Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 29/9 έως 6/10 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Η εβδομάδα αρχίζει με μία αρκετά δύσκολη Πανσέληνο στον άξονά σας, γι αυτό πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, ιδιαίτερα σε θέματα σχέσεων είτε προσωπικών είτε επαγγελματικών. Αν τα γεγονότα σας εξωθούν στο να δώσετε ένα οριστικό τέλος σε κάποια σχέση ή συνεργασία σας, είναι προτιμότερο να το επιδιώξετε άμεσα παρά να χρονοτριβείτε. Αυτή η Πανσέληνος θα είναι πιο επιθετική για όσους έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο και η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα, μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στην καθημερινότητά σας ή αλλεργίες ή κάποιες ενοχλήσεις ψυχοσωματικού χαρακτήρα. Η περίοδος από την Τετάρτη και μετά είναι καλή για να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής.

Προσέχετε για να έχετε: Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο στην πρώτη μοίρα του Σκορπιού επιτείνει την ανάγκη να εστιάσετε στον οικονομικό τομέα και να τακτοποιήσετε τα χρέη σας και, γενικότερα, τις εκκρεμότητές σας.

Κρατάμε το καλό: Τελικά, ανεξάρτητα από τις δυσκολίες, θα απαλλαγείτε από καταστάσεις που πιθανώς να σας βάραιναν, σας καταπίεζαν, σας περιόριζαν. Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να απελευθερωθείτε από εξαρτήσεις. Δείτε την καλή πλευρά των πραγμάτων και θα είστε οι κερδισμένοι...

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στον άξονα Ζυγού – Κριού θα επηρεάσει τους τομείς της καθημερινότητας και της υγείας σας. Πρέπει να βρίσκεστε σε εγρήγορση γιατί είναι πιθανό να υπάρξει κάποιο παρασκήνιο σε βάρος σας ή να αναγκαστείτε να επωμιστείτε περισσότερες ευθύνες ή να είστε υποχρεωμένοι «να βγάλετε το φίδι από την τρύπα» για λάθη που δε θα έχετε κάνει εσείς.

Μην κάνετε υπερβολές και καταχρήσεις στο φαγητό και στο ποτό γιατί πρέπει να προσέχετε την υγεία σας. Αντίθετα, καλό θα ήταν να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής και να κοιμάστε περισσότερο.

Προσέχετε για να έχετε: Με την είσοδο του Κρόνου στο Σκορπιό, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, αρχίζει μια αρκετά δύσκολη περίοδος για τις σχέσεις σας. Ο Κρόνος θα είναι ο Δάσκαλος που θα σας δείξει τα κίνητρα των επιλογών σας, τα λάθη, τις εξαρτήσεις, τις ανασφάλειες που σας εξωθούν σε σχέσεις που πιθανώς να μην είναι αρκετά υγιείς.

Κρατάμε το καλό: Η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στην Παρθένο από την Τετάρτη, είναι καλή για να εκφράσετε τα ταλέντα σας, να δημιουργήσετε και να ερωτευτείτε. Αν είστε ήδη σε μία σχέση, δίνει το σύνθημα να ταράξετε τα λιμνάζοντα ύδατα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος της Κυριακής, η οποία απελευθερώνει ενέργειες πολλών μεγατόνων. Ευτυχώς, τα Φώτα σχηματίζουν θετικές όψεις προς το ζώδιό σας αλλά και πάλι πρέπει να είστε προσεκτικοί, ιδιαίτερα αν τα γεγονότα σας εξωθούν σε αναθεωρήσεις στόχων ή φιλιών. Επίσης, καλό θα ήταν να εστιάσετε περισσότερο στις ανάγκες των παιδιών σας για να μην υπάρξουν προβλήματα στις σχέσεις σας κι αν ενσκήψουν, να τα επιλύσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η είσοδος του Κρόνου στο Σκορπιό και η σύνοδός του με τον Ερμή που επίσης περνάει στο ίδιο ζώδιο, σας εξωθούν στο να τακτοποιήσετε την καθημερινότητά σας, να βάλετε ένα πρόγραμμα, να είστε πιο συγκροτημένοι και τακτικοί.

Προσέχετε για να έχετε: Από την Τετάρτη η Αφροδίτη θα βρίσκεται στην Παρθένο. Η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα μπορεί να αποβεί βλαπτική για τους Διδύμους των πρώτων ημερών, καθώς θα βλέπετε διασαλευμένα τα πράγματα, ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα. Η τάση σας για αυταπάτες ή εξαπάτηση σίγουρα δεν θα σας βγει σε καλό.

Κρατάμε το καλό: Ευτυχώς, ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σας, σας οπλίζει με την αισιοδοξία που χρειάζεστε για να προβείτε σε αναθεωρήσεις και αλλαγές, για να επιδιώξετε το καλύτερο για σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Η εβδομάδα αρχίζει με μία Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού – Ζυγού με τη συμμετοχή του τετραγώνου Ουρανού – Πλούτωνα. Οι πιέσεις που θα δεχθείτε είναι πολλές και με μεγάλη ένταση γι αυτό πρέπει να είστε πολύ συνετοί και προσεκτικοί, ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Θέματα καριέρας, οικογένειας και σχέσεων μπαίνουν στο στόχαστρο με έναν τρόπο αρκετά δυσάρεστο, καθώς δεν αποκλείονται οι απογοητευτικές καταστάσεις εκ μέρους των συνεργατών σας ή κάποιες ανατρεπτικές καταστάσεις στη δουλειά θα σας βγάλουν εκτός τόπου και χρόνου.

Η Αφροδίτη μπαίνει την Τετάρτη στην Παρθένο και μέσα στο διάστημα που θα παραμείνει εκεί θα σας επιτρέπει να κάνετε γόνιμες συζητήσεις, δημόσιες σχέσεις και να προλειάνετε το έδαφος για μελλοντικές συνεργασίες.

Προσέχετε για να έχετε: Αν τα γεγονότα σας δείχνουν ότι πρέπει να απαλλαγείτε από σχέσεις, μη διστάσετε να το κάνετε. Όσο πιο αποφασιστικοί είστε να δεχθείτε ένα τέλος, τόσο πιο γρήγορα θα έρθει η καινούργια αρχή.

Κρατάμε το καλό: Η είσοδος του Κρόνου στο Σκορπιό από την Κυριακή είναι μια πολύ μεγάλη και θετική αλλαγή για το ζώδιό σας που ταλανίστηκε ιδιαίτερα από το πέρασμά του στο Ζυγό. Τώρα αρχίζει μια περίοδος αποσυμπίεσης, ιδιαίτερα για τους Καρκίνους που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο.

ΛΕΩΝ

102112184

Ανασκουμπωθείτε και βάλτε άμεσα τη ζωή σας σε τάξη γιατί ο Κρόνος μπαίνει στο Σκορπιό την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, όπου θα παραμείνει για δυόμισι χρόνια και θα σας στριμώξει για τα καλά, ιδιαίτερα αν δεν σας βρει αρκετά συγκροτημένους, ικανούς να διατηρήσετε ένα πρόγραμμα, να πειθαρχήσετε σε ένα μοντέλο ζωής, να μην είστε αναβλητικοί. Η εργασιοθεραπεία είναι ένα καλό αντίδοτο για τον Κρόνο, ο οποίος απαιτεί να δομήσετε τα όριά σας, να μην αρκείστε στη θεωρία αλλά να προβείτε στην πραγμάτωση. Αν έχετε κάποιες εκκρεμότητες με ακίνητη περιουσία, σπεύστε να τις διεκπεραιώσετε ή να αποδεχθείτε το γεγονός ότι θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να τις τακτοποιήσετε.

Προσέχετε για να έχετε: Η Πανσέληνος είναι λίαν πιεστική και επικίνδυνη για να ταξιδέψετε. Είναι προτιμότερο να προσέχετε στις μετακινήσεις σας και αν θέλετε να κάνετε κάποιο σημαντικό ραντεβού, είναι καλύτερα να το αναβάλετε για την επόμενη εβδομάδα.

Κρατάμε το καλό: Η είσοδος της Αφροδίτης στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι, την Παρθένο, είναι θετική για να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες ή να διεκδικήσετε χρήματα που σας ανήκουν. Προς το παρόν, περιμένετε γιατί η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα μπορεί να θολώσει την κρίση σας αλλά, από την επόμενη εβδομάδα, δράστε δυναμικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Κυριακή στον άξονα Κριού – Ζυγού, επηρεάζει τον ευαίσθητο τομέα των οικονομικών σας. Να προσέχετε τις κινήσεις σας, να μην κάνετε κανένα οικονομικό διακανονισμό και να μην προσπαθήσετε τώρα να λύσετε τυχόν οικονομικές διαφορές με τους εργοδότες σας. Προσπαθήστε να κάνετε λίγη οικονομία γιατί δεν αποκλείεται να προκύψει ένα έκτακτο έξοδο ή να χρειαστεί να πληρώσετε τώρα για κάποιο χρέος του παρελθόντος.

Ο Κρόνος που μπαίνει στο Σκορπιό το Σάββατο, θα σας απαλλάξει από κάποια βάρη και θα σας βοηθήσει να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητά σας, ακολουθώντας ένα πιο σταθερό πρόγραμμα για τα ραντεβού και τις επαφές σας.

Προσέχετε για να έχετε: Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο δεν είναι θετική για τις μετακινήσεις σας και ίσως προκαλέσει κάποιες παρεξηγήσεις στις προσπάθειές σας να επικοινωνήσετε, ιδιαίτερα με τους ανωτέρους σας στη δουλειά.

Κρατάμε το καλό: Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, από την Τετάρτη, σηματοδοτεί την έναρξη μιας καλής περιόδου για τις αισθηματικές σας υποθέσεις. Ο έρωτας κερδίζει την εξέχουσα θέση που του αναλογεί καθώς είτε φλερτάρετε, είτε σας φλερτάρουν είτε μπαίνετε στο παιχνίδι για να ανανεώσετε τη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Η εβδομάδα ξεκινά επιθετικά με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονά σας την Κυριακή και ενεργοποιεί με ακριβέστατο ταυ τετράγωνο τη σύγκρουση των γιγάντων Ουρανού και Πλούτωνα. Εννοείται ότι πρέπει να προσέχετε κάθε σας κίνηση, ιδιαίτερα τα θέματα σχέσεων, τόσο των επαγγελματικών όσο και των προσωπικών. Ακόμη πιο προσεκτικοί πρέπει να είστε όσοι έχετε γενέθλια αυτές τις μέρες που θα κάνετε την ηλιακή σας επιστροφή με τέτοιου είδους όψεις.

Αν τα γεγονότα σας υποδεικνύουν την αναγκαιότητα να δώσετε τέλος σε κάποια σχέση σας, μη διστάσετε να το κάνετε, ακόμη κι αν υπάρχουν χίλιες δικαιολογίες για να το αναβάλετε. Όσο πιο αποφασιστικοί είστε, τόσο πιο ανώδυνες θα είναι οι εξελίξεις.

Προσέχετε για να έχετε: Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο και η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα είναι πιθανό να προκαλέσει τη δυσθυμία σας, μία τάση εσωστρέφειας και ένα ξέσπασμα αλλεργιών ή ψυχοσωματικών συμπτωμάτων. Αξιοποιείστε τη διέλευση για να αφουγκραστείτε και να αποδεχθείτε τις ανάγκες σας.

Κρατάμε το καλό: Επιτέλους ο Κρόνος εγκαταλείπει το ζώδιό σας και, τουλάχιστον, απαλλάσσεστε από ένα βάρος, από αρκετές υποχρεώσεις και πιεστικές καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας για εσάς είναι η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιό σας από το Σάββατο 6 Οκτωβρίου. Ο Κρόνος θα εγκατασταθεί στο ζώδιό σας για δυόμισι χρόνια, διάστημα στο οποίο θα βάλει στο στόχαστρο τις σχέσεις σας με τους άλλους και, κατά συνέπεια, με τον εαυτό σας, καθώς θα σας διδάξει ότι οι άλλοι αποτελούν τις επιλογές μας και είναι ο καθρέπτης μας. Προετοιμαστείτε κατάλληλα, κάνοντας την αυτοκριτική σας. Συγκροτήστε τις δυνάμεις σας, βάλτε τα όριά σας, δείτε τις ανάγκες σας και σκεφτείτε κατά πόσο ανταποκρίνονται οι σχέσεις σας σε αυτές. Ο Κρόνος παλεύεται μόνο με σκληρή δουλειά και προσπάθεια σύνεσης και συγκρότησης.

Προσέχετε για να έχετε: Η Πανσέληνος θα κάνει ένα πανηγυρικό άνοιγμα αυτής της εβδομάδας. Να προσέχετε την υγεία σας γιατί τώρα δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα, κυρίως λόγω της άσχημης ψυχολογικής σας κατάστασης. Επίσης, να φυλάτε τα νώτα σας στη δουλειά γιατί όλο και κάποιος θα ενεργεί πισώπλατα σε βάρος σας.

Κρατάμε το καλό: Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο είναι θετική για να βάλετε νέους στόχους ενώ η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα δεν αποκλείεται να φέρει ένα ρομαντικό έρωτα στους Σκορπιούς των πρώτων ημερών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Ανήκετε στους τυχερούς που δε βάλλονται με όψεις έντασης από αυτή τη τόσο σκληρή Πανσέληνο, η οποία ανοίγει θεαματικά την αυλαία αυτής της εβδομάδας. Οι τομείς που επηρεάζονται από την Πανσέληνο στο ηλιακό σας ωροσκόπιο είναι οι στόχοι, οι φιλίες, οι έρωτες, τα παιδιά σας. Καλό θα ήταν να είστε πιο προσεκτικοί και αν δείτε ότι πρέπει να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις σε αυτούς τους τομείς, να μη διστάσετε να αλλάξετε πορεία πλεύσης.

Από την άλλη, τίποτε δεν αποκλείει έναν κεραυνοβόλο έρωτα ή –γενικότερα- να συμβεί κάτι που θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της αισθηματικής σας ζωής.

Προσέχετε για να έχετε: Η είσοδος του Κρόνου στο Σκορπιό ανοίγει μία εποχή στην οποία θα έχετε την τάση να είστε πιο εσωστρεφείς. Αν έχετε εκκρεμότητες με την υγεία σας, αν πρέπει να ακολουθείτε ιατρικές συμβουλές και τις παραμελείτε, καιρός να συγκεντρωθείτε στα «πρέπει» σας.

Κρατάμε το καλό: Με το Δία στους Διδύμους θα υπάρχει πάντα το άτομο που θα μπορεί να σας βοηθήσει και να σας στηρίξει ψυχολογικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έχετε τα μάτια σας ανοικτά γιατί αυτές τις μέρες πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί προς πάσα κατεύθυνση, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Κυριακή στον άξονα Ζυγού – Κριού, ενεργοποιεί με τον πιο σκληρό τρόπο το ταυ τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα, όψη που «βλέπει» πολύ επιθετικά το ζώδιό σας.

Θέματα καριέρας και οικογένειας μπαίνουν στο στόχαστρο και σας καλούν να εστιάσετε την προσοχή σας και να κάνετε το καλύτερο δυνατόν για να αντεπεξέλθετε στις επί πλέον υποχρεώσεις που θα υπάρξουν, στις ανατρεπτικές καταστάσεις, στις πιέσεις και στα προβλήματα.

Ο Κρόνος που μπαίνει στο Σκορπιό θα βρίσκεται σε μια θέση ευνοϊκή για το ζώδιό σας. Ωστόσο, επειδή θα πραγματοποιεί αμοιβαία υποδοχή με τον Πλούτωνα, ενδεχόμενα να πιεστείτε πάρα πολύ.

Προσέχετε για να έχετε: Αν στο φάσμα των δραστηριοτήτων σας υπάρχουν και θέματα ακίνητης περιουσίας, είναι προτιμότερο να τα αναβάλετε για το επόμενο δεκαπενθήμερο γιατί τώρα δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να διευθετηθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Κρατάμε το καλό: Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο είναι θετική για όσους θέλετε να κάνετε επαφές με εξωτερικό, ραντεβού και ταξίδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Ο Κρόνος μπαίνει στο Σκορπιό από το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, γεγονός που χρήζει της προσοχής σας. Το αίτημα του Κρόνου που για δυόμισι χρόνια θα «βλέπει» με αρκετά σκληρό τρόπο το ζώδιό σας, είναι να συγκροτηθείτε, να βάλετε τα όριά σας, να δομήσετε τις σχέσεις σας, την οικογένειά σας και την καριέρα σας σε πιο γερές βάσεις. Όπως αντιλαμβάνεστε, πρέπει να δώσετε ένα δυναμικό αγώνα, να δουλέψετε σκληρά, να βλέπετε πιο ρεαλιστικά τα πράγματα που σας απασχολούν και να είστε πάντα σε ετοιμότητα να αποδεχθείτε τα λάθη σας, να κάνετε τις αναθεωρήσεις σας και να φροντίζετε για την αυτοβελτίωσή σας.

Προσέχετε για να έχετε: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Κυριακή στον άξονα Ζυγού – Κριού είναι λίαν επικίνδυνη για όσους ταξιδεύετε. Να προσέχετε γιατί είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείτε. Επίσης, θα σας είναι ακόμη πιο δύσκολο του συνηθισμένου σας να γίνετε κατανοητοί στον περίγυρό σας.

Κρατάμε το καλό: Η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο. Από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να διεκπεραιώσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις με τράπεζες, εφορία, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς ή κληρονομικά.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού που πραγματοποιείται την Κυριακή, επηρεάζει τον οικονομικό σας τομέα γι' αυτό να προσέχετε τις κινήσεις σας. Αν έχετε εκκρεμότητες με τράπεζες, δημόσιο, εφορίες ή ακόμη κι αν θέλετε να διεκδικήσετε αυτά που σας αναλογούν από τη δουλειά σας, καλό θα ήταν να δράσετε από την άλλη εβδομάδα. Επίσης, αν σας είναι εφικτό, προσπαθήστε να κάνετε λίγη οικονομία γιατί δεν αποκλείεται να ενσκήψουν έκτακτα έξοδα και να δυσκολευτείτε πολύ για να αντεπεξέλθετε στις οικονομικές σας υποχρεώσεις.

Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο θα είναι θετική για τις σχέσεις και τους έρωτές σας. Προς το παρόν πραγματοποιεί όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα και δεν σας αφήνει να δείτε ξεκάθαρα τα θέματα που σας αφορούν.

Προσέχετε για να έχετε: Η σύνοδος του Κρόνου και του Ερμή μπορεί να φέρει ταλαιπωρίες στους Ιχθύες που έχετε επαφές με το εξωτερικό ή θέλετε να κάνετε ένα μεγάλο ταξίδι.

Κρατάμε το καλό: Η είσοδος του Κρόνου στο Σκορπιό θα σας απαλλάξει από εμπόδια και δυσκολίες στις προσπάθειές σας να διεκπεραιώσετε εκκρεμότητες με εφορίες, τράπεζες, κλπ. Επίσης, θα νιώθετε πιο ανάλαφροι ψυχολογικά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved