Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 17/6 έως 23/6

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τρίτης στους Διδύμους, ανοίγει καινούργιες «πόρτες» διαπραγματεύσεων και δημοσίων σχέσεων, ιδιαίτερα για τα Κριάρια των τελευταίων ημερών. Ωστόσο, όσοι έχετε γεννηθεί 27 – 30 Μαρτίου να είστε πολύ προσεκτικοί, καθώς το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα επηρεάζει τον Ήλιο σας, αυξάνοντας τις πιθανότητες για στεναχώριες, εντάσεις και μην αποκλείοντας τα ψυχοσωματικά.

Η είσοδος του Ηλίου στον Καρκίνο θα ρίξει αρκετά τις ταχύτητές σας και θα φέρει στο προσκήνιο τα θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια ή την καριέρα σας.

Προσέχετε για να έχετε: Το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια προβλήματα οικογενειακών σχέσεων ή να προκαλέσει παρεξηγήσεις μεταξύ των συντρόφων και της οικογένειάς σας. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν να είστε ψύχραιμοι.

Κρατάμε το καλό: Θετικές προς το ζώδιό σας θα είναι και οι επιδράσεις της Αφροδίτης και του Δία. Το πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι η επικοινωνία και η διδασκαλία θα είναι οι τομείς μέσα από τους οποίους θα μπορέσετε να διοχετεύσετε τη δημιουργικότητά σας αυτή την περίοδο.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Η Νέα Σελήνη που θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης, φωτίζει τον τομέα των οικονομικών σας. Από την Τετάρτη και δεδομένου του γεγονότος ότι εκεί βρίσκονται επίσης ο Δίας και η ανάδρομη Αφροδίτη, θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να διεκδικήσετε χρήματα που σας χρωστούν ή, γενικότερα, να προωθήσετε οικονομικές σας υποθέσεις. Ωστόσο, μολονότι είναι γνωστό ότι είστε ταλαντούχοι στη διαχείριση των οικονομικών, οφείλω να επισημάνω ότι πρέπει να περιορίσετε την τάση σας για shopping therapy και σπατάλες γενικότερα.

Προσέχετε για να έχετε: Με το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο, να προσέχετε στις μετακινήσεις σας γιατί μπορεί να υπάρξει κάποια βλάβη (των ηλεκτρολογικών του αυτοκινήτου για παράδειγμα) και να ταλαιπωρηθείτε. Καλό θα ήταν να είστε πολύ τυπικοί πριν πάρετε το αυτοκίνητο και, γενικότερα, να φροντίσετε ώστε να μην σας κυνηγάει ο χρόνος για τα ραντεβού σας.

Κρατάμε το καλό: Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο θα ανοίξει ένα κύκλο μεγαλύτερης εξωστρέφειας, μετακινήσεων, εκδρομών εν όψει καλοκαιριού και, γενικότερα, θα ενισχύσει τις επικοινωνίες σας και θα συντελέσει στο να κάνετε πιο χρήσιμες δημόσιες σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Τελευταία, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τα φώτα στρέφονται στο ζώδιό σας και σας δίνουν έναν πρωταγωνιστικό ρόλο. Τώρα και συγκεκριμένα το απόγευμα της Τρίτης, τα Φώτα πραγματοποιούν τη σύνοδό τους στο ζώδιό σας, δηλαδή έχουμε Νέα Σελήνη. Με τη Νέα Σελήνη ανοίγει μια περίοδος στην οποία θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε σε εφαρμογή καινούργια σχέδια, να προωθήσετε τις υποθέσεις σας, να κάνετε κάποια ανοίγματα, να συζητήσετε και να συνάψετε καινούργιες συνεργασίες ή να ανανεώσετε παλιές. Φροντίστε να αξιοποιήσετε τις ευνοϊκές επιδράσεις της, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας.

Προσέχετε για να έχετε: Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο και μάλιστα από το ζώδιο που σχετίζεται με τα οικονομικά σας. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τώρα τους δανεισμούς και, γενικότερα, τις οικονομικές δοσοληψίες που θα μπορούσαν να σας βάλουν σε καθεστώς πίεσης για αρκετό χρονικό διάστημα.

Κρατάμε το καλό: Με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σας σε συνδυασμό με τη Νέα Σελήνη, δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια ευχάριστη εξέλιξη στον αισθηματικό τομέα, ιδιαίτερα με άτομο που είχε παίξει σημαίνοντα ρόλο στο παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται το απόγευμα της Τρίτης στους Διδύμους, το δωδέκατα ηλιακό σας σπίτι, «μιλάει» για εσωστρέφεια, για μυστικά, για συναισθηματική φόρτιση με κίνδυνο υπερχείλισης, για παρασκήνιο. Ωστόσο, τα θετικά της είναι ότι φωτίζει έναν τομέα που ναι μεν έχει να κάνει με τις πιο μύχιες και, ενδεχομένως φοβικές πλευρές του ατόμου αλλά σχετίζεται και με την υπηρεσία προς την ανθρωπότητα, την πίστη, την αδελφοσύνη και αγάπη με όλες τις υπάρξεις, τη φιλανθρωπία. Θα νιώσετε καλύτερα αν ασχοληθείτε με μία πνευματική ή φιλανθρωπική δραστηριότητα. Επίσης, τώρα, δεν αποκλείεται να βρείτε διεξόδους σε προβλήματα υγείας που πιθανώς να σας ταλανίζουν αρκετό καιρό.

Προσέχετε για να έχετε: Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σας, σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο και είναι πιθανό να νιώσετε πιεσμένοι, ανίκανοι να πάρετε αποφάσεις και νευρικοί. Σε περίπτωση που βρεθείτε σε αυτή τη θέση, καλό θα ήταν να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

Κρατάμε το καλό: Δεν αποκλείεται να σας προκύψει κάποια πολύ ευχάριστη κατάσταση που πρέπει να την κρατήσετε καλά κρυμμένη από τους άλλους. Μυστικός έρωτας για παράδειγμα...

ΛΕΩΝ

102112184

Η περίοδος αυτή είναι καλή για σας, καθώς η πολυαστρία στους Διδύμους ενισχύει τις δημιουργικές σας προσπάθειες, συντελεί θετικά στο να προωθήσετε τα σχέδιά σας, να ασχοληθείτε με συλλογικές δραστηριότητες, να βάλετε νέους στόχους, να κάνετε πιο ισχυρές φιλίες και, γενικότερα, να ανοίξετε τον κύκλο σας.

Από το απόγευμα της Τρίτης που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, θα έχετε στη διάθεσή σας ένα δεκαπενθήμερο στο οποίο καλό θα ήταν να βάλετε σε εφαρμογή νέα σχέδια και ιδέες και να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε την ομάδα, η οποία θα είναι η κατάλληλη για να τα πραγματώσετε.

Να θυμάστε ότι τώρα πρέπει να φυλάτε τα νώτα σας γιατί ο Ερμής από τον Καρκίνο σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο, αυξάνει τις πιθανότητες παρασκηνίου σε βάρος σας.

Προσέχετε για να έχετε: Με τον Άρη στην Παρθένο η ροπή σας για σπατάλες είναι απαράδεκτη σε τέτοιους καιρούς. Κάντε οικονομία γιατί ο Άρης δεν αποκλείεται να σας φέρει απρόοπτα έξοδα.

Κρατάμε το καλό: Αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις στον ερωτικό τομέα που για εσάς είναι το άλφα και το ωμέγα της έμπνευσης και της δημιουργικότητάς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τρίτης στους Διδύμους, το ζώδιο που σχετίζεται με την καριέρα σας και θα στιγματίσει την έναρξη μιας περιόδου στην οποία θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να προωθήσετε θέματα καριέρας, να προβληθείτε κοινωνικά και επαγγελματικά, να ανοίξετε ένα νέο κύκλο εργασιών, να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο στο χώρο της δουλειάς σας. Σε όλα αυτά συνηγορούν ο Δίας και η Αφροδίτη, η οποία χρήζει λίγης προσοχής επειδή είναι ανάδρομη αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα είναι ανασταλτική. Αξιοποιείστε τη Νέα Σελήνη, ιδιαίτερα οι Παρθένοι που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας.

Προσέχετε για να έχετε: Θα βγείτε πιο κερδισμένοι αν με τον Άρη στο ζώδιό σας ελέγχετε τα νεύρα και τις παρορμήσεις σας. Με τόσους πλανήτες στα μεταβλητά ζώδια, η κυκλοθυμία σας θα ξεπεράσει ακόμη και τα δικά σας υψηλά στάνταρ και μπορεί να κουράσετε τα άτομα που βρίσκονται κοντά σας.

Κρατάμε το καλό: Η είσοδος του Ηλίου στον Καρκίνο θα ευνοήσει την προώθηση των σχεδίων σας και τις συλλογικές σας δραστηριότητες.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας είναι η Νέα Σελήνη στο ευνοϊκό για το ζώδιό σας περιβάλλον των Διδύμων που θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης. Στο ίδιο περιβάλλον βρίσκονται επίσης ο Δίας και η Αφροδίτη που συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της. Θεωρώ ότι τώρα είστε ευνοημένοι σε θέματα σπουδών, σχέσεων με το εξωτερικό, συναλλαγών με άτομα του εξωτερικού, ταξιδιών, επιμόρφωσης και διδασκαλίας. Επίσης, τώρα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να διευρύνετε τον κύκλο σας, να έρθετε σε επαφή με ομοϊδεάτες, να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, να εστιαστείτε στα χόμπι σας.

Προσέχετε για να έχετε: Το τετράγωνο του Ερμή από τον Καρκίνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σας, μπορεί να προκαλέσει εντάσεις, παρεξηγήσεις, δυσκολίες στην επικοινωνία με τον κοινωνικό σας περίγυρο ή με τους ανωτέρους σας στη δουλειά. Ωστόσο, δεν πρέπει να πτοηθείτε.

Κρατάμε το καλό: Αξιοποιείστε τη Νέα Σελήνη για να ανοίξετε τα φτερά σας, να ταξιδέψετε, να χαρείτε, να κάνετε πιο αποδοτικές δημόσιες σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Ο Δίας και η ανάδρομη Αφροδίτη βρίσκονται στους Διδύμους, το ζώδιο που σχετίζεται με τα οικονομικά τρίτων, με χρέη προς τις τράπεζες, με κληρονομιές, με τις συναλλαγές σας με το δημόσιο. Στο ίδιο περιβάλλον πρόκειται να συναντηθεί ο Ήλιος και η Σελήνη που σημαίνει ότι θα έχουμε Νέα Σελήνη το απόγευμα της Τρίτης. Τα οικονομικά θέματα, στα οποία προαναφέρθηκα, θα κερδίσουν τη μερίδα του Λέοντα από την προσοχή σας. Ωστόσο, το περιβάλλον των Διδύμων σχετίζεται με την ψυχολογική σας κατάσταση που φαίνεται να είναι καλύτερη καθώς επίσης και με τη λίμπιντό σας που σίγουρα θα είναι πιο ανεβασμένη. Αξιοποιείστε τις συγκυρίες για να απολαύσετε περισσότερο το σεξ, να εκφράσετε συναισθήματα, να νιώσετε πιο ασφαλείς συναισθηματικά.

Προσέχετε για να έχετε: Να προσέχετε όταν ταξιδεύετε γιατί το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να εγκυμονεί καθυστερήσεις και ταλαιπωρίες, ιδιαίτερα στα μακρινά ταξίδια.

Κρατάμε το καλό: Με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς δεν αποκλείεται να πέσετε στα δίχτυα ενός μεγάλου και σούπερ ρομαντικού έρωτα, ιδιαίτερα οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Ο ζωδιακός άξονας στον οποίο ανήκετε, συνεχίζει να απολαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις αστρολογικές προβλέψεις και αυτή την εβδομάδα. Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τρίτης θα έχουμε Νέα Σελήνη στους Διδύμους. Αν λάβουμε υπόψη μας ότι στο ίδιο περιβάλλον βρίσκονται ο Δίας και η ανάδρομη Αφροδίτη, θα έλεγα ότι αξίζει τον κόπο να εστιαστείτε στις συνεργασίες σας και ακόμη περισσότερο στις ερωτικές σας σχέσεις. Οι Τοξότες που θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα, να δεσμευτείτε περισσότερο δηλαδή, έχετε το πεδίο ελεύθερο. Εξ' ίσου ελεύθερο, ωστόσο, είναι το πεδίο και γι αυτούς που θέλουν να πλεύσουν προς μια άλλη κατεύθυνση. Με λίγα λόγια το έδαφος είναι γόνιμο για να διεκδικήσετε αυτό που έχετε ανάγκη χωρίς φόβο αλλά (προτείνω) με πάθος...

Προσέχετε για να έχετε: Με τον Ερμή στον Καρκίνο να σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, είναι προτιμότερο να μην κάνετε καμία σημαντική οικονομική δοσοληψία με εφορία, δημόσιο, τράπεζες και να αποφύγετε τα σκληρά, κληρονομικά παιχνίδια. Από την άλλη εβδομάδα και βλέπουμε...

Κρατάμε το καλό: Από την Τετάρτη θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να συνάψετε καινούργιες συνεργασίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Εσείς που έχετε τη φήμη των εργασιομανών, ίσως χαρείτε ιδιαίτερα το γεγονός ότι η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στους Διδύμους, το ζώδιο που σχετίζεται με την καθημερινότητα, την υγεία, την υπηρεσία σας στη δουλειά. Με τη Νέα Σελήνη από το απόγευμα της Τρίτης θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να προωθήσετε επαγγελματικές υποθέσεις, να κάνετε πιο ευχάριστη τη δουλειά σας, να έχετε περισσότερη δουλειά. Οι παρουσίες του Δία και της ανάδρομης Αφροδίτης στο ίδιο περιβάλλον είναι επίσης θετικές αλλά μπορεί να σας δημιουργήσουν μία τάση τεμπελιάς ή υπεραισιοδοξίας. Αν θέλετε να δρέψετε καρπούς από αυτή την αστρολογική συγκυρία, θα πρέπει να κατανικήσετε την αναβλητικότητα ή ότι άλλο ήθελε προκύψει και να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό στη δουλειά.

Προσέχετε για να έχετε: Ο Ερμής που βρίσκεται στον Καρκίνο σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις στις συνδιαλλαγές σας. Ίσως αισθάνεστε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αντιδράτε σπασμωδικά.

Κρατάμε το καλό: Ο Άρης από την Παρθένο ευνοεί όσους συνεργάζεστε με το εξωτερικό και όσους θέλετε να δραστηριοποιηθείτε σε θέματα επιμόρφωσης, διδασκαλίας, σπουδών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Η δημιουργικότητα και ο έρωτας χορεύουν ταγκό στις καρδιές και στα μυαλά σας τον τελευταίο καιρό και τώρα αυτά τα ευχάριστα ενισχύονται από τη Νέα Σελήνη που με τη σειρά της πραγματοποιείται στο συγκεκριμένο περιβάλλον, στους Διδύμους. Όλα αυτά σημαίνουν ότι σε μία δύσκολη εποχή και, αν το ωροσκόπιό σας δεν είναι εντελώς ανασταλτικό λόγω άλλων όψεων και θέσεων, εσείς έχετε περιθώρια χαράς, την οποία αντλείτε μέσα από τα δημιουργικά σας σχέδια, την έμπνευση, τα παιδιά σας, τον έρωτα, τα φλερτ. Οι καλλιτέχνες έχετε την τιμητική σας! Παράλληλα, το έδαφος είναι γόνιμο και για τις συλλογικές σας δραστηριότητες, για την υλοποίηση των σχεδίων σας για να βάλετε νέους στόχους.

Προσέχετε για να έχετε: Προσπαθήστε να αποφεύγετε τις εντάσεις στη δουλειά. Οι παρεξηγήσεις και το αίσθημα ότι δεν σας καταλαβαίνουν στο περιβάλλον της εργασίας σας, καλό θα ήταν να μη γίνει αφορμή για έριδες.

Κρατάμε το καλό: Αν θέλετε να αποκτήσετε παιδάκι και το προσωπικό σας ωροσκόπιο δεν είναι απαγορευτικό για κάτι τέτοιο, η περίοδος είναι καλή για να το επιδιώξετε.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται το απόγευμα της Τρίτης στους Διδύμους, το περιβάλλον που σχετίζεται με την οικογένειά σας, την ακίνητη περιουσία σας, το σπίτι σας. Από το ίδιο περιβάλλον επηρεάζει την καριέρα σας, την απήχησή σας στην κοινωνία, την προβολή σας. Τώρα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να δρομολογήσετε αγοραπωλησίες ακινήτων, διακόσμηση και αλλαγές στο σπίτι. Επίσης, αν υπάρχουν κάποια οικογενειακά προβλήματα, το κλίμα θα είναι το κατάλληλο για να επιλυθούν. Επί πλέον, μπορείτε να προωθήσετε επαγγελματικές υποθέσεις ή να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο από τους ανωτέρους σας, ιδιαίτερα οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες να προσέχετε τις κινήσεις σας γιατί το τετράγωνο του Ποσειδώνα με το Δία μπορεί να σας εξωθήσει στο να ακολουθήσετε «φούσκες» είτε υπό μορφή ανθρώπων είτε υπό μορφή πολλά υποσχόμενων καταστάσεων.

Προσέχετε για να έχετε: Μην ποντάρετε στην τύχη. Σας χρειάζεται περισσότερος ορθολογισμός.

Κρατάμε το καλό: Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο θα φωτίσει τον τομέα των ερώτων, της δημιουργικότητας, των παιδιών σας. Καιρός για περισσότερες χαρές και για καλοκαιρινά παιχνίδια...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved