιήσετε τις καταστάσεις, να νιώσετε πιο ονειρικά αλλά, αμέσως, έρχεται η σύνοδος με τον Κρόνο που επιτάσσει να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και να τη δείτε στην ακριβή της διάσταση. Αν οι επιλογές σας είναι σωστές, τότε θα δείτε κάτι όμορφο. Στην αντίθετη περίπτωση μπορεί το θέαμα να μη σας αρέσει και θα πρέπει να επιστρατεύσετε τις δυνάμεις σας για να κάνετε τις απαιτούμενες αλλαγές. Οι Σκορπιοί που επηρεάζεστε περισσότερο είστε οι γεννημένοι στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας.

Προσέχετε για να έχετε: Ο Άρης από το δεύτερο ηλιακό σας σπίτι τείνει να κλείσει την αντίθεσή του με το Δία, γεγονός που μπορεί να σας εξωθήσει σε σπατάλες, υπερβολές, κλπ. Να προσέχετε μεν αλλά αν θέλετε να δράσετε προς τις σωστές κατευθύνσεις για να διεκδικήσετε αυτά που σας αναλογούν, οι συγκεκριμένες συνθήκες προσφέρονται.

Κρατάμε το καλό: Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σας είναι θετικό για να πάρετε κάποιες αποφάσεις για τους φίλους σας, να περάσετε καλά μαζί τους, να επικοινωνήσετε, να ασχοληθείτε με συλλογικές δραστηριότητες.


ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σας τείνει να κλείσει την αντίθεσή του με το Δία από τους Διδύμους. Φαίνεται ότι θα έχετε πολλή ενέργεια αλλά πρέπει να τη διοχετεύσετε προς τη σωστή κατεύθυνση για να μη μετατραπεί σε νευρικότητα και σας δημιουργήσει προβλήματα. Μπείτε στη δράση για να κλείσετε συμφωνίες, να δουλέψετε περισσότερο, να κάνετε γυμναστική ή σπορ, να διεκπεραιώσετε εκκρεμότητες. Μην αφήνετε την ενέργειά σας να εκτοξεύεται αλόγιστα προς όποιον ή όποια βρεθεί μπροστά σας, μπαίνοντας σε αναίτιους ανταγωνισμούς. Ιδιαιτέρως, περιφρουρείστε τις προσωπικές σας σχέσεις που κινδυνεύουν περισσότερο από τα εγωιστικά ξεσπάσματα που μπορεί να προκαλέσει ο Άρης.

Προσέχετε για να έχετε: Ο Ήλιος μπαίνει στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, το Σκορπιό και θα σχηματίσει σύνοδο με τον Κρόνο, γεγονός που μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποιους φόβους σας και να σας δημιουργήσει μία τάση εσωστρέφειας.

Κρατάμε το καλό: Το εξάγωνο της Αφροδίτης και του Ερμή μπορεί να βοηθήσει όσους προσπαθήσετε για κάτι καλύτερο στην καριέρα σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Από την Τρίτη ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού, θέση από την οποία θα φωτίζει τον τομέα των στόχων σας, των συλλογικών δραστηριοτήτων σας, των φιλιών σας. Προς το παρόν, αυτή την εβδομάδα, θα σχηματίσει μία όψη συνόδου με τον Κρόνο, η οποία σας επιτάσσει να δείτε τους συγκεκριμένους τομείς με σοβαρότητα, να είστε προσεκτικοί στη στάση που θα κρατήσετε, να μην ονειροβατείτε, να βάζετε υλοποιήσιμους στόχους.

Η αντίθεση του Άρη με το Δία δείχνει ότι θα αναγκαστείτε να δουλεύετε πολύ, πιθανώς εις βάρος της χαλάρωσής σας, πράγμα που δεν σας πτοεί καθώς είστε εργασιομανείς.

Προσέχετε για να έχετε: Η παρουσία του Άρη στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι εγκυμονεί κινδύνους γιατί δεν αποκλείεται κάποιοι να δρουν παρασκηνιακά σε βάρος σας και το πιο πιθανό είναι ότι οι πιο ύπουλες τρικλοποδιές μπορεί να μπαίνουν από τους ίδιους τους φόβους σας.

Κρατάμε το καλό: Το εξάγωνο του Ερμή και της Αφροδίτης προσφέρεται για να κάνετε πιο ευχάριστα πράγματα, να προωθήσετε κάποιες υποθέσεις σας, να επιμορφωθείτε πάνω σε στα χόμπι σας, να κάνετε ένα ταξιδάκι αναψυχής.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Μπείτε στη δράση. Ο Άρης που βρίσκεται στον Τοξότη σε αντίθεση με το Δία, ευνοούν να ασχοληθείτε επιτυχώς με τις συλλογικές σας δραστηριότητες (αρκεί να μην θέλετε να επιβάλλετε το δικό σας), να βρεθείτε με τους φίλους σας, να απολαύσετε τους έρωτες ή να κάνετε πολύ επιτυχημένο φλερτ. Επίσης, θα υπάρξουν οι ευκαιρίες να αξιοποιήσετε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα ή να προωθήσετε δημιουργικές ιδέες.

Η είσοδος του Ήλιου στο Σκορπιό και η σύνοδός του με τον Κρόνο δηλώνει ότι πρέπει να είστε πολύ συγκροτημένοι στον τομέα της καριέρας και να μην παρεκκλίνετε του σκοπού σας. Παράλληλα, σας θέλει δίκαιους και συνεπείς με την οικογένειά σας.

Προσέχετε για να έχετε: Επειδή θα νιώθετε λίγο πιεσμένοι, προσέξτε να μην αντιδράσετε σπασμωδικά και, αντί να αποσυμπιεστείτε, προκαλέσετε ακόμη πιο πιεστικές καταστάσεις.

Κρατάμε το καλό: Αν θέλετε να διεκπεραιώσετε μια οικονομική εκκρεμότητα, να υπογράψετε έναν διακανονισμό με τράπεζα, εφορία, ασφάλεια, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ερμή είναι βοηθητικό για τις επιδιώξεις σας.


ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Από την Τρίτη ο Ήλιος μπαίνει στο ευνοϊκό για το ζώδιό σας περιβάλλον του Σκορπιού. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα μπορεί να τσιγκλήσει το ρομαντισμό σας, το λυρισμό, τη διάθεσή σας να βλέπετε τη ζωή από μία άλλη, πιο ονειρική διάθεση. Αν θέλετε, ταυτόχρονα να αξιοποιήσετε και τη σύνοδό του με τον Κρόνο που θέλει πράξεις, έχετε πεδίο ελεύθερο για να εκφράσετε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα και να δημιουργήσετε ή να υλοποιήσετε πιο ευφάνταστες ιδέες. Ωστόσο, προσπαθήστε να αποφύγετε την τάση σας να χάνεστε μέσα στις σκέψεις και στις ιδέες χωρίς να κάνετε τίποτε πρακτικά.

Προσέχετε για να έχετε: Η αντίθεση του Άρη με το Δία δεν αποκλείεται να προκαλέσει εντάσεις και νευρικότητα είτε στο οικογενειακό είτε στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Από πλευράς σας προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές στις αντιδράσεις σας.

Κρατάμε το καλό: Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ερμή ευνοεί τις ερωτικές σας σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες σας. Είναι θετικό για τις επαφές σας, για να αυξήσετε τον κύκλο σας, για να πάτε ένα ταξιδάκι.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved