Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 14/10 έως 20/10 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Αν μη τι άλλο, αυτή η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά, όπως ταιριάζει στο ταμπεραμέντο σας! Ο κυβερνήτης σας Άρης σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Ουρανό και σας εξωθεί στο να κάνετε γρήγορα και επεκτατικά βήματα για να κατακτήσετε νέους στόχους, να ανοίξετε τα φτερά σας, να επιστρατεύσετε τις δυνάμεις σας. Ωστόσο, αυτή η όψη εγείρει και τον επαναστατικό σας εαυτό αλλά πρέπει να ελέγχετε την τάση σας προς την επανάσταση για να μη μετατραπείτε σε επαναστάτες χωρίς αιτία.

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό προσφέρεται για να ξεκινήσετε καινούργιες διαπραγματεύσεις, συζητήσεις, να κλείσετε συμφωνίες, να υπογράψετε συμβόλαια.

Προσέχετε για να έχετε: Το τετράγωνο του Δία και της Αφροδίτης μπορεί να σας εξωθήσει σε λάθη λόγω ενθουσιασμού. Καλό θα ήταν να κάνετε πιο συνετές κινήσεις.

Κρατάμε το καλό: Το εξάγωνο του Ερμή και της Αφροδίτης προσφέρει γόνιμο έδαφος για τις δουλειές σας και για να διεκπεραιώσετε οικονομικές εκκρεμότητες, ιδιαίτερα αν διαχειρίζεστε χρήματα τρίτων ή αν σας απασχολούν υποθέσεις με χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς ή κληρονομικού χαρακτήρα.


ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο, ο έρωτας και η δημιουργικότητα συμβαδίζουν και θα πάρετε αρκετές χαρές! Θα φλερτάρετε λίαν επιτυχώς, θα απολαύσετε τις καθημερινές χαρές που επιθυμείτε, θα νιώσετε πιο επιβεβαιωμένοι ενώ θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να προωθήσετε τις δημιουργικές σας ιδέες. Ο Ερμής από το Σκορπιό και το εξάγωνό του με την Αφροδίτη, αποτελεί το βοηθητικό παράγοντα για να πάρετε αποφάσεις για τις σχέσεις σας ή για να υπογράψετε συμφέροντες διακανονισμούς και να κάνετε συζητήσεις για οικονομικές υποθέσεις.

Αξιοποιείστε τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό για να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις, να διεκπεραιώσετε τις δουλειές σας και να οργανώσετε την καθημερινότητά σας.

Προσέχετε για να έχετε: Βάλτε πρόγραμμα στη ζωή σας, μη διστάσετε να αναλάβετε ευθύνες και προσπαθήστε να μπαίνετε στη θέση των ατόμων με τα οποία σχετίζεστε. Αν έχετε κάνει λάθος επιλογές, αποδεχθείτε το και φροντίστε να προβείτε σε αναθεωρήσεις. Κι όλα αυτά για να συντονιστείτε με τον Κρόνο που βρίσκεται στο Σκορπιό και σας επηρεάζει.

Κρατάμε το καλό: Η περίοδος είναι καλή για να επιλύσετε προβλήματα οικονομικού χαρακτήρα, αρκεί να δράσετε άμεσα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Το τρίγωνο του Ήλιου από το Ζυγό με το Δία από τους Διδύμους είναι θετικό για τις αισθηματικές σας υποθέσεις και, γενικότερα, για τις σχέσεις σας. Αυτή η εβδομάδα εγκυμονεί περισσότερες χαρές και απολαύσεις, πιο επιτυχημένα φλερτ, πιο ευχάριστες εξελίξεις. Επίσης, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας ή να προωθήσετε τις δημιουργικές σας ιδέες.

Η Αφροδίτη από την Παρθένο μπορεί να σας βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση του χώρου σας. Οι όψεις της με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό διευκολύνουν να κάνετε μια μεγάλη βουτιά σε συναισθήματα και καταγραφές που σχετίζονται με το οικογενειακό σας περιβάλλον και να κάνετε κάτι για να αλλάξετε τα κακώς κείμενα.

Προσέχετε για να έχετε: Η είσοδος του Άρη στον Τοξότη την Κυριακή και το τετράγωνό του με τον Ποσειδώνα μπορεί να σημαίνει ότι θα πέσετε θύματα απατηλών καταστάσεων ή απατεώνων ή κολάκων. Να προσέχετε, ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας.

Κρατάμε το καλό: Φαίνεται ότι κρατάτε την αισιοδοξία σας, ακόμη κι αν οι καταστάσεις γύρω σας είναι αρκετά αντίξοες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται τη Δευτέρα, μπορεί να προκαλέσει εντάσεις καθώς θα νιώθετε πιεσμένοι να αναλάβετε δράση αλλά είναι θετική για να ασχοληθείτε με το σπίτι σας, να αλλάξετε διακόσμηση και να κάνετε όλα αυτά που σας αρέσουν ιδιαίτερα.

Ευεργετική για το ζώδιό σας είναι η παρουσία της Αφροδίτης στην Παρθένο καθώς σας εξυπηρετεί να κάνετε επαφές, δημόσιες σχέσεις, να ανακτήσετε την επικοινωνία σας με τα αδέλφια, τους συγγενείς ή τους γείτονες, αν υπήρχαν προβλήματα μέχρι τώρα, να ταξιδέψετε. Το εξάγωνό της με τον Ερμή ενισχύει ακόμη περισσότερο τέτοιου είδους υποθέσεις ενώ προσφέρεται για πολύ και ευχάριστο φλερτ. Επίσης, τα άστρα ευνοούν τους Καρκίνους που θέλετε να αξιοποιήσετε εμπορικά τα ταλέντα σας.

Προσέχετε για να έχετε: Ο Άρης στο έκτο ηλιακό σας σπίτι, εκτός από πολλή δουλειά, δείχνει ότι θα χάνετε ενέργεια, γεγονός που θα σας αποδυναμώσει. Να προσέχετε την υγεία σας, να τρέφεστε καλύτερα, αν μπορείτε να γυμνάζεστε και να κοιμάστε καλά.

Κρατάμε το καλό: Επιτέλους φαίνεστε λίγο πιο ανάλαφροι και αισιόδοξοι.


ΛΕΩΝ

102112184

Το τρίγωνο του Άρη και του Ουρανού είναι ευεργετικό για εσάς και πρέπει να το αξιοποιήσετε για να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν και αναδεικνύουν τα ταλέντα σας. Αρκετά Λιοντάρια μπορεί να ερωτευτείτε ενώ τα περισσότερα θα φλερτάρετε, θα χαρείτε, θα νιώσετε δημιουργικά. Οι μέρες αυτές είναι καλές για να ταξιδέψετε, ιδιαίτερα για επαγγελματικούς λόγους.

Η Νέα Σελήνη «βλέπει» με πολύ καλή όψη το ζώδιό σας και σας διευκολύνει να κάνετε επαφές, δημόσιες σχέσεις, συζητήσεις. Επίσης, η περίοδος είναι καλή για να κλείσετε εμπορικές συμφωνίες ή να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο.

Προσέχετε για να έχετε: Με την Αφροδίτη στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι να σχηματίζει τετράγωνο με το Δία, πρέπει να αποκτήσετε περισσότερο αυτοέλεγχο για να αντιδράτε στις κρίσεις σπατάλης που θα σας πιάνουν. Είναι προτιμότερο να μείνετε μακριά από τις βιτρίνες των μαγαζιών.

Κρατάμε το καλό: Οι μέρες είναι καλές για να ασχοληθείτε με το χώρο σας, να αλλάξετε διακόσμηση, να τον ανανεώσετε. Αν θέλετε οπωσδήποτε να διεκπεραιώσετε κάποια υπόθεση που αφορά στην ακίνητη περιουσία σας, αυτή η εβδομάδα είναι από τις καλύτερες δυνατόν, μιας και ο Κρόνος από το Σκορπιό –γενικότερα- δεν διευκολύνει τέτοιου είδους κινήσεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σας και σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Ερμή γι' αυτό θα είστε πιο παιχνιδιάρηδες, θα φλερτάρετε, θα έχετε την ανάγκη να βρίσκεστε με παρέες, να επικοινωνείτε, να συζητάτε. Δεν έχει τόση σημασία, αν θα βρείτε ένα ταίρι ή όχι, ούτε αν μια συζήτηση θα είναι σοβαρή ή όχι. Σημαντικό για σας θα είναι η επικοινωνία και η αίσθηση ότι δεν είστε μόνοι.

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο περιβάλλον των οικονομικών σας. Η περίοδος είναι καλή για να διεκπεραιώσετε οικονομικές εκκρεμότητες, να διεκδικήσετε τις αμοιβές σας, να βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.

Προσέχετε για να έχετε: Ο Άρης από τον Τοξότη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, όψη που από τη μια μπορεί να προκαλέσει εντάσεις, ιδιαίτερα στον οικογενειακό ή επαγγελματικό σας χώρο και από την άλλη να σας ξεσηκώσει είτε ανεβάζοντας τη λίμπιντο είτε εγείροντας τον επαναστάτη που κρύβετε βαθιά μέσα σας. Προσέξτε να μην γίνετε απλά οι νευρικοί που ξεσπούν προς οποιαδήποτε κατεύθυνση και προτιμήστε τον έρωτα από τον πόλεμο.

Κρατάμε το καλό: Με το τετράγωνο της Αφροδίτης και του Δία, μπορεί να είστε λίγο υπερβολικοί και να αγχώνεστε αλλά είστε ευνοημένοι στον τομέα της καριέρας και των συνεργασιών.


ΖΥΓΟΣ

102112186

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται τη Δευτέρα στο ζώδιό σας! Τώρα θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για νέα ξεκινήματα, για συμφωνίες, για υπογραφές συμβολαίων, για να εξελίσσετε κάποιες σχέσεις σας είτε επαγγελματικές είτε προσωπικές. Ωστόσο, οι γεννημένοι από τις 28 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 2 Οκτωβρίου πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί το τετράγωνο του Ουρανού και του Πλούτωνα αποτελεί τη Δαμόκλειο σπάθη σας.

Ο Άρης ενεργοποιεί (ευτυχώς με τρίγωνο) τον Ουρανό, γεγονός που μπορεί να σας μετατρέψει μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου σε επαναστάτες –πιθανότατα- χωρίς αιτία, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι από τις 28/9 μέχρι τις 2/10.

Προσέχετε για να έχετε: Ένα απρόοπτο έξοδο μπορεί να σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Οι γεννημένοι στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας να προσέχετε γιατί μπορεί να επενδύσετε σε απατεώνες ή φούσκες.

Κρατάμε το καλό: Αν και δεν θα αποφύγετε τα μπερδέματα και τις υπερβολές, σημασία έχει ότι και θα αρέσετε και θα ανέβει το κασέ σας στον έρωτα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Το εξάγωνο της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σας, είναι θετικό για να προωθήσετε τα σχέδιά σας, να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον, να βάλετε νέους στόχους. Το έδαφος είναι γόνιμο για να καλλιεργήσετε συλλογικές σχέσεις, να ασχοληθείτε με ομάδες, να διακριθείτε σε ομαδικές δραστηριότητες. Επίσης, τώρα θα κάνετε καινούργιες φιλίες και γενικά θα έχετε καλύτερη επαφή με τους φίλους σας, θα διασκεδάσετε αρκετά μαζί τους, θα νιώθετε καλύτερα.

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο Ζυγό, στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι. Αν θέλετε να αποφύγετε τις καταθλιπτικές συμπεριφορές που μπορεί να είναι προϊόντα φόβου, σκεφτείτε τους αναξιοπαθούντες και μπείτε στη δράση για να προσφέρετε φιλανθρωπικό έργο.

Προσέχετε για να έχετε: Μη βιάζεστε να πάρετε θέσεις στις συζητήσεις, ιδιαίτερα αν κληθείτε να αποδώσετε δίκιο γιατί θα έχετε την τάση να γίνεστε υποκειμενικοί ή να μιλάτε πριν ακούσετε όλες τις παραμέτρους του θέματός σας.

Κρατάμε το καλό: Το τρίγωνο του Ουρανού με τον Άρη από το δεύτερο ηλιακό σας σπίτι, σας εξωθεί στο να δράσετε για να διεκδικήσετε τα χρήματα που αναλογούν στη δουλειά σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο Ζυγό και ανάβει το πράσινο φως για να προωθήσετε τα σχέδιά σας, να βάλετε καινούργιους στόχους, να είστε επιτυχείς στις συλλογικές σας δραστηριότητες, να περάσετε καλά με τους φίλους σας, να κάνετε καινούργιες φιλίες.

Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σας σχηματίζει ένα πολύ όμορφο και δυναμικό τρίγωνο με τον Ουρανό, το οποίο προσφέρεται για να μπείτε στη δράση, να φλερτάρετε, να εμπλακείτε σε ερωτικές περιπέτειες μεγάλης έντασης και μικρής διάρκειας, να κάνετε πρωτότυπα πράγματα, να βάλετε σε εφαρμογή τις πιο προοδευτικές δημιουργίες σας.

Προσέχετε για να έχετε: Αν έχετε ένα ερωτικό μυστικό, καλό θα ήταν να γνωρίζετε ότι δεν αποκλείεται να αποκαλυφθεί με ότι κάτι τέτοιο συνεπάγεται. Να φυλάτε τα νώτα σας και να προσέχετε σε ποιους εμπιστεύεστε τα μυστικά σας.

Κρατάμε το καλό: Το τετράγωνο της Αφροδίτης και του Δία σας εξωθεί σε επιπολαιότητες και απροσεξίες αλλά, παρ' όλα αυτά, η τύχη σας δουλεύει στον τομέα της καριέρας. Αν είστε λίγο πιο προσεκτικοί, οι εξελίξεις μπορεί να είναι πολύ ευχάριστες.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται τη Δευτέρα στον τομέα της καριέρας σας. Δεν θα αποφύγετε ούτε το άγχος ούτε την κούραση λόγω ανάληψης ευθυνών αλλά το σημαντικό είναι ότι τελικά θα κερδίσετε έδαφος στον τομέα της καριέρας και θα ανάψει το φως για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο προγραμματίστε επαφές με τους ανωτέρους σας ή αυτούς που έχουν τη δύναμη να σας βοηθήσουν στη δουλειά.

Η Αφροδίτη που βρίσκεται στην Παρθένο και σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή από το Σκορπιό, συντελεί στο να προωθήσετε τα σχέδιά σας, να βάλετε νέους στόχους, να περάσετε καλά με τους φίλους σας, να ταξιδέψετε.

Προσέχετε για να έχετε: Ο Άρης ενεργοποιεί -ευτυχώς με τρίγωνο- τον Ουρανό, γεγονός που θα σας προκαλέσει πολλά νεύρα, ένταση, απογοήτευση. Μην επενδύετε σε άτομα για τα οποία δεν βάζετε το χέρι σας στη φωτιά και διαφυλάξτε τους εαυτούς σας από τα ύπουλα χτυπήματα.

Κρατάμε το καλό: Αναμένονται θετικές εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται σε ένα πολύ θετικό, για το ζώδιό σας, περιβάλλον, στο Ζυγό, στο ένατο ηλιακό σας σπίτι και ανοίγει νέους ορίζοντες. Τώρα μπορείτε να προωθήσετε νέες ιδέες και απόψεις, να επιμορφωθείτε, να διδάξετε, να ασχοληθείτε με φιλοσοφικές θεωρίες που σας ενδιαφέρουν και, επί πλέον, να περάσετε καλά με παρέες, να ταξιδέψετε, να προβείτε σε εμπορικές συμφωνίες, να προγραμματίσετε σημαντικά ραντεβού.

Αυτή την εβδομάδα, τη Νέα Σελήνη σιγοντάρει και ο Άρης που σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και σας εξωθεί στο να μπείτε στη δράση και να κάνετε πολύ επιτυχημένες κινήσεις σε συλλογικές δραστηριότητες, να προωθήσετε τα σχέδιά σας, κατά προτίμηση τα ρηξικέλευθα και να κάνετε καινούργιες φιλίες.

Προσέχετε για να έχετε: Καλό θα ήταν να είστε πιο συζητήσιμοι στη δουλειά, ιδιαίτερα με τους ανωτέρους σας, ακόμη κι αν αισθάνεστε ότι μιλούν για πράγματα που δεν γνωρίζουν καλά.

Κρατάμε το καλό: Ο Φτερωτός Θεός είναι με το μέρος σας για να μπείτε σε περιπέτειες του γούστου σας. Με πολλές ιδιαιτερότητες, με σασπένς και ενδιαφέρον...


ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Η Αφροδίτη που βρίσκεται στην Παρθένο και σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή, ρίχνει φως στις σχέσεις σας, ιδιαίτερα τις προσωπικές και σας εξωθεί στο να γίνετε πιο συζητήσιμοι, να γεφυρώσετε αποστάσεις, να ανοίξετε τις καρδιές σας και να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας. Παράλληλα, είναι βοηθητική για να υπογράψετε συμβόλαια και να κάνετε συμφωνίες.

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο όγδοο ηλιακό σας σπίτι και σας εξωθεί στο να ασχοληθείτε με οικονομικές υποθέσεις που αφορούν σε χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, ασφάλειες, κληρονομικές υποθέσεις.

Προσέχετε για να έχετε: Το τρίγωνο του Άρη και του Ουρανού μπορεί να σας εξωθήσει σε ενθουσιώδεις τοποθετήσεις και να κάνετε σπατάλες που δεν αντέχουν οι τσέπες σας. Να σκέφτεστε καλά τις κινήσεις σας. Επίσης, να προσέχετε τα ξεσπάσματά σας, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας χώρο αλλά να ακολουθείτε τα ένστικτά σας και να μη φοβάστε να βάλετε σε εφαρμογή νέες ιδέες.

Κρατάμε το καλό: Ο Ερμής από το Σκορπιό ευνοεί τα ταξίδια σας, ιδιαίτερα αν αυτά αφορούν σε εμπορικούς ή επιμορφωτικούς λόγους.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved