Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 7/10 έως 13/10 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Το τρίγωνο του Ήλιου από το Ζυγό με το Δία στους Διδύμους δίνει ελπίδες για τις επαφές σας που μάλλον θα είναι καλύτερες και αποδοτικότερες. Αν θέλετε να προβληθείτε, η περίοδος δεν είναι άσχημη αλλά πρέπει να κάνετε πολύ προσεκτικές κινήσεις γιατί ο Ουρανός στο ζώδιό σας μπορεί να εντείνει τη φυσική σας ροπή προς την επιθετικότητα.

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, θα υπάρξει πιο πρόσφορο έδαφος για να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να κερδίσετε περισσότερα από την καθημερινή σας δουλειά. Ωστόσο, η όψη της με τον Ουρανό μπορεί να σας εξωθήσει στο να αδειάσετε την καρδάρα με το γάλα μόλις τη γεμίσετε γι αυτό να είστε προσεκτικοί και να φιλτράρετε αυτά που θέλετε να πείτε ή να κάνετε μέσα από τη λογική σας.

Προσέχετε για να έχετε: Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα ενέχει το στοιχείο της ταλαιπωρίας ή της πλάνης, κυρίως για τα Κριάρια των πρώτων ημερών.

Κρατάμε το καλό: Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα τείνει να γίνει πιο θετική για εσάς. Αξιοποιείστε τις περιστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Η Αφροδίτη βρίσκεται στην Παρθένο, το ζώδιο που σχετίζεται με τους έρωτές σας και σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα. Το πάθος σας βγαίνει στην επιφάνεια και οι αισθήσεις παίρνουν τον πρώτο ρόλο! Αξιοποιείστε τις περιστάσεις για να περάσετε καλά, μιας και σας χρειάζεται λίγη διασκέδαση και αισθησιασμός. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Κρόνος που βρίσκεται πλέον στο Σκορπιό, θα βάλει στο στόχαστρο τις σχέσεις σας και θα βγάλει στην επιφάνεια τα κακώς κείμενά τους. Λίγη ανανέωση, θα τη βοηθήσει να συντηρηθεί.

Το τρίγωνο του Ήλιου με το Δία είναι θετικό για τις δουλειές και τις οικονομικές σας υποθέσεις, που σημαίνει ότι πρέπει να αξιοποιήσετε αυτή την εβδομάδα για να προωθήσετε σχέδια που είχαν μείνει αναξιοποίητα.

Προσέχετε για να έχετε: Ο Άρης μπαίνει την Κυριακή στον Τοξότη, θέση από την οποία μπορεί να σας προκαλέσει ψυχική αναστάτωση ή να ανεβάσει τη λίμπιντό σας. Αποφασίστε πώς θα τον εκφράσετε.

Κρατάμε το καλό: Κάποια ευχάριστη έκβαση σε μια υπόθεση ενός παιδιού σας ή μια ευκαιρία να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας, θα σας δώσει χαρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Το τρίγωνο του Ήλιου από το Ζυγό με το Δία από τους Διδύμους είναι θετικό για τις αισθηματικές σας υποθέσεις και, γενικότερα, για τις σχέσεις σας. Αυτή η εβδομάδα εγκυμονεί περισσότερες χαρές και απολαύσεις, πιο επιτυχημένα φλερτ, πιο ευχάριστες εξελίξεις. Επίσης, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας ή να προωθήσετε τις δημιουργικές σας ιδέες.

Η Αφροδίτη από την Παρθένο μπορεί να σας βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση του χώρου σας. Οι όψεις της με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό διευκολύνουν να κάνετε μια μεγάλη βουτιά σε συναισθήματα και καταγραφές που σχετίζονται με το οικογενειακό σας περιβάλλον και να κάνετε κάτι για να αλλάξετε τα κακώς κείμενα.

Προσέχετε για να έχετε: Η είσοδος του Άρη στον Τοξότη την Κυριακή και το τετράγωνό του με τον Ποσειδώνα μπορεί να σημαίνει ότι θα πέσετε θύματα απατηλών καταστάσεων ή απατεώνων ή κολάκων. Να προσέχετε, ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας.

Κρατάμε το καλό: Φαίνεται ότι κρατάτε την αισιοδοξία σας, ακόμη κι αν οι καταστάσεις γύρω σας είναι αρκετά αντίξοες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Με τον Κρόνο στο Σκορπιό απαλλάσσεστε από αρκετές πιέσεις, ιδιαίτερα οι Καρκίνοι του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου. Τώρα πρέπει να επιδείξετε σοβαρότητα στις ερωτικές σας υποθέσεις. Αρκετοί Καρκίνοι θα αναγκαστείτε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες για τα παιδιά σας ενώ δεν αποκλείεται να αλλάξει η ζωή σας από μία εγκυμοσύνη.

Η παρουσία της Αφροδίτης στην Παρθένο είναι ευνοϊκή για να διαφημιστείτε, να κάνετε τις απαραίτητες επαφές για τη δουλειά σας, να συζητήσετε για καινούργιες συμφωνίες ή να κάνετε περισσότερες δημόσιες σχέσεις.

Προσέχετε για να έχετε: Ο Άρης μπαίνει στον Τοξότη και σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, γεγονός που μπορεί να σας επηρεάσει στην καθημερινότητα, να κάνετε λάθη στη δουλειά, να είστε αφηρημένοι ή να ξεχνάτε. Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε γιατί οι εποχές είναι δύσκολες και τα λάθη, ιδιαίτερα στη δουλειά, καλό θα ήταν να αποφεύγονται.

Κρατάμε το καλό: Είναι πιθανό να υπάρξει μια ευχάριστη εξέλιξη στο σπίτι, να αποκαλυφθεί ένα μυστικό που θα σας δώσει χαρά ή να ξεπεραστεί ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

ΛΕΩΝ

102112184

Με τον Κρόνο στο Σκορπιό, συγκεντρωθείτε στις επαγγελματικές και οικογενειακές σας υποθέσεις και προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητά σας. Επίσης, καλό θα ήταν να γίνετε πιο επιμελείς σε θέματα υγείας, πιο αυστηροί στη διατροφή σας και να ξεκουράζεστε περισσότερο. Γενικότερα, βάλτε εσείς αυστηρότητα στη ζωή σας για να μη σας τη βάλει με το έτσι θέλω και είναι χειρότερα τα πράγματα.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Πλούτωνα είναι θετικό για τα Λιοντάρια που διεκδικείτε αμοιβές των δεδουλευμένων σας ή θέλετε να κλείσετε κάποιες συμφωνίες ή να κάνετε διακανονισμούς.

Προσέχετε για να έχετε: Αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο τριήμερο του ζωδίου σας, να προσέχετε, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα γιατί δεν αποκλείεται να πέσετε θύματα πλάνης ή απατεώνων. Επίσης, κρατηθείτε μακριά από τους κόλακες.

Κρατάμε το καλό: Ο Άρης που από την Κυριακή μπαίνει στον Τοξότη, θα σας ενεργοποιήσει να εκφράσετε τις δημιουργικές σας ιδέες, να δραστηριοποιηθείτε, να γίνετε πιο δυναμικοί. Και επί πλέον σας πριμοδοτεί στα ερωτικά παιχνίδια, τα φλερτ και τις απολαύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σας και σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα, γεγονός που θα ανεβάσει τη λίμπιντό σας και τη διάθεσή σας να υποστηρίξετε τις ανάγκες σας, όποιες κι αν είναι αυτές. Καιρός να επικεντρωθείτε στις μικρές, καθημερινές απολαύσεις της ζωής, να καταβάλλετε περισσότερες προσπάθειες για να ζευγαρώσετε μιας και το κασέ σας ανεβαίνει. Προτείνω να ενδώσετε σε παιχνίδια ή να κάνετε κάτι πιο ηδονιστικό για να ταράξετε τα λιμνάζοντα ύδατα της αισθηματικής σας ζωής. Πρέπει, ωστόσο, να θυμάστε ότι η όψη χιαστί της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να προκαλέσει και ξαφνικούς χωρισμούς, ιδιαίτερα σε σχέσεις που τις συντηρεί η ανασφάλεια ή ο συμβιβασμός.

Προσέχετε για να έχετε: Με τον Άρη στον Τοξότη μπορεί να υπάρξουν κάποια προβλήματα είτε οικογενειακού χαρακτήρα είτε στον τομέα της καριέρας. Το τετράγωνό του με τον Ποσειδώνα εγκυμονεί απώλειες για τους γεννημένους στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας.

Κρατάμε το καλό: Το τρίγωνο του Ήλιου με το Δία είναι θετικό για να διευθετήσετε οικονομικές υποχρεώσεις.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιό σας με το Δία θα σας βγάλει από τη δυσθυμία που είχατε την προηγούμενη εβδομάδα λόγω της Πανσελήνου, θα σας οπλίσει με περισσότερη αισιοδοξία και θα είναι ευνοϊκό για να τακτοποιήσετε κάποιες υποθέσεις σας, ιδιαίτερα αν αφορούν σε θέματα προσωπικών σχέσεων και συνεργασιών.

Η είσοδος του Άρη στον Τοξότη είναι ευνοϊκή για το ζώδιό σας αλλά, προς το παρόν, αυτή την εβδομάδα, δεν θα αποδώσει την εύνοιά της καθώς το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα θα δημιουργεί παρεξηγήσεις. Από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για ταξίδια, μετακινήσεις, εμπορικές επιτυχίες.

Προσέχετε για να έχετε: Ένας κρυφός έρωτας μπορεί να αποκαλυφθεί και μάλιστα με τον πιο απροσδόκητο τρόπο. Αν δεν θέλετε να μπείτε στο εδώλιο, σπεύστε να καλύψετε τα νώτα σας ή να παίξετε πιο τίμιο παιχνίδι...

Κρατάμε το καλό: Θα υπάρχει πιο γόνιμο έδαφος για να εκφράσετε τις δημιουργικές σας ιδέες και να προβληθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιό σας και αρκετοί έχετε ήδη αρχίσει να φοβάστε αλλά αυτή είναι η πιο λανθασμένη αντίδραση προς αυτόν τον Κοσμικό Διδάσκαλο. Υγιής και αποδοτική αντίδραση θα ήταν να κάνετε την ενδοσκόπησή σας, να δείτε πού έχετε αφήσει τους εαυτούς σας εντελώς ασυγκρότητους, πού έχετε κάνει το λάθος και να αλλάξετε πορεία πλεύσης. Καιρός για σκληρή δουλειά, συγκέντρωση, υπομονή, συγκρότηση και προσπάθεια για το καλύτερο. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Κρόνος εδραιώνει και δικαιώνει ό,τι αξίζει και όποιον το αξίζει, οπότε εσείς σπεύστε να αποδείξετε ότι είστε οι καλοί μαθητές του.

Προσέχετε για να έχετε: Με τον Άρη να περνάει στον Τοξότη και να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, να προσέχετε γιατί είναι πιθανό να χάσετε χρήματα ή να πέσετε θύματα απατεώνων που θα σας εξαπατήσουν, ιδιαίτερα οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας.

Κρατάμε το καλό: Η Αφροδίτη από την Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα και προσφέρει γόνιμο έδαφος για να καλλιεργήσετε συλλογικές δραστηριότητες και φιλίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σας από την Κυριακή για να σας εξωθήσει στο να μπείτε στη δράση. Προς το παρόν θα σχηματίσει μία όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα, η οποία μπορεί να ρίξει ένα πέπλο στον ορίζοντά σας, να σας κάνει πολύ συναισθηματικούς και να χάσετε την ευθυκρισία σας. Ωστόσο, από την επόμενη εβδομάδα πρέπει να μπείτε στη δράση και μάλιστα πολύ δυναμικά γι αυτό φροντίστε να προλειάνετε το έδαφος.

Το τρίγωνο του Ήλιου με το Δία είναι θετικό για την ευόδωση των στόχων σας, ιδιαίτερα αν αυτοί σχετίζονται με νέες συνεργασίες, υπογραφές συμβολαίων και διακανονισμούς.

Προσέχετε για να έχετε: Με τον Ερμή στο Σκορπιό δεν αποκλείεται να ειπωθούν λόγια πίσω από την πλάτη σας. Γενικότερα, να προσέχετε ποιους εμπιστεύεστε για να μη δώσετε τροφή στους κουτσομπόληδες που σας περιβάλλουν.

Κρατάμε το καλό: Με την Αφροδίτη στην Παρθένο υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, να γίνετε αρεστοί σε άτομα ισχύος, να βάλετε ένα ακόμη λιθαράκι για να χτίσετε μια καλή καριέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Η παρουσία του Κρόνου στο Σκορπιό και η αμοιβαία υποδοχή του με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σας, αποτελούν ένα Συμπαντικό αίτημα πολύ δύσκολο για εσάς αλλά τουλάχιστον τώρα οι ορίζοντές σας είναι πιο ανοικτοί, καθώς θα είναι πιο εύκολο να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας ή να βάλετε νέους στόχους προς ευόδωση.

Το τρίγωνο Ηλίου – Δία είναι θετικό για τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες καθώς δείχνει ότι θα κερδίσετε την εύνοια ισχυρών ατόμων που έχουν τη δύναμη και τη θέληση να σας βοηθήσουν να κερδίσετε μια καλύτερη θέση στον τομέα σας.

Προσέχετε για να έχετε: Με τον Άρη στον Τοξότη από την Κυριακή, να φυλάτε τα νώτα σας γιατί δεν αποκλείεται να δράσουν παρασκηνιακά σε βάρος σας κάποιοι άσπονδοι φίλοι.

Κρατάμε το καλό: Ο Φτερωτός Θεός υπόσχεται περισσότερα βέλη για το ζώδιό σας. Η Αφροδίτη σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σας και ανάβει τα αίματα! Διοχετεύστε το πάθος σας προς τη σωστή κατεύθυνση, αφήστε για λίγο τα «πρέπει» και φροντίστε να περάσετε καλά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Το τρίγωνο του Δία με τον Ήλιο θα αποτελέσει ένα φωτεινό φάρο που θα σας δείχνει το λιμάνι της χαράς, του έρωτα, της δημιουργικότητας, της καλοπέρασης, των ταξιδιών. Κι όλα αυτά τη στιγμή που η Αφροδίτη από την Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, ανεβάζει τη λίμπιντό σας. Αξιοποιείστε τις περιστάσεις για να βγείτε από τη ρουτίνα σας και να περάσετε καλά.

Η είσοδος του Άρη στον Τοξότη θα ευνοήσει τους Υδροχόους που είστε έτοιμοι να δράσετε δυναμικά για να προωθήσετε τα σχέδιά σας ή να βάλετε νέους στόχους. Ακόμη πιο ευνοημένοι είστε όσοι δεν προσπαθήσετε μόνο για το δικό σας καλό αλλά κάνετε ότι μπορείτε και για τους άλλους.

Προσέχετε για να έχετε: Η κρίση ακαμψίας που σας πιάνει αυτή την περίοδο, δεν θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις μάχες σας, ιδιαίτερα στον τομέα της καριέρας που αναμένεται σκληρός ανταγωνισμός. Αν θέλετε τη νίκη, θα πρέπει να είστε πιο ευέλικτοι.

Κρατάμε το καλό: Αυτή η περίοδος είναι καλή για να διεκπεραιώσετε οικονομικές εκκρεμότητες με χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, εφορία, δημόσιο ή κληρονομικές υποθέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Η Αφροδίτη βρίσκεται στην Παρθένο, το ζώδιο των σχέσεών σας και πριμοδοτεί όλους εσάς που θέλετε να υπογράψετε μια συμφωνία, να αποκτήσετε έναν συνεργάτη, να παντρευτείτε ή να βελτιώσετε τη σχέση σας. Τα προσωπικά θέματα ευνοούνται ακόμη περισσότερο και επειδή είστε συναισθηματικοί από τη φύση σας, θα ήταν προτιμότερο να εστιαστείτε σε αυτά.

Ο Κρόνος από το Σκορπιό θα αφαιρέσει ένα μεγάλο ψυχικό φορτίο που νιώθατε μέχρι αυτή τη στιγμή καθώς αυτή η θέση είναι πιο ανάλαφρη για το ζώδιό σας. Αξιοποιείστε τον παρακολουθώντας επιμορφωτικά σεμινάρια, ταξιδεύοντας για δουλειές, προσπαθώντας να αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις, ιδιαίτερα για το αντικείμενο της εργασίας σας.

Προσέχετε για να έχετε: Ο Άρης που μπαίνει στον Τοξότη δείχνει ότι θα πιεστείτε καθώς θα αναγκαστείτε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες από αυτές που, πιθανώς, αντέχετε. Αντίδοτο είναι να αποφασίσετε εσείς προς τα που θα τρέξετε, δηλαδή να μπείτε οικειοθελώς σε πολύ σκληρά ωράρια.

Κρατάμε το καλό: Θα νιώθετε πιο δυνατοί, πιο αποφασιστικοί, σε ετοιμότητα να αντεπεξέλθετε στις αντιξοότητες της καθημερινότητας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved