Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 22/7 έως 28/7 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Από αυτή την εβδομάδα οι ταλαιπωρημένοι Κριοί του πρώτου δεκαημέρου θα είστε πιο ήρεμοι αλλά η διαδρομή για να φθάσετε στην αποδοχή των καινούργιων δεδομένων και στο να ηρεμήσετε, είναι ακόμη μεγάλη και πιθανώς σκληρή. Ωστόσο, τουλάχιστον ο Άρης δεν θα σχηματίζει πλέον αντίθεση με τον Ήλιο σας ενώ ο Ήλιος που μπαίνει στο Λέοντα θα ρίχνει το Φως της ελπίδας στο δεκανό σας.

Με τον Ήλιο στο Λέοντα και τον Ερμή από το ίδιο ζώδιο να κινείται ανάδρομα και να σχηματίζει εξάγωνο με το Δία και τρίγωνο με τον Ουρανό, μπορείτε να περιμένετε ανανεωτικές, επιβεβαιωτικές και –φυσικά- ευχάριστες εξελίξεις στις ερωτικές σας υποθέσεις, ιδιαίτερα εσείς που θέλετε να φλερτάρετε και να ενδώσετε σε περιπέτειες μεγάλης έντασης, αδιαφορώντας για τη διάρκειά τους.

Προσέχετε για να έχετε: Με τον Άρη στο Ζυγό να προσέχετε την τάση σας για ανταγωνισμούς γιατί μπορεί να εμπλακείτε σε καβγάδες με τους συντρόφους σας, ιδιαίτερα οι γεννημένοι από τις 30 Μαρτίου μέχρι τις 4 Απριλίου.

Κρατάμε το καλό: Οι μέρες αυτές είναι καλές για διακοπές καθώς φαίνεται ότι τα ταξίδια σας θα είναι πλαισιωμένα από ερωτικές περιπέτειες, φλερτ και αρκετή διασκέδαση.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Αν οι υποχρεώσεις σας επιβάλλουν να παραμείνετε στις δουλειές σας, θα κουραστείτε πολύ καθώς δεν θα αποφύγετε τις εντάσεις και τις ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Επίσης, θα είναι δύσκολο να συντηρήσετε ένα πρόγραμμα καθώς θα υπάρχουν ανατροπές, παρεξηγήσεις, ακυρώσεις στα ραντεβού σας. Με λίγα λόγια, θα αναλάβετε πολλές ευθύνες και πιθανώς κάποιες από αυτές να είναι δυσβάσταχτες για τις αντοχές σας αλλά το θετικό είναι ότι δεν αποκλείεται να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές σας υποθέσεις. Ο Δίας και η Αφροδίτη που βρίσκονται στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι, μπορεί να αυγατίσουν τα έσοδά σας ή να σας φέρουν τη λύση σε κάποιο οικονομικό σας πρόβλημα ως το μάνα εξ' ουρανού.

Προσέχετε για να έχετε: Με τον Άρη στο Ζυγό πρέπει να προσέχετε τα εγκαύματα από τον Ήλιο, τις ηλιάσεις, τις εμπύρετες αδιαθεσίες. Να κινείστε περισσότερο και, γενικότερα, να προστατεύετε την υγεία σας.

Κρατάμε το καλό: Με τον Ήλιο στο Λέοντα θα ήταν καλό να εστιαστείτε στις οικογενειακές σας υποθέσεις. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο για να διασκεδάσετε και να περάσετε ευχάριστες, καλοκαιρινές στιγμές με την οικογένειά σας. Ιδανικά, θα μπορούσατε να ξεκλέψετε λίγες ημέρες για να πάτε διακοπές και επί τη ευκαιρία να αποστασιοποιηθείτε από τη δουλειά και τις εντάσεις της.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Με την είσοδο του Ηλίου στο Λέοντα τα μυαλά σας θα ξεφύγουν εντελώς από τη ρουτίνα καθώς όλα σας στρέφουν στα ταξίδια, τους έρωτες, τη διασκέδαση, το σεξ. Η Αφροδίτη και ο Δίας βρίσκονται στο ζώδιό σας και σας δίνουν το προβάδισμα στις σχέσεις, κυρίως τις ερωτικές.

Ωστόσο, οι συνθήκες είναι αρκετά καλές ακόμη και για διαπραγματεύσεις, πράγμα σπάνιο δεδομένου του γεγονότος ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος. Αν τύχει τα συζητήσετε θέματα για δουλειές, μην περιμένετε να πέσουν τώρα οι υπογραφές και –γενικότερα- φροντίστε να αναβάλετε τα ξεκινήματα για το τέλος του Αυγούστου αλλά να θυμάστε ότι οι προτάσεις που θα σας γίνουν μπορεί να είναι πολύ σοβαρές.

Προσέχετε για να έχετε: Οι γεννημένοι στο πρώτο πενθήμερο του ζωδίου σας να προσέχετε τις κινήσεις σας γιατί μπορεί να βρεθείτε εξαπατημένοι από κόλακες που θα σας παρασύρουν στο να αναλωθείτε ενεργειακά χωρίς ουσιαστικό λόγο, να επενδύσετε στην πιθανότητα μιας λαμπρής καριέρας και τελικά να αποδειχθεί άνθρακας ο θησαυρός και να στεναχωρηθείτε.

Κρατάμε το καλό: Αν είστε αδέσμευτοι, μπείτε στο παιχνίδι με αυτοπεποίθηση και τον αέρα του νικητή. Τα άστρα φωτίζουν τους έρωτες, τα φλερτ, τις απολαύσεις σας! Αν είστε δεσμευμένοι, αξιοποιείστε αυτές τις μέρες για να αναζωπυρώσετε το πάθος στη σχέση σας, να περάσετε καλά, να ανανεώσετε τους όρκους σας...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Με τον Άρη στο Ζυγό και το τετράγωνο του Πλούτωνα με τον Ουρανό στο ζωδιακό σας σταυρό, θα δυσκολευτείτε αρκετά. Αν λάβουμε υπόψη μας και τον ανάδρομο Ερμή στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι, φαίνεται ότι παλεύετε με τα «θηρία» στη δουλειά χωρίς να αναμένονται ιδιαίτερα κέρδη. Μάλλον η καλύτερη επιλογή γι αυτή την περίοδο είναι οι διακοπές και η προσπάθεια να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας καθώς σας χρειάζεται ξεκούραση, κυρίως ψυχολογική.

Οι Καρκίνοι που είναι πιθανό να βγείτε κερδισμένοι από αυτή την περίοδο, είστε όσοι έχετε εκκρεμότητες από το παρελθόν, ιδιαίτερα αν σας χρωστούν χρήματα ή είχατε πέσει θύματα παρασκηνίου στη δουλειά σας. Αυτή και η επόμενη εβδομάδα είναι καλές για να επαναδιαπραγματεύσεις ή διεκδικήσεις τόσο οικονομικού όσο και ηθικού χαρακτήρα.

Προσέχετε για να έχετε: Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες εντάσεις στο σπίτι. Προσπαθήστε να είστε πιο συνεπείς στις υποχρεώσεις σας με την οικογένειά σας και ιδιαίτερα με τους/τις συντρόφους σας.

Κρατάμε το καλό: Αναμένονται θετικότερες εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα. Αξιοποιείστε τις περιστάσεις γιατί το καλοκαίρι θέλει τον έρωτά του!

ΛΕΩΝ

102112184

Αρχίζει η περίοδος των γενεθλίων σας και γίνεστε αυτό για το οποίο είστε προορισμένοι: το επίκεντρο! Σε γενικές γραμμές, είστε τυχεροί καθώς οι δύσκολες πλανητικές όψεις της περιόδου δεν βλέπουν ιδιαίτερα επιθετικά το ζώδιό σας. Αντιθέτως, δέχεστε επιρροές οι οποίες σας βοηθούν να προωθήσετε τις υποθέσεις σας, να κάνετε σχέδια, να βρίσκετε τα άτομα που μπορούν και θέλουν να ανταποκριθούν στο κάλεσμά σας είτε το ερωτικό είτε για να σας βοηθήσουν στην ευόδωση των στόχων σας. Με λίγα λόγια, μολονότι ο Ερμής κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σας και αυτό φέρνει καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις, στησίματα, αναβολές, τελικά υπάρχει αρκετά πρόσφορο έδαφος για τις υποθέσεις σας. Ωστόσο, είναι προτιμότερο να προετοιμάσετε τώρα το έδαφος και να προχωρήσετε σε υλοποιήσεις και ξεκινήματα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου.

Προσέχετε για να έχετε: Να προσέχετε όταν ταξιδεύετε γιατί οι αναβολές, οι ανατροπές και οι ταλαιπωρίες μπορεί να σας βγάλουν εκτός εαυτού.

Κρατάμε το καλό: Ο Φτερωτός Θεός είναι κοντά σας και ρίχνει βέλη. Οι έρωτες, κεραυνοβόλοι και μη, είναι το φόρτε σας! Ανεβαίνει το κασέ σας, φλερτάρετε επιτυχώς και σας φλερτάρουν. Όπως και νάχει θα βρεθεί ο τρόπος να πάρετε τις επιβεβαιώσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Ο Ερμής, πλανήτης που κυβερνά το ζώδιό σας, κινείται ανάδρομα στο Λέοντα και προκαλεί παρεξηγήσεις, εντάσεις, ανατρεπτικές καταστάσεις, καθυστερήσεις. Με την ανάδρομη κίνησή του ο Ερμής, σας καλεί να αφήσετε για λίγο τους φρενήρεις ρυθμούς σας, να ηρεμήσετε και να σκεφτείτε καλύτερα τα τεκταινόμενα μέχρι αυτή τη στιγμή. Σας καλεί να έρθετε σε επαφή με την εσωτερική σας δύναμη προκειμένου να «πνίξετε» τους φόβους και τις ανασφάλειές σας. Ίσως η καλύτερη επιλογή γι αυτή την περίοδο να είναι οι διακοπές καθώς θα σας δώσουν την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να δείτε με άλλο, πιο ψύχραιμο μάτι τα θέματα που σας αφορούν.

Προσέχετε για να έχετε: Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν έκτακτα έξοδα ή να μη φανούν συνεπείς αυτοί που σας χρωστούν κάποια ποσά. Γενικότερα, προσπαθήστε να περιορίσετε τα έξοδά σας για να είστε έτοιμοι για οποιοδήποτε απρόοπτο.

Κρατάμε το καλό: Με το Δία και την Αφροδίτη στο δέκατο ηλιακό σας σπίτι δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες για καριέρα ή για κοινωνική προβολή και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένετε. Αν τύχει κάτι τέτοιο, κάντε τις συζητήσεις σας, δείξτε προθυμία αλλά καλύτερα μην υπογράψετε συμφωνίες μέχρι τις 10 Αυγούστου.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Με τον Άρη στο ζώδιό σας είστε αρκετά νευρικοί και εύθικτοι, νιώθετε κουρασμένοι καθώς χάνετε ενέργεια και αρκετά γεγονότα σας εκνευρίζουν και εντείνουν τη δυσθυμία σας. Καλό θα ήταν να μην ψάχνετε την αφορμή για να εκτονώσετε τα νεύρα σας σε κάποιο θύμα που, συνήθως, είναι πολύ δικό σας άτομο. Η περίοδος είναι καλή για να αρχίσετε ένα πρόγραμμα γυμναστικής ή, ακόμη καλύτερα, να το ρίξετε στο κολύμπι και στα θαλάσσια σπορ.

Ο ανάδρομος Ερμής από το Λέοντα μπορεί να προκαλέσει κάποιες ανατρεπτικές καταστάσεις στις προσπάθειες να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας ή να αποκαλύψει ποιες φιλίες σας χωλαίνουν και χρήζουν αναθεώρησης από πλευράς σας.

Προσέχετε για να έχετε: Μην μπαίνετε σε ανταγωνιστικά παιχνίδια είτε με τους συνεργάτες σας είτε με τους/τις συντρόφους σας. Να θυμάστε ότι οι «εμπόλεμες καταστάσεις» επιφέρουν απώλειες πάντα και παντού, ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο τελικός τους νικητής.

Κρατάμε το καλό: Η περίοδος υπόσχεται τα καλύτερα στα ταξίδια σας: διασκέδαση συνδυασμένη με έρωτες! Σκέφτεστε τίποτε καλύτερο;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Στην καρδιά του καλοκαιριού, τέλη Ιουλίου, εσείς είστε εστιασμένοι στις επαγγελματικές και οικονομικές σας δραστηριότητες. Η αλήθεια είναι ότι τα θετικά με τα αρνητικά εναλλάσσονται καθώς από τη μια θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις σε αυτούς τους τομείς αλλά, από την άλλη, θα προκύψουν ευκαιρίες που η αξιοποίησή τους μπορεί να βγάλει αρκετούς Σκορπιούς από τα σημερινά τους αδιέξοδα. Η είσοδος του Ηλίου στο Λέοντα ευνοεί τις προσπάθειές σας για κάτι φωτεινότερο στο χώρο της καριέρας αλλά ο Ερμής που κινείται ανάδρομα στο ίδιο ζώδιο, μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις, κακή συνεννόηση, αναβολές. Προς το παρόν, κάντε τις προετοιμασίες σας χωρίς να περιμένετε άμεσα αποτελέσματα για να είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε ξεκινήματα και αλλαγές στο τέλος του Αυγούστου.

Προσέχετε για να έχετε: Με τον Άρη στο Ζυγό πρέπει να προσέχετε την υγεία σας, κυρίως σε θέματα που άπτονται της θερμοπληξίας και των συνεπειών της αλόγιστης έκθεσης στον ήλιο. Επίσης, πιθανές είναι οι εμπύρετες αδιαθεσίες και τα ψυχοσωματικά.

Κρατάμε το καλό: Η σεξουαλικότητά σας, με την Αφροδίτη στο όγδοο ηλιακό σας σπίτι, βρίσκεται στα ύψη! Αφήστε την να σας παρασύρει στο παιχνίδι γιατί σας χρειάζεται λίγη ανάπαυλα και επαφή με τα «θέλω» σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Με την είσοδο του Ήλιου στο Λέοντα αυτή η εβδομάδα θα σας δώσει περισσότερες χαρές! Για να τις απολαύσετε, μακράν η καλύτερη επιλογή είναι οι διακοπές! Εστιαστείτε στις ερωτικές υποθέσεις που, με την Αφροδίτη και το Δία σας στους Διδύμους, φαίνεται να σας «πηγαίνουν γάντι» και αφήστε τα πρακτικά θέματα για το φθινόπωρο. Τώρα είναι καιρός για ταξίδια, εκδρομές, διασκεδάσεις, παιχνίδια. Ωστόσο, επειδή ο Ερμής κινείται ανάδρομα στο Λέοντα, θα ήταν ευχής έργο να είστε καλά οργανωμένοι γιατί μπορεί να ταλαιπωρηθείτε, ιδιαίτερα στα μακρινά ταξίδια με καθυστερήσεις, αναγκαστικές αλλαγές σχεδίων, κλπ.

Προσέχετε για να έχετε: Να κάνετε πολύ προσεκτική διαχείριση των οικονομικών σας και να προσέχετε στις συμφωνίες σας για να μην πέσετε στα νύχια κακοπληρωτών που μπορεί να σας εκμεταλλευτούν με πρόσχημα την κρίση.

Κρατάμε το καλό: Οι κεραυνοβόλοι έρωτες είναι στη σφαίρα του πιθανού για αρκετούς Τοξότες! Λάτρεις της περιπέτειας καθώς είστε, θα τους απολαύσετε! Ωστόσο, η περίοδος ευνοεί και όσους θέλετε να δείτε την προσωπική σας ζωή με πιο σοβαρό μάτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Η αλήθεια είναι ότι δέχεστε πιέσεις από πολλές πλευρές και βιώνετε αγχωτικές καταστάσεις που σας βγάζουν από τους καλοκαιρινούς ρυθμούς και σας βάζουν στη διαδικασία να εστιάζεστε στα πρακτικά σας θέματα. Αναγκάζεστε να αναλάβετε ευθύνες που πιθανώς να μην σας αναλογούν. Σηκώνετε περισσότερα και πιο δυσβάσταχτα οικογενειακά βάρη και, αρκετοί, νιώθετε ότι είστε υποχρεωμένοι να κάνετε αγγαρείες και να μην απολαμβάνετε με τον τρόπο που θέλετε το καλοκαίρι. Προτείνω να αξιοποιήσετε το δίδυμο Αφροδίτης – Δία από τους Διδύμους για να βάλετε μια νότα ανάπαυλας και χαράς στην καθημερινότητά σας. Ακόμη κι εσείς που δεν μπορείτε να πάρετε διακοπές λόγω υποχρεώσεων, κάντε ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα, ενισχύστε το με περισσότερη διασκέδαση και θα δείτε ότι όλα θα σας φαίνονται καλύτερα.

Προσέχετε για να έχετε: Μην μπαίνετε σε παιχνίδια ανταγωνισμού στη δουλειά, ακόμη κι αν σας προκαλέσουν. Η έξυπνη στάση από πλευράς σας θα είναι να αποφεύγετε τις εντάσεις, αδιαφορώντας για το τι σκέπτονται οι άλλοι.

Κρατάμε το καλό: Ο Ήλιος που μπαίνει στο Λέοντα, θα ξυπνήσει τα ένστικτά σας...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Η είσοδος του Ήλιου στο Λέοντα προσθέτει ακόμη περισσότερη λάμψη στο μοτίβο της καθημερινότητάς σας αυτή την περίοδο καθώς ρίχνει φως στον τομέα των σχέσεών σας και δίνει ακόμη καλύτερα μηνύματα για τους έρωτές σας. Τηρουμένων των αναλογιών (κρίση, εξωτερικοί παράγοντες, κλπ) και πάντα με γνώμονα ότι στις γενικές προβλέψεις οι αστρολόγοι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες των προσωπικών χαρτών που μπορεί να αναστέλλουν τις θετικές επιδράσεις του Ήλιου, είστε οι πιο τυχεροί της περιόδου! Ο έρωτας, σε συνδυασμό με τις καλοκαιρινές χαρές και περιπέτειες, σας κλέβει τα μυαλά! Οι αδέσμευτοι φαίνεται ότι είστε το επίκεντρο της επιτυχίας στα φλερτ ενώ δεν αποκλείονται οι κεραυνοβόλοι έρωτες. Οι δεσμευμένοι, κυρίως όσοι συντηρείτε μια μακρόχρονη σχέση, έχετε τις ευλογίες των άστρων για να ταράξετε τα λιμνάζοντα ύδατα και να περάσετε καλά.

Προσέχετε για να έχετε: Είναι προτιμότερο να μην υπογράψετε συμβόλαια αυτό το δεκαπενθήμερο.

Κρατάμε το καλό: Με τις πλανητικές επιδράσεις που δέχεστε, δεν αποκλείεται να κάνετε κάποιες επαφές και συζητήσεις για καινούργιες συνεργασίες. Μη θεωρήσετε τις ευκαιρίες αμελητέες. Κάντε τις απαραίτητες συζητήσεις και προετοιμασίες και αφήστε τις υπογραφές και το οριστικό κλείσιμο των συμφωνιών σας για μετά τις 15 Αυγούστου.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Η αλήθεια είναι ότι όσο και να θέλετε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα, όλο και κάτι θα γίνεται που θα σας βάζει στη διαδικασία να εστιαστείτε στις δουλειές και στις οικογενειακές υποχρεώσεις. Άλλοτε πιεστικά και ανατρεπτικά και άλλοτε ευχάριστα, τα γεγονότα σας εξωθούν στο να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις των στόχων σας και να προσπαθήσετε για κάτι καλύτερο στον τομέα της καριέρας. Με το Δία και την Αφροδίτη στους Διδύμους υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να προωθήσετε με επιτυχία τόσο τις οικογενειακές σας υποθέσεις όσο και θέματα καριέρας. Ωστόσο, από την άλλη μπορεί να συμβούν κάποιες αγχωτικές καταστάσεις λόγω καθυστερήσεων, ασυνεννοησίας με τους συνεργάτες σας ή εκτάκτων εξόδων.

Προσέχετε για να έχετε: Είναι προτιμότερο να μην κάνετε κανέναν οικονομικό διακανονισμό αυτή την εβδομάδα. Επίσης, μπορεί να προκύψουν κάποιες δυσκολίες σε κληρονομικές υποθέσεις.

Κρατάμε το καλό: Με τον Ήλιο στο Λέοντα φωτίζεται η καθημερινότητά σας με πιο ευχάριστα γεγονότα. Φροντίστε κι εσείς να βάλετε περισσότερη διασκέδαση και να αδειάσετε το μυαλό σας από τα προβλήματα που αυτή την εποχή, έτσι κι αλλιώς, δεν τελειώνουν.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved