Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 12/8 έως 18/8 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Το ταυ τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα στο ζωδιακό σας σταυρό θα επηρεάσει κυρίως τα Κριάρια που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Ο Άρης συναντά σε μια σκληρή όψη συνόδου τον Κρόνο στο Ζυγό, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σας, επηρεάζοντας κυρίως τα Κριάρια του τρίτου δεκαημέρου.

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Παρασκευής υπερτονίζει και ενισχύει τις επιδράσεις αυτών των όψεων αλλά, ευτυχώς για σας, τα φώτα (Ήλιος – Σελήνη) θα βρίσκονται στο Λέοντα, σε ένα περιβάλλον που «βλέπει» θετικά το ζώδιό σας και εξάρει τη δημιουργικότητά σας.

Γενικότερα όλοι σας πρέπει να προσέχετε γιατί είναι πιθανό να κάνετε κάποια μοιραία λάθη στις σχέσεις είτε τις επαγγελματικές είτε τις συναισθηματικές, ιδιαίτερα αν πρόκειται για μακροχρόνιους δεσμούς ή γάμους.

Προσέχετε για να έχετε: Μην αφήσετε τον εγωισμό σας να καθορίσει τις συμπεριφορές σας γιατί θα ήταν κρίμα να βουλιάξετε μέσα στις ενοχές σας αργότερα.

Κρατάμε το καλό: Εστιαστείτε στις καλοκαιρινές χαρές, στα φλερτ, στις διασκεδάσεις, μιας και η εποχή όχι μόνο το επιτρέπει αλλά και το επιβάλλει, τη στιγμή μάλιστα που θα υπάρχουν προβλήματα στη δουλειά.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα σε συνδυασμό με τις σκληρές όψεις αυτής της εβδομάδας δεν προσφέρεται για επαγγελματικές προσπάθειες και, γενικότερα, για ενασχόληση με τα πρακτικά σας θέματα. Από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να ασχοληθείτε με τις δουλειές και τα οικονομικά σας καθώς η Αφροδίτη που κυβερνά το ζώδιό σας δεν θα συμμετέχει πλέον στο σκληρό ταυ τετράγωνο με τα μεγαθήρια Ουρανό και Πλούτωνα. Προς το παρόν, απολαύστε όσο γίνεται τις καλοκαιρινές χαρές, ξεκουραστείτε, φορτίστε τις μπαταρίες σας, νιώστε καλύτερα και μην πίνετε όταν πρόκειται να οδηγήσετε. Επίσης, προσπαθήστε να κατανικήσετε τις ανασφάλειες για το αύριο και τις αρνητικές σκέψεις που είναι πιθανό να σας δημιουργούν.

Προσέχετε για να έχετε: Είναι πολύ πιθανό να αναγκαστείτε να αναλάβετε ευθύνες που δεν σας αναλογούν ή να πρέπει να δουλέψετε πολύ σκληρά για να καλύψετε τα κενά τρίτων ή υποθέσεις που είχατε αφήσει εκκρεμείς και τώρα είναι επιτακτική η ανάγκη να τις διεκπεραιώσετε.

Κρατάμε το καλό: Εστιαστείτε στην οικογένειά σας από την οποία θα αντλήσετε επιβεβαιώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Με γνώμονα το γεγονός ότι αυτή η εβδομάδα στιγματίζεται από τη σκληρή όψη ταυ τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, εσείς είστε αρκετά ευνοημένοι καθώς ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σας, σας οπλίζει με δύναμη και αισιοδοξία ενώ, ταυτόχρονα, όλο και σας φέρνει κανένα τυχερό.

Καλό θα ήταν να είστε πολύ προσεκτικοί με τα οικονομικά σας καθώς τώρα οι σπατάλες δεν συγχωρούνται. Να προσέχετε ιδιαίτερα την τάση σας να είστε υπεραισιόδοξοι και να μην ποντάρετε σε χρήματα που είναι πιθανό να πάρετε αλλά ακόμη δεν τα κρατάτε στα χέρια σας. Επίσης καλό θα ήταν να μην υπογράψετε τώρα κανέναν οικονομικό διακανονισμό και, αν έχετε κάποιες εκκρεμότητες με τις τράπεζες ή το δημόσιο, να προσπαθήσετε να τις κλείσετε για να μη σας πιέσουν περισσότερο.

Προσέχετε για να έχετε: Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι χτυπάει τον κώδωνα στους Διδύμους του τρίτου δεκαημέρου και απαιτεί να χειριστείτε με περισσότερη σοβαρότητα και σύνεση τόσο τις ερωτικές σας υποθέσεις όσο και τα θέματα που σχετίζονται με τα παιδιά σας.

Κρατάμε το καλό: Η εβδομάδα προσφέρεται ακριβώς γι αυτά που επιβάλλει η εποχή: ταξίδια, φλερτ, ανεμελιά και διασκέδαση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Αφιερώστε αυτή την εβδομάδα στην ξεκούραση και την καλοκαιρινή ανάπαυλα, ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σας ενεργοποιεί το τετράγωνο πολλών μεγατόνων Ουρανού – Πλούτωνα και με την παρουσία της το μετατρέπει σε ένα πολύ σκληρό ταυ τετράγωνο. Αυτή η όψη είναι πιθανόν να προσβάλει τις σχέσεις σας, κυρίως τις συζυγικές γι αυτό να προσέχετε τις συμπεριφορές σας. Το κυριότερο πρόβλημα μπορεί να προέλθει από τις ανασφάλειές σας, οι οποίες είναι πιθανό να σας κατακλύσουν και να σας κάνουν πιο απαιτητικούς από τους άλλους ή να σας εξωθήσουν στο να κατηγορείτε τους άλλους για λάθη δικά σας ή για ευθύνες που δεν τους αναλογούν. Αν μπείτε σε αυτό το παιχνίδι, θα είναι να σαν να κηρύσσετε «πόλεμο» γι αυτό προσπαθήστε να το αποφύγετε.

Προσέχετε για να έχετε: Με τη σύνοδο του Άρη και του Κρόνου στο τέταρτο ηλιακό σας σπίτι, μπορεί να υπάρξουν κάποια προβλήματα με την ακίνητη περιουσία σας ή να χρειαστεί να επισκευάσετε το σπίτι σας.

Κρατάμε το καλό: Οι μέρες είναι καλές για να ανακτήσετε τις ισορροπίες σας στον οικονομικό τομέα. Αν, ωστόσο, θέλετε να κάνετε κάποια καίρια κίνηση για τα οικονομικά σας, καλό θα ήταν να περιμένετε μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

ΛΕΩΝ

102112184

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Παρασκευή στο ζώδιό σας, στιγματίζει αυτή την εβδομάδα. Ωστόσο, μολονότι η Νέα Σελήνη μπορεί να ανάψει το πράσινο φως για να δρομολογήσετε κάποιες υποθέσεις σας, καλό θα ήταν να κρατήσετε μια συντηρητική στάση αυτή την εβδομάδα και να αναβάλετε τις δυναμικές κινήσεις για την επόμενη εβδομάδα που δεν θα ισχύουν οι όψεις έντασης αυτών των ημερών.

Μην ξεχνάτε ότι η Νέα Σελήνη ενισχύει το ταυ τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα καθώς επίσης και τη σύνοδο Άρη – Κρόνου. Οι συγκεκριμένες όψεις επηρεάζουν τους τομείς της εργασίας και της υγείας. Είναι, λοιπόν, προτιμότερο να αποφύγετε τις εντάσεις στη δουλειά και να πάρετε λίγες μέρες άδεια για να ξεκουραστείτε και να περάσετε ευχάριστες, καλοκαιρινές στιγμές. Παράλληλα, να προσέχετε τις μολύνσεις του δέρματος και, γενικότερα, την υγεία σας.

Προσέχετε για να έχετε: Με τη σύνοδο Άρη – Κρόνου είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείτε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδίου σας. Έτσι κι αλλιώς να προσέχετε όταν οδηγείτε και να είστε νομότυποι.

Κρατάμε το καλό: Θα είστε αρκετά τυχεροί σε θέματα καρδιάς. Εστιαστείτε στον έρωτα και στις χαρές που μπορεί να σας δώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Κρατείστε μία συντηρητική στάση προς όλους και όλα αυτή την περίοδο γιατί το ταυ τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό και Πλούτωνα επηρεάζει τους τομείς των φιλιών, των ερώτων, των οικονομικών, των στόχων σας καθώς επίσης και την ψυχολογική σας διάθεση που θα έχει την τάση να παίρνει την κατιούσα. Η καλύτερη διέξοδος είναι να απέχετε από όλους και όλα σε άλλη γη άλλα μέρη, να πάρετε λίγες μέρες άδειες και να απολαύσετε τις καλοκαιρινές χαρές. Επίσης, καλό θα ήταν να μην κάνετε τώρα κάποια δυναμική αρχή, κι αν θέλετε να κλείσετε κάποια συμφωνία να την αναβάλλετε για την επόμενη εβδομάδα.

Προσέχετε για να έχετε: Με τη σύνοδο Κρόνου – Άρη στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, να μην κάνετε πολλά έξοδα και να προσπαθήσετε να πληρώνετε με συνέπεια τα χρέη σας για να μην διογκωθούν.

Κρατάμε το καλό: Οι μέρες προσφέρονται για να απομονωθείτε, να χαλαρώσετε, να σκεφτείτε και να τα βρείτε με τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Με τη σύνοδο του Κρόνου και του Άρη στο ζώδιό σας σε συνδυασμό με το ταυ τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα στο ζωδιακό σας σταυρό, πρέπει να προσέχετε τους πάντες και τα πάντα. Θα πιεστείτε πολύ, ιδιαίτερα οι Ζυγοί του πρώτου και τρίτου δεκαημέρου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα είτε στον τομέα της καριέρας είτε με τα άτομα της οικογένειάς σας είτε με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Τώρα καθρεπτίζεστε στα γεγονότα και συνειδητοποιείτε ποιες επιλογές σας αξίζουν και ποιες όχι, με ποιους θα πάτε και ποιους θα αφήσετε. Όσο πιο έτοιμοι για αλλαγές είστε, όσο λιγότερο εξαρτημένοι από άτομα και καταστάσεις, τόσο πιο εύκολα θα ξεπεράσετε τους σκοπέλους αυτής της περιόδου.

Προσέχετε για να έχετε: Μην υπογράψετε κανένα συμβόλαιο και για κανένα λόγο αυτή την εβδομάδα. Από την επόμενη αναμένονται σαφώς καλύτερες εξελίξεις.

Κρατάμε το καλό: Τα ταξίδια, οι εκδρομές, οι παρέες με φίλους και τα φλερτ που ταιριάζουν απόλυτα με την εποχή, θα είναι το καταφύγιό σας αυτή την εβδομάδα. Σαφέστατα η καλύτερη επιλογή είναι η φυγή και οι διακοπές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά πιεστική καθώς στιγματίζεται από τις σκληρές όψεις της Αφροδίτης που θα σχηματίσει ταυ τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα και από τη σύνοδο μεγάλης έντασης του Άρη με τον Κρόνο. Εσείς πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, κυρίως σε θέματα υγείας καθώς θα έχετε την τάση να εξαντλείστε, να ξεπερνάτε τα όρια των αντοχών σας και θα είστε επιρρεπείς στις εμπύρετες αδιαθεσίες. Επίσης, θα είστε είτε πολύ εσωστρεφείς λόγω αρνητικών σκέψεων, προϊόντων φόβου, είτε με το ζωνάρι σας λυμένο για καβγά καθώς θα εγείρονται τα καταπιεσμένα συναισθήματά σας, κυρίως η οργή και τα παράπονα.

Προσέχετε για να έχετε: Οι μέρες αυτές είναι οι πλέον ακατάλληλες για να επιδιώξετε την ευόδωση των στόχων σας. Αντίθετα μπορεί οι προσπάθειές σας να εμποδιστούν. Αν θέλετε να προωθήσετε τα σχέδιά σας, καλό θα ήταν να περιμένετε μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Κρατάμε το καλό: Τώρα μπορεί να συμβεί κάτι που να σας καταξιώσει στον κοινωνικό σας περίγυρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Με δεδομένο ότι αυτή την εβδομάδα οι πλανητικές όψεις είναι πολύ σκληρές, εσείς είστε σε αρκετά καλή μοίρα καθώς όλο και κάτι θα συμβαίνει που θα σας κάνει να νιώθετε ότι η τύχη σας δεν σας εγκαταλείπει. Και καλά κάνει, μια και είστε άτομα θετικά, αισιόδοξα και καλοδιάθετα.

Η Νέα Σελήνη της Παρασκευής που θα λάβει χώρα στο ευνοϊκό για το ζώδιό σας περιβάλλον του Λέοντα πριμοδοτεί τα ταξίδια, τις παρέες και τις διασκεδάσεις και, γενικότερα, κάθε καλοκαιρινή τρέλα και τη διάθεση να ξαναγίνετε παιδιά. Ο Δίας από τους Διδύμους ρίχνει αστερόσκονη στις σχέσεις σας, είτε τις προσωπικές είτε τις επαγγελματικές αλλά, καλοκαιριάτικα, θα έλεγα να καταπιαστείτε με τις ερωτικές.

Προσέχετε για να έχετε: Το ταυ τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα είναι επικίνδυνο για τις οικονομικές σας υποθέσεις, ιδιαίτερα αν έχετε αφήσει εκκρεμότητες με χρήματα τρίτων, τράπεζες, εφορία, κλπ.

Κρατάμε το καλό: Αν έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τις διακοπές και την ανάπαυλα, η εβδομάδα θα περάσει αρκετά ευχάριστα για σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Η φυγή από την καθημερινότητα και η ξεκούραση σε κάποιο θέρετρο ή ακόμη και στο σπίτι είναι η καλύτερη λύση γι αυτή την εβδομάδα που ο ζωδιακός σας σταυρός δέχεται αρκετά σκληρές όψεις. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο ενισχύει την επίδραση των μεγαθηρίων Ουρανού – Πλούτωνα, σχηματίζοντας ένα ταυ τετράγωνο μαζί τους και βγάζοντας στην επιφάνεια προβλήματα σχέσεων, οικογενειακών, προσωπικών, επαγγελματικών. Με λίγα λόγια, είναι καλύτερα να κρατήσετε μία στάση παρατηρητή και να μην προκαλέσετε καμία ένταση. Ακόμη πιο σοφό θα ήταν να αποφύγετε τις εντάσεις, ακόμη κι αν τις προκαλέσουν οι άλλοι. Σε κάθε περίπτωση, τώρα ίσως συνειδητοποιήσετε πού έχετε κάνει λάθη στις επιλογές σας.

Προσέχετε για να έχετε: Η σκληρή σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στο Ζυγό μπορεί να προκαλέσει κάποια αναστάτωση. Δεν αποκλείεται να συμβεί κάτι που θα βάλει σε κίνδυνο την εικόνα σας στη δουλειά ή θα σας εξωθήσει σε αλλαγές στον τομέα της καριέρας.

Κρατάμε το καλό: Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα, το όγδοο ηλιακό σας σπίτι, προσφέρεται για να τακτοποιήσετε τα χρέη σας, να υπογράψετε διακανονισμούς με τράπεζες, εφορία, ασφαλιστικά ταμεία αλλά είναι προτιμότερο να αναβάλετε αυτές τις κινήσεις για την επόμενη εβδομάδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στο Λέοντα, θα ρίξει φως στις σχέσεις σας, ιδιαίτερα τις ερωτικές ενώ ο Δίας από τους Διδύμους σας εξωθεί στο να ερωτεύεστε επειδή δημιουργείτε και να δημιουργείτε επειδή ερωτεύεστε! Αξιοποιείστε αυτές τις επιδράσεις, γυρίστε την πλάτη στα προβλήματα της καθημερινότητας και συντονιστείτε με το πνεύμα της εποχής που σας θέλει να διασκεδάζετε σε κάποιο θέρετρο, να φλερτάρετε, να παίζετε, να εκτονώνετε το παιδί που κρύβετε πίσω σας, να ερωτοτροπείτε.

Το ταυ τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα θα προκαλέσει δυσαρέσκεια σέ όσους Υδροχόους επιλέξετε να δουλεύετε αντί να απολαμβάνετε τις καλοκαιρινές χαρές γιατί δεν θα αποφύγετε τις εντάσεις. Επίσης χρειάζεται προσοχή, γιατί μπορεί να υπάρξουν κάποιοι που θα δράσουν παρασκηνιακά σε βάρος σας.

Προσέχετε για να έχετε: Η σύνοδος Άρη – Κρόνου στο ένατο ηλιακό σας σπίτι μπορεί να ταλαιπωρήσει όσους θέλετε να ταξιδέψετε.

Κρατάμε το καλό: Η περίοδος προσφέρεται για καινούργιες συνεργασίες αλλά θα ήταν προτιμότερο να υπογράψετε την επόμενη εβδομάδα.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Οι αντιφάσεις που συχνά σας ταλανίζουν αλλά κατά βάθος είναι του γούστου σας, θα ισχύσουν και αυτή την εβδομάδα. Η Αφροδίτη που στο περιβάλλον του Καρκίνου είναι θετική για σας και υπόσχεται τα καλύτερα στον έρωτα, θα σχηματίσει ένα ταυ τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα και από ιέρεια των ερώτων σας θα μεταμορφωθεί σε Σειρήνα. Με λίγα λόγια πρέπει να προσέχετε, ιδιαίτερα στην περίπτωση που μια καινούργια γνωριμία αποδειχθεί ακαταμάχητη λόγω του υπέρμετρου μαγνητισμού που θα σας προκαλέσει.

Προσέχετε για να έχετε: Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στο όγδοο ηλιακό σας σπίτι είναι επικίνδυνη για τις οικονομικές σας υποθέσεις, κυρίως αυτές που σχετίζονται με εφορίες, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς. Μην υπογράψετε κανένα διακανονισμό αυτή την εβδομάδα. Αν πρέπει να κάνετε κάποια σημαντική κίνηση οικονομικού χαρακτήρα, είναι προτιμότερο να την αναβάλλετε για την επόμενη εβδομάδα.

Κρατάμε το καλό: Ο Δίας που βρίσκεται στο τέταρτο ηλιακό σας σπίτι, σας εξωθεί στο να εστιαστείτε στην οικογένειά σας ή να ασχοληθείτε επιτυχώς με την ακίνητη περιουσία σας. Επίσης, η Νέα Σελήνη υπόσχεται μια πιο χαλαρή και ανέμελη καθημερινότητα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved