Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 16/9 έως 22/9 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Η Νέα Σελήνη της Κυριακής δίνει έμφαση σε θέματα καθημερινότητας, δουλειάς, υγείας. Κι όλα αυτά τη στιγμή που ο Ερμής μπαίνει στο Ζυγό και σχηματίζει μια επιθετική όψη ταυ τετραγώνου με τα μεγαθήρια Ουρανό και Πλούτωνα. Να προσέχετε τις κινήσεις σας, τις συνεργασίες που κάνετε, τις υποσχέσεις που δίνετε. Καλό θα ήταν να αναβάλετε τις υπογραφές και τα σημαντικά ραντεβού σας για τον Οκτώβριο που ίσως να υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος. Το ταυ τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα – Ουρανού θα επηρεάσει περισσότερο τους Κριούς του πρώτου δεκαημέρου.

Από την άλλη, η Νέα Σελήνη μπορεί να είναι βοηθητική για καινούργια ξεκινήματα αλλά η συγκεκριμένη ενέχει το στοιχείο της διάλυσης και της έλλειψης ευθυκρισίας. Αν δεν είστε σίγουροι για κάποια κίνησή σας, είναι προτιμότερο να παίρνετε τις γνώμες των ειδικών πριν αποφασίσετε.

Προσέχετε για να έχετε: Αν έχετε γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, μη δανείσετε, μη δανειστείτε και, γενικότερα, προσπαθήστε να αποφύγετε σημαντικές κινήσεις οικονομικού χαρακτήρα.

Κρατάμε το καλό: Το εξάγωνο της Αφροδίτης με το Δία ευνοεί τις δημιουργικές σας δραστηριότητες, τα ταξίδια, τους έρωτές σας, τις καινούργιες γνωριμίες, τα φλερτ. Στην τελική, σας δίνει μια ανάσα αισιοδοξίας που θα σας βοηθάει να αντεπεξέλθετε σε δύσκολες εποχές.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Κυριακή, δίνει το σύνθημα να εκφραστείτε όσο μπορείτε και θέλετε, μέσα από τον έρωτα, τα δημιουργικά σας σχέδια, τα ταλέντα, τα παιδιά σας. Τα Φώτα (Σελήνη – Ήλιος) «βλέπουν» θετικά το ζώδιό σας αλλά υπάρχουν κάποιες παγίδες που πρέπει να προσέξετε, ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου σας. Παγίδες που αφορούν σε κακή εκτίμηση γεγονότων και ανθρώπων που μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθη, καθυστερήσεις ή απογοητεύσεις.

Προσέχετε για να έχετε: Η είσοδος του Ερμή στο Ζυγό και η συμμετοχή του στο ταυ τετράγωνο με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, θα προκαλέσει προβλήματα, μόνο αν πάρετε λάθος αποφάσεις ή εμπιστευτείτε αναξιόπιστα άτομα. Είναι προτιμότερο να γίνετε συλλέκτες υλικού και πληροφοριών αυτές τις μέρες και να αναβάλετε τις αποφάσεις σας για την επόμενη εβδομάδα.

Κρατάμε το καλό: Το εξάγωνο του Δία και της Αφροδίτης μπορεί να σας φέρει χρήμα είτε από ξαφνικά κέρδη είτε από χρωστούμενα του παρελθόντος είτε από κάποια δουλειά που θα μπει στο προσκήνιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Η Νέα Σελήνη που θα γίνει την Κυριακή στο τέταρτο ηλιακό σας σπίτι, την Παρθένο, θα σας βάλει σε πολύ γρήγορους ρυθμούς, καθώς επηρεάζει τους ευαίσθητους τομείς της οικογένειας, της ακίνητης περιουσίας, της καριέρας και της κοινωνικής καταξίωσης. Αρκετοί Δίδυμοι θα αναγκαστείτε να αναλάβετε ευθύνες που είναι πιθανό να σας κάνουν να νιώσετε αδικημένοι γιατί θα σηκώσετε βάρη άλλων. Επίσης, θα προκύψουν νέα δεδομένα στη δουλειά, τα οποία θα σας προκαλέσουν άγχος αλλά το πιο πιθανό είναι ότι οι πιέσεις τελικά θα σας βγουν σε καλό. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σας, λειτουργεί προστατευτικά.

Προσέχετε για να έχετε: Ο κυβερνήτης σας Ερμής περνάει στο Ζυγό, ένα περιβάλλον ευνοϊκό για το ζώδιό σας. Ωστόσο, σχηματίζει ένα ταυ τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, το οποίο μπορεί να προκαλέσει μπερδέματα, αλλαγές, ανατροπές, καθυστερήσεις ή διάλυση κάποιων σχεδίων που δεν στηρίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις.

Κρατάμε το καλό: Το εξάγωνο της Αφροδίτης με το Δία είναι καλό για να ταξιδέψετε, να διασκεδάσετε, να χαρείτε τον έρωτα, να φλερτάρετε. Προσέξτε όμως γιατί εγκυμονεί τον κίνδυνο να πάρετε κιλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Η Νέα Σελήνη που θα δώσει ένα σύνθημα εκκίνησης την Κυριακή από το ζώδιο της Παρθένου, θα είναι αρκετά ευνοϊκή για σας. Τώρα μπορείτε να οργανώσετε τα ραντεβού σας, να προβληθείτε, να ταξιδέψετε είτε για λόγους αναψυχής είτε για επαγγελματικούς λόγους. Ωστόσο, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε κάθε σας κίνηση καθώς ο Ερμής που μπαίνει στο Ζυγό, σχηματίζει ένα επιθετικό ταυ τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα και να σας φέρει σε αντιπαραθέσεις με άτομα, ιδιαίτερα σε εσάς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Προσέχετε για να έχετε: Η όψη 150 μοιρών του Δία με τον Άρη σας κάνει πολύ υποκειμενικούς στις ερωτικές σας υποθέσεις και εντείνει τις πιο καλοκρυμμένες πλευρές του εγωισμού σας. Μα προσέχετε τις κινήσεις σας για να μη βρεθείτε σε εμπόλεμες καταστάσεις με τα ταίρια σας.

Κρατάμε το καλό: Το εξάγωνο της Αφροδίτης με το Δία θα σας δώσει μια ανάσα περισσότερης ασφάλειας είτε συναισθηματικής είτε οικονομικής. Ιδανικά, κάποιοι θα πάρετε επιβεβαιώσεις και από τους δύο τομείς.

ΛΕΩΝ

102112184

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στην Παρθένο δίνει το σύνθημα για να ασχοληθείτε με τις οικονομικές σας υποθέσεις. Πρέπει να αξιοποιήσετε τις περιστάσεις και να κάνετε τις κινήσεις με τις οποίες θα έχετε την ευκαιρία να αυξήσετε τους πόρους σας. Ωστόσο, επειδή αυτή η Νέα Σελήνη κρύβει κάποιες παγίδες, καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί, να κάνετε οικονομία και να μην αφήνετε τον ενθουσιασμό και την παρόρμηση να σας παρασύρουν σε λάθη.

Προσέχετε για να έχετε: Ο Ερμής μπαίνει στο Ζυγό και θα συμμετέχει στο ταυ τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και ανατροπές στα ραντεβού σας. Επίσης, καλό θα ήταν να προσέχετε στις μετακινήσεις σας και να θυμάστε ότι τα ταξίδια σας ίσως να εγκυμονούν ταλαιπωρίες.

Κρατάμε το καλό: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σας, πραγματοποιεί ένα υπέροχο εξάγωνο με το Δία που ευνοεί τους έρωτες, τις σχέσεις, τις διασκεδάσεις, τις χαρές και τα πανηγύρια! Αξιοποιείστε τις περιστάσεις και να θυμάστε ότι αποφάσεις για περαιτέρω δεσμεύσεις επιτρέπονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Αυτή την εβδομάδα σας ανήκει ο πρωταγωνιστικός ρόλος, καθώς την Κυριακή η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιό σας και σας δίνει το έναυσμα για μια καινούργια αρχή και το άνοιγμα για νέες υποθέσεις. Εσείς πρέπει να αξιοποιήσετε δεόντως τις καταστάσεις αλλά με μεγάλη προσοχή καθώς, ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, δεν αποκλείεται να κάνετε σοβαρά λάθη στις επιλογές σας λόγω αυταπατών, εξαπάτησης, διάθεσης ωραιοποίησης των καταστάσεων. Επίσης, καλό θα ήταν να προσπαθείτε να μην κολλάτε στις λεπτομέρειες τόσο όσο συνηθίζετε γιατί είναι πιθανό να χάσετε πολύτιμο χρόνο και ίσως αξιόλογες ευκαιρίες.

Προσέχετε για να έχετε: Ο κυβερνήτης σας Ερμής μπαίνει στο Ζυγό και θα συμμετέχει σε ένα αρκετά σκληρό ταυ τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Να προσέχετε, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα, γιατί μπορεί να υπάρξουν κάποιες δυσάρεστες εξελίξεις, ανατροπές, έκτακτα έξοδα ή ασυνέπεια εκ μέρους των οφειλετών σας.

Κρατάμε το καλό: Οι μέρες είναι καλές για να ξεκινήσετε μια καινούργια συνεργασία αλλά και για να κάνετε το επόμενο βήμα στην προσωπική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον πιο μυστηριακό ηλιακό σας οίκο, το δωδέκατο, στο ζώδιο της Παρθένου. Αυτό το περιβάλλον σχετίζεται με οτιδήποτε κρυφό και με την υγεία. «Βλέπει» το διαμετρικά αντίθετα περιβάλλον της καθημερινής εργασίας και προσφοράς. Αυτοί οι τομείς επηρεάζονται ιδιαίτερα γι αυτό θα κλέψουν την προσοχή και το χρόνο σας. Η περίοδος είναι καλή για να προσπαθήσετε να δώσετε λύση σε ένα πρόβλημα υγείας ή να δείτε τι ευθύνεται γι αυτό. Επίσης, είναι αποκαλυπτική για κρυμμένα μυστικά, πάθη, κλπ, πράγμα που άλλοτε είναι ευεργετικό αλλά, κάποιες φορές, εξαιρετικά επικίνδυνο και –στη δεύτερη περίπτωση- πρέπει να κάνετε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να αποφύγετε τις αποκαλύψεις. Στη δουλειά πιθανώς να υπάρξουν κάποιες αλλαγές ή καινούργια δεδομένα.

Προσέχετε για να έχετε: Ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας και σχηματίζει ένα αμείλικτο ταυ τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα, όψη που μπορεί να σας φέρει σε ρήξη με κάποια άτομα, να σας δημιουργήσει ενοχές για τη συμπεριφορά σας ή απογοήτευση εξ' αιτίας των συμπεριφορών που θα δεχθείτε.

Κρατάμε το καλό: Το εξάγωνο της Αφροδίτης με το Δία είναι μια εξαιρετική όψη για όσους έχετε επαφές με το εξωτερικό ή θέλετε να αποκτήσετε, για τους σπουδαστές, τους εισηγητές, τους καθηγητές. Επίσης διευκολύνει τις συλλογικές σας δραστηριότητες και δεν αποκλείει τη δημιουργία νέων φιλιών ή τη μετατροπή μιας φιλίας σε έναν ερωτικό δεσμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Αξιοποιείστε τη Νέα Σελήνη αυτής της εβδομάδας για να προωθήσετε τα σχέδιά σας, να ανασυγκροτηθείτε και να βάλετε νέους στόχους ή να αναθεωρήσετε τους υπάρχοντες στόχους σας, αν κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο. Ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι σύντομα ο Κρόνος θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, γι αυτό πρέπει να είστε συνετοί και να μη συγχέετε τη φιλοδοξία με τη ματαιοδοξία και την κενοδοξία. Επίσης, τα σχέδιά σας πρέπει να είναι ρεαλιστικά και ανάλογα της εποχής αλλά κάτι τέτοιο δεν σημαίνει ότι πρέπει να μην είναι πρωτότυπα και ευφάνταστα.

Προσέχετε για να έχετε: Η είσοδος του Ερμή στο Ζυγό και μάλιστα σε όψη ταυ τετραγώνου με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, μπορεί να σας βάλει στο ρόλο του θύματος γιατί δεν αποκλείει να κατηγορηθείτε άδικα. Επίσης, μπορεί να είναι αποκαλυπτική δικών σας μυστικών με ότι κάτι τέτοιο συνεπάγεται ή να δηλώνει παρασκηνιακές δραστηριότητες σε βάρος σας.

Κρατάμε το καλό: Το εξάγωνο της Αφροδίτης με το Δία είναι θετικό για να υπογράψετε οικονομικούς διακανονισμούς με χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς ή με το δημόσιο. Ευνοεί, επίσης, θέματα καριέρας και κοινωνικής προβολής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο πραγματοποιείται την Κυριακή και επηρεάζει τους τομείς της καριέρας, της κοινωνικής σας επιβολής, της οικογένειας. Με πολύ προσεκτικά βήματα γιατί υπάρχουν κάποιες παγίδες, θα πρέπει να δώσετε τον αγώνα σας για να καλύψετε τις ανάγκες και να διεκπεραιώσετε τις εκκρεμότητές σας σε αυτούς τους τομείς. Οι παγίδες βρίσκονται στην τάση σας να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις και να είστε υπεραισιόδοξοι και καθόλου ρεαλιστές στις επιλογές σας.

Η είσοδος του Ερμή στο Ζυγό και το ταυ τετράγωνό του με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό μπορεί να σας εξωθήσουν σε αναθεωρήσεις στόχων ή φιλιών. Αν τα γεγονότα σας εξωθούν σε αλλαγές, μη διστάσετε να τις υιοθετήσετε.

Προσέχετε για να έχετε: Με τον Άρη στο Σκορπιό να πραγματοποιεί όψη 150 μοιρών με το Δία, μπορεί να κάνετε κάποιους λανθασμένους χειρισμούς στις σχέσεις σας, να υπάρξουν παρεξηγήσεις και υπερβολές. Επίσης καλό θα ήταν να φυλάτε τα νώτα σας από τους καλοθελητές που μπορεί να στήνουν παρασκήνιο σε βάρος σας.

Κρατάμε το καλό: Το εξάγωνο του Δία με την Αφροδίτη είναι καταπληκτικό για τις ερωτικές σας σχέσεις, για τις διασκεδάσεις σας, για επεκτάσεις οποιασδήποτε μορφής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στην Παρθένο και θα στιγματίσει αυτή την περίοδο, ευνοεί τις συναλλαγές σας με το εξωτερικό κι όσους θέλετε να ανοίξετε παρτίδες με αυτό, τα ταξίδια σας, τους καθηγητές και τους σπουδαστές του ζωδίου σας. Επίσης, ενισχύει τις προσπάθειές σας να προωθήσετε δημιουργικά σχέδια και να επεκταθείτε σε νέες δραστηριότητες. Ωστόσο, πρέπει να προσέχετε τις κινήσεις σας γιατί μπορεί να πέσετε σε παγίδες λόγω έλλειψης ευθυκρισίας.

Προσέχετε για να έχετε: Ο Ερμής μπαίνει στο Ζυγό, θέση από την οποία σχηματίζει ένα ταυ τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Να προσέχετε γιατί μπορεί να υπάρξουν προβλήματα στον τομέα της καριέρας, να έρθετε σε ρήξη με συνεργάτες σας ή να παρεξηγηθείτε με την οικογένειά σας.

Κρατάμε το καλό: Ο συνδυασμός του Άρη από το Σκορπιό και του Δία από τους Διδύμους είναι θετικός για τις φιλίες σας. Επίσης μπορεί να υπάρξει μια εξέλιξη που να κάνει πιο ευχάριστη την καθημερινότητά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται την Κυριακή στην Παρθένο, το περιβάλλον που σχετίζεται με τις οικονομικές σας υποθέσεις, ιδιαίτερα αυτές που αφορούν σε τράπεζες, ασφαλιστικούς οργανισμούς, εφορία, κληρονομικά. Τώρα, μπορείτε να κάνετε κάποιους διακανονισμούς και –γενικότερα- να διεκπεραιώσετε τέτοιου είδους εκκρεμότητες. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να πέσετε σε παγίδες, κυρίως αν παρασυρθείτε από άτομα που σας κολακεύουν και σας υπόσχονται εύκολα κέρδη.

Προσέχετε για να έχετε: Το ταυ τετράγωνο του Ερμή από το Ζυγό με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, δεν είναι ότι καλύτερο για να προωθήσετε υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό, σπουδές ή για να διδάξετε. Επίσης, μπορεί να φέρει ταλαιπωρίες σε ταξίδια. Αν θέλετε να αναπτύξετε μια τέτοιου είδους δραστηριότητα, είναι προτιμότερο να περιμένετε μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Κρατάμε το καλό: Το εξάγωνο της Αφροδίτης από το Λέοντα, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σας και του Δία από το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τους έρωτες και τη δημιουργικότητά σας, είναι καταπληκτικό για τους Υδροχόους που θέλετε να κεραυνοβοληθείτε από τα βέλη του Φτερωτού Θεού ή να προβείτε σε περαιτέρω δεσμεύσεις...

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Την Κυριακή πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο πολικό σας ζώδιο, την Παρθένο, το οποίο αποτελεί τον καθρέπτη σας καθώς αντιπροσωπεύει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Με τη Νέα Σελήνη θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να καλλιεργήσετε σχέσεις και συνεργασίες, να συνάψετε συμβόλαια, να κάνετε συζητήσεις, να έρθετε σε επαφή με άτομα που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να προωθήσετε νέα σχέδια. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, γιατί θα έχετε την τάση να αυταπατάστε, να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις και να προβάλλετε στους άλλους χαρακτηριστικά που θα θέλατε να έχουν αλλά δεν έχουν.

Προσέχετε για να έχετε: Το ταυ τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό μπορεί να προκαλέσει ανατροπές και δυσκολίες σε οικονομικές υποθέσεις με τράπεζες, εφορία, δημόσιο. Αν έχετε τέτοιου είδους εκκρεμότητες, είναι προτιμότερο να τις αναβάλετε για την επόμενη εβδομάδα.

Κρατάμε το καλό: Το εξάγωνο της Αφροδίτης με το Δία εξυπηρετεί εσάς που θέλετε να εστιαστείτε στην προσπάθεια να αναβαθμίσετε την καθημερινότητά σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved