Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 2/9 έως 8/9 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Ο οικονομικός και επαγγελματικός τομέας θα κλέψει το χρόνο και την προσοχή σας αυτή την εβδομάδα. Τις ευχάριστες εξελίξεις που θα σας βάζουν στην πρίζα να δουλεύετε σκληρά, θα ακολουθούν οι αναποδιές, οι οποίες συχνά θα σας βγαίνουν σε καλό.

Το τρίγωνο του Ερμή και το εξάγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα θα σας εξωθήσουν στο να κάνετε κάποιες καίριες αλλαγές αλλά οι όψεις 150 μοιρών που θα σχηματίζουν ταυτόχρονα με τον Ουρανό είναι πιθανό να φέρουν τη μεγάλη ανατροπή. Καλό θα ήταν να είστε πολύ προσεκτικοί και να διεισδύετε στο βάθος των υποθέσεων που σας απασχολούν για να αποφύγετε τις επιπόλαιες τοποθετήσεις.

Προσέχετε για να έχετε: Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο δεν αποκλείει τα έξτρα έξοδα για το σπίτι ή για να καλύψετε κάποιες πιεστικές οικογενειακές ανάγκες.

Κρατάμε το καλό: Η Αφροδίτη μπαίνει στο Λέοντα το απόγευμα της Πέμπτης και στο διάστημα που ακολουθεί, υπόσχεται ότι θα έχετε περισσότερες επιτυχίες στον έρωτα, χαρές, ευκαιρίες για διασκέδαση, δημιουργικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Ο Ερμής μόλις έχει περάσει στην Παρθένο, γεγονός που θα σας διευκολύνει να πάρετε αποφάσεις για τα παιδιά σας, να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας, να φλερτάρετε περισσότερο και να σκεφτείτε πιο καθαρά τα ερωτικά σας θέματα. Το τρίγωνό του με τον Πλούτωνα είναι καλό για όσους θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να σας βάλει σε αρκετούς μπελάδες, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια παρεξήγηση ή να στήσετε κάποιον/α σε ένα αρκετά σημαντικό ραντεβού εξ' αιτίας εξωγενών παραγόντων ή να ειπωθούν σκληρά λόγια. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν να λάβετε τα μέτρα σας για να αποφύγετε όσο γίνεται τα δυσάρεστα.

Προσέχετε για να έχετε: Με τον Άρη στο Σκορπιό μπορεί να βρεθείτε στον ανταγωνισμό, χωρίς να το καταλάβετε. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τέτοιου είδους συμπεριφορές γιατί θα χάσετε άδικα την ενέργειά σας.

Κρατάμε το καλό: Το τετράγωνο του Ήλιου με το Δία μπορεί να σας κάνει πιο σπάταλους και επιπόλαιους από το συνηθισμένο αλλά υπόσχεται περισσότερες περιπέτειες και αρκετή διασκέδαση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Οι περισσότεροι Δίδυμοι πρέπει, κόντρα στο χαρακτήρα σας, να ασχοληθείτε με πολύ σοβαρές υποθέσεις, όπως οικογενειακά προβλήματα, καριέρα, αλλαγή σπιτιού, ακίνητη περιουσία. Θα αναγκαστείτε να αναλάβετε πολλές ευθύνες, πιθανώς δυσβάσταχτες και να πάρετε αποφάσεις, οι οποίες είναι πιθανό να επηρεάσουν τις ζωές σας για πολύ καιρό.

Τα τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα διευκολύνει παντός είδους αλλαγές, ιδιαίτερα αν πρόκειται για αλλαγή κατοικίας ή εσωτερικής διακόσμησης. Ωστόσο, η όψη 150 μοιρών του Ερμή με τον Ουρανό είναι πιθανό να σας βάλει στη διαδικασία να γίνετε επαναστάτες χωρίς αιτία με φυσική συνέπεια τις σπασμωδικές αντιδράσεις. Προσπαθήστε να ζυγίζετε καλά τις καταστάσεις που αντιμετωπίζετε για να αποφύγετε τα λάθη.

Προσέχετε για να έχετε: Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να «δηλώνει» ότι θα έχετε κάποιες οικονομικές δυσκολίες, ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Κρατάμε το καλό: Από το απόγευμα της Πέμπτης η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο Λέοντα, θέση από την οποία θα σας ευνοεί στα ραντεβού, τις μετακινήσεις, τα ταξίδια σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Ο Ήλιος και ο Ερμής από την Παρθένο είναι ευνοϊκοί για να κάνετε τις επαφές σας, να κλείσετε σημαντικά ραντεβού, να πάρετε αποφάσεις. Οι όψεις του Ερμή ευνοούν τις αλλαγές που θα αποφασίσετε. Ωστόσο, οι κινήσεις σας πρέπει να είναι προσεκτικές, καθώς βάλλεστε τόσο από το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα όσο και από τον Κρόνο. Σε καμία περίπτωση δεν υπονοώ ότι αυτές οι επιρροές θα είναι καταστροφικές. Απλά σας ευαισθητοποιούν ιδιαίτερα και δεν αποκλείεται να προκαλέσουν δύσκολες καταστάσεις. Από τη δική σας διαχείριση θα εξαρτηθεί αν θα αποτελέσουν την απειλή ή τη λύτρωσή σας.

Προσέχετε για να έχετε: Η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στο ζώδιό σας μέχρι την Πέμπτη, σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο στην αρχή της εβδομάδας, το οποίο πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα οι Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου που θα είστε πιο απόλυτοι, εύθικτοι και ανασφαλείς συναισθηματικά.

Κρατάμε το καλό: Αν θέλετε να κάνετε ένα ταξιδάκι, έχετε τις ευλογίες των άστρων. Μπορείτε μάλιστα να συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου, ταξίδι και δουλειές.

ΛΕΩΝ

102112184

Το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας για σας είναι το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σας το απόγευμα της Πέμπτης. Η Αφροδίτη θα λειτουργήσει καταλυτικά για τις εντάσεις στις σχέσεις σας, ιδιαίτερα τις προσωπικές, θα σας κάνει πιο αισιόδοξους και δημιουργικούς ενώ υπόσχεται σαφώς περισσότερες επιτυχίες στον έρωτα. Επίσης, τώρα είναι μία ευκαιρία για να επιδιώξετε το κλείσιμο συνεργασιών, τις συζητήσεις και το ξεκίνημα καταστάσεων, προκειμένου να είστε έτοιμοι για το πέρασμα του Κρόνου (στις αρχές Οκτωβρίου) στο Σκορπιό που θα το αντιμετωπίσετε μόνο με πολλή δουλειά.

Το τετράγωνο του Ήλιου με το Δία σας εξωθεί σε υπερβολικές σπατάλες, στις οποίες είστε επιρρεπείς πάντα αλλά τώρα πρέπει να προσέχετε γιατί, καλό θα ήταν, να βάλετε κάποιους περιορισμούς στους εαυτούς σας.

Προσέχετε για να έχετε: Κάποια οικογενειακά προβλήματα ή θέματα ακίνητης περιουσίας ή αλλαγή σπιτιού δεν αποκλείεται να σας ταλανίσουν αυτή την περίοδο.

Κρατάμε το καλό: Δεν αποκλείεται να πάρετε κάποια χρήματα που σας χρωστούν. Εσείς πάντως κάντε μια νύξη και προσπαθήστε να βάλετε τα επιβεβλημένα όρια προς τους οφειλέτες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιό σας με το Δία σας κάνει υπεραισιόδοξους και ναι μεν η αισιοδοξία είναι καλή και χρήσιμη αλλά με το «υπέρ» ενέχει τον κίνδυνο να υιοθετήσετε επιπόλαιες τοποθετήσεις γι' αυτό να προσέχετε.

Ο Ερμής που επίσης βρίσκεται στο ζώδιό σας, σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και όψη 150 μοιρών με τον Ουρανό, δημιουργώντας την ευκαιρία να αποσυνδεθείτε από τις παγιωμένες, συντηρητικές αντιλήψεις σας και να υποστηρίξετε πιο καινοτόμες ιδέες, των οποίων η εφαρμογή δεν αποκλείεται να είναι η λύση για την καθημερινότητά σας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε αυτή τη στιγμή.

Προσέχετε για να έχετε: Με το τετράγωνο Αφροδίτης - Κρόνου στην αρχή της εβδομάδας δεν αποκλείεται να ενσκήψουν έκτακτα έξοδα ή να καθυστερήσει κάποια πληρωμή σας. Θα ήταν συνετό εκ μέρους σας να είστε προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο.

Κρατάμε το καλό: Οι όψεις που σχηματίζει ο Άρης από το Σκορπιό ευνοούν τα ταξίδια, τις μετακινήσεις, τις δημόσιες σχέσεις σας. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου ήτοι ταξίδι και δουλειές.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Στην αρχή της εβδομάδας το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο που βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σας, θα σας προκαλέσει την τάση να βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις στο χώρο της καριέρας, σε συνεργασίες ή προσωπικές σας σχέσεις. Στην πορεία θα νιώσετε καλύτερα καθώς η Αφροδίτη το απόγευμα της Πέμπτης περνάει στο Λέοντα και θα αρχίσει μία καλή περίοδος, στην οποία θα υπάρχουν σαφώς περισσότερες ευκαιρίες για να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

Προσέχετε για να έχετε: Να σκέφτεστε καλά τις υποθέσεις σας και να προσπαθείτε να είστε όσο το δυνατόν πιο προσγειωμένοι γιατί, με τον Ερμή στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, έχετε τη ροπή να χάνεστε μέσα στο όνειρο και στη φαντασία. Χρησιμοποιείστε τον για καλλιτεχνική έμπνευση αλλά στα πρακτικά θέματα πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι στην πραγματικότητα.

Κρατάμε το καλό: Με τον Άρη στο δεύτερο οίκο σας, καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σας και σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και όψη 150 μοιρών με τον Ουρανό. Εξάρει τη σεξουαλικότητά σας, το μαγνητισμό σας και σας συνδέει άμεσα με τις επιθυμίες σας, γεγονός που σας εξωθεί, κυρίως στο να φλερτάρετε και να προσπαθείτε να ταράξετε τα λιμνάζοντα ύδατα της αισθηματικής σας ζωής. Ωστόσο, επειδή οι ενέργειες του Άρη μπορεί να εκτονωθούν στον ανταγωνισμό και στις έριδες, καλό θα ήταν να έχετε κατά νου ότι είναι σαφώς προτιμότερο να κάνετε έρωτα και όχι πόλεμο.

Οι όψεις του Ερμή από την Παρθένο είναι βοηθητικές για να προωθήσετε τα σχέδιά σας και, κυρίως, για να υιοθετήσετε καινοτόμες ιδέες, να κάνετε την αλλαγή. Επίσης, δεν αποκλείεται να συμβούν τα γεγονότα που θα σας αναγκάσουν να αναθεωρήσετε κάποιους στόχους σας.

Προσέχετε για να έχετε: Είναι καλό να προφυλάσσεστε αλλά, αν υπερβείτε τα όρια στη καχυποψία, θα απομονωθείτε. Επιβάλλεται να κάνετε πιο ουσιαστικές σχέσεις και να δημιουργήσετε τις συμμαχίες σας.

Κρατάμε το καλό: Από το απόγευμα της Πέμπτης η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο Λέοντα, θέση από την οποία θα ευνοήσει θέματα καριέρας. Να είστε έτοιμοι για να αξιοποιήσετε την παρουσία της εκεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Ο Ήλιος και ο Ερμής από την Παρθένο δίνουν έμφαση σε θέματα καριέρας. Οι όψεις που δημιουργούν «δηλώνουν» ότι πρέπει να είστε έτοιμοι για κάποιες αλλαγές ή αναθεωρήσεις. Ωστόσο, τέτοιου είδους καταστάσεις είναι όχι μόνο εύκολες για εσάς αλλά και επιθυμητές, καθώς δεν σας αρέσει να βουλιάζετε στη ρουτίνα και είστε διατεθειμένοι να την ταράξετε ανά πάσα στιγμή. Το τετράγωνο του Ήλιου με το Δία θα εντείνει την τάση σας για υπερβολές γι αυτό να προσέχετε, ιδιαίτερα στον τρόπο που θα διαχειριστείτε κάποιους συνεργάτες σας στη δουλειά, προκειμένου να αποφύγετε παρεξηγήσεις.

Προσέχετε για να έχετε: Να φυλάτε τα νώτα σας, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας χώρο. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν κάποιοι που σας επιβουλεύονται και δημιουργούν παρασκήνιο σε βάρος σας. Προσέχετε τις κινήσεις σας και μην εμπιστεύεστε εύκολα τον οποιοδήποτε.

Κρατάμε το καλό: Το απόγευμα της Πέμπτης η Αφροδίτη μπαίνει στο Λέοντα, θέση από την οποία θα ευνοήσει τα ταξίδια, τις συναλλαγές με το εξωτερικό και τις σπουδές σας. Επίσης, θα δώσει μια ευχάριστη νότα, βγάζοντάς σας από το κάπως βαρύ κλίμα που επικρατούσε τις τελευταίες εβδομάδες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Ο Ήλιος και ο Ερμής που βρίσκονται στην Παρθένο, ευνοούν τις προσπάθειές σας για κάτι καλύτερο, τις επαφές σας με το εξωτερικό, τις σπουδές σας, τα ταξίδια σας, κάθε προσπάθεια επέκτασης. Παράλληλα, ο Άρης από το Σκορπιό σας βάζει στη δράση, καθώς τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να προωθήσετε τα σχέδιά σας, να βάλετε νέους στόχους, να βρείτε τους συμμάχους που θα σας στηρίξουν για να τους υλοποιήσετε. Η περίοδος προσφέρεται για να πάρετε τις απαραίτητες αποστάσεις από πράγματα και καταστάσεις και να οργανώσετε τη στρατηγική σας.

Προσέχετε για να έχετε: Στην αρχή της εβδομάδας το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να προκαλέσει κάποια προβλήματα στις σχέσεις σας, ιδιαίτερα τις προσωπικές. Πιο θιγμένοι από αυτή την όψη είστε οι Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου που πρέπει να προσέχετε για να μη δημιουργηθούν τριγμοί στις σχέσεις σας.

Κρατάμε το καλό: Η Αφροδίτη που από το απόγευμα της Πέμπτης θα βρίσκεται στο Λέοντα, το όγδοο ηλιακό σας σπίτι, θα διευκολύνει τις συναλλαγές σας με τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς, καθώς επίσης και τη διεκπεραίωση κληρονομικών εκκρεμοτήτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας για το ζώδιό σας είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο Λέοντα από το απόγευμα της Πέμπτης. Στην περίοδο που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο έβδομο ηλιακό σας σπίτι, θα έχετε τις ευκαιρίες να βελτιώσετε κατά πολύ τις συνθήκες στις προσωπικές σας σχέσεις, να συνάψετε καινούργιες συνεργασίες και να ανανεώσετε παλιές, να φλερτάρετε και να αναζητήσετε ένα ταίρι.

Ο Ήλιος και ο Ερμής από την Παρθένο δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για να ασχοληθείτε με τις οικονομικές σας υποθέσεις, να κάνετε διακανονισμούς με εφορία, τράπεζες ή ασφαλιστικούς οργανισμούς. Αξιοποιείστε αυτή την εβδομάδα, γιατί το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα προσφέρεται ακριβώς για τέτοιου είδους υποθέσεις.

Προσέχετε για να έχετε: Ο Άρης από το Σκορπιό σας αποσπά εντελώς από τους καλοκαιρινούς σας ρυθμούς, καθώς θα αναγκαστείτε να αναλάβετε πολλές ευθύνες ενώ δεν θα λείψουν οι εντάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο.

Κρατάμε το καλό: Θα είστε δημιουργικοί και σύντομα θα νιώσετε πιο ασφαλείς στις σχέσεις σας, τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Ο Ερμής που βρίσκεται στην Παρθένο, σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Πλούτωνα και όψη 150 μοιρών με τον Ουρανό, ανάβει το πράσινο φως για να ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας, να πάρετε αποφάσεις για τυχόν συνεργασίες, να κάνετε τις απαραίτητες αναθεωρήσεις και, αν είναι απαραίτητο, να αλλάξετε εντελώς πορεία πλεύσης. Θετική επίδραση για να ασχοληθείτε με τέτοιου είδους υποθέσεις αποτελεί και ο Ήλιος από την Παρθένο.

Θα αξιοποιήσετε στο έπακρον τον Άρη στο Σκορπιό, αν μπείτε στη δράση για να κάνετε επαφές με το εξωτερικό, ταξίδια, σπουδές, σεμινάρια ή να διδάξετε. Ευκαιρία να αξιοποιήσετε τις τελευταίες καλοκαιρινές μέρες για να πάτε μια εκδρομή.

Προσέχετε για να έχετε: Το τετράγωνο του Ήλιου με το Δία σας κάνει υπεραισιόδοξους και δεν αποκλείεται να υιοθετήσετε κάποιες υπερβολές στην καριέρα ή στις συνεργασίες σας. Καλύτερα να είστε πιο μετρημένοι για να αποφύγετε λάθη.

Κρατάμε το καλό: Η είσοδος της Αφροδίτης στο Λέοντα από το απόγευμα της Πέμπτης, θα ρίξει φως στην καθημερινότητά σας και θα προσφέρει καλύτερες συνθήκες στη δουλειά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved