Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 3/6 έως 9/6

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Συγκεντρωθείτε γιατί η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται τη Δευτέρα στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, διασπά την προσοχή σας, άλλοτε λόγω νεύρων και άλλοτε λόγω έλλειψης ευθυκρισίας. Ο κυβερνήτης σας Άρης συμμετέχει στην έκλειψη, σχηματίζοντας τετράγωνα με τα Φώτα, γεγονός που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τα πράγματα, κυρίως στη δουλειά και στην καθημερινότητά σας. Φαίνεται ότι το κλίμα θα γίνει πολύ πιεστικό είτε λόγω πολλών αρμοδιοτήτων που θα αναγκαστείτε να επωμιστείτε είτε λόγω εντάσεων που θα υπάρξουν. Τελικά, εσείς θα είστε πολύ εκνευρισμένοι, αγχωμένοι και θα χάνετε πολλή ενέργεια γι αυτό θα πρέπει να προσέχετε την υγεία σας, να τρέφεστε καλύτερα και να κοιμάστε περισσότερο. Επίσης, καλό θα ήταν να μην κάνετε σημαντικές κινήσεις στη δουλειά γιατί η κρίση σας δεν είναι τόσο καθαρή. Και εννοείται ότι πρέπει να μην αφήσετε τις παρορμήσεις σας να πάρουν το λόγο ή να αναλάβουν έργο πριν σκεφτείτε καλά αν σας συμφέρει ή όχι να μιλήσετε ή να πράξετε...

Προσέχετε για να έχετε: Να προσέχετε όταν οδηγείτε ή ταξιδεύετε γιατί δεν αποκλείεται να ταλαιπωρηθείτε. Επίσης, μην υπογράψετε οικονομικούς διακανονισμούς αυτή την εβδομάδα με τη συμμετοχή της Αφροδίτης στην έκλειψη και το τετράγωνό της με τον Άρη.

Κρατάμε το καλό: Η Σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται σε ζώδια που «βλέπουν» αρμονικά το δικό σας. Ίσως οι αλλαγές που θα συμβούν, ναι μεν να είναι αγχωτικές αλλά να εγκυμονούν κάποιες θετικές εξελίξεις στο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Η Σεληνιακή έκλειψη θα γίνει τη Δευτέρα στον ευαίσθητο άξονα των οικονομικών, της περιουσίας, των αξιών σας. Η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη που κυβερνά το ζώδιό σας και το τετράγωνό τους με το Άρη, κάνει ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα καθώς θα νιώθετε αναστατωμένοι, αγχωμένοι, νευρικοί και τα γεγονότα θα είναι αρκετά ανατρεπτικά εντείνοντας τον εκνευρισμό σας. Είναι προτιμότερο να αποφύγετε τις οικονομικές δοσοληψίες, να μην υπογράψετε κανέναν διακανονισμό, να αναστείλετε κάθε σημαντική κίνηση οικονομικού χαρακτήρα. Επίσης, μην προσπαθήσετε να αντλήσετε ηρεμία από το shopping therapy γιατί θα είναι μεγάλο λάθος. Αν νιώθετε πιεσμένοι και συναισθηματικά ανασφαλείς, προσπαθήστε να μην μεταβιβάζετε την ευθύνη στους άλλους και ιδιαίτερα στα ταίρια σας, πιέζοντας για περισσότερες επιβεβαιώσεις. Προσπαθήστε να βρείτε τις πηγές των ανασφαλειών σας, κάνοντας ενδοσκόπηση και αυτοκριτική.

Προσέχετε για να έχετε: Πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που έχετε και όχι σε αυτά που δεν έχετε, γιατί αλλιώς θα έχετε ένα αίσθημα απώλειας και απογοήτευσης.

Κρατάμε το καλό: Ο Δίας βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σας και σας τροφοδοτεί με τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία που θα σας βοηθήσουν να κατανικάτε τις «μαύρες» σκέψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Η έκλειψη της Σελήνης που θα γίνει τη Δευτέρα στον άξονά σας, σας δίνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο αν και, στην προκειμένη περίπτωση, θα θέλατε να τον αποφύγετε. Οι εντάσεις και οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές θα είναι το χαρακτηριστικό των ημερών ενώ δεν αποκλείεται να απογοητευτείτε από κάποια σχέση ή συνεργασία σας. Γενικότερα, το κλίμα θα είναι έτοιμο για εκπυρσοκρότηση γι αυτό να προσέχετε τα λόγια σας. Με τον Άρη να συμμετέχει επιθετικά στην έκλειψη, είναι πιθανό να υπάρξουν προβλήματα στην οικογένεια και στην καριέρα. Μια πολύ συντηρητική στάση συνοδευμένη από την προσπάθεια να κρατάτε το στόμα σας κλειστό και μάλιστα σε περίοδο που θα έχετε την τάση να είστε αμετροεπείς, θα ήταν το καλύτερο που έχετε να κάνετε, ιδιαίτερα οι γεννημένοι από τη 1 μέχρι τις 8 Ιουνίου.

Προσέχετε για να έχετε: Μην υπογράψετε συμβόλαια, μην κάνετε μια καινούργια αρχή, κρατήστε επιφυλακτική στάση. Το οπτικό σας πεδίο είναι περιορισμένο, δεν θα μπορείτε να έχετε μια σαφή εικόνα για τα πράγματα, θα είστε υποκειμενικοί και πιθανώς ανίκανοι να βλέπετε τις αλήθειες. Επίσης, είναι προτιμότερο να μην πάρετε καμία σημαντική απόφαση για οποιοδήποτε θέμα αυτή την περίοδο.

Κρατάμε το καλό: Οι μέρες ευνοούν τους Διδύμους που είστε πρόθυμοι να αφουγκραστείτε την εσωτερική σας φωνή, να κάνετε την ενδοσκόπηση και την αυτοκριτική σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Οι Σεληνιακές εκλείψεις σας επηρεάζουν πάντα καθώς σας ευαισθητοποιούν, πόσο μάλλον όταν συμβαίνουν στον ευαίσθητο άξονα της υγείας, της καθημερινότητας, της δουλειάς, των φόβων, των μυστικών σας, όπως αυτή της Δευτέρας. Θα χάνετε πολλή ενέργεια, θα νιώθετε διαρκώς κουρασμένοι και πιθανώς με πολύ λιγότερες δραστηριότητες. Καλό θα ήταν να σεβαστείτε τις ανάγκες σας και να αφιερώνετε περισσότερες ώρες στην ξεκούραση και σε πράγματα που σας αρέσουν. Να προσέχετε την υγεία σας κι αν προκύψει κάποια ενόχληση, να συμβουλευτείτε οπωσδήποτε το θεράποντα ιατρό σας για να την αντιμετωπίσετε. Επίσης, προσπαθήστε να μην υπερφορτώνετε το καθημερινό σας πρόγραμμα για να μπορείτε να αντεπεξέλθετε και να είστε σε ετοιμότητα να χειριστείτε και τις ανατροπές που μπορεί να υπάρξουν.

Προσέχετε για να έχετε: Να φυλάτε τα νώτα σας γιατί μπορεί να αποκαλυφθούν μυστικά σας που όχι μόνο θα σας εκθέσουν αλλά και να σας βάλουν και στη δύσκολη θέση του απολογούμενου. Επειδή η έκλειψη εγείρει τους φόβους και τις ανασφάλειές σας, προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και μην υπερβάλλετε όταν κάτι δεν πάει καλά. Να προσέχετε όταν οδηγείτε και –γενικότερα- στις μετακινήσεις σας που εγκυμονούν ταλαιπωρίες.

Κρατάμε το καλό: Οι φίλοι θα είναι το στήριγμά σας αυτές τις μέρες.

ΛΕΩΝ

102112184

Ανήκετε στους τυχερούς που η Σεληνιακή έκλειψη, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα δεν τους «προσβάλλει» με σκληρές όψεις. Ωστόσο, σε μια περίοδο εκλείψεων, καλό θα ήταν να περιορίσετε τον ενθουσιασμό και τις παρορμήσεις σας και να κάνετε πολύ προσεκτικές κινήσεις. Η έκλειψη γίνεται στον άξονα του ενδεκάτου – πέμπτου σας, Διδύμων – Τοξότη και σας κάνει ακόμη πιο ενθουσιώδεις του φυσιολογικού σας στον έρωτα, στη σχέση σας με τα παιδιά, στις φιλίες, στους στόχους σας. Η αλήθεια είναι ότι δεν αποκλείεται να κάνετε κάποια λάθη σε αυτούς τους τομείς, επειδή θα έχετε την τάση να χάνετε κατά πολύ το μέτρο. Ωστόσο, όσο και να ξεφύγετε, οι συνέπειες δεν θα είναι ανεπανόρθωτες. Απλά ίσως χάσετε κάποια ευκαιρία, κάνοντας μια λανθασμένη επιλογή καθώς θα είναι δύσκολο να κρατήσετε τις αποστάσεις και να δείτε αντικειμενικά τα πράγματα. Αν, όμως, έχετε γεννηθεί σε έκλειψη, μπορεί τώρα να υπάρξει κάποια μοναδική ευκαιρία για εσάς.

Προσέχετε για να έχετε: Μην υπογράψετε κανέναν οικονομικό διακανονισμό αυτή την περίοδο και, γενικότερα, να προσέχετε γιατί μπορεί να χάσετε χρήματα.

Κρατάμε το καλό: Οι δημιουργικές σας δραστηριότητες θα σας βοηθήσουν να εκτονώσετε τις εντάσεις και να νιώσετε καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Αυτή η περίοδος στιγματίζεται από τη Σεληνιακή έκλειψη που θα γίνει τη Δευτέρα στο ζωδιακό σας σταυρό με την επιθετική επίδραση του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σας. Η κυκλοθυμία σας θα ξεπεράσει ακόμη και τα δικά σας υψηλά στάνταρ, θα είστε σε ένταση και δεν θα μπορείτε να ελέγξετε τη νευρικότητά σας. Να προσέχετε τις κινήσεις σας γιατί δεν αποκλείεται να προκληθούν τριγμοί είτε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις είτε στις επαγγελματικές. Οι εντάσεις στην οικογένεια καθώς επίσης και στον τομέα της καριέρας μπορεί να επιφέρουν δυσάρεστες συνέπειες. Γενικότερα, θα ήταν προτιμότερο να αποφύγετε τις τριβές σε όλους τους τομείς, να κρατήσετε μία πολύ συντηρητική στάση στη δουλειά και να μην αντιδράτε ακόμη κι αν οι άλλοι παραλογίζονται.

Προσέχετε για να έχετε: Μην κάνετε καμία σημαντική αλλαγή, μην υπογράψετε συμβόλαια και αποφύγετε τις σημαντικές κινήσεις στη δουλειά.

Κρατάμε το καλό: Η περίοδος ενέχει το στοιχείο της μεταμόρφωσης και των ουσιαστικών αλλαγών. Πίσω από τις πιο δύσκολες καταστάσεις, κρύβεται κάτι θετικό, αρκεί να είστε αρκετά συνειδητοποιημένοι για να το αναγνωρίσετε.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Η έκλειψη που στιγματίζει αυτή την εβδομάδα και θα γίνει τη Δευτέρα, πραγματοποιείται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, ζωδίων που σχηματίζουν αρμονικές γωνίες προς το δικό σας. Αυτό είναι ευχάριστο για εσάς καθώς, αν είστε προσεκτικοί, η περίοδος θα περάσει χωρίς ιδιαίτερες απώλειες και στεναχώριες εκτός αν ανήκετε στους γεννημένους 28 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 4 Οκτωβρίου που βάλλεστε από το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα και βρίσκεστε ενώπιον προκλήσεων και μεγάλων αλλαγών. Αυτές τις μέρες χάνετε την ευθυκρισία σας, θα είστε πολύ πιο υποκειμενικοί απ' ότι συνήθως και δεν θα μπορείτε να μπαίνετε στη θέση του άλλου γι αυτό θα ήταν προτιμότερο να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις είτε για την προσωπική είτε για την επαγγελματική σας ζωή. Επίσης, καλό θα ήταν να προσέχετε όταν ταξιδεύετε γιατί οι μετακινήσεις σας εγκυμονούν ταλαιπωρίες.

Προσέχετε για να έχετε: Αν πρέπει να κάνετε κάποια σημαντικά ραντεβού, είναι προτιμότερο να τα αναβάλλετε για το επόμενο δεκαπενθήμερο. Σίγουρα, όμως, πρέπει να αποφύγετε τις τριβές αυτή την εβδομάδα.

Κρατάμε το καλό: Αν υπάρχει κάποιο παρασκήνιο σε βάρος σας, μπορεί τώρα να αποκαλυφθεί. Ναι μεν θα στεναχωρηθείτε αλλά, τουλάχιστον θα ξέρετε με ποιους να πάτε και ποιους να αφήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Η Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα και στιγματίζει όλη αυτή την περίοδο, πραγματοποιείται στον άξονα των οικονομικών, των αξιών, της ψυχολογικής σας κατάστασης. Κοινώς πρέπει να είστε εστιασμένοι σε αυτούς τους τομείς και συνάμα να προσέχετε την κάθε σας κίνηση. Η αλήθεια είναι ότι τώρα μπορεί να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες οικονομικού χαρακτήρα, να καθυστερήσουν οι εισπράξεις σας, να προκύψουν έκτακτα έξοδα. Εννοείται ότι δεν πρέπει να υπογράψετε κανέναν διακανονισμό και να αναβάλλετε οποιαδήποτε κίνηση σχετίζεται με περιουσία και χρήματα για το τέλος του μήνα. Θα είστε κερδισμένοι αν γίνετε οι παρατηρητές του εαυτού σας κι αν προσπαθήσετε να αποκωδικοποιήσετε τα συναισθήματα που εγείρονται αυτή τη στιγμή. Επειδή το πιο επώδυνο θα είναι ο καταπιεσμένος θυμός σας που μάλλον θα βγει στην επιφάνεια, προσπαθήστε να βρείτε τις τραυματικές εμπειρίες που τον προκαλούν και, ει δυνατόν, «δουλέψτε» με τον εαυτό σας για να εκτονώσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα.

Προσέχετε για να έχετε: Καλό θα ήταν να μη βάλετε τώρα νέους στόχους κι αν νιώσετε ότι κάποια φιλία ή ένα σχέδιό σας χρήζουν αναθεώρησης, να περιμένετε λίγο πριν κάνετε την κίνησή σας.

Κρατάμε το καλό: Θα νιώθετε καλύτερα ψυχολογικά και θα αξιοποιήσετε τέλεια αυτές τις μέρες, αν ακολουθήσετε τις επιταγές της ανεβασμένης σας λίμπιντο...

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Η Σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται τη Δευτέρα στο ζώδιό σας και βάζει στο στόχαστρο τη διάθεσή σας, το χαμόγελο, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Το κερασάκι στην τούρτα είναι το τετράγωνο του Άρη προς τα Φώτα, μία όψη που προκαλεί «σεισμικές δονήσεις» σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αυτή την περίοδο πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί καθώς οι εντάσεις, η τάση σας να είστε αμετροεπείς, η έλλειψη ευθυκρισίας και αντικειμενισμού, ο εκνευρισμός μας και το γεγονός ότι το τοπίο σας είναι θολό και δεν έχετε διάκριση, μπορεί να γίνουν η αφορμή για να κάνετε πολύ σημαντικά λάθη, τα οποία δεν αποκλείεται να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδες καταστάσεις. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα φταίτε μόνοι εσείς καθώς όλο και κάποιος θα βρίσκεται που θα σας τσιγκλάει και θα σας βάζει στο παράλογο. Πιο προσεκτικοί πρέπει να είστε οι Τοξότες που έχετε γεννηθεί από τις 4 μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου.

Προσέχετε για να έχετε: Είναι προτιμότερο να αποφύγετε οποιαδήποτε σημαντική κίνηση, κυρίως στον τομέα της καριέρας καθώς επίσης και τα σημαντικά ραντεβού, ιδιαίτερα αν θέλετε να συζητήσετε για καινούργιες συνεργασίες.

Κρατάμε το καλό: Θα υπάρξουν κάποιες ευχάριστες νότες ερωτικών περιπτύξεων και κατακτήσεων που θα σας βγάζουν από τη μιζέρια που προκαλεί η έκλειψη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Η έκλειψη που θα γίνει τη Δευτέρα επηρεάζει έναν πολύ ευαίσθητο άξονα δωδεκάτου – έκτου, ο οποίος σχετίζεται με την υγεία σας, την καθημερινότητα, τη δουλειά σας αλλά και τη σφαίρα των πιο μύχιων φόβων σας. Με λίγα λόγια πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί αυτή την περίοδο, να αποφεύγετε τις εντάσεις, να μην προκαλείτε την τύχη σας στη δουλειά, να αναβάλλετε οποιαδήποτε σημαντική συζήτηση ή διεκδίκηση ή αλλαγή για το τέλος του μήνα. Επίσης, επειδή δεν αποκλείεται να βυθιστείτε σε αρνητικά συναισθήματα, προσπαθήστε να μη χάνετε την αισιοδοξία σας και την πίστη στον εαυτό σας. Να προσέχετε την υγεία σας, να μην εξαντλείτε τα όρια των αντοχών σας, να κοιμάστε αρκετά και να τρέφεστε υγιεινά. Αν τώρα έχετε κάποιο σύμπτωμα, καλό θα ήταν να μην αμελήσετε να επισκεφτείτε το γιατρό σας, προκειμένου να είστε ήσυχοι ότι θα πάρετε τις σωστή διάγνωση ή θεραπεία. Μην κάνετε διαγνώσεις μόνοι σας ή συμβουλευόμενοι άτομα που δεν έχουν ειδικότητα.

Προσέχετε για να έχετε: Καλό θα ήταν να αποφύγετε τα μεγάλα ταξίδια αυτό το δεκαπενθήμερο γιατί εγκυμονούν ταλαιπωρίες.

Κρατάμε το καλό: Ο έρωτας, ιδιαίτερα αν βρίσκεστε στο «μέλι» ή αν παίζετε φλερτάροντας, θα είναι πηγή χαράς και αναλαμπών από τις πιέσεις που δέχεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Ανήκετε στους τυχερούς που η Σεληνιακή έκλειψη της Δευτέρας γίνεται σε ζωδιακό άξονα που «βλέπει» με αρμονικό τρόπο το ζώδιό σας. Ο άξονας Διδύμων – Τοξότη σχετίζεται με τους έρωτες, τα παιδιά, τη δημιουργικότητά σας, τους στόχους, τις συλλογικές δραστηριότητες, τις φιλίες σας. Επειδή αυτή η έκλειψη ελκύει ενέργειες έντασης, καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί σε αυτούς τους τομείς επειδή δεν θα σας είναι εύκολο να κρίνετε αντικειμενικά τις καταστάσεις για να είστε ήσυχοι ότι πράττετε το σωστό. Αν κάνετε τώρα μια ερωτική γνωριμία, να προσέχετε γιατί μπορεί να επενδύσετε συναισθηματικά σε κάποιο άτομο που δεν θα αξίζει την αγάπη και τον ενθουσιασμό σας. Αν, όμως, έχετε γεννηθεί σε περίοδο εκλείψεων, μπορεί τώρα να έχετε μια μοναδική ευκαιρία, ικανή να αλλάξει τη ζωή σας προς το καλύτερο.

Προσέχετε για να έχετε: Μη στηρίζεστε στους άλλους. Πιθανώς να σας απογοητεύσουν. Επίσης, είναι προτιμότερο να αναβάλλετε τις συλλογικές δραστηριότητές σας για το επόμενο δεκαπενθήμερο και να μην προσπαθήσετε να προωθήσετε τα σχέδιά σας μέσα σε αυτή την εβδομάδα.

Κρατάμε το καλό: Οι πρωτότυπες ιδέες σας βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για να υλοποιηθούν αλλά πρέπει να κάνετε υπομονή. Είναι προτιμότερο να μην ξεκινήσετε κάτι καινούργιο μέσα σε αυτή την εβδομάδα.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Ανασκουμπωθείτε να οργανώσετε την άμυνά σας καθώς η Σεληνιακή έκλειψη της Δευτέρας με την επιθετική επίδραση του Άρη από την Παρθένο, προκαλούν τριγμούς στα πιο καίρια σημεία του ηλιακού σας χάρτη και βεβαίως εγκυμονούν μεγάλη αναστάτωση. Θα είστε δύσθυμοι, εκνευρισμένοι, αγχωμένοι και όχι άδικα αφού τα γεγονότα θα είναι ανατρεπτικά ενώ θα υπάρχουν αυτοί που θα σας σπάνε τα νεύρα με τις παράλογες απαιτήσεις τους. Ο ανταγωνισμός, οι εντάσεις, τα πιεστικά ωράρια, θα είναι ένας ακόμη λόγος για να εξαντλούνται οι δυνάμεις σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε μία πολύ συντηρητική στάση, σχεδόν απόμακρη και στη δουλειά και στο σπίτι, προκειμένου να αποφύγετε όσο γίνεται τις τριβές. Επίσης, μην κάνετε τώρα κάποια καινούργια αρχή ή αλλαγή στον τομέα της καριέρας.

Προσέχετε για να έχετε: Δεν αποκλείεται να αναλάβετε ευθύνες που αναλογούν σε άλλα μέλη της οικογένειας ή να υπάρξει κάποιο οικογενειακό πρόβλημα που να περιμένει τη λύση του από εσάς.

Κρατάμε το καλό: Ένα ταξίδι ή μια εκδρομή θα σας τόνωνε αρκετά και θα σας βοηθούσε να αποφύγετε κάποιες δύσκολες καταστάσεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved