Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 1/7 έως 6/7

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Η εβδομάδα στιγματίζεται από την Πανσέληνο στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω και σε ισχύουσα όψη με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό. Έχουμε ένα ταυ τετράγωνο με τη συμμετοχή των Φώτων που χρήζει ψυχραιμίας και καλής διαχείρισης από πλευράς σας. Η συναισθηματική υπερχείλιση, η αγανάκτηση, η οργή είναι πιθανώς να σας εξωθήσουν σε παρορμητικές ενέργειες, οι οποίες να έχουν δυσάρεστες συνέπειες για εσάς είτε στην προσωπική σας ζωή είτε στη δουλειά.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Ουρανό είναι βοηθητικό για να ανακτήσετε ολίγον από το κέφι σας καθώς «δηλώνει» επιτυχία στα φλερτ και –γενικότερα- ότι θα αυξηθεί η περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Προσέχετε για να έχετε: Η είσοδος του Άρη στο Ζυγό είναι λίαν επικίνδυνη καθώς δεν αποκλείεται να προκαλέσει τριγμούς ή ακόμη και να φέρει τέλος σε κάποιες σχέσεις σας καθώς οι όψεις που θα πραγματοποιήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα είναι αρκετά σκληρές. Λάβετε εγκαίρως τα μέτρα σας.

Κρατάμε το καλό: Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό είναι θετικό καθώς θα εκφράσετε τα ταλέντα σας, θα είστε δημιουργικοί και θα βελτιωθεί η σχέση σας με τα παιδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Ανήκετε στους τυχερούς που η Πανσέληνος περνάει ξώφαλτσα από το ζώδιό σας και δεν προκαλεί πολλά προβλήματα. Εσείς θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας και, αν ταξιδεύετε, να έχετε οργανώσει καλά κάθε σας κίνηση προκειμένου να αποφύγετε τις ταλαιπωρίες.

Η είσοδος του Άρη στο Ζυγό στιγματίζει την έναρξη μιας κουραστικής περιόδου με αρκετές αγγαρείες που θα σας κάνουν να θέλετε να αποκηρύξετε την καθημερινότητά σας. Το άγχος μπορεί να σας προκαλέσει ψυχοσωματικά ή κατάπτωση γι αυτό πρέπει να βρίσκετε χρόνο για εκτόνωση και για να ασχολείστε με τον εαυτό σας.

Επικεντρωθείτε στην οικογένειά σας, αφιερώστε περισσότερο χρόνο, συζητήστε τα όποια προβλήματα. Με τον Ερμή στο Λέοντα, δεν αποκλείεται να βρείτε λύσεις και να εξομαλύνετε τις καταστάσεις.

Προσέχετε για να έχετε: Κατανικήστε την τάση σας να αποζητάτε την ευχαρίστηση στο φαγητό γιατί, αν δείτε τη ζυγαριά να ανεβαίνει καλοκαιριάτικα, δεν θα σας αρέσει.

Κρατάμε το καλό: Δεν αποκλείεται να έχετε κάποιο έσοδο και, γενικότερα, να βρείτε λύσεις σε κάποια οικονομικά σας προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Η Πανσέληνος που στιγματίζει αυτή την εβδομάδα, πραγματοποιείται στον άξονα των οικονομικών σας γι αυτό πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, να μην παρασύρεστε από τους πειρασμούς των εκπτώσεων που αρχίζουν οσονούπω και, αν μπορείτε, να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσετε έκτακτα έξοδα. Εννοείται ότι είναι προτιμότερο να μην υπογράψετε κανέναν οικονομικό διακανονισμό αυτή την εβδομάδα.

Με το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιό σας με τον Ουρανό, δεν αποκλείονται οι κεραυνοβόλοι έρωτες ενώ οι επιτυχίες στα παιχνίδια αυξάνονται. Η εποχή είναι η καταλληλότερη για να χαρείτε τα ερωτικά παιχνίδια!

Προσέχετε για να έχετε: Ίσως ανακαλύψετε ότι οι πραγματικές αξίες δεν είναι αυτές που μέχρι τώρα νομίζατε. Δεν αποκλείεται κάποια κατάσταση φαινομενικά δυσάρεστη, να σας βάλει στη διαδικασία να συνειδητοποιήσετε ότι οι αξίες δεν κρύβονται στην ευκολία.

Κρατάμε το καλό: Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό είναι θετικό για να κάνετε εκδρομές και ταξίδια, να αυξήσετε την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, να γίνετε πιο κατανοητοί στο περιβάλλον σας, να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Η Πανσέληνος που θα γίνει το βράδυ της Τρίτης στον άξονά σας, θα δώσει το στίγμα της σε αυτή την εβδομάδα. Οι όψεις των Φώτων (Ηλίου – Σελήνης) ενισχύουν το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα, σχηματίζοντας ένα ταυ τετράγωνο. Κόντρα στον παρορμητικό, συναισθηματικό χαρακτήρα σας, θα πρέπει να είστε όσο πιο ψύχραιμοι μπορείτε, να διαχειρίζεστε τη συναισθηματική σας υπερχείλιση με το να μην αντιδράτε ακαριαία στις προκλήσεις αλλά βλέποντας τα πράγματα από κάποια απόσταση. Αν δεν βάλετε αρκετή λογική στο συναισθηματικό σας ρευστό ή νερό στο κρασί σας, μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα σχέσεων είτε με τους συντρόφους σας είστε με τους ανωτέρους σας στη δουλειά. Επίσης, προσπαθήστε να κατανικήσετε την τάση σας να νιώθετε παραπονεμένοι και ενοχοποιείτε τους αγαπημένους σας γι αυτό. Τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια τα καταπιεσμένα συναισθήματά σας και νιώθετε την ανάγκη να γκρινιάζετε αλλά δεν σας φταίνε οι άλλοι.

Προσέχετε για να έχετε: Είναι προτιμότερο να μην υπογράψετε κανένα συμβόλαιο και για κανένα λόγο αυτή την περίοδο.

Κρατάμε το καλό: Αν θέλετε να κάνετε κάποια νύξη για χρήματα που σας οφείλουν ή να βρείτε νέους τρόπους για να αυξήσετε τα έσοδά σας, η περίοδος είναι αρκετά γόνιμη.

ΛΕΩΝ

102112184

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον ευαίσθητο άξονα δωδεκάτου – έκτου του ηλιακού σας ωροσκοπίου γι αυτό πρέπει να προσέχετε την υγεία σας, να μην εξαντλείτε τα όρια των αντοχών σας, να τρέφεστε πιο υγιεινά και να αποφεύγετε τις καταχρήσεις. Επίσης να προσπαθείτε να εκτονώνετε την ενέργειά σας για να κατανικάτε τα άγχη σας γιατί θα έχετε την τάση να αγχώνεστε πολύ και –ενίοτε- χωρίς ιδιαίτερα σημαντικό λόγο.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, «δηλώνει» ότι δεν αποκλείεται μία φιλία σας να μετατραπεί σε κεραυνοβόλο έρωτα! Σε κάθε περίπτωση, θα έχετε επιτυχίες στα φλερτ και στα παιχνίδια ενώ θα περάσετε καλά και στα ταξίδια σας.

Προσέχετε για να έχετε: Είναι προτιμότερο να μην κάνετε καμία σημαντική κίνηση οικονομικού χαρακτήρα αυτή την περίοδο, ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο πρώτο πενθήμερο του ζωδίου σας.

Κρατάμε το καλό: Με τον Ερμή στο ζώδιό σας να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, τώρα θα έχετε εμπνεύσεις, θα είναι εύκολο να προβάλετε τον εαυτό σας και τις γνώσεις σας, να ασχοληθείτε με τα κοινά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Την Τρίτη ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιό σας, μετά από την πολύμηνη παρουσία του και η αλήθεια είναι ότι το γεγονός αρκεί για να πανηγυρίσετε. Σε καμία περίπτωση δεν υπονοώ ότι τώρα θα περιμένετε το μάνα εξ' ουρανού αλλά, τουλάχιστον, θα ηρεμήσετε και θα εκλείψουν οι ανταγωνισμοί, οι εντάσεις και οι αντιπαραθέσεις που σας ταλάνιζαν μέχρι αυτή τη στιγμή.

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται σε ένα περιβάλλον που δεν είναι επιθετικό για το ζώδιό σας αλλά απαιτεί να είστε πιο «υποψιασμένοι» σε έρωτες και φιλίες, ιδιαίτερα αν κάνετε τώρα μια καινούργια γνωριμία, γιατί μπορεί να νιώσετε εξαπατημένοι αργότερα και να πέσετε από το συννεφάκι σας.

Προσέχετε για να έχετε: Με τον Ερμή στο Λέοντα, στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιοι που θα σας κουτσομπολεύουν πίσω από την πλάτη σας. Φυλάτε τα νώτα σας.

Κρατάμε το καλό: Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μια μοναδική ευκαιρία καριέρας. Να είστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι να την αξιοποιήσετε.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω στιγματίζει αυτή την εβδομάδα καθώς εντείνει τις επιδράσεις του τετραγώνου Ουρανού – Πλούτωνα. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε κάθε σας κίνηση γιατί αν δεν ελέγχετε τη συναισθηματική σας υπερχείλιση και αν αφήνετε την παρόρμησή σας να διοχετευθεί πριν προλάβει να ενεργοποιηθεί το μυαλό, μπορεί να έχετε πρόβλημα είτε οικογενειακό είστε στη δουλειά. Θα ήταν προτιμότερο να μην «ξύσετε πληγές» τώρα με τους γονείς σας και επίσης να μην προβείτε σε συζητήσεις και διεκδικήσεις από τους ανωτέρους σας. Αν συμβεί κάτι δυσάρεστο, απαντήστε ή δράστε μετά από πολύ ώριμη σκέψη.

Προσέχετε για να έχετε: Είναι προτιμότερο να μην κάνετε κάποιο επαγγελματικό άνοιγμα ή μια καινούργια αρχή αυτή την εβδομάδα.

Κρατάμε το καλό: Τα ταξίδια είναι πολλά υποσχόμενα αυτή την περίοδο καθώς θα τα χαρείτε, θα περάσετε καλά και θα ασκήσετε το αγαπημένο σας σπορ: το φλερτ. Θετικές θα είναι οι εξελίξεις και με τους φίλους σας καθώς επίσης και στις συλλογικές σας δραστηριότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω και ναι μεν ενεργοποιεί σκληρές όψεις αλλά «βλέπει» θετικά το ζώδιό σας. Αν προσέχετε τις μετακινήσεις σας, αν αποφύγετε τα ταξίδια που μπορεί να εγκυμονούν ταλαιπωρίες κι αν κρατήσετε μια συντηρητική στάση προς αδέλφια, συγγενείς και γείτονες, δεν θα έχετε ιδιαίτερα προβλήματα εκτός αν προσβάλλεται πολύ ο προσωπικός σας αστρολογικός χάρτης.

Με τον Ερμή στο Λέοντα, μπορεί να υπάρξει κάποια πρόταση ή συζήτηση για καινούργια συνεργασία ή γενικότερα να σκεφτείτε κάτι που θα είναι καλό για την καριέρα σας.

Προσέχετε για να έχετε: Την Τρίτη ο Άρης περνάει σε έναν ευαίσθητο τομέα του ηλιακού σας χάρτη, στο Ζυγό και δωδέκατο οίκο σας, θέση από την οποία θα εγείρει τους φόβους σας, τα καταπιεσμένα συναισθήματά σας, τις εντάσεις και τα άγχη σας. Επίσης δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποιο παρασκήνιο σε βάρος σας. Γενικότερα, για τις επόμενες πέντε εβδομάδες να είστε προσεκτικοί.

Κρατάμε το καλό: Με την Αφροδίτη και το Δία στους Διδύμους υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, να διεκπεραιώσετε εκκρεμότητες με τράπεζες, εφορίες, δημόσιο.

.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα των οικονομικών σας και, επειδή ενεργοποιεί τις επιδράσεις του τετραγώνου Πλούτωνα – Ουρανού, καλό θα ήταν να προσέχετε για να έχετε. Κόντρα στον υπεραισιόδοξο χαρακτήρα σας που σας θέλει να ξοδεύετε και, ενίοτε, αλόγιστα, θα πρέπει να κάνετε οικονομία, να μην παρασύρεστε από τους πειρασμούς της αγοράς και να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσετε τυχόν έκτακτα έξοδα.

Ο Δίας και η Αφροδίτη που βρίσκονται στους Διδύμους αποτελούν την ιδανική αστρολογική συνθήκη για να εστιαστείτε στην προσωπική σας ζωή, να φλερτάρετε, να αναζωπυρώσετε το πάθος στη σχέση σας, να κάνετε μια καινούργια σχέση. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό είναι ότι πρέπει για όσους θέλετε να βιώσετε ένα δυνατό, κεραυνοβόλο έρωτα.

Προσέχετε για να έχετε: Μην υπογράψετε κανέναν οικονομικό διακανονισμό αυτή την εβδομάδα.

Κρατάμε το καλό: Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό είναι θετικό για να ταξιδέψετε, να περάσετε καλά, να αλλάξετε παραστάσεις και, γενικότερα, να κάνετε όλα τα υπέροχα που ταιριάζουν με το καλοκαίρι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Η Πανσέληνος του Ιούλη πραγματοποιείται το βράδυ της Τρίτης στον άξονά σας με τη Σελήνη να δεσπόζει στον καλοκαιρινό ουρανό. Ωστόσο, ενώ το θέαμα είναι υπέροχο, αυτή η Πανσέληνος ενεργοποιεί το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα, εντείνοντας τη σκληρότητά τους. Πρέπει να προσέχετε τις κινήσεις σας, ιδιαίτερα με τις σχέσεις σας, καθώς θα είστε παρορμητικοί και ανεξέλεγκτοι λόγω συναισθηματικής υπερχείλισης ή της αδυναμίας σας να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας. Αν μπορέσετε να μην εμπλακείτε σε δυσάρεστες συζητήσεις και αν δεν ενδώσετε σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές, θα είστε οι κερδισμένοι Αιγόκεροι αυτής της περιόδου.

Προσέχετε για να έχετε: Ο Άρης μπαίνει στο Ζυγό, θέση από την οποία μπορεί να προκαλέσει ανατρεπτικές καταστάσεις και εντάσεις στον τομέα της καριέρας αλλά και στην οικογένεια. Θα ήταν σοφό εκ μέρους σας να μην αφήνετε εκκρεμότητες και τώρα να δίνατε τον καλύτερό σας εαυτό στη δουλειά, προκειμένου να είστε έτοιμοι για τα μέσα του Ιούλη που θα σχηματίσει σκληρές όψεις.

Κρατάμε το καλό: Με την Αφροδίτη και το Δία στους Διδύμους θα υπάρξει πιο πρόσφορο έδαφος για να κάνετε πιο ανεκτή την καθημερινότητά σας, πιο συμβατή προς τους καλοκαιρινούς ρυθμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Και αυτή την εβδομάδα το βάρος σας πέφτει στον έρωτα και καλά κάνει! Η Αφροδίτη και ο Δίας στους Διδύμους, το πέμπτο ηλιακό σας σπίτι, μεγαλουργούν και σας ευνοούν να παίξετε, να φλερτάρετε, να παλιμπαιδίσετε, να ερωτευτείτε, να χαρείτε όλες τις απολαύσεις που συνάδουν προς το καλοκαιράκι. Επί πλέον, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό δεν αποκλείει τους κεραυνοβόλους έρωτες.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα έκτου – δωδεκάτου μπορεί να σας προκαλέσει εντάσεις στη δουλειά, πιεστική καθημερινότητα και ίσως μία στεναχώρια –ενίοτε- και άνευ αντικειμένου. Ας πούμε ότι ενεργοποιείται ένας τομέας του ωροσκοπίου σας που φέρνει μνήμες αυτών των πραγμάτων που τα έχετε βάλει στην πίσω πλευρά του μυαλού σας.

Προσέχετε για να έχετε: Φροντίστε περισσότερο για τον ύπνο και την ξεκούρασή σας. Αν φθάνετε στα όρια της αντοχής σας, θα γίνεστε νευρικοί και αγχώδεις με ότι αυτό συνεπάγεται.

Κρατάμε το καλό: Ο Ερμής από το Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ουρανό, ευνοεί τις σχέσεις, τις συζητήσεις, τις υπογραφές συμβολαίων.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω που αντιπροσωπεύει τους έρωτες, τη δημιουργικότητά σας, τα παιδιά, τους φίλους, τους στόχους, τις συλλογικές σας δραστηριότητες. Σε αυτούς τους τομείς θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί καθώς ναι μεν τα Φώτα «βλέπουν» με θετικό τρόπο το ζώδιό σας αλλά ενεργοποιούν αρκετά δύσκολες όψεις. Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είστε οι Ιχθύες που θα γνωρίσετε τώρα έναν καινούργιο έρωτα καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να επενδύσετε συναισθηματικά και να απογοητευτείτε, πράγμα για το οποίο θα ευθύνεται και ο Ποσειδώνας που βρίσκεται στο ζώδιό σας.

Με τον Ερμή στο Λέοντα, θα βρείτε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα και θα μπορέσετε να προωθήσετε τις υποθέσεις σας στη δουλειά.

Προσέχετε για να έχετε: Μην παρασύρεστε από τους πειρασμούς των εκπτώσεων. Καλό θα ήταν να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τυχόν έκτακτα έξοδα.

Κρατάμε το καλό: Ο Άρης εγκαταλείπει την Παρθένο μετά από πολύμηνη παραμονή. Αναμένονται θετικότερες εξελίξεις στις σχέσεις σας τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις προσωπικές.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved