Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 22/4 έως 28/4 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σας, θα οργιάσει αυτή την εβδομάδα καθώς η σύνοδός του με τον Ουρανό και το τετράγωνό του με τον Πλούτωνα μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο τις συζητήσεις που θα κάνετε, ιδιαίτερα στο χώρο της καριέρας σας. Η ψυχραιμία που συνήθως δεν ανήκει στη γκάμα των προτερημάτων σας, πρέπει να πάρει μια εξέχουσα θέση στις πιθανές αντιδράσεις σας γιατί αυξάνονται κατακόρυφα τα ποσοστά να μετατραπείτε σε μαινόμενα Κριάρια και να χάσετε το δίκιο σας στις διαπραγματεύσεις.

Προσέχετε για να έχετε: Είναι προτιμότερο να αποφύγετε τα σημαντικά ραντεβού αυτή την εβδομάδα. Επίσης, αποφύγετε τις συζητήσεις στη δουλειά, ιδιαίτερα αν αφορούν σε νέες συμβάσεις ή καινούργιο εργασιακό καθεστώς γιατί είναι πολύ πιθανό να μην μπορέσετε να ελέγξετε τα νεύρα σας και να κάνετε μοιραία λάθη.

Κρατάμε το καλό: Τα τρίγωνα του Ήλιου με τον Άρη και τον Πλούτωνα είναι θετικά για τα οικονομικά σας, για να βρείτε μια νέα πηγή πόρων και για να προωθήσετε τις υποθέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα τρίγωνα του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιό σας, με τον Πλούτωνα και τον Άρη, είναι καθοριστικής σημασίας για εσάς καθώς θα νιώθετε και θα είστε πιο αισιόδοξοι, πιο δημιουργικοί, πιο ικανοί να αξιοποιήσετε τις ιδέες σας και να τις πραγματώσετε. Οι μέρες είναι καταπληκτικές για τους καλλιτέχνες του ζωδίου σας ή όσους θέλετε να αξιοποιήσετε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα.

Αξιοποιείστε αυτές τις μέρες για να διασκεδάσετε, να εστιαστείτε στις ερωτικές σας σχέσεις και να αναζωπυρώσετε τα πάθη σας, να ερωτευτείτε, να βρεθείτε με φίλους και γνωστούς.

Προσέχετε για να έχετε: Με τον Ερμή στον Κριό, το δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, να σχηματίζει όψεις έντασης με Ουρανό και Πλούτωνα, καλό θα ήταν να φυλάτε τα νώτα σας, να μην εμπιστεύεστε εύκολα τους άλλους και να είστε προετοιμασμένοι για αθέμιτο ανταγωνισμό και για «λόγια» πίσω από την πλάτη σας.

Κρατάμε το καλό: Η περίοδος είναι πολύ καλή για να συνάψετε καινούργιες συνεργασίες, να κάνετε σημαντικές επαφές, να συζητήσετε για ένα σχέδιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής πραγματοποιεί σύνοδο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα, γεγονός που χρήζει της προσοχής σας καθώς μπορεί να προκαλέσει αρκετά προβλήματα. Είναι προτιμότερο να κρατήσετε μία ήρεμη στάση, να μην «επιταχύνετε», να μη δρομολογήσετε τώρα μια σημαντική κίνηση. Μην προσπαθήσετε να προωθήσετε τα σχέδιά σας τώρα και μην κάνετε καμία ενέργεια που θα μπορούσε να βλάψει τις σχέσεις σας με φίλους. Να θυμάστε ότι αυτή την εβδομάδα θα βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο και δεν θα έχετε σώας τας φρένας με αποτέλεσμα να χάνετε την ψυχραιμία σας.

Προσέχετε για να έχετε: Προσπαθήστε να μην εμπλακείτε σε συζητήσεις που μπορεί να σας βλάψουν είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο.

Κρατάμε το καλό: Τα τρίγωνα Ήλιου, Άρη και Πλούτωνα πραγματοποιούνται σε οίκους που σχετίζονται με την ψυχολογία σας, τη διάθεσή σας, την εσωτερικότητά σας. Θα αξιοποιούσατε τέλεια αυτή την περίοδο, αν αποφασίζατε να κάνετε μία εφ' όλης της ύλης ενδοσκόπηση και αν προσπαθούσατε να απελευθερωθείτε από τις ανασφάλειές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής που βρίσκεται στον Κριό, σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα, απελευθερώνοντας εκρηκτικές ενέργειες και μάλιστα στο δέκατο ηλιακό σας σπίτι, ένα χώρο που σχετίζεται με την καριέρα σας. Καλό θα ήταν να είστε πολύ προσεκτικοί, να φυλάτε τα νώτα σας από τον αθέμιτο ανταγωνισμό και να αποφύγετε τις σημαντικές κινήσεις επαγγελματικού χαρακτήρα.

Αντίθετα, τα τρίγωνα του Ήλιου, του Άρη και του Πλούτωνα σας ευνοούν σε προσωπικό επίπεδο καθώς μπορεί να περάσετε δημιουργικά και ευχάριστα με τους φίλους σας, να απολαύσετε πιο καυτές, ερωτικές στιγμές και να κάνετε καινούργιες γνωριμίες.

Προσέχετε για να έχετε: Να είστε προσεκτικοί όταν χειρίζεστε επικίνδυνα εργαλεία ή οδηγείτε γιατί είστε λίγο επιρρεπείς στα ατυχήματα.

Κρατάμε το καλό: Οι στόχοι σας θα ευοδωθούν. Κάντε τώρα τις απαραίτητες κινήσεις και συζητήσεις αλλά μην αντιδράσετε παρορμητικά. Προετοιμάστε το έδαφος για να το καλλιεργήσετε την επόμενη εβδομάδα.

ΛΕΩΝ

Τα τρίγωνα του Ήλιου με τον Άρη και τον Πλούτωνα σας ευνοούν σε θέματα καριέρας και κοινωνικής καταξίωσης, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τις θετικές επιδράσεις του Δία που βρίσκεται στον τομέα της καριέρας σας. Επίσης, τώρα μπορεί να βρείτε κάποιες λύσεις στον πάσχοντα τομέα των οικονομικών σας καθώς δεν αποκλείεται να αυγατίσουν οι δουλειές σας.

Παράλληλα, η Αφροδίτη από τους Διδύμους δημιουργεί ένα γόνιμο έδαφος για να καρποφορήσουν οι προσπάθειές σας να υλοποιήσετε νέα σχέδια, να προωθήσετε υποθέσεις συλλογικού χαρακτήρα, να διακριθείτε μέσα σε ομάδες. Επίσης, είναι θετική για να επεκτείνετε το φιλικό σας κύκλο και να φλερτάρετε.

Προσέχετε για να έχετε: Με τις όψεις του Ερμή από τον Κριό, θα ήταν προτιμότερο να αποφύγετε τα ταξίδια, ιδιαίτερα στο εξωτερικό, γιατί εγκυμονούν ταλαιπωρίες.

Κρατάμε το καλό: Αξίζει τον κόπο να εντείνετε τις προσπάθειές σας για την ευόδωση των στόχων σας αυτή την περίοδο, ακόμη κι αν είναι απαραίτητο να υπερβείτε εαυτόν και να κουραστείτε πολύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα τρίγωνα του Ήλιου με τον Άρη και τον Πλούτωνα είναι θετικά τόσο για να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις όσο και για την προσωπική σας ζωή. Τώρα, με περισσότερη ευκολία, θα μπορέσετε να υλοποιήσετε σχέδια που εκκρεμούν εδώ και αρκετό καιρό, να κάνετε τις απαραίτητες επαφές και πιθανώς να υπογράψετε συμβόλαια.

Η λίμπιντό σας μπαίνει σε ανοιξιάτικους ρυθμούς, ανεβαίνει και σας παρασύρει στο παιχνίδι, το οποίο θα παίξετε με ένταση και πάθος. Εννοείται ότι τώρα οι δεσμευμένοι θα αναθερμάνετε τη σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι θα προσελκύσετε τα έντονα πάθη στη ζωή σας.

Προσέχετε για να έχετε: Ο κυβερνήτης σας Ερμής σχηματίζει όψεις μεγάλης έντασης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα γι αυτό να είστε προσεκτικοί σε αυτά που λέτε και κάνετε. Ο ευάλωτος ψυχισμός σας και η κυκλοθυμία σας θα ενταθούν ενώ μπορεί να έχετε ανεξέλεγκτα νεύρα χωρίς κάποια προφανή αιτία.

Κρατάμε το καλό: Εμπιστευτείτε τις ιδέες σας, ιδιαίτερα αν είναι πρωτότυπες και μη διστάσετε να τις κοινοποιήσετε στους ιθύνοντες. Μην αφήσετε την ηττοπάθεια που επικρατεί λόγω κρίσης, να σας αναστείλει.

ΖΥΓΟΣ

Υψώστε τις κεραίες σας και κρατήστε τις «ασπίδες» σας, προκειμένου να μην κάνετε λάθη και να φυλαχθείτε από επιθέσεις που είναι πιθανό να δεχθείτε, δικαίως ή αδίκως. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στον Κριό, τον ηλιακό σας οίκο που αφορά στις σχέσεις σας και το τετράγωνό τους με τον Πλούτωνα, είναι πιθανό να προκαλέσει καβγάδες, παρεξηγήσεις, εντάσεις, ανταγωνιστικές συμπεριφορές και όλα αυτά που δεν αντέχετε και σας βγάζουν εντελώς από τα νερά σας.

Ωστόσο τα τρίγωνα του Ήλιου με τον Πλούτωνα και τον Άρη ενδείκνυνται για να προσπαθήσετε να δώσετε λύσεις σε οικονομικές σας υποθέσεις, κυρίως αν αφορούν σε δάνεια, χρέη προς την εφορία, κλπ. Αυτή την εβδομάδα μπορεί να βρείτε τη λύση στα προβλήματά σας ή να κάνετε έναν αξιόλογο διακανονισμό.

Προσέχετε για να έχετε: Καλό θα ήταν να μην προκαλέσετε την τύχη σας, να αποφύγετε τα σημαντικά ραντεβού γι αυτή την εβδομάδα και να μην υπογράψετε συμβόλαια κάτω με τέτοιες όψεις.

Κρατάμε το καλό: Η Αφροδίτη από τους Διδύμους προμηνύει ευχάριστες εξελίξεις για τις αισθηματικές σας υποθέσεις. Χαρείτε το! Φλερτάρετε, διασκεδάστε, απολαύστε την άνοιξη και αφήστε τα επαγγελματικά θέματα για να τα διαχειριστείτε αργότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα τρίγωνα του Ήλιου με τον Άρη και τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα, είναι καταπληκτικά για όλους σας. Μπαίνετε σε ανοιξιάτικους ρυθμούς, η λίμπιντό σας μπαίνει στα κόκκινα και γίνεστε θελκτικοί και θερμόαιμοι. Εννοείται ότι πρέπει να αξιοποιήσετε αυτή την εβδομάδα για να αναθερμάνετε παλιές σχέσεις, να κυνηγήσετε καινούργιες, να μπείτε σε περιπέτειες πάθους και έντασης, δηλαδή του γούστου σας.

Η δυναμική παρουσία του Ερμή στον Κριό, το έκτο ηλιακό σας σπίτι και οι όψεις που σχηματίζει με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό χρήζουν της προσοχής σας στον επαγγελματικό τομέα. Να προσέχετε κάθε σας κίνηση στη δουλειά αν και εσείς δεν χρειάζεστε πολλές συμβουλές γιατί εσείς, συνήθως, δεν εκτίθεστε.

Προσέχετε για να έχετε: Μην ξεπερνάτε τις φυσικές σας αντοχές γιατί χάνετε ενέργεια και είστε επιρρεπείς σε αλλεργίες και ψυχοσωματικά.

Κρατάμε το καλό: Η Αφροδίτη στους Διδύμους, το όγδοο ηλιακό σας σπίτι, εκτός από ένα ακόμη λόγο για την ανεβασμένη λίμπιντό σας, αποτελεί κι έναν καλό δείκτη για να κάνετε διακανονισμούς με δημόσιο, τράπεζες, εφορίες ή να διευθετήσετε κληρονομικές σας υποθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής βρίσκεται στον Κριό, ζώδιο που σας ευνοεί, αλλά πραγματοποιεί μια εκρηκτική σύνοδο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα, γεγονός που χρήζει περισσότερης προσοχής και μετρίασης του ενθουσιασμού σας. Εμπιστευτείτε τις δημιουργικές σας ιδέες, ακόμη και αυτές που φαντάζουν ακραίες, αλλά περιμένετε λίγο μέχρι να τις υλοποιήσετε και μην κάνετε καμία βεβιασμένη κίνηση. Επίσης μην τις εμπιστευτείτε σε άτομα που θα μπορούσαν να σας τις κλέψουν για να μην απογοητευτείτε αργότερα.

Επιτέλους με τα τρίγωνα του Ήλιου, του Άρη και του Πλούτωνα θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να προωθήσετε τις δουλειές σας καθώς θα καταλυθούν κάποια εμπόδια που μέχρι αυτή τη στιγμή σας ταλάνιζαν.

Προσέχετε για να έχετε: Αν κάνετε μια καινούργια ερωτική γνωριμία, μη βιαστείτε να επενδύσετε συναισθηματικά. Συγκρατείστε λίγο τον ενθουσιασμό σας για να μην πέσετε από τα σύννεφα αργότερα.

Κρατάμε το καλό: Οι προσωπικές σας σχέσεις θα εξελιχθούν ευχάριστα! Η Αφροδίτη από τους Διδύμους φέρνει αέρα ανανέωσης και -για τους πιο τολμηρούς- ανοίγει το δρόμο προς την επισημοποίηση του δεσμού σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα τρίγωνα του Άρη, του Πλούτωνα και του Ήλιου είναι ευνοϊκά τόσο για τις αισθηματικές σας υποθέσεις όσο και για να προωθήσετε τις δημιουργικές σας ιδέες. Θα νιώθετε πιο αισιόδοξοι, γεγονός που θα σας αναπτερώσει. Θα είστε πιο ακτινοβόλοι γι αυτό θα αυξηθούν τα ποσοστά επιτυχίας σας στον έρωτα, στα φλερτ, στις περιπέτειες.

Προσοχής χρήζει το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα και η σύνοδος του με τον Ουρανό στο τέταρτο ηλιακό σας σπίτι καθώς μπορεί να υπάρξουν εντάσεις με την οικογένειά σας, κάποια βλάβη στο σπίτι, μια κατάσταση που θα «παίξει» άσχημο «παιχνίδι» με τα νεύρα σας.

Προσέχετε για να έχετε: Είναι προτιμότερο να μην προκαλέσετε συζητήσεις, κυρίως αν πρόκειται να διεκδικήσετε το δίκιο σας, με τους ανωτέρους σας γιατί μπορεί να οδηγηθούν σε φιάσκο που δεν θα είναι υπέρ σας.

Κρατάμε το καλό: Ευνοούνται τα ταξίδια σας, οι επαφές και οι συνεργασίες με εξωτερικό ενώ δεν αποκλείεται μέσα σε μία τέτοια δραστηριότητα, ακόμη και στο πιο αυστηρό περιβάλλον, να υπάρξει και κάτι ερωτικό...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη να δεσπόζει στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι, δεν έχετε κανένα λόγο να ανησυχείτε καθώς θα είστε αισιόδοξοι, ακτινοβόλοι, ερωτευμένοι με τον έρωτα και άρα ικανοί να κερδίσετε πόντους στην αισθηματική σας ζωή είτε θέλετε δεσμεύσεις είτε περιπέτειες.

Ο Ερμής που βρίσκεται στο τρίτο ηλιακό σας σπίτι, σχηματίζει σύνοδο με τον κυβερνήτη σας Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα γι αυτό να προσέχετε τις κινήσεις σας, ιδιαίτερα όταν χειρίζεστε επικίνδυνα εργαλεία ή όταν οδηγείτε. Εννοείται ότι θα ήταν καλό να φιλτράρετε τη γλώσσα σας στο μυαλό πριν αντιδράσετε παρορμητικά, ιδιαίτερα αν συμβεί κάτι που θα σας έχει νευριάσει. Επίσης μπορεί να προσελκύσετε τα άτομα της σκιάς που θα σας στεναχωρήσουν με αυτά που θα πουν ή θα κάνουν, πιθανώς πίσω από την πλάτη σας.

Προσέχετε για να έχετε: Αποφύγετε οποιαδήποτε σημαντική αγοραπωλησία και μην προβείτε σε διακανονισμούς αυτή την εβδομάδα. Είναι πιθανό να κάνετε λάθη.

Κρατάμε το καλό: Ο συνδυασμός ανεβασμένης λίμπιντο και εύνοιας στον έρωτα, σας δίνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι. Αξιοποιείστε την εύνοιά σας για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα τρίγωνα του Ήλιου με τον Πλούτωνα και τον Άρη διορθώνουν κάπως τα πράγματα καθώς τώρα θα εκλείψουν τα εμπόδια και το έδαφος θα είναι πιο γόνιμο για να καρποφορήσουν οι προσπάθειές σας, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Ωστόσο, επειδή ο Άρης συνεχίζει να σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στις πρώτες μοίρες του ζωδίου σας, καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί στις συμφωνίες αλλά και αν γνωρίσετε ένα καινούργιο πρόσωπο που μπορεί να σας πάρει τα μυαλά, ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας.

Προσέχετε για να έχετε: Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα μπορούσε να προκαλέσει δυσάρεστες συνέπειες στον οικονομικό τομέα, αν δεν είστε πολύ προσεκτικοί κι αν δεν αποφύγετε τις σπατάλες. Πιθανώς να προκύψουν έκτακτα έξοδα. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση μην προβείτε σε οικονομικούς διακανονισμούς αυτές τις μέρες.

Κρατάμε το καλό: Ευνοούνται τα ταξίδια αυτή την εβδομάδα. Μάλιστα δεν αποκλείεται να συνδυάσετε ταξίδι και καινούργιο έρωτα, δύο απολαύσεις σε «συσκευασία» της μίας!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved