Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 9/9 έως 15/9 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Δραστηριοποιηθείτε γιατί αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά καλή για να οργανώσετε την καθημερινότητά σας, να τακτοποιήσετε τις δουλειές σας, να κάνετε τα προγράμματά σας για το χειμώνα. Οι διελεύσεις του Ήλιου και του Ερμή στην Παρθένο ευνοούν τέτοιου είδους προσπάθειες και δεν αποκλείουν θετικότερες εξελίξεις στη δουλειά.

Παράλληλα, ο Δίας που βρίσκεται στους Διδύμους, ευνοεί τις δημόσιες σχέσεις σας, τα ραντεβού, τις επαφές σας και τις προσπάθειές σας να προβληθείτε, να διαφημιστείτε να επικοινωνήσετε τα ταλέντα και τα προσόντα σας.

Προσέχετε για να έχετε: Η όψη 150 μοιρών του Άρη με το Δία μπορεί να σας υποκινήσει σε υπερβολές, κυρίως σε θέματα οικονομικής διαχείρισης. Θα ήταν προτιμότερο να μην υπογράψετε οικονομικούς διακανονισμούς αυτή την εβδομάδα, προκειμένου να σκεφτείτε καλύτερα τους όρους και να δείτε αν θα είστε σε θέση να ανταποκριθείτε σε βάθος χρόνου.

Κρατάμε το καλό: Η Αφροδίτη από το Λέοντα υπόσχεται επιτυχίες στον έρωτα, χαρές, διασκέδαση, δημιουργικότητα. Προς το παρόν, ευνοεί περισσότερο τους Κριούς που έχετε γεννηθεί το Μάρτιο. Το τρίγωνό της με τον Ουρανό «μιλάει» για κεραυνοβόλους έρωτες και για απελευθερωμένες σχέσεις. Κι όλα αυτά τη στιγμή που ο Άρης από το Σκορπιό ανεβάζει τη λίμπιντό σας...

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Οι μέρες αυτές είναι αρκετά καλές, ιδιαίτερα για τους όσους θέλετε να διοχετεύσετε τη δημιουργικότητά σας ή, καλύτερα, να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας επαγγελματικά.

Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο Λέοντα, προσφέρεται για να εστιαστείτε στις ανάγκες της οικογένειας, να φροντίσετε το σπίτι σας, να διακοσμήσετε το χώρο σας, να εξομαλύνετε τις σχέσεις σας με τους γονείς αν ήταν διαταραγμένες. Επίσης δεν αποκλείεται τώρα να βρείτε λύσεις ή να υπάρξει συνεννόηση σε κληρονομικές σας υποθέσεις που αφορούν σε ακίνητη περιουσία. Παράλληλα, επειδή «βλέπει» τον τομέα της καριέρας σας, δεν αποκλείεται να φωτίσει τους ορίζοντές σας και να υπάρξει κάποια θετικότερη εξέλιξη.

Προσέχετε για να έχετε: Μην αφήνετε το πείσμα και τον εγωισμό σας να σας παρασύρουν σε συμπεριφορές για τις οποίες μπορεί να μετανιώσετε αργότερα, ιδιαίτερα αν νιώθετε ζήλια και βγαίνει ο κτητικός σας εαυτός.

Κρατάμε το καλό: Η περίοδος προσφέρεται για ανανεωτικά ερωτικά παιχνίδια που πρέπει να επιδιώξετε κυρίως όσοι έχετε μια μακρόχρονη σχέση καθώς τώρα μπορείτε να ταράξετε τα λιμνάζοντα ύδατα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο Λιοντάρι και πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Ουρανό, εγκυμονεί ευχάριστες εκπλήξεις όχι μόνο συναισθηματικού χαρακτήρα αλλά και στις προσπάθειές σας να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Οι μέρες αυτές είναι καλές για να κάνετε τα ραντεβού σας, να κλείσετε συμφωνίες, να επιδιώξετε επαφές με άτομα που μπορούν να στηρίξουν τις προσπάθειές σας, να προβληθείτε, να «πουλήσετε τους εαυτούς σας».

Προσέχετε για να έχετε: Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στην Παρθένο σας κάνει πολύ υποκειμενικούς, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει κάποια προβλήματα, κυρίως στις προσωπικές σας σχέσεις. Προσπαθήστε να μπαίνετε στη θέση των άλλων και να μην κάνετε αυτά που δεν θα θέλατε να σας κάνουν.

Κρατάμε το καλό: Ακόμη κι αν ο Άρης από το Σκορπιό προκαλέσει κάποιες εντάσεις στην καθημερινότητά σας, εσείς πρέπει να παραμείνετε πιστοί στους στόχους σας, να μην τα παρατάτε στις δυσκολίες και να εντείνετε τις προσπάθειές σας. Μην ξεχνάτε ότι ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σας, αποτελεί μια ομπρέλα προστασίας για εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Αν θέλετε να αξιοποιήσετε τις τελευταίες ημέρες με τον καλοκαιρινό καιρό, τον ήλιο και τη θάλασσα, σπεύστε να αποδράσετε, έστω για το Σαββατοκύριακο. Ο Ήλιος και ο Ερμής από την Παρθένο, ευνοούν τις μετακινήσεις, τα ταξίδια, τις επαφές, τα ραντεβού σας.

Παράλληλα, ο Άρης από το Σκορπιό ανεβάζει επικίνδυνα τη διάθεσή σας για έρωτες, παιχνίδια, περιπέτειες και διασκέδαση, οπότε ο συνδυασμός των πλανητών είναι ο καταλληλότερος για να εστιαστείτε στις προσωπικές σας απολαύσεις.

Προσέχετε για να έχετε: Αν προκύψει μια καινούργια συνεργασία, σκεφτείτε καλά τις παραμέτρους και τα πιθανά κέρδη σας. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί προκειμένου να διαφυλάξετε τους εαυτούς σας από απογοητεύσεις. Επίσης, μην αναλάβετε ευθύνες στις οποίες δεν θα μπορείτε να ανταποκριθείτε γιατί δεν θα αντέξετε τις πιέσεις.

Κρατάμε το καλό: Η Αφροδίτη από το Λέοντα είναι θετική για τις οικονομικές σας υποθέσεις. Τώρα δεν αποκλείεται να κερδίσετε περισσότερα χρήματα ή να πάρετε αμοιβές που εκκρεμούσαν. Πάντως, σε κάθε περίπτωση, η περίοδος είναι καλή για να δρομολογήσετε υποθέσεις με σκοπό το οικονομικό όφελος.

ΛΕΩΝ

102112184

Αξιοποιείστε οπωσδήποτε αυτή την περίοδο που τα άστρα σας ευνοούν, προκειμένου να είστε έτοιμοι να υποδεχθείτε τον Κρόνο που θα μπει στο Σκορπιό τις πρώτες μέρες του Οκτώβρη και θα σχηματίζει όψη τετραγώνου με το ζώδιό σας. Με λίγα λόγια, τώρα κλείστε τις συμφωνίες σας, εντείνετε τις προσπάθειές σας, δώστε τον καλύτερό σας εαυτό, αρχίστε τη δίαιτά σας και συντονιστείτε εγκαίρως με τις επιταγές του Κρόνου που είναι η εργασιοθεραπεία, η δόμηση, η συγκρότηση, η προσπάθεια, η επιμονή, η υπομονή.

Με το Δία να δημιουργεί γόνιμες συνθήκες για την προώθηση των σχεδίων σας και την Αφροδίτη να σας φωτίζει και να κάνει πιο εύκολο το να κλείσετε συμφωνίες, σπεύστε να δώσετε τον αγώνα σας για μια καλύτερη καριέρα και μην πτοείστε από το φόβο της κρίσης.

Προσέχετε για να έχετε: Με τον Άρη στο Σκορπιό οι εντάσεις πιθανώς να είναι αναπόφευκτες. Με λίγη ψυχραιμία θα βρείτε τις λύσεις σας.

Κρατάμε το καλό: Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό υπόσχεται κεραυνοβόλους έρωτες, περιπέτειες, ερωτικά παιχνίδια. Εννοείται ότι οφείλετε στους εαυτούς σας να μην μείνετε άπραγοι εν όψει τέτοιων αστρολογικών συγκυριών. Η όψη 150 μοιρών της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα «μιλάει» για πάθη με τα θετικά και τα αρνητικά τους...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Μπείτε άμεσα στη δράση! Τώρα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να δώσετε τον αγώνα σας για μια καλύτερη καριέρα, για περισσότερη και ασφαλέστερη δουλειά, για επαφές και σημαντικά ραντεβού. Επίσης, οι μέρες είναι κατάλληλες για υπογραφές συμβολαίων, για να κάνετε καινούργιες συνεργασίες, για να βάλετε σε εφαρμογή νέα σχέδια.

Στις προσωπικές σας σχέσεις θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί καθώς η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στο ζώδιό σας, σας κάνει πολύ υποκειμενικούς με κίνδυνο να προκαλέσετε εκνευρισμό στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Καλό θα ήταν να προσπαθείτε να μπαίνετε στη θέση του άλλου και, κυρίως, να τον ακούτε και να μην του κάνετε αυτά που δεν θα θέλατε να σας κάνει.

Προσέχετε για να έχετε: Τα μυστικά έχουν τη γοητεία τους αλλά μπορεί να προκαλέσουν δυσάρεστες καταστάσεις όταν αποκαλυφθούν. Σκεφτείτε, λοιπόν, αν αξίζουν τον κόπο...

Κρατάμε το καλό: Αν θέλετε να αξιοποιήσετε τις τελευταίες καλοκαιρινές μέρες, να θυμάστε ότι ευνοούνται τα ταξίδια, οι μετακινήσεις και οι παρέες.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Η περίοδος είναι καλή για να οργανώσετε τη σκέψη σας, να ταξινομήσετε τις προτεραιότητές σας και να βάλετε νέους στόχους. Τώρα θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για να τους προωθήσετε, αρκεί να είστε σταθεροί στο σκοπό σας και να μην οπισθοχωρείτε ενώπιον των δυσκολιών. Αν έχετε συναλλαγές με το εξωτερικό, είστε σπουδαστές ή διδάσκετε, οι ορίζοντές σας είναι ακόμη πιο διευρυμένοι.

Προσεκτικοί πρέπει να είστε στον οικονομικό τομέα καθώς μπορεί να ενσκήψουν έκτακτα έξοδα. Περιορίστε τις σπατάλες σας, προκειμένου να είστε σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσετε τις όποιες δυσκολίες και αποφύγετε τα ρίσκα. Επίσης, αν σας αναθέσουν μια εργασία, φροντίστε να διαφυλάξετε τους εαυτούς σας από την πιθανότητα να μη σας πληρώσουν όταν την παραδώσετε.

Προσέχετε για να έχετε: Μη δίνετε λαβές σε άτομα για των οποίων της αξιοπιστία δεν είστε σίγουροι γιατί μπορεί να σας κουτσομπολέψουν πίσω από την πλάτη σας.

Κρατάμε το καλό: Μια καινούργια φιλία είναι πιθανό να σας δώσει μεγάλη χαρά. Επίσης, δεν αποκλείεται μια φιλία σας να περάσει στη διάσταση της ερωτικής σχέσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Επικεντρωθείτε στα σχέδιά σας και στους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να τα προωθήσετε, τώρα που τα άστρα σας ευνοούν. Φροντίστε να προλειάνετε το έδαφος γιατί στις αρχές του Οκτώβρη ο Κρόνος θα μπει στο ζώδιό σας και θα ήταν προτιμότερο να τον υποδεχθείτε, έχοντας δημιουργήσει το σκηνικό που του αρμόζει: συνέπεια, πολλή δουλειά, σύνεση, επιμονή και υπομονή για το αποτέλεσμα. Τώρα κάντε τις απαραίτητες επαφές και βρείτε τους συμμάχους που μπορούν να σας στηρίξουν σε όλα τα επίπεδα. Μην αφήσετε τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σας, να σας βάλει σε μονοπάτια εγωισμού, υιοθετώντας ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Χρησιμοποιείστε τη δύναμή του για να δράσετε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση και να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας.

Προσέχετε για να έχετε: Είστε πιο επιρρεπείς του συνηθισμένου σας στα ατυχήματα γι αυτό να προσέχετε τις κινήσεις σας.

Κρατάμε το καλό: Η Αφροδίτη, από το ζώδιο του Λέοντα, φωτίζει τον τομέα της καριέρας σας. Μη διστάσετε να διεκδικήσετε το καλύτερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Με τον Ήλιο και τον Ερμή στην Παρθένο είναι λογικό να στραφείτε στην καριέρα σας και να σκεφτείτε τους τρόπους που θα την αναδείξετε και θα τη βελτιώσετε. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η περίοδος είναι αρκετά καλή για να κάνετε τις κινήσεις σας καθώς τις θετικές επιδράσεις του Δία από τους Διδύμους εξάρει και η παρουσία της Αφροδίτης από το Λέοντα.

Πιο ευνοημένοι θα είστε οι Τοξότες που οι δουλειές ή οι αξιώσεις σας σχετίζονται με το εξωτερικό, οι σπουδαστές ή όσοι διδάσκετε που η Αφροδίτη φωτίζει τους τομείς που σας απασχολούν. Ωστόσο, για όλους σας υπάρχει πρόσφορο έδαφος για καινούργιες συνεργασίες, ταξίδια, επαφές και συζητήσεις, εποικοδομητικά ραντεβού.

Προσέχετε για να έχετε: Είστε πιο επιρρεπείς σε προβλήματα υγείας, εμπύρετες αδιαθεσίες και κούραση. Επίσης, να φυλάτε τα νώτα σας γιατί δεν αποκλείεται να υπάρχει παρασκήνιο σε βάρος σας.

Κρατάμε το καλό: Ένας κεραυνοβόλος έρωτας γίνεται πιο πιθανός σε ταξίδι, μετακίνηση, φιλική η συγγενική μάζωξη. Ανοίξτε ματιές και αγκαλιές!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Η παρουσία της Αφροδίτης στο όγδοο ηλιακό σας σπίτι είναι θετική για να ασχοληθείτε με κληρονομικές εκκρεμότητες καθώς επίσης και με οικονομικές υποθέσεις με τράπεζες, ασφαλιστικούς οργανισμούς, δημόσιο. Σπεύστε να αξιοποιήσετε τις επιδράσεις της γιατί δεν αποκλείεται να συνάψετε έναν αρκετά συμφέροντα διακανονισμό.

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στην Παρθένο διευκολύνει τους Αιγόκερους που σπουδάζουν ή διδάσκουν καθώς επίσης και όσους θέλετε να ταξιδέψετε ή να επιχειρήσετε δοσοληψίες με το εξωτερικό. Επί πλέον είναι θετική γιατί σας οπλίζει με περισσότερη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

Προσέχετε για να έχετε: Προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές και να μην παρασυρθείτε από άτομα που σας υπόσχονται εύκολα κέρδη γιατί θα χάσετε άδικα το χρόνο και την ενέργεια σας.

Κρατάμε το καλό: Ο Άρης από το Σκορπιό σας οπλίζει με την απαιτούμενη ενέργεια για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Παράλληλα, η Αφροδίτη από το Λέοντα ανεβάζει την ερωτική σας διάθεση και σας εξωθεί σε περιπέτειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από το Λέοντα με τον Ουρανό από τον Κριό προσφέρεται για να εκραγούν βεγγαλικά λόγω κεραυνοβόλου έρωτα στη ζωή σας! Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν χρειάζεστε συμβουλές καθώς και τολμηροί είστε και αρκετά ικανοί να ακολουθήσετε την καρδιά σας. Ωστόσο, ακόμη κι αν δεν ανήκετε στους τυχερούς που θα κεραυνοβοληθούν, θα έχετε τις ευκαιρίες να ταράξετε τα λιμνάζοντα ύδατα ή να φλερτάρετε με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Μην ξεχνάμε ότι ο Δίας ταξιδεύει στο ζώδιο των ερώτων σας και άρα έχετε ένα ακόμη ατού...

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στην Παρθένο εξυπηρετεί όσους θέλετε να βάλετε σε τάξη τις οικονομικές σας εκκρεμότητες με τράπεζες, ασφάλειες, δημόσιο. Επίσης αποτελεί τον θετικό αστρολογικό παράγοντα για όσους θέλετε να κάνετε την ενδοσκόπησή σας και να εξωτερικεύσετε τα εσώψυχά σας.

Προσέχετε για να έχετε: Είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες εντάσεις στο σπίτι ή στη δουλειά σας. Μπορεί να αισθανθείτε άσχημα γιατί θα αναγκαστείτε να αναλάβετε ευθύνες που δεν σας αναλογούν.

Κρατάμε το καλό: Η περίοδος είναι καλή για να κλείσετε συμφωνίες και να κάνετε καινούργιες συνεργασίες.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Με την Αφροδίτη στο Λέοντα θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να καλλιεργήσετε καλύτερες σχέσεις στη δουλειά και να κάνετε πιο ευχάριστη την καθημερινότητά σας. Το τρίγωνό της με τον Ουρανό μπορεί να εγκυμονεί κάποια ευχάριστη έκπληξη με κάποιον συνεργάτη σας ή ένα καλύτερο πόστο.

Ο Ερμής και ο Ήλιος από την Παρθένο δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ασχοληθείτε πιο σοβαρά με τις σχέσεις σας, κυρίως τις επαγγελματικές. Καιρός να πάρετε αποφάσεις και να επιδιώξετε τις συνεργασίες που είναι πιο εφικτές και πιο συμβατές με τα προσόντα σας.

Προσέχετε για να έχετε: Μη θεωρείτε τίποτε δεδομένο. Πρέπει να δώσετε τον αγώνα σας για να τα καταφέρετε χωρίς αυταπάτες και με όση περισσότερη συνέπεια μπορείτε. Κυρίως μην παρασύρεστε από τους κόλακες που μπορούν να σας αποπλανήσουν.

Κρατάμε το καλό: Ο Άρης από το Σκορπιό θα σιγοντάρει τους Ιχθείς που θέλετε να ταξιδέψετε, να κάνετε κάποιες επαφές με το εξωτερικό, να σπουδάσετε ή να διδάξετε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved