Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 29/4 έως 5/5 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Φαίνεται ότι οι πρακτικές σας υποθέσεις, δουλειά και οικονομικά, θα κλέψουν τα μυαλά και το χρόνο σας αυτή την εβδομάδα. Σπεύστε να προγραμματίσετε τα σημαντικά ραντεβού σας, τις συζητήσεις με ανωτέρους ή με αυτούς που θα θέλατε να συνεργαστείτε και οποιαδήποτε σημαντική επαφή σας μέχρι την Πέμπτη. Από την Παρασκευή ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σας, πλησιάζει επικίνδυνα προς την ακριβή αντίθεσή του με τον Κρόνο από το Ζυγό και μπορεί να υπάρξουν εμπόδια, παγερή ατμόσφαιρα, κακή συνεννόηση.

Με τον Ήλιο και το Δία στον Ταύρο, αξίζει να κοπιάσετε για να εισπράξετε περισσότερα χρήματα καθώς τώρα υπάρχει περισσότερο φως στον τομέα των οικονομικών σας.

Προσέχετε για να έχετε: Να ξεκουράζεστε όσο μπορείτε και να προσέχετε όταν χειρίζεστε επικίνδυνα μηχανήματα ή οδηγείτε. Η όψη 150 μοιρών του Άρη με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σας, απελευθερώνει ενέργειες που μπορεί να σας προκαλέσουν νεύρα, ένταση ή και ατυχήματα.

Κρατάμε το καλό: Η Αφροδίτη κινείται στο τρίτο ηλιακό σας σπίτι και ευνοεί τους έρωτες σε ταξίδι και γενικότερα τα φλερτ και τα παιχνίδια. Απολαύστε την τώρα που η Πρωτομαγιά προσφέρεται για εκδρομές.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή είναι μία αρκετά δημιουργική και καλή περίοδος για εσάς, την οποία ωστόσο πρέπει να αξιοποιήσετε με σύνεση. Αν είστε υπεραισιόδοξοι και αναβάλετε κάθε σας κίνηση για την επόμενη ή νομίζετε ότι θα σας έρθει το μάνα εξ' ουρανού, θα χάσετε μια περίοδο ευκαιριών χωρίς να έχετε κάνει τίποτε σημαντικό. Βάλτε ρεαλιστικούς στόχους, κάντε τα σχέδιά σας και κινηθείτε μεθοδικά, ιδιαίτερα στο χώρο της δουλειάς. Αν αξιοποιήσετε αυτή την περίοδο, ο Κρόνος –αργά ή γρήγορα- θα εδραιώσει τις καταστάσεις που θα έχετε δημιουργήσει.

Προσέχετε για να έχετε: Μην εμπιστεύεστε τον καθένα στη δουλειά γιατί μπορεί να απογοητευτείτε. Επίσης μην αναθέτετε σε άλλους υποθέσεις για τις οποίες φέρετε την ευθύνη καθώς είναι πιθανό να εκτεθείτε.

Κρατάμε το καλό: Η εβδομάδα προσφέρεται για να ρίξετε φως στις ερωτικές σας σχέσεις και να σκεφτείτε αν είναι αυτό που θέλετε, αν είστε καλυμμένοι ή όχι. Επικεντρωθείτε στις ανάγκες σας γιατί έχετε τα άστρα με το μέρος σας. Αν θέλετε να δεσμευτείτε εντελώς, έχει καλώς. Ωστόσο, αν η σχέση που συντηρείτε, σας ταλαιπωρεί, πρέπει να σεβαστείτε και αυτή την ανάγκη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής βρίσκεται στον Κριό, ζώδιο που «βλέπει» από ευνοϊκή γωνία το δικό σας. Αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να πάρετε αποφάσεις, να κάνετε τα σχέδιά σας, να φροντίσετε για την προώθηση των υποθέσεών σας. Ωστόσο, πρέπει να είστε συνετοί και ρεαλιστές γιατί η αντίθεση που θα σχηματίσουν ο Ερμής με τον Κρόνο στο τέλος της εβδομάδας, θα λειτουργήσει υπέρ σας μόνο αν ξέρετε το μέτρο σας.

Τώρα που η Αφροδίτη εξάρει τη γοητεία και τη λάμψη σας καθώς βρίσκεται στο ζώδιό σας, είναι μια καλή στιγμή για να προγραμματίσετε κάποιες επαφές με σκοπό να κλείσετε καινούργιες, πιο προσοδοφόρες συνεργασίες.

Προσέχετε για να έχετε: Ο Άρης από την Παρθένο μπορεί να προκαλέσει βλάβες στο σπίτι ή εντάσεις με την οικογένειά σας. Η όψη 150 μοιρών που σχηματίζει με τον Ουρανό μπορεί να σας κάνει νευρικούς ή επαναστάτες χωρίς αιτία και να ξεσπάτε τα νεύρα σας όταν και σε αυτούς που δεν πρέπει. Ο αυτοέλεγχος όχι μόνο ενδείκνυται αλλά και επιβάλλεται.

Κρατάμε το καλό: Ο έρωτας είναι το αντίδοτο για τα όποια προβλήματά σας. Τώρα έχετε μοναδικές ευκαιρίες να ασκήσετε το αγαπημένο σας σπορ: φλερτ και πάλι φλερτ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα θέματα καριέρας και οικογένειας θα είναι οι πρώτες προτεραιότητές σας αυτή την εβδομάδα. Με τον Ερμή στο δέκατο ηλιακό σας σπίτι, μπορεί να προκύψουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις ή προτάσεις. Παράλληλα, με τον Ήλιο και το Δία στον Ταύρο, θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να προωθήσετε τα σχέδιά σας, να βάλετε νέους στόχους, να κάνετε πιο επιτυχημένες προσπάθειες. Επίσης ευνοούνται οι συλλογικές σας δραστηριότητες. Ωστόσο, επειδή ο Κρόνος από το τέταρτο ηλιακό σας σπίτι βάζει περιορισμούς, θα πρέπει να είστε ρεαλιστές και να μην αφήνετε το συναίσθημα να σας παρασύρει σε επιλογές είτε εξωπραγματικές είτε υπέρμετρα αισιόδοξες είτε υπέρμετρα πεσιμιστικές. Το μέτρο είναι σύμφωνο προς τον Κρόνο κι αν το βρείτε, θα εδραιώσει αυτά που προσπαθείτε να χτίσετε.

Προσέχετε για να έχετε: Η παρόρμηση μπορεί να σας εξωθήσει σε λάθη. Να σκέφτεστε πολύ καλά την κάθε σας κίνηση και να μην παρασύρεστε από τους φαφλατάδες που μπορεί να κολακέψουν τα αυτιά σας ή να παίξουν με τις ανάγκες σας.

Κρατάμε το καλό: Με την Αφροδίτη στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, μπορεί να γεννηθεί ένας μεγάλος και μάλλον μυστικός έρωτας αλλά σίγουρα εξαιρετικά ρομαντικός.

ΛΕΩΝ

Με τον Ήλιο και το Δία στον τομέα της καριέρας σας, η περίοδος προσφέρει γόνιμο έδαφος για να προσπαθήσετε για μια καλύτερη θέση, η οποία θα σας καταξιώσει κοινωνικά ή θα σας κάνει πιο γνωστούς στον τομέα σας. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στο ενδέκατο ηλιακό σας σπίτι και με τον Ερμή να σας ευνοεί από τον Κριό, φαίνεται ότι οι επαφές σας με οργανισμούς, με το εξωτερικό, με συλλόγους θα αποδώσουν σημαντικούς καρπούς. Επί πλέον τώρα μπορεί να κάνετε αξιόλογες δημόσιες σχέσεις, οι οποίες να αποδειχθούν χρήσιμες για τις δουλειές σας.

Προσέχετε για να έχετε: Μην παρασυρθείτε από τη ροπή σας προς τη γκλαμουριά και αρχίσετε τις υπερβολές και τα μεγαλεπήβολα σχέδια, χάνοντας και το μέτρο και την ουσία και την επαφή με την πραγματικότητα. Θα βγείτε κερδισμένοι μόνο αν κάνετε ένα βήμα τη φορά και μάλιστα αν αυτό το βήμα είναι προϊόν ώριμης σκέψης,

Κρατάμε το καλό: Ανοίγουν οι ερωτικοί σας ορίζοντες και δεν αποκλείεται να βρεθείτε στην αγκαλιά ατόμου που μέχρι τώρα έπαιζε το ρόλο φίλου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι μέρες αυτές είναι καλές για να μπείτε στη δράση, να πάρετε τις αποφάσεις σας, να κάνετε τις επαφές σας και να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Ωστόσο, οι Παρθένοι που έχετε γεννηθεί τον Αύγουστο, πρέπει να κάνετε πολύ προσεκτικές κινήσεις καθώς από τη μια ο Άρης που βρίσκεται στο δικό σας δεκανό, σας κάνει νευρικούς και σας εξωθεί σε σπασμωδικές αντιδράσεις ενώ, από την άλλη, ο Ποσειδώνας που βρίσκεται στις πρώτες μοίρες των Ιχθύων, σας κάνει επιρρεπείς στις εξαπατήσεις και πιθανά θύματα των ψευτών και των κολάκων.

Με την Αφροδίτη στο δέκατο ηλιακό σας σπίτι, θα είστε πιο ακτινοβόλοι και δεν αποκλείεται να διακριθείτε στο χώρο της καριέρας σας.

Προσέχετε για να έχετε: Θα ήταν προτιμότερο να μην υπογράψετε κανέναν οικονομικό διακανονισμό αυτή την εβδομάδα.

Κρατάμε το καλό: Ευνοούνται τα ταξίδια σας, οι υποθέσεις και επαφές με το εξωτερικό καθώς επίσης και όποια δραστηριότητά σας σχετίζεται με την παιδεία και την επιμόρφωση.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ήλιο και το Δία στον Ταύρο, στο όγδοο ηλιακό σας σπίτι, υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να διεκπεραιώσετε κληρονομικές εκκρεμότητες, να τακτοποιήσετε τα δάνεια σας και να υπογράψετε διακανονισμούς με τράπεζες και εφορίες. Επίσης, τώρα μπορείτε να κάνετε επιτυχείς προσπάθειες για να τακτοποιήσετε τις οικονομικές υποθέσεις του/της συντρόφου σας.

Ο Ερμής από τον Κριό ευνοεί τις δημόσιες σχέσεις σας, στις οποίες έτσι κι αλλιώς είστε ειδικοί αλλά προς το τέλος της εβδομάδας τείνει να σχηματίσει την αντίθεσή του με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σας γι αυτό απαιτείται να είστε πολύ μετρημένοι και σταθεροί σε αυτά που έχετε να πείτε και να κάνετε.

Προσέχετε για να έχετε: Με την αντίθεση Ερμή – Κρόνου μπορεί να ειπωθούν κάποιες σκληρές αλήθειες και να παγώσει η ατμόσφαιρα σε κάποια συνεργασία σας αλλά κυρίως σε προσωπική σας σχέση. Οι Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου καλό θα ήταν να είστε πιο προσεκτικοί.

Κρατάμε το καλό: Η Αφροδίτη από τους Διδύμους ευνοεί τα ταξίδια σας και δεν αποκλείει τον εξαιρετικό συνδυασμό ταξιδιού και έρωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αξιοποιείστε οπωσδήποτε αυτή την εβδομάδα για να προγραμματίσετε τα σημαντικά ραντεβού που είναι απαραίτητα για να προωθήσετε τις υποθέσεις σας, να προβληθείτε, να διαφημιστείτε. Επίσης, αυτή η περίοδος είναι καλή για να συνάψετε συνεργασίες και για να υπογράψετε συμβόλαια.

Αυτό το δεκαπενθήμερο που η Αφροδίτη θα είναι ορθόδρομη στους Διδύμους είναι καλό για να διευθετήσετε οικονομικές υποθέσεις με το δημόσιο, την εφορία, τις τράπεζες, κληρονομιές.

Προσέχετε για να έχετε: Φροντίστε να μην εμπιστεύεστε τα σχέδιά σας ή κάποια λεπτά ζητήματα σε συναδέλφους σας για να μην πέσετε θύματα κάποιου παρασκήνιου σε βάρος σας. Η αλήθεια είναι ότι από τη φύση σας δεν είστε τα άτομα που δείχνουν εύκολα εμπιστοσύνη στους άλλους αλλά καλό θα ήταν να είστε ακόμη πιο προσεκτικοί αυτές τις μέρες.

Κρατάμε το καλό: Η Αφροδίτη στους Διδύμους, το όγδοο ηλιακό σας σπίτι, ανεβάζει τη λίμπιντό σας και σας εξωθεί στην αναζήτηση ερωτικών απολαύσεων. Με τον Ήλιο και το Δία στο έβδομο οίκο σας, θα ακτινοβολείτε, γεγονός που διευκολύνει το να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές για τις ερωτικές σας αναζητήσεις...

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σπεύστε να αξιοποιήσετε αυτό το δεκαπενθήμερο που η Αφροδίτη θα είναι ορθόδρομη για να υπογράψετε συμβόλαια, να κάνετε τις επαφές σας, να συζητήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και να συνάψετε συνεργασίες. Ωστόσο, επειδή ο Άρης βρίσκεται στην Παρθένο, το ζώδιο που συνδέεται με την καριέρα σας, θα πρέπει να κάνετε πολύ προσεκτικές κινήσεις, να αποφεύγετε τις παρορμήσεις και να είστε συνεπείς σε ότι αναλάβετε.

Η Αφροδίτη από τους Διδύμους ευνοεί τις ερωτικές σας σχέσεις καθώς, εκτός των φλερτ, φέρνει ένα αεράκι ανανέωσης και στους μόνιμους δεσμούς σας.

Προσέχετε για να έχετε: Καλό θα ήταν να μην αναλωθείτε σε υπερβολές, στις οποίες είστε επιρρεπείς. Πρέπει να βρείτε το μέτρο σας σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα καθώς το αίτημα του Κρόνου από το Ζυγό είναι να βάζετε ρεαλιστικούς στόχους.

Κρατάμε το καλό: Με το Δία και τον Ήλιο να φωτίζουν το χώρο της καθημερινότητας και της δουλειάς σας, αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις και σαφώς πιο διασκεδαστικές καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος και ο Δίας φωτίζουν το πέμπτο ηλιακό σας σπίτι και ευνοούν τους έρωτές σας. Δημιουργικότητα και έρωτας συνδυάζονται και σας δίνουν τη δυνατότητα να ερωτεύεστε επειδή δημιουργείτε και να δημιουργείτε επειδή ερωτεύεστε. Παράλληλα, το τρίγωνο του Άρη από την Παρθένο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σας, σας ανεβάζει τη λίμπιντο και το σκηνικό να γίνεται ακόμη πιο ιδανικό για να αποζητήσετε συναρπαστικές εμπειρίες πάθους. Θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να εστιαστείτε στην προσωπική σας ζωή αυτή την περίοδο γιατί έχει πολλά και καλά να σας προσφέρει είτε ανανεώνοντας την ατμόσφαιρα στους μόνιμους δεσμούς σας είτε φέρνοντας κάτι ολοκαίνουργιο στη ζωή σας.

Προσέχετε για να έχετε: Με την αντίθεση Ερμή – Κρόνου στον άξονα δεκάτου – τετάρτου μπορεί να βρεθείτε σε αντιπαράθεση με την οικογένειά σας ή να υπάρξει κάποιο πρόβλημα με κάποιον ανώτερό σας στη δουλειά. Να προσέχετε τα λόγια σας και ποιους εμπιστεύεστε.

Κρατάμε το καλό: Η Αφροδίτη από τους Διδύμους χρωματίζει με ζωηρά χρώματα και ομορφαίνει την καθημερινότητά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους, στον οίκο του έρωτα και της δημιουργικότητας και τον Άρη στην Παρθένο, τον οίκο που σχετίζεται με τη σεξουαλικότητά σας, ο έρωτας γίνεται η πρώτη προτεραιότητά σας και καλά κάνει! Αξιοποιείστε αυτή την περίοδο τόσο οι αδέσμευτοι που μπορεί να κεραυνοβοληθείτε από έρωτα όσο και οι δεσμευμένοι που θα νιώσετε τη χαρά της ανανέωσης και της αναζωπύρωσης των παθών σας. Αν πάλι είχατε μία σχέση που δεν σας αρέσει πλέον, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να σηκώσετε τα πανιά σας και να αρχίσετε καινούργιο «ταξίδι» προς αναζήτηση νέων περιπετειών.

Με τον Ήλιο και το Δία στον Ταύρο, μπορεί να προβείτε σε κάποια επιτυχημένη αγοραπωλησία ακινήτου, να ανακαινίσετε το σπίτι σας ή να συμβεί κάτι πολύ ευχάριστο στην οικογένειά σας. Δεν αποκλείεται να έρθει και κάποια σημαντική επιτυχία στον τομέα της καριέρας.

Προσέχετε για να έχετε: Με τον Άρη στην Παρθένο και τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς να προσέχετε τη διαχείριση των οικονομικών σας και καλό θα ήταν, αυτή την εβδομάδα, να αποφύγετε τους διακανονισμούς, ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας.

Κρατάμε το καλό: Η μέρες αυτές είναι καλές για να επαγγελματικά ραντεβού, αρκεί να είστε μετρημένοι, φειδωλοί στα λόγια και έτοιμοι να δείξετε έργα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η παρουσία της Αφροδίτης στους Διδύμους είναι ευνοϊκή για να διακοσμήσετε το χώρο σας, να τον κάνετε πιο ευχάριστο και πιο ανάλαφρο. Επίσης δηλώνει ότι θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις σε οικογενειακές υποθέσεις ή θα νιώσετε ικανοποίηση από τη συμπεριφορά των στενών συγγενών σας. Επειδή η Αφροδίτη «βλέπει» και το χώρο της καριέρας σας δεν αποκλείονται οι ευχάριστες εκπλήξεις καθώς επίσης και η καταξίωσή σας.

Ωστόσο, επειδή ο Άρης από το διαμετρικά αντίθετό σας ζώδιο μπορεί να προξενήσει εντάσεις και ο Ποσειδώνας που βρίσκεται στο ζώδιό σας να σπείρει αυταπάτες, να είστε προσεκτικοί στις συνδιαλλαγές σας, ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας.

Προσέχετε για να έχετε: Είναι προτιμότερο να αποφύγετε τις σημαντικές οικονομικές δοσοληψίες. Καλό θα ήταν να βρείτε τους τρόπους να κάνετε μια πιο σωστή διαχείριση των πόρων σας.

Κρατάμε το καλό: Με τον Ήλιο και το Δία στον Ταύρο, η περίοδος είναι καλή για εκδρομές, μετακινήσεις, εμπόριο και για να κλείσετε ραντεβού ή να προβληθείτε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved