Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 8/7 έως 14/7 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Αναμένονται πιο ευχάριστες εξελίξεις αυτή την εβδομάδα, οι οποίες θα σας τονώσουν ψυχολογικά. Φαίνεται ότι οι συζητήσεις, τα ραντεβού, οι προσπάθειές σας θα έχουν θετική έκβαση καθώς θα ασκείτε περισσότερη γοητεία στο περιβάλλον σας, θα αυξηθεί η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να προωθήσετε τις ιδέες σας.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ερμή, εκτός από το γεγονός ότι ενισχύει τις επικοινωνίες σας, είναι θετικό και για ταξίδια, εκδρομές, μετακινήσεις είτε αναψυχής είτε επαγγελματικού χαρακτήρα. Αξιοποιείστε αυτή την εύνοια γιατί σας χρειάζεται να αλλάξετε παραστάσεις, έστω και για λίγο, προκειμένου να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Προσέχετε για να έχετε: Με τον Άρη στο Ζυγό δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα με συνεργάτες ή με το ταίρι σας. Προσπαθήστε να μην οξύνετε τις καταστάσεις και να αξιοποιήσετε τις θετικές επιδράσεις της Αφροδίτης για να εξομαλύνετε τις διαφορές γιατί, από την επόμενη εβδομάδα που θα σχηματιστεί το ταυ τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο δύσκολα για εσάς.

Κρατάμε το καλό: Ακτινοβολείτε και παίρνετε άριστα δέκα στα φλερτ.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Αυτή η εβδομάδα προσφέρεται για να τακτοποιήσετε τις δουλειές σας και να διεκπεραιώσετε με αρκετή ευκολία τις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Το τρίγωνο του Άρη από το έκτο ηλιακό σας σπίτι με το Δία που βρίσκεται στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι, είναι η καλύτερη αστρολογική συνθήκη για να δραστηριοποιηθείτε και να προωθήσετε επαγγελματικές υποθέσεις. Προσπαθήστε να κάνετε κάθε σημαντική ενέργεια αυτή την εβδομάδα γιατί, από την επόμενη και μέχρι τις 20 Αυγούστου, οι συνθήκες δεν θα είναι εξ' ίσου ευνοϊκές.

Προσέχετε για να έχετε: Μολονότι είστε από τη φύση σας εγκρατείς στα έξοδα και ικανοί να διαχειρίζεστε το χρήμα, αυτή την περίοδο θα νιώθετε μια ακατανίκητη τάση για σπατάλες. Καλοκαίρι είναι και πρέπει να ξοδέψετε κάτι παραπάνω για να καλοπεράσετε αλλά θα πρέπει να προσέχετε, ιδιαίτερα αν το φουστανάκι των εκπτώσεων που σας δελεάζει, κοστίζει όσο ο μισός μισθός σας.

Κρατάμε το καλό: Ο Ήλιος από τον Καρκίνο ευνοεί τις καλοκαιρινές αποδράσεις σας, τα ταξίδια, τις εκδρομές και τα επιπόλαια παιχνίδια της εποχής. Φροντίστε να τον αξιοποιήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Το πλανητικό σκηνικό είναι καλά στημένο για το ζώδιό σας καθώς οι πλανήτες φωτίζουν ευνοϊκά περιβάλλοντα για εσάς με πρώτους και καλύτερους την Αφροδίτη και το Δία που βρίσκονται στο ζώδιό σας και σας χαρίζουν ακτινοβολία και επιτυχίες στις σχέσεις σας, είτε τις διαπροσωπικές είτε τις επαγγελματικές. Εννοείται ότι τώρα ανάβουν τα καμάκια και μπορείτε να αναμένετε πολλές επιτυχίες στον έρωτα και στα φλερτ.

Παράλληλα το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή από το Λέοντα με την Αφροδίτη, ευνοεί τις μετακινήσεις, τις εκδρομές, τα ταξίδια σας και –γενικότερα- όλα τα καταπληκτικά παιχνίδια του καλοκαιριού. Αν δεν θέλετε να τα αξιοποιήσετε αυτές τις ευνοϊκές όψεις μόνο ως διασκέδαση, η περίοδος προσφέρεται για να προβληθείτε, να κάνετε δημόσιες σχέσεις, να αυξήσετε την πελατεία σας.

Προσέχετε για να έχετε: Οι αναθεωρήσεις στόχων ή φιλιών μπορεί να αποδειχθούν επιβεβλημένες και, αν συμβεί κάτι τέτοιο, πρέπει να γίνουν άμεσα με πνεύμα ανεξαρτησίας.

Κρατάμε το καλό: Με τον Άρη στο Ζυγό, θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας ενώ αναμένονται επιτυχίες στη σεξουαλική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Με τον Ερμή στο Λέοντα, υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να διεκπεραιώσετε τυχόν οικονομικές σας υποθέσεις αλλά θα πρέπει να έχετε ολοκληρώσει τις όποιες διαδικασίες μέχρι την Παρασκευή καθώς, από την επόμενη εβδομάδα, ο Ερμής θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του με τις καθυστερήσεις και την ασυνεννοησία που συνεπάγεται.

Με την Αφροδίτη και το Δία στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι φαίνεται ότι έχετε ένα «μυστικό» και μάλιστα πολύ ευχάριστο. Το θέμα είναι τι είδους «μυστικό» και από ποιον. Οφείλω να σας επισημάνω ότι καλό θα ήταν να μην κάνετε στους άλλους αυτά που δεν θα θέλατε να σας κάνουν γιατί δέχεστε όψεις που μπορεί να σας δώσουν αρκετά σκληρά μαθήματα.

Προσέχετε για να έχετε: Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σας, βλέπει επιθετικά το ζώδιό σας, κυρίως εσάς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Ωστόσο, επειδή από την επόμενη εβδομάδα ενεργοποιεί με αρκετά έντονο τρόπο το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα και θα προκαλέσει ακόμη πιο δύσκολες καταστάσεις, καλό θα ήταν να εξομαλύνετε τις διαφορές σας στο σπίτι ή στη δουλειά και να προσπαθήσετε να αποφύγετε τις τριβές. Ίσως η φυγή σε κάποιο θέρετρο να είναι η καλύτερη λύση.

Κρατάμε το καλό: Είναι πιθανό να πάρετε κάποια χρήματα που σας χρωστούσαν ή να κάνετε έναν πολύ συμφέροντα διακανονισμό.

ΛΕΩΝ

102112184

Αξιοποιείστε οπωσδήποτε αυτή την εβδομάδα γιατί οι όψεις και οι θέσεις των πλανητών σας ευνοούν και, επί πλέον, από την επόμενη, ο Ερμής θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σας, απαιτώντας να είστε πιο αραχτοί, πιο στοχαστικοί και μπλοκάροντας τις δυναμικές κινήσεις σας. Συμβόλαια, συνεταιρισμοί, σημαντικά ραντεβού, υπογραφές, ξεκινήματα πρέπει να έχουν γίνει μέχρι την Παρασκευή αλλιώς θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου.

Η εβδομάδα είναι θετική για να προωθήσετε τα σχέδιά σας, να υλοποιήσετε νέες ιδέες, να περάσετε καλά με τους φίλους σας, να χαρείτε τα πάρτι και τα φλερτ, να παλιμπαιδίσετε και, γενικότερα, να βρίσκετε τρόπους να ξεφεύγετε από την πιεστική ρουτίνα.

Προσέχετε για να έχετε: Να προσέχετε να μην είστε ευκολόπιστοι με αυτούς που τάζουν χρήματα γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και οι κίνδυνοι να σας ξεγελάσουν και να μην ανταποκριθούν στις υποσχέσεις τους πολλοί.

Κρατάμε το καλό: Οι μέρες αυτές είναι καλές για να προγραμματίσετε ένα ταξιδάκι, να περάσετε καλά, να ξεκουραστείτε, να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Προγραμματίστε κάποια απόδραση, έστω για το Σαββατοκύριακο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Θα είστε αγχωμένοι αυτές τις μέρες καθώς θα αισθάνεστε ότι αναλώνεστε σε πολλές αγγαρείες και ότι αναλαμβάνετε δυσβάσταχτες υποχρεώσεις ή ακόμη και ευθύνες άλλων. Όπως και νάχει θα κουραστείτε αρκετά αλλά το θετικό είναι ότι θα βάλετε σε κάποια τάξη τις υποθέσεις σας και θα κάνετε ένα βήμα –πιθανώς σημαντικό- για την καριέρα σας. Σημασία έχει ότι, μέρα με τη μέρα, θα διορθώνονται κάποιες καταστάσεις και δίνονται λύσεις σε κάποια προβλήματά σας, αρκεί να παραμείνετε γειωμένοι και να μην κολλάτε σε λεπτομέρειες άνευ σημασίας.

Ο Δίας και η Αφροδίτη που βρίσκονται στο δέκατο ηλιακό σας σπίτι, μπορεί να κάνουν το θαύμα τους στον τομέα της καριέρας σας αλλά καλό θα ήταν να κινηθείτε πολύ γρήγορα για να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες σας και να έχετε ολοκληρώσει τις διαδικασίες μέσα σε αυτή την εβδομάδα.

Προσέχετε για να έχετε: Προσπαθήστε να κάνετε οικονομία και μην παρασύρεστε από τους πειρασμούς της αγοράς. Να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τυχόν έκτακτα έξοδα.

Κρατάμε το καλό: Υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να διασκεδάσετε με τους φίλους σας και να περάσετε καλά.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Δραστηριοποιηθείτε προκειμένου να διεκπεραιώσετε τις εκκρεμότητές σας, να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις, να κάνετε κάθε δυναμική κίνησή σας, ιδιαίτερα αν πρόκειται για μια καινούργια αρχή. Την επόμενη εβδομάδα, ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σας, θα ενεργοποιήσει το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα και θα προκαλέσει αρκετές εντάσεις και δυσκολίες.

Προς το παρόν, εσείς μπορείτε να ασχοληθείτε με το αγαπημένο σας σπορ, το φλερτ και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Γενικότερα, θα νιώθετε πιο ανάλαφροι και με καλύτερη διάθεση. Αν θέλετε να υλοποιήσετε μια καινούργια ιδέα, οι μέρες είναι καλές για να τη συζητήσετε και να βρείτε τους υποστηρικτές της.

Προσέχετε για να έχετε: Μην παραμελείτε την οικογένειά σας. Εστιαστείτε στις ανάγκες σας για να μην προκληθούν παρεξηγήσεις και τελικά βρεθείτε με την πικρή γεύση της ενοχής.

Κρατάμε το καλό: Αυτές οι μέρες είναι πολύ καλές για να κάνετε ταξίδια, εκδρομές, για δημόσιες σχέσεις, για επαφές με το εξωτερικό, για δουλειές που σχετίζονται με εξωτερικό, για επιμόρφωση ή για να διδάξετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά καλή για να εστιαστείτε στα πρακτικά σας θέματα. Αν θέλετε να προωθήσετε μία σημαντική επαγγελματική υπόθεση, φροντίστε να έχετε ολοκληρώσει τις διαδικασίες μέχρι το τέλος της εβδομάδας γιατί, από την επόμενη, ο Ερμής που βρίσκεται στο δέκατο ηλιακό σας σπίτι, το οποίο σχετίζεται με την καριέρα σας, θα κινείται ανάδρομα και δεν θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για τέτοιου είδους υποθέσεις.

Με το Δία και την Αφροδίτη στους Διδύμους, η σεξουαλική σας ζωή αναμένεται να αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον. Οι δεσμευμένοι έχετε τις προϋποθέσεις να αναβιώσετε τα πάθη των πρώτων ημερών της γνωριμίας σας με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι έχετε το κίνητρο, λέγε με λίμπιντο, να βρείτε έναν/μία παρτενέρ.

Προσέχετε για να έχετε: Να φυλάτε τα νώτα σας γιατί είναι πιθανό κάποιοι να δράσουν παρασκηνιακά σε βάρος σας. Επίσης, να είστε πιο ψύχραιμοι καθώς θα αγχώνεστε εύκολα και πολύ, γεγονός που θα σας αποδυναμώνει ενεργειακά.

Κρατάμε το καλό: Αν θέλετε να κάνετε έναν οικονομικό διακανονισμό, να ασχοληθείτε με κληρονομικές υποθέσεις, να διευθετήσετε εκκρεμότητες με τράπεζες ή δημόσιο, αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά γόνιμη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Αυτή την εβδομάδα έχετε την τιμητική σας. Τα άστρα συνηγορούν στο να ευνοείστε ακριβώς σε αυτά που λατρεύετε, δηλαδή τις διασκεδάσεις, τα ταξίδια, τα φλερτ, τις παρέες, το χαβαλέ! Διασκεδάστε το αλλά μην ξεχνάτε ότι αν θέλετε να κάνετε κάποιες σημαντικές κινήσεις για την ευόδωση των στόχων σας, θα πρέπει να δραστηριοποιηθείτε αυτή την εβδομάδα γιατί, από την επόμενη, τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα και θα κουράζεστε πολύ χωρίς ιδιαίτερα οφέλη.

Οι σχέσεις σας ανθίζουν! Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί τώρα να βρείτε ένα ταίρι που να καλύπτει τις ανάγκες σας. Οι δεσμευμένοι που θέλετε να κάνετε το βήμα που θα σας δεσμεύσει ακόμη περισσότερο, έχετε το καλό σας άστρο με το μέρος σας. Οι υπόλοιποι αξιοποιήστε τις θετικές επιρροές και την εποχή για να ταράξετε τα λιμνάζοντα ύδατα.

Προσέχετε για να έχετε: Οι κόλακες μπορεί να σας παρασύρουν στο να κάνετε μοιραία λάθη. Προσπαθήστε να τους αποφύγετε.

Κρατάμε το καλό: Η περίοδος είναι καλή για να προβάλετε τη δουλειά σας, να κάνετε επαγγελματικές επαφές, να βρείτε τα άτομα που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τις ιδέες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Εσείς που βάζετε τη δουλειά πολύ υψηλά στις προτεραιότητές σας, θα νιώσετε καλά αυτή την εβδομάδα καθώς θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Κάποιοι θα βρείτε λύσεις σε θέματα που μέχρι αυτή τη στιγμή σας ταλάνιζαν.

Ο Δίας και η Αφροδίτη από τους Διδύμους μπορεί να αλλάξουν τη ρουτίνα σας, να την κάνουν πιο ευχάριστη. Με αναπτερωμένο το ηθικό, θα έχετε μεγαλύτερη απήχηση στις συμφωνίες, τις συζητήσεις, στην προσπάθειά σας να προβληθείτε στον τομέα σας.

Προσέχετε για να έχετε: Αξιοποιείστε αυτή την εβδομάδα γιατί, από την επόμενη, ο Άρης θα πυροδοτήσει το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα και θα προκαλέσει αρκετές ανατροπές και δυσκολίες, οι οποίες θα επιδράσουν τόσο στον τομέα της καριέρας σας όσο και προκαλώντας κάποια οικογενειακά προβλήματα.

Κρατάμε το καλό: Μέχρι την Παρασκευή ο Ερμής από το Λέοντα ευνοεί να συζητήσετε οικονομικές υποθέσεις, να υπογράψετε διακανονισμούς με τράπεζες και δημόσιο, να τακτοποιήσετε τα χρέη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Μέχρι αυτή τη στιγμή το καλοκαίρι έχει δώσει πολλές ερωτικές επιτυχίες στους περισσότερους Υδροχόους. Αυτή η εβδομάδα είναι από τις καλύτερες για να απολαύσετε τις καλοκαιρινές χαρές, τους έρωτες, τις διασκεδάσεις, τα φλερτ, τα παιχνίδια και –φυσικά- σας επιτρέπει να εκφράσετε το παιδί που κρύβετε μέσα σας άνετα και ακομπλεξάριστα. Απολαύστε την εύνοιά σας και αξιοποιείστε τις περιστάσεις, ιδιαίτερα οι αδέσμευτοι που έχετε περισσότερες πιθανότητες να ζευγαρωθείτε.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε, ιδιαίτερα για επαγγελματικούς λόγους, σπεύστε να προγραμματίσετε το ταξίδι σας γι αυτή την εβδομάδα, αλλιώς θα ήταν καλύτερο να το αναβάλετε για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου. Διακοπές πάρτε κατά βούληση...

Προσέχετε για να έχετε: Μην ξοδεύετε περισσότερα από όσα κερδίζετε, επενδύοντας σε χρήματα που πρόκειται να πάρετε γιατί μπορεί να σας τα καθυστερήσουν και να βρεθείτε ξεκρέμαστοι.

Κρατάμε το καλό: Η δημιουργικότητά σας βρίσκεται στα κόκκινα αυτή την εβδομάδα. Ίσως τώρα μπορέσετε να αξιοποιήσετε επαγγελματικά κάποια ταλέντα σας. Με τον Ερμή στο Λέοντα, αυτή η εβδομάδα προσφέρεται για υπογραφές συμβολαίων, σημαντικά ραντεβού, συζητήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Οι οικογενειακές υποθέσεις σας καθώς επίσης και θέματα καριέρας κλέβουν τη μερίδα του λέοντος από τα μυαλά και την προσοχή σας. Η αλήθεια είναι ότι τώρα υπάρχουν οι προϋποθέσεις να δώσετε λύσεις σε προβλήματα που είχαν ενσκήψει στις προηγούμενες εβδομάδες ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα υπάρχει γόνιμο έδαφος για να κάνετε μια δυναμική κίνηση. Παράλληλα, ο Ερμής που βρίσκεται στο έκτο ηλιακό σας σπίτι, είναι θετικός για να πάρετε αποφάσεις στη δουλειά και να κάνετε συζητήσεις. Το εξάγωνό του με την Αφροδίτη ευνοεί τους Ιχθείς που θέλετε να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο από τους ανωτέρους σας.

Προσέχετε για να έχετε: Αν πρέπει να κάνετε κάποια σημαντική οικονομική δοσοληψία, να υπογράψετε ένα διακανονισμό, να ασχοληθείτε με κληρονομικές υποθέσεις ή να τακτοποιήσετε κάποια χρέη σας, σπεύστε να έχετε ολοκληρώσει τις διαδικασίες μέχρι την Παρασκευή. Να θυμάστε ότι, από την επόμενη εβδομάδα, ο Άρης που βρίσκεται στον οίκο που σχετίζεται με αυτές τις υποθέσεις σας, θα συμμετέχει σε ένα επιθετικό σχήμα όψεων και θα μπλοκάρει κάθε σας κίνηση.

Κρατάμε το καλό: Με τον Ήλιο στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι, θα είστε δημιουργικοί και θα έχετε επιτυχίες στον έρωτα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved