Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 23/9 έως 29/9 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Η είσοδος του Ηλίου στο Ζυγό θα σας δημιουργήσει αρκετή αναστάτωση, ιδιαίτερα αν ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, καθώς προς το τέλος της εβδομάδας ο Ήλιος θα συμμετέχει σε ένα ταυ τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, όψη πολλών μεγατόνων που μπορεί να δημιουργήσει εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις.

Οπλιστείτε με ψυχραιμία και επιστρατεύστε τη δύναμή σας για να κάνετε αλλαγές, όταν και αν τα γεγονότα σας προτρέπουν σε κάτι τέτοιο. Αν μπορέσετε να ξεφύγετε από τις παγιωμένες ιδέες και καταστάσεις, θα είναι πιο εύκολο να αντιμετωπίσετε τις αντιξοότητες που προκαλούν αυτές οι όψεις.

Το τρίγωνο του Ερμή με το Δία θα είναι αρκετά βοηθητικό, ιδιαίτερα σε θέματα επικοινωνίας αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι αρκετό για να αντισταθμίσει το ταυ τετράγωνο γι' αυτό μην ποντάρετε σε υποσχέσεις, αν δεν δείτε πράξεις.

Προσέχετε για να έχετε: Είναι προτιμότερο να μην υπογράψετε συμβόλαια, συμφωνίες, διακανονισμούς αυτή την εβδομάδα ή, αν είναι απαραίτητο, να έχετε ολοκληρώσει τις διατυπώσεις μέχρι την Τρίτη. Επίσης, μην προγραμματίσετε σημαντικά ραντεβού για το τέλος της εβδομάδας και τις αρχές της επόμενης. Σπεύστε να τα κάνετε μέχρι την Πέμπτη.

Κρατάμε το καλό: Η Αφροδίτη από το Λέοντα είναι θετική για τις αισθηματικές σας υποθέσεις. Τουλάχιστον δεν θα σας λείψουν οι απολαύσεις...

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Η αλήθεια είναι ότι θα νιώσετε λίγο πιεσμένοι, καθώς θα υπάρξουν αρκετά προβλήματα στη δουλειά που θα μετατρέψουν την καθημερινότητά σας σε πεδίο μάχης και μάλιστα σε έναν αγώνα που οι περισσότεροι θα τον θεωρείτε άδικο για εσάς.

Με το πέρασμα του Ήλιου στο Ζυγό και το ταυ τετράγωνό του με τους Ουρανό και Πλούτωνα, δεν αποκλείεται να βρεθείτε στη μέση μιας καταιγίδας και, αν δεν είστε προσεκτικοί, να μπλεχθείτε σε ίντριγκες ή, γενικότερα, δυσάρεστες καταστάσεις. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να δουλέψετε πολύ σκληρά και μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να αναλάβετε ευθύνες που δε θα θέλατε να τις σηκώσετε.

Προσέχετε για να έχετε: Να προσέχετε τα λόγια και τις πράξεις σας γιατί, με τον Άρη στο Σκορπιό, θα είναι αρκετά εύκολο να μπείτε σε αντιπαραθέσεις, παρεξηγήσεις και μνησίκακες συμπεριφορές που, ενδεχόμενα, να βλάψουν τις σχέσεις σας, κυρίως τις προσωπικές. Αν νιώθετε ότι σας προκαλούν, καλό θα ήταν να μην αντιδράσετε, μέχρι να καταλαγιάσει ο θυμός σας για να μην χάσετε και τα δίκια σας.

Κρατάμε το καλό: Το τρίγωνο του Δία με τον Ερμή προσφέρει γόνιμο έδαφος για όσους θέλετε να προβείτε σε κάποιους οικονομικούς διακανονισμούς ή να διεκδικήσετε χρήματα που σας χρωστούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Ο Ήλιος μπαίνει στο ευνοϊκό, για το ζώδιό σας, περιβάλλον του Ζυγού, θέση από την οποία θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τα ταλέντα και τη δημιουργικότητά σας. Εκτός της αυτοέκφρασης, μέσα στον επόμενο μήνα, διάστημα που ο Ήλιος θα παραμείνει στο Ζυγό, θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να ασχοληθείτε με τις υποθέσεις των παιδιών σας, να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε, να εστιαστείτε στον έρωτα.

Να θυμάστε, ωστόσο, ότι μέχρι την Τετάρτη οι συνθήκες θα είναι αρκετά καλές. Από την Πέμπτη και για μία εβδομάδα, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στους τομείς που έχω προαναφέρει, καθώς ο Ήλιος θα συμμετέχει σε ένα πολύ επιθετικό ταυ τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, προκαλώντας ένα πλήθος προβλημάτων.

Προσέχετε για να έχετε: Θα νιώθετε πολύ κουρασμένοι με έλλειμμα ενέργειας. Προσπαθήστε να μην ξεπερνάτε τα όρια των αντοχών σας για να προστατέψετε την υγεία σας.

Κρατάμε το καλό: Το τρίγωνο του Ερμή με το Δία είναι καταπληκτικό για τις επαφές σας, τα ραντεβού, τις εμπορικές σας συμφωνίες, τις συναλλαγές οποιαδήποτε τύπου. Επίσης, ενισχύει την εύνοιά σας στα φλερτ και ανάβει πράσινο φως για να πάρετε αποφάσεις σε θέματα σχέσεων, διαπροσωπικών και μη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Ο Ήλιος μπαίνει στο Ζυγό ή άρχισαν τα όργανα για όσους έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο και πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί από τους υπόλοιπους Καρκίνους, οι οποίοι ωστόσο θα πρέπει να φυλάνε τα ρούχα τους για να έχουν τα μισά.

Αν δεν έχετε ένα προσωπικό χάρτη που να διορθώνει τα κακώς κείμενα των ημερών, θα πρέπει να κρατάτε μια ιδιαζόντως συντηρητική στάση προς όλους και όλα, τόσο στον τομέα της καριέρας όσο και στην προσωπική σας ζωή. Τα οικογενειακά προβλήματα δεν αποκλείονται ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν ανατροπές σε υποθέσεις που αφορούν στην ακίνητη περιουσία σας.

Προσέχετε για να έχετε: Αν είστε έτοιμοι για αλλαγές και για αγώνα, αν δεν φοβάστε να υιοθετήσετε μια πιο σκληρή στάση προς αυτούς που ίσως σας αδικήσουν ή σας απορρίψουν κι αν αποδεσμευτείτε από εξαρτήσεις, θα είναι πιο εύκολο να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που θα προκύψουν από το ταυ τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό.

Κρατάμε το καλό: Ο Άρης από το Σκορπιό σας δίνει την απαιτούμενη δύναμη για να υψώσετε τη φωνή εκεί που πρέπει και να διεκδικήσετε τα δίκια σας.

ΛΕΩΝ

102112184

Οι πιέσεις αυτής της εβδομάδας θα είναι αρκετές για να βγείτε εκτός τόπου και χρόνου. Ο Ήλιος θα περάσει στο Ζυγό αλλά προς το τέλος της εβδομάδας θα σχηματίσει ένα ταυ τετράγωνο με τα μεγαθήρια Ουρανό και Πλούτωνα. Αρκετά Λιοντάρια θα νιώθετε κατηφείς, παράδοξα εσωστρεφείς για το χαρακτήρα σας και δύσθυμοι. Θα νιώθετε εκνευρισμένοι και θα είστε έτοιμοι να ξεσπάσετε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Οι περισσότερες πιέσεις θα οφείλονται στη δουλειά, στο γεγονός ότι θα αναγκαστείτε να αναλάβετε περαιτέρω ευθύνες ή να αντιμετωπίσετε άτομα τα οποία είναι πιθανό να σας ανταγωνίζονται με αθέμιτα μέσα.

Προσέχετε για να έχετε: Με τον Άρη στο Σκορπιό μπορεί να συμβούν κάποιες βλάβες στο σπίτι και να σας βάλουν στα έξοδα. Επίσης, θα πρέπει να κρατάτε μια πιο ήπια στάση στην οικογένειά σας, ιδιαίτερα αν νιώθετε ότι σας φορτώνει με πολλές ευθύνες. Οι εντάσεις ανακυκλώνουν τα προβλήματα και δεν βοηθούν σε τίποτε.

Κρατάμε το καλό: Αξιοποιείστε την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σας για να απολαύσετε τον έρωτα ή να κρατηθείτε από κάτι θετικό (σεξ, φλερτ και γοητεία). Θα σας βοηθήσει να μην πέσετε ψυχολογικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Ο Ήλιος μπαίνει στο Ζυγό και οδεύει ολοταχώς προς το τετράγωνό του, το οποίο θα είναι ακριβές στο τέλος της εβδομάδας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να «βάλετε καβούρια στις τσέπες σας» γιατί, αν δεν κάνετε οικονομία, μπορεί να βρεθείτε εξαιρετικά εκτεθειμένοι. Τα έκτακτα έξοδα δεν αποκλείονται, τη στιγμή που είναι πιθανό να προδοθείτε από κάποιο συνεργάτη σας και να μην πάρετε χρήματα που τα έχετε δουλέψει και τα δικαιούστε.

Προσέχετε για να έχετε: Θα ήταν προτιμότερο να μην υπογράψετε κανέναν οικονομικό διακανονισμό, ιδιαίτερα από την Τετάρτη και μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας γιατί το πιο πιθανό είναι ότι ή θα είναι σε βάρος σας ή δε θα μπορείτε να τον τηρήσετε.

Κρατάμε το καλό: Αντίπαλο δέος στις όποιες αντιξοότητες των ημερών είναι το τρίγωνο του Δία με τον Ερμή, το οποίο μπορεί να σας φέρει κάποια θετική είδηση ή εξέλιξη στον τομέα της καριέρας. Αρκετοί θα νιώσετε ότι ανοίγει ένα παράθυρο και ότι, σύντομα, μπορεί να ανακτηθούν οι ισορροπίες και στον οικονομικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Ο σημαντικότερος πλανητικός σχηματισμός αυτής της εβδομάδας σας βάζει και πάλι στο επίκεντρο. Ωστόσο, μάλλον θα θέλατε να μην είστε οι πρωταγωνιστές, καθώς μιλάμε για το ταυ τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιό σας, με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, όψη εξαιρετικής σκληρότητας.

Τώρα πρέπει να παρακολουθείτε τα γεγονότα με σκοπό να δείτε τι θέλει να σας πει ο Ποιητής – Σύμπαν. Το ζητούμενο από εσάς είναι να πάτε κόντρα στις ανασφάλειες και στις εξαρτήσεις σας και να δώσετε ένα οριστικό τέλος σε σχέσεις που βρίσκονται σε σήψη εδώ και αρκετό καιρό. Να θυμάστε ότι όσο πιο διατεθειμένοι είστε για αλλαγές, τόσο πιο ανώδυνα θα περάσουν αυτές οι δύσκολες όψεις.

Προσέχετε για να έχετε: Μη θεωρείτε τίποτε δεδομένο γιατί μπορεί να απογοητεύεστε από τις εξελίξεις. Η ευελιξία και η διάθεση να αποδεσμεύεστε από άτομα και καταστάσεις, όταν και εφ' όσον είναι απαραίτητο, θα είναι το όπλο σας αυτή την περίοδο.

Κρατάμε το καλό: Το τρίγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σας και του Δία είναι θετικό για όσους έχετε ή επιδιώκετε επαφές με το εξωτερικό, καθώς επίσης και για όσους θέλετε να ταξιδέψετε, κυρίως για εμπορικούς λόγους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Ο Ήλιος μπαίνει στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, το Ζυγό, απ' όπου στο τέλος της εβδομάδας θα σχηματίσει ένα ταυ τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Ο άξονας που επιβαρύνεται περισσότερο είναι αυτός που σχετίζεται με τη δουλειά, την καθημερινότητά σας και την υγεία σας, καθώς επίσης και με τις πιο καλοκρυμμένες ανασφάλειες και φοβίες σας, τα πιο καταπιεσμένα συναισθήματά σας.

Προσπαθήστε να κρατάτε την ψυχραιμία σας στη δουλειά, να μην τεντώνετε το σκοινί και να μην ξεπερνάτε τα όρια των αντοχών σας για να μην επιβαρύνετε την υγεία σας. Σε ότι αφορά στα καταπιεσμένα συναισθήματά σας, καλό θα ήταν να τα βγάλετε από μέσα σας αλλά το τέλειο θα ήταν να μην τα αφήσετε να σας παρασύρουν σε άσχημες συμπεριφορές, ιδιαίτερα προς τα άτομα που αγαπάτε.

Προσέχετε για να έχετε: Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σας, ανεβάζει τη λίμπιντό σας αλλά μαζί της τα πάθη, τις ανασφάλειες, τα καταπιεσμένα συναισθήματα. Το να βρεθείτε σε αντιπαράθεση, ιδιαίτερα με το ταίρι σας, είναι πολύ πιθανό. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μετατρέψετε σε πράξη το σύνθημα «κάντε έρωτα και όχι πόλεμο».

Κρατάμε το καλό: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο Λέοντα, μπορεί να φέρει κάποιες ευκαιρίες στον τομέα της καριέρας, καθώς δεν αποκλείεται να συμβεί κάποιο γεγονός που θα ανεβάσει τη δημοτικότητά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Ο Ήλιος μπαίνει στο Ζυγό, θέση από την οποία θα ευνοήσει την ευόδωση των στόχων σας. Μέσα στον επόμενο μήνα σπεύστε να προωθήσετε τις υποθέσεις σας αλλά από αυτή την Τετάρτη μέχρι την άλλη την Πέμπτη να κρατήσετε μία πολύ συντηρητική στάση. Ο Ήλιος θα σχηματίσει ένα πολύ σκληρό ταυ τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα και θα επηρεάσει τους τομείς των οικονομικών, των στόχων, των ερώτων, των φιλιών σας.

Τώρα είναι πιθανό να στεναχωρηθείτε, καθώς θα αναγκαστείτε να αναθεωρήσετε κάποιους στόχους σας ή ακόμη και κάποιες φιλίες σας. Κάτι τέτοιο δε σημαίνει ότι πρέπει να προσγειωθείτε απότομα και να μην κάνετε όνειρα. Απλά, φροντίστε να είναι συμβατά προς τα ταλέντα και τις δυνατότητες που μας παρέχουν οι ημέρες.

Προσέχετε για να έχετε: Είναι πιθανό να βγουν στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα οργής εξ' αιτίας των γεγονότων που θα σας εξωθούν σε μεγάλες αλλαγές. Προσπαθήστε να επιστρατεύετε τον καλό σας εαυτό για να μη χάνετε άδικα τα αποθέματα της ενέργειάς σας.

Κρατάμε το καλό: Η εύνοιά σας σε θέματα καρδιάς είναι αρκετά ισχυρή, γεγονός που οφείλετε να αξιοποιήσετε, προκειμένου να πάρετε επιβεβαιώσεις και να περάσετε καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Ο Ήλιος περνάει στο Ζυγό για να σχηματίσει ένα ταυ τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα και να βάλει τα δυο σας πόδια σε ένα παπούτσι. Η αλήθεια είναι ότι είστε φτιαγμένοι για τα δύσκολα γι' αυτό και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας αλλά και πάλι πρέπει να προσέχετε την κάθε σας κίνηση, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Στο στόχαστρο μπαίνουν θέματα καριέρας, οικογένειας, κοινωνικής καταξίωσης και επιβολής. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις, σκληρές διαπραγματεύσεις, έντονες αντιπαραθέσεις, παρεξηγήσεις και προβλήματα σχέσεων. Η ψυχραιμία, η σύνεση και η υπομονή είναι τα μεγάλα σας χαρτιά για να αντιδράτε σε τέτοιες περιπτώσεις γι αυτό και πρέπει να τα επιστρατεύσετε.

Προσέχετε για να έχετε: Θα έχετε την τάση να βλέπετε πολύ υποκειμενικά τις καταστάσεις με αποτέλεσμα να υπάρχει ο κίνδυνος να εγκλωβιστείτε στο «εγώ» σας και να χάσετε στους τομείς που απαιτούν το εμείς.

Κρατάμε το καλό: Το τρίγωνο του Ερμή και του Δία είναι βοηθητικό για να βρείτε τις λύσεις σας, ιδιαίτερα στις επαγγελματικές σας υποθέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Αντιφατικά θα είναι τα πράγματα αυτή την εβδομάδα, καθώς ναι μεν ο Ήλιος περνάει στο ευνοϊκό -για το ζώδιό σας- περιβάλλον του Ζυγού αλλά, προς το τέλος της εβδομάδας, σχηματίζει ένα ταυ τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Αυτή η όψη θα επηρεάσει τις σχέσεις σας με το εξωτερικό, τις επαφές, τις εμπορικές σας δραστηριότητες. Θα ήταν καλύτερα να αναβάλετε τα σημαντικά ραντεβού, τα ταξίδια, τις μετακινήσεις και τις συμφωνίες σας, ιδιαίτερα αν είναι με άτομα ή εταιρείες του εξωτερικού, για την άλλη Πέμπτη.

Προσέχετε για να έχετε: Με τον Άρη στο Σκορπιό θα αναγκαστείτε να αναλάβετε πολλές ευθύνες, πιθανώς περισσότερες απ' όσες αντέχουν οι ώμοι σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας για να μη μετατραπείτε σε επαναστάτες χωρίς αιτία σε μια προσπάθεια να διεκδικήσετε το χρόνο και την ηρεμία σας κάτω από ανώφελες συνθήκες.

Κρατάμε το καλό: Το τρίγωνο του Ερμή με το Δία ευνοεί τα φλερτ, την επικοινωνία με τα παιδιά σας, τις διασκεδάσεις με ευχάριστες παρέες, τη λήψη αποφάσεων, τις δημιουργικές σας δραστηριότητες.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Τα γεγονότα πάνε κόντρα στο φευγάτο και ευφάνταστο εαυτό σας, καθώς ο σημαντικότερος πλανητικός συνδυασμός αυτής της εβδομάδας θα είναι το ταυ τετράγωνο του Ήλιου από το Ζυγό με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Οι τομείς του ηλιακού σας ωροσκοπίου που δέχονται τις σκληρές επιδράσεις αυτού του συστήματος όψεων, είναι ο οικονομικός, ο ψυχολογικός και οι στόχοι σας.

Κατ' αρχάς, κάντε οικονομία για να μη βγείτε εκτεθειμένοι, αν προκύψουν έκτακτα έξοδα. Αν πρέπει να κάνετε οπωσδήποτε έναν διακανονισμό με χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς ή το δημόσιο ή αν θέλετε να διεκπεραιώσετε μια κληρονομική εκκρεμότητα, επιλέξτε είτε να έχετε ολοκληρώσεις τις διαδικασίες μέχρι την Τρίτη είτε να αναβάλετε τέτοιου είδους δραστηριότητες για μετά την άλλη Πέμπτη.

Προσέχετε για να έχετε: Θα έχετε την τάση να υπερβάλλετε, να είστε υπέρμετρα προστατευτικοί με την οικογένειά σας και τελικά να καταπιέζετε. Χαλαρώστε λίγο, θα κάνει καλό και σε εσάς που δεν θα χάνετε άδικα ενέργεια και στους αγαπημένους σας που δεν θα νιώθουν πίεση.

Κρατάμε το καλό: Η περίοδος προσφέρεται για μια μεγάλη βουτιά στον εαυτό σας, κατανόηση των αναγκών σας και προσπάθεια για να τις ικανοποιήσετε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved