Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 20/5 έως 26/5 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Οι γεννημένοι από τις 24 μέχρι τις 31 Μαρτίου βάλλεστε από το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα που σας επηρεάζει έντονα. Εσείς πρέπει να προσέχετε την υγεία σας, πιθανώς να είναι απαραίτητο να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις στις σχέσεις σας και, γενικώς, θα πρέπει να έχετε τις κεραίες σας υψωμένες για να αποφεύγετε τις κακοτοπιές. Επίσης λίγο πιο προσεκτικοί πρέπει να είστε οι γεννημένοι από τις 11 μέχρι τις 14 Απριλίου που δέχεστε την επιρροή του Κρόνου από το Ζυγό, ο οποίος σας ζητά να ωριμάσετε και να αναλάβετε τις ευθύνες σας, κυρίως στον τομέα των σχέσεών σας.

Οι υπόλοιποι δεν πτοείστε, ούτε καν από την έκλειψη που θα γίνει τη Δευτέρα και όχι μόνο δεν σας βλάπτει, αλλά δεν αποκλείει την επαναδιαπραγμάτευση μιας συμφωνίας και τις σημαντικές συζητήσεις. Σε κάθε περίπτωση αρχίζει μία περίοδος έντονης κινητικότητας με αρκετή εκτόνωση και φλερτ.

Προσέχετε για να έχετε: Με το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα αλλά και της έκλειψης με τον Ποσειδώνα στο τρίτο ηλιακό σας σπίτι, οι γεννημένοι τις πρώτες τρεις μέρες του ζωδίου σας, καλό θα ήταν να προσέχετε όταν οδηγείτε ή χειρίζεστε επικίνδυνα μηχανήματα γιατί μπορεί να κάνετε κάποιο λάθος με το ανάλογο κόστος.

Κρατάμε το καλό: Αξιοποιείστε την εύνοιά σας στις επικοινωνίες για να προωθήσετε υποθέσεις που χρήζουν συζήτησης ή δημόσιες σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Η Ηλιακή έκλειψη που θα γίνει τη Δευτέρα, επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών και των αξιών σας, γενικότερα. Παράλληλα, ο πλανήτης που σας κυβερνά, η Αφροδίτη, βρίσκεται στο ίδιο περιβάλλον ανάδρομη. Θεωρώ ότι αυτή την περίοδο, μάλλον θα πρέπει να καταλάβετε ότι είναι απαραίτητο να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις του συστήματος αξιών σας ή να το δομήσετε σε πιο γερές βάσεις. Ίσως θα πρέπει να κατανικήσετε την ακαμψία σας και να συνειδητοποιήσετε ποιες είναι οι πραγματικές αξίες και ποιες όχι. Σε κάθε περίπτωση, οφείλω να σας επισημάνω ότι καλό θα ήταν να είστε πιο προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας υποθέσεων, αν και σε αυτό τον τομέα έχετε πηγαίο ταλέντο.

Προσέχετε για να έχετε: Καλό θα ήταν να αποφύγετε κάθε οικονομική διαπραγμάτευση και, βεβαίως, να μην υπογράψετε κανέναν διακανονισμό, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι το πρώτο πενθήμερο του ζωδίου σας. Είναι πολύ πιθανό να εξαπατηθείτε ή ακόμη και να αυταπατάστε. Ο Ποσειδώνας συμμετέχει στην έκλειψη και στο τέλος της εβδομάδας τετραγωνίζει τον Ερμή, με αποτέλεσμα να θολώνει την κρίση σας.

Κρατάμε το καλό: Η διέλευση του Άρη στην Παρθένο ευνοεί τις αισθηματικές σας υποθέσεις καθώς επίσης και τις δημιουργικές σας δραστηριότητες. Μετατοπίστε το βάρος σε αυτούς τους τομείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Η Ηλιακή έκλειψη σας δίνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την περίοδο αλλά είναι ένας περίεργος ρόλος γι αυτό να προσέχετε πώς θα αντιδράσετε. Ο Ήλιος θα χάσει τη λάμψη του στην πρώτη μοίρα του ζωδίου σας, γεγονός που θα επηρεάσει κυρίως αυτούς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο πενθήμερο. Ο Ποσειδώνας πρωταγωνιστεί όχι μόνο στην έκλειψη αλλά και δίνοντας μία σκληρή όψη τετραγώνου στον κυβερνήτη σας Ερμή, ο οποίος από την Πέμπτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας. Κοινώς πρέπει να προσέχετε τους πάντες και τα πάντα, τις αυταπάτες σας και τους απατεώνες, την πιθανότητα να έχετε απολέσει για λίγο την ορθή σας κρίση. Επικεντρωθείτε περισσότερο στον τομέα των σχέσεών σας, είτε των προσωπικών είτε των επαγγελματικών.

Προσέχετε για να έχετε: Μην πάρετε καμία σημαντική απόφαση αυτή την περίοδο και μην υπογράψετε συμβόλαια, ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας.

Κρατάμε το καλό: Η Αφροδίτη που κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σας, θα μπορούσε να αποβεί εξαιρετικά θετική, αν είστε έτοιμοι να κάνετε την αυτοκριτική σας και τις απαραίτητες αποδοχές για τη στάση σας στις σχέσεις σας. Πιθανώς να εντοπίσετε κάποιο επαναλαμβανόμενο λάθος σας ή να συνειδητοποιήσετε ότι χρειάζεστε αυτό που απορρίψατε ή ότι πρέπει να απορρίψετε αυτό που έχετε. Σε κάθε περίπτωση, μια τέτοια διαδικασία φέρνει την απελευθέρωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Η Έκλειψη πραγματοποιείται τη Δευτέρα σε έναν πολύ ευαίσθητο τομέα για εσάς, στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι. Σε συνδυασμό με τον Ποσειδώνα και το γεγονός ότι στο τέλος της εβδομάδας μπαίνει και ο Ερμής στο παιχνίδι, θα πρέπει να προσέχετε προς πάσα κατεύθυνση, κυρίως οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο που έχετε ταλανιστεί και ταλανίζεστε από τις δύσκολες, μεταμορφωτικές όψεις τις τελευταίας διετίας.

Μην εμπιστεύεστε σε άτομα αμφιβόλου φερεγγυότητας μυστικά και σχέδιά σας γιατί μπορεί να κάνετε ένα μοιραίο λάθος και να σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα ή να σας κλέψουν τις ιδέες. Να προσέχετε την υγεία σας, η οποία είναι ευάλωτη κυρίως από ψυχολογική κατάπτωση, άγχος, φόβους.

Προσέχετε για να έχετε: Μη μεγεθύνετε τα αρνητικά και προσπαθήστε να εστιαστείτε και στα θετικά γιατί θα χάνετε πολλή ενέργεια και δεν θα έχετε το κουράγιο να δώσετε τις μάχες σας εκεί που θα χρειαστεί.

Κρατάμε το καλό: Ο Δίας από τον Ταύρο είναι ένα καλό αντίδοτο. Ρίξτε το κέντρο βάρους σας στις φιλίες, στις παρέες, στις συλλογικές δραστηριότητες, από τα οποία μπορείτε να αντλήσετε χαρά και επιβεβαιώσεις.

ΛΕΩΝ

102112184

Η Ηλιακή έκλειψη δεν σας πτοεί, καθώς πραγματοποιείται σε ζώδιο που σας ευνοεί. Αντίθετα, μπορεί να συμβεί κάτι απρόοπτο, το οποίο θα πριμοδοτήσει τις συλλογικές σας δραστηριότητες ή κάποια ευχάριστη ανατροπή στον ερωτικό τομέα. Δεν αποκλείεται να ξαναμπούν στη ζωή σας φιλίες του παρελθόντος ή να συνάψετε μια καινούργια φιλία. Ωστόσο, επειδή ο Ήλιος κυβερνά το ζώδιό σας, δεν αποκλείεται να νιώθετε αποδυναμωμένοι ενεργειακά και να έχετε μιαν ασυνήθιστη κατήφεια.

Επειδή ο Ποσειδώνας συμμετέχει σε όψεις που μπορεί να προκαλέσουν διαλυτικές καταστάσεις, καλό θα ήταν να προσέχετε τις κινήσεις σας, να περιορίσετε τις σπατάλες σας, να μη στηρίζεστε σε πιθανά έσοδα αλλά σε πραγματικά έσοδα και να προωθείτε μόνο τα σχέδια που έχετε κάνει από τους προηγούμενους μήνες και όχι αποφάσεις που μπορεί να πάρετε τώρα, εντελώς παρορμητικά.

Προσέχετε για να έχετε: Ο κυβερνήτης του ζωδίου που σχετίζεται με τα οικονομικά σας, Ερμής, θα δεχθεί όψη τετραγώνου από τον Ποσειδώνα. Καλό θα ήταν να μην υπογράψετε διακανονισμούς και να περιορίσετε όσο μπορείτε τις σπατάλες σας.

Κρατάμε το καλό: Μην εκπλαγείτε αν τώρα ευοδωθούν στόχοι που παρέμεναν εκκρεμείς εδώ και πολύ καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Βάλτε σε λειτουργία τους μηχανισμούς της στείρας λογικής που τους διαθέτετε εκ γενετής γιατί αυτή η Ηλιακή έκλειψη σε συνδυασμό με το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή και του Ποσειδώνα στο τέλος της εβδομάδας, θα σας προκαλέσει τεράστια σύγχυση, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο πρώτο πενθήμερο του ζωδίου σας.

Μπαίνουν στο στόχαστρο θέματα καριέρας και οικογένειας που είναι ευαίσθητοι τομείς γι αυτό θα είναι πολύ δύσκολο να αποφύγετε το άγχος. Καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί ώστε να μην εμπλακείτε σε καταστάσεις έντασης αλλά, αν δεν μπορέσετε να το αποφύγετε, προσπαθήστε να γίνετε εσείς αυτοί που θα ρίξουν τους τόνους, βάζοντας το μυαλό σας να δουλέψει προς την κατεύθυνση του συμφέροντός σας. Επίσης, μην προωθήσετε νέες ιδέες και να προσπαθείτε να φιλτράρετε τις αποφάσεις σας, προκειμένου να μην παρασυρθείτε από κόλακες που ίσως σας εξαπατήσουν.

Προσέχετε για να έχετε: Η νευρικότητα που θα σας χαρακτηρίζει αυτές τις μέρες, μπορεί να προκαλέσει ατυχήματα ή ξεσπάσματα, των οποίων το κόστος θα είναι υπολογίσιμο γι αυτό να προσέχετε τις κινήσεις σας.

Κρατάμε το καλό: Ο Δίας από τον Ταύρο αποτελεί το αντίδοτο των δύσκολων καταστάσεων καθώς προσφέρεται για ταξίδια, διασκέδαση και, γενικότερα, για ευχάριστες στιγμές που θα σας βγάζουν από την πιεστική ρουτίνα.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Όσοι έχετε γεννηθεί από τις 29 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 4 Οκτωβρίου ταλανίζεστε από το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα που είναι όψη μεταμορφωτική και άρα αρκετά δύσκολη καθώς απαιτεί αναθεωρήσεις, ενδοσκόπηση, διάθεση και θάρρος για ουσιαστικές αλλαγές. Οι γεννημένοι από τις 14 μέχρι τις 17 Οκτωβρίου δέχεστε την επιρροή του Κρόνου που επιτάσσει να αναλάβετε ευθύνες, να υιοθετήσετε πιο ώριμες συμπεριφορές, να γίνετε πιο δίκαιοι και να μην κάνετε στους άλλους αυτά που δεν θα θέλατε να σας κάνουν.

Οι υπόλοιποι Ζυγοί μπορείτε να περιμένετε ευχάριστες εκπλήξεις καθώς ακόμη και η έκλειψη θα λειτουργήσει θετικά καθώς δεν αποκλείεται να προκαλέσει την ανατροπή που θα σας εξυπηρετήσει, τουλάχιστον σε θέματα ταξιδιών και επικοινωνίας.

Προσέχετε για να έχετε: Με τον Άρη στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, δεν αποκλείονται τα πισώπλατα χτυπήματα γι αυτό να φυλάτε τα νώτα σας.

Κρατάμε το καλό: Με την Ανάδρομη Αφροδίτη δεν αποκλείεται να επανέλθει στο προσκήνιο κάτι ευχάριστο σχετικά με τις σπουδές σας, την επιμόρφωσή σας ή να μπορέσετε να κάνετε ένα ταξίδι που από καιρό προγραμματίζατε αλλά δεν μπορούσατε να υλοποιήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Η Ηλιακή έκλειψη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στον τομέα των οικονομικών σας που σχετίζονται με τράπεζες, εφορία, δημόσιο, κληρονομιές ή διαχείριση των χρημάτων του/της συζύγου σας.

Ωστόσο, το περιβάλλον των Διδύμων και ο όγδοος οίκος σας, αντιπροσωπεύει τον ψυχισμό σας, τη λίμπιντό σας. Είναι ο υπερευαίσθητος τομέας των ψυχικών διαστρωματώσεων, στις οποίες πρέπει να διεισδύσετε, κάνοντας τις παραδοχές σας και προσπαθώντας να γίνετε καλύτεροι, να αποκτήσετε περισσότερη αυτογνωσία. Στον ίδιο τομέα κινείται και η Αφροδίτη ανάδρομα, περνώντας το μήνυμα ότι ο έρωτας είναι το μέσον με το οποίο θα «ξεκλειδώσετε» τις άγνωστες πλευρές του εαυτού σας. Για όλους αυτούς τους λόγους, καλό θα ήταν να αξιοποιήσετε το φυσικό σας ταλέντο να διεισδύετε στις πιο μύχιες πλευρές αλλά αυτή τη φορά να μην το αναλώσετε για να «διαβάσετε» τους άλλους αλλά για να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας. Οι αναθεωρήσεις και οι αποδοχές είναι απαραίτητες.

Προσέχετε για να έχετε: Μην υπογράψετε κανέναν οικονομικό διακανονισμό αυτή την περίοδο και μην αναμοχλεύσετε υποθέσεις οικονομικού χαρακτήρα. Αν απειληθείτε από χρέη ή πρόστιμα, κρατήστε την ψυχραιμία σας και αναζητήστε τις λύσεις από την επόμενη εβδομάδα ή ακόμη καλύτερα από τις 28 Ιουνίου και μετά.

Κρατάμε το καλό: Ο Δίας από τον Ταύρο είναι ένας ισχυρός αντίποδας καθώς ρίχνει άπλετο φως στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται τις πρώτες ώρες της Δευτέρας στον άξονά σας, σας επηρεάζει στον τομέα των σχέσεών σας. Στο τέλος της εβδομάδας, ο Ποσειδώνας δίνει μία σκληρή όψη τετραγώνου όχι μόνο στην έκλειψη αλλά και στον Ερμή που από την Πέμπτη θα βρίσκεται στους Διδύμους. Όλα αυτά αποκωδικοποιούνται ως εξής: Τοξότες των πρώτων ημερών προσέχετε για να έχετε. Χάνετε την ευθυκρισία σας σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών και είστε πολύ επιρρεπείς σε εξαπατήσεις ή αυταπάτες και στο να παρασυρθείτε από κόλακες που τελικά αυτά που θα σας υποσχεθούν να είναι άνθρακας και όχι θησαυρός. Επίσης, καλό θα ήταν να μην πάρετε αποφάσεις για τα αισθηματικά σας αυτή την περίοδο, ιδιαίτερα αν αυτές σας δεσμεύουν περισσότερο γιατί μπορεί να είναι αποκυήματα παραμυθιάσματος ή ανασφαλειών.

Προσέχετε για να έχετε: Είναι προτιμότερο να μην υπογράψετε για κάποια συνεργασία ή σημαντική αγορά αυτή την περίοδο. Αν έχετε σκοπό να κάνετε κάτι τέτοιο και μπορεί να περιμένει, καλό θα ήταν να το αναβάλλετε για τον Ιούλιο.

Κρατάμε το καλό: Με την ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους, δεν αποκλείεται να επιστρέψει στη ζωή σας κάποια σχέση από το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Η Ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται στον τομέα της καθημερινότητας, της δουλειάς σας, της υγείας σας γι' αυτό χρήζει ιδιαίτερης μνείας. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας πρέπει να προσέχετε περισσότερο καθώς έχετε ήδη ταλανιστεί από τις δύσκολες όψεις ενώ θα συνεχίσετε να ταλανίζεστε και από το τετράγωνο του Ουρανού – Πλούτωνα που επηρεάζει τις συνεργασίες και την καριέρα σας.

Είναι προτιμότερο να μην προκαλέσετε την τύχη σας στη δουλειά και να μην εμπλακείτε σε καταστάσεις που θα μπορούσαν να προκαλέσουν εντάσεις. Αν βρεθείτε αναγκαστικά μπλεγμένοι, προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας. Επίσης, πρέπει να ξεκουράζεστε και να αποφεύγετε τις καταχρήσεις ή τις αυστηρές δίαιτες γιατί οφείλετε να περιφρουρήσετε την υγεία σας που θα είναι πιο ευάλωτη αυτή την περίοδο.

Προσέχετε για να έχετε: Να κάνετε ένα βήμα τη φορά και αν θέλετε να προωθήσετε κάτι σημαντικό για την καριέρα σας, να μην πιέζετε τις καταστάσεις.

Κρατάμε το καλό: Ο Δίας που βρίσκεται στον Ταύρο, σας ευνοεί στους έρωτες, εξάρει τη δημιουργικότητά σας και υπόσχεται αρκετή διασκέδαση. Αξιοποιήστε τον δεόντως για να εκτονωθείτε και να μη γίνεστε απαισιόδοξοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Η Ηλιακή έκλειψη που θα γίνει τη Δευτέρα στους Διδύμους, όχι μόνο δεν είναι αρνητική για το ζώδιό σας αλλά ενέχει το στοιχείο της ανατροπής, η οποία ωστόσο θα σας βάλει στο παιχνίδι και αν το παίξετε καλά, θα σας αφήσει μιαν ευχάριστη γεύση. Κι όταν απευθύνομαι σε Υδροχόους και μιλάω για ανατροπή και δη με ευχάριστη κατάληξη, νομίζω ότι είναι αρκετό για να εκφράσετε την αισιοδοξία και την καλή σας διάθεση για να προσπαθείτε για το καλύτερο.

Ο ερωτικός τομέας παίρνει τα ηνία τώρα καθώς εκεί κινείται ανάδρομα η Αφροδίτη και γίνεται η έκλειψη. Ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσετε πρόσωπα και καταστάσεις αλλά κάτι τέτοιο δεν θα είναι για κακό αλλά για να απελευθερωθείτε από πιεστικές καταστάσεις ή για να ενδώσετε σε άλλες, πολλά υποσχόμενες. Οι εκπλήξεις δεν αποκλείονται αλλά, ακόμη κι αν φαίνονται δυσοίωνες, θα κρύβουν κάτι καλό, αρκεί να μην παρασυρθείτε από ψευδαισθήσεις.

Προσέχετε για να έχετε: Με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς να πραγματοποιεί τετράγωνα με την έκλειψη και τον Ερμή, καλό θα ήταν να προσέχετε τη διαχείριση των οικονομικών σας.

Κρατάμε το καλό: Εμπιστευτείτε τις ανατρεπτικές ή σουρεαλιστικές δημιουργικές ιδέες σας. Μπορεί να γίνουν η αφορμή για να αλλάξετε τη ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο πενθήμερο του ζωδίου σας, να είστε πολύ προσεκτικοί καθώς η Ηλιακή έκλειψη που θα γίνει τη Δευτέρα στους Διδύμους, σε συνδυασμό με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σας, θα προκαλέσει ασάφεια, τάση για παραμύθιασμα, για απάτες και αυταπάτες. Κι όλα αυτά επηρεάζουν τους πολύ σημαντικούς τομείς της καριέρας και της οικογένειάς σας. Είναι προτιμότερο να κρατήσετε μία συντηρητική στάση αυτές τις μέρες, να μην εμπλακείτε σε καταστάσεις εντάσεων κι αν σας μπλέξουν οι ανώτεροί σας ή οι γονείς σας, καλύτερα να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας παρά την κρίση σας. Γενικότερα οι γεννημένοι μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου χάνετε την ευθυκρισία σας. Εννοείται ότι η περίοδος δεν ευνοεί επαγγελματικά ξεκινήματα καθώς επίσης και αγοραπωλησίες ακινήτων.

Προσέχετε για να έχετε: Μην κάνετε καμία σημαντική κίνηση οικονομικού χαρακτήρα, ιδιαίτερα αν θέλετε να επενδύσετε ή να πάρετε ρίσκα.

Κρατάμε το καλό: Ο Δίας από τον Ταύρο «βλέπει» με θετική όψη το ζώδιό σας και αμβλύνει τις εντάσεις. Ευνοεί τα ταξίδια σας, τις επαφές σας και, γενικότερα, την επικοινωνία σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved