Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για τα 12 Ζώδια (19/12-25/12)

Δεν είναι η κατάλληλη εβδομάδα για να λύσετε διαφορές με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας
Παπασταύρου Λίντα

από την Πόπη Βασσάλου









Μην ευελπιστείτε να βγάλετε συμπεράσματα σε όλα όσα συζητάτε, γιατί εκτός από έλλειψη κατανόησης δική σας ή των ακροατών σας δημιουργούνται κι ένα σωρό παρεξηγήσεις. Παράλληλα κάποιες πληροφορίες σας εκπλήσσουν, όμως προσπαθήστε να σκεφτείτε όσο το δυνατόν πιο ήρεμα, για να δείτε αν ευσταθούν και τότε ανησυχήστε ή χαρείτε με το περιεχόμενό τους, εσείς του 3ου δεκαημέρου. Στις 21 η έκλειψη Σελήνης στον άξονα Διδύμων/Τοξότη δεν είναι αρνητική για σας, απλά θα βγάλει στην επιφάνεια πολλές ευαισθησίες με τις καθημερινές σας επαφές και κυρίως με τα άτομα του στενού κύκλου σας. Δεν αποκλείεται να δείτε αγαπημένα πρόσωπα που έχετε καιρό να τα συναντήσετε, να λάβετε τρυφερά τηλεφωνήματα ή να προωθήσετε κάποιες δουλειές που εκκρεμούν. Το σίγουρο είναι ότι κάποια άτομα θα εκφράσουν θερμά συναισθήματα προς το πρόσωπό σας κι όλοι θα θέλουν την παρέα σας. Στις 22 η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω επισημαίνει μια περίοδο όπου πάλι τον πρώτο λόγο έχουν οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες, έστω κι αν διανύουμε ένα γιορτινό μήνα. Την ίδια μέρα το τετράγωνο Ερμή/Δία, μπορεί να σας ενθαρρύνει να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις σας, όμως δεν είναι σίγουρο ότι οι άλλοι μπορούν να σας καταλάβουν, οπότε και διάφορες παρεξηγήσεις σας αποδιοργανώνουν. Την παραμονή κι ανήμερα τα Χριστούγεννα, μάλλον θα εισπράξετε όλα όσα αγαπάτε από πολύ αγαπημένα πρόσωπα όπως και θα χαρείτε με τα κοινωνικά σας δρώμενα.

Οι συζητήσεις περί οικονομικών δεν ακολουθούν τους ρυθμούς που θα θέλατε. Ίσως παρεξηγηθείτε με οικογενειακά πρόσωπα, αν θελήσετε να πληροφορηθείτε για λεπτομέρειες των κοινών σας αγαθών. Το τετράγωνο Ερμή/Ουρανού στην αρχή της εβδομάδας αγγίζει εσάς του 3ου δεκαημέρου, αναστατώνοντας κάθε τύπου οικονομική συναλλαγή που έχετε με τρίτους. Αν θελήσετε να τακτοποιήσετε οφειλές, μάλλον θα εκπλαγείτε από τις ανατροπές και τις δυσκολίες που παρουσιάζονται. Αποφύγετε συναλλαγές με φιλικά πρόσωπα. Από δημιουργικής πλευράς όμως, αφήστε τη φαντασία να σας οδηγήσει, προκειμένου να εκφράσετε τις ιδέες σας. Η έκλειψη Σελήνης στις 21 στον άξονα Διδύμων/ Τοξότη, επηρεάζει την οικονομική σας κατάσταση. Αγορές, οικονομικές συμφωνίες ή επενδύσεις, μάλλον θα πρέπει να ελεγχθούν ή να μην πραγματοποιηθούν και καθόλου αυτήν την εποχή. Στις 22 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω, για να σας βοηθήσει να δείτε τον κόσμο με άλλο μάτι, και γιατί όχι, να κάνετε και ένα ταξιδάκι ή να συμμετέχετε σε γιορτές ή κοινωνικές εκδηλώσεις. Την ίδια μέρα το τετράγωνο Ερμή/Δία, για σας του 3ου δεκαημέρου, μπορεί ακούγοντας δηλώσεις ή υποσχέσεις από συλλογικό περιβάλλον να παρασυρθείτε από υπερβολή, όμως δε θα έχουν καμία επαφή με όσα σας κάνουν να νιώθετε ασφαλείς. Δε θα σας πείραζε καθόλου την παραμονή των Χριστουγέννων να δώσετε μάχη στην κουζίνα σας για το γιορτινό τραπέζι όπως και δε θα σας πείραζε να μαζέψετε κόσμο σπίτι σας ή και στου γείτονα.

Οι συζητήσεις περί προσωπικών θεμάτων, μάλλον δε θα καταλήξουν όπως επιθυμείτε, καθώς επικρατεί έλλειψη συνεννόησης και μη αποδοχής των ιδεών σας. Το τετράγωνο Ερμή/Ουρανού, στις αρχές της εβδομάδας, αγγίζει εσάς του 3ου δεκαημέρου, με νέα που ταξιδεύουν σαν αστραπή με σκοπό να σας αναστατώσουν και δημιουργήσουν παρεξηγήσεις και εκνευρισμούς στον επαγγελματικό χώρο ή με συνεργάτες. Στις 21, η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας, ενδεχομένως να τονίσει ευαισθησίες με συνέπεια να προκύψουν εντάσεις στην προσωπική σας ζωή. Η διαίσθηση σας μπορεί να γίνει οδηγός για να μην παρασυρθείτε σε λάθος εκτιμήσεις, τόσο για το σύντροφο όσο και για τους ανθρώπους που είναι το δεξί σας χέρι. Αν τα ενδιαφέροντα σας τείνουν στην καλλιτεχνική σφαίρα, εκφραστείτε δημιουργικά και πορευτείτε στους ανεξάντλητους ρυθμούς της φαντασίας σας. Στις 22 η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω, θα φέρει στην επιφάνεια ότι έχει σχέση με την οικονομική ή συναισθηματική στήριξη που μπορεί να λάβετε ή το αντίθετο. Η ίδια μέρα είναι «ιδανική» για να δυσαρεστηθείτε μέσω συζητήσεων, γιατί οι πληροφορίες δεν είναι σαφείς κι έτσι άλλα ακούτε κι άλλα πράττετε. Παραμονή των Χριστουγέννων τακτοποιήστε και τις τελευταίες εκκρεμότητες που αφορούν τη δουλειά σας ή μια μετακίνησή σας κι ανήμερα χαρείτε τη συντροφιά συγγενών και στενού περιβάλλοντος.


Αν θελήσετε να επιλύσετε ζητήματα της καθημερινότητας, αυτό που θα πετύχετε είναι να δημιουργήσετε επιπλέον προβλήματα. Εξάλλου θα υπάρξουν ανατροπές στην πορεία των σχεδίων σας. Ας είστε προετοιμασμένοι εσείς του 3ου δεκαημέρου, ώστε να μην «τσιμπήσετε» στην πρώτη πληροφορία που σας έρχεται. Εδώ ισχύει το «δεν ήξερες, δε ρώταγες…». Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Διδύμων/Τοξότη στις 21, μάλλον θα σας κάνει πιο εσωστρεφείς και πολύ θα θέλατε να «αποσυρθείτε» στο καβούκι σας, όμως δεν είναι όλα τόσο ήσυχα ώστε να το καταφέρετε, καθώς εξωτερικοί παράγοντες σας αναστατώνουν. Τουλάχιστον μην τα παίρνετε τοις μετρητοίς και φροντίστε την υγεία σας. Μέσα σε όλα αυτά μια συζήτηση με ένα άτομο «προχωρημένο», μπορεί να σας ανακουφίσει. Στις 22 το πέρασμα του Ήλιου απέναντί σας, θα στρέψει την προσοχή σας στο σύντροφο σας. Καλό θα ήταν να αφουγκραστείτε τις ανάγκες που απαιτεί μια σχέση για να βρίσκεται σε ισορροπία. Την ίδια μέρα, η αρνητική όψη Ερμή/Δία θα ενισχύσει την παραπληροφόρηση και θα ήταν λάθος να προχωρήσετε κάποιο σχέδιο το οποίο φαντάζει ευκαιρία. Η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα θα είναι μεταξύ συναντήσεων κι επισκέψεων που σας κάνουν να καλοπερνάτε.


Προκύπτουν επικοινωνιακές διαφορές με το ταίρι σας στο ξεκίνημα της εβδομάδας, όμως αναμενόμενα εφόσον από τον προηγούμενο καιρό είχατε αφήσει σε εκκρεμότητα διάφορες συζητήσεις. Ακόμα κι αν θελήσετε να προβάλλετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο, θα υπάρξουν καθυστερήσεις. Η λεκτική εκκεντρικότητα φιλικού προσώπου θα δημιουργήσει αναστάτωση. Μην δώσετε έκταση σε ό, τι ακούσετε και πάρτε πληροφορίες κι από αλλού πριν βγάλετε συμπεράσματα, ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο. Η έκλειψη της Σελήνη στον άξονα Διδύμων/Τοξότη, επηρεάζει τις φιλικές σας σχέσεις σε συναισθηματικό επίπεδο. Προσπαθήστε να είστε όσο το λιγότερο ευαίσθητοι και λογικοί, ώστε να αποφύγετε παρανοήσεις στην επικοινωνία μαζί τους. Αν υπολογίζατε ότι οι δουλειές σας θα πάνε ρολόι, λογαριάζετε χωρίς τον ξενοδόχο. Επιδιώξτε να βρεθείτε με άτομα που δε σας δημιουργούν ένταση. Στις 22 η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω, σας προσθέτει περισσότερες έννοιες για τα εργασιακά σας, αφού θα χρειαστεί να προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές. Επίσης την ίδια μέρα μη ρισκάρετε οικονομικά μόνο και μόνο επειδή νιώθετε υπεραισιόδοξοι ή για να τραβήξετε τα βλέμματα πάνω σας. Τα Χριστούγεννα σας βρίσκουν ευαίσθητους αλλά χαρούμενους, αφού έχετε θα έχετε τρυφερές και γλυκές στιγμές με ανθρώπους που είχατε καιρό να δείτε.

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας οικογενειακές συζητήσεις σας προβληματίζουν, καθώς δεν είναι δυνατόν να βγάλετε συμπεράσματα. Νέα που κυκλοφορούν από αγαπημένους ανθρώπους σας αναστατώνουν. Δεν είναι απαραίτητο να αντιδράσετε σπασμωδικά, αν δεν ξεκαθαρίσετε τι εμπεριέχουν, αλήθειες ή ψέματα. Εσείς του 3ου δεκαημέρου επηρεάζεστε περισσότερο. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 21 στον άξονα Διδύμων/Τοξότη, σας φέρνει πολλά διλλήματα σε σχέση με την επαγγελματική πορεία και την οικογενειακή σας κατάσταση. Θα ήταν άτοπο να πάρετε αποφάσεις σε ποιον τομέα αξίζει να δώσετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού κι οι δυο τομείς της ζωής σας παρουσιάζουν σκαμπανεβάσματα. Ίσως επικρατήσει μια αοριστία, τόσο σε σας όσο κι σε εκείνους που σας προτείνουν ιδανικές εργασιακές καταστάσεις. Στις 22, η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω, σας φορτίζει με αισιοδοξία κι αποφασίζετε να αποβάλλετε όσες αρνητικές επιρροές δέχεστε από τρίτους και να περάσετε όμορφα με όσους δε σας προβληματίζουν αλλά σας παρέχουν και συναισθηματική κάλυψη. Επειδή όμως με το τετράγωνο του Ερμή/Δία, την ίδια μέρα μπορεί να ξεγελαστείτε και να προχωρήσετε σε σοβαρές συζητήσεις με το σύντροφό σας, ενδέχεται να βγουν απωθημένα ή αρνητική κριτική που δε σας συμφέρει. Στις 24, κάποιες μυστικές συζητήσεις με φιλικά πρόσωπα αφορούν τη δουλειά σας, όμως δε θα βγάλετε άκρη, αντίθετα τα Χριστούγεννα η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας, όπου έχετε κάθε λόγο να περάσετε όμορφα αφού εναρμονίζεστε και με εκείνους που είστε δεμένοι συναισθηματικά.


Ναι μεν μπορεί να είστε καλοί στις δημόσιες σχέσεις, όχι όμως αυτή την εβδομάδα, καθώς η τροπή συζητήσεων και συναντήσεων μπορεί να σας εκθέσουν. Αποφύγετε να αποκαλύψετε τα σχέδιά σας, έστω κι αν εμπιστεύεστε κάποιους ανθρώπους. Εάν χρειαστεί να μετακινηθείτε έστω και κοντά ελέγξτε με κάθε λεπτομέρεια αν έχετε ότι χρειάζεστε, πριν φύγετε από το σπίτι σας. Εσάς του 3ου δεκαημέρου πιθανόν να σας ξαφνιάσουν νέα που προέρχονται από τον καθημερινό σας βίο. Λειτουργήστε ελεύθερα και μη δεσμεύεστε με πράγματα που δε σας αφήνουν ανεξαρτησία κινήσεων. Στις 21, η έκλειψη Σελήνης στον άξονα Διδύμων/Τοξότη, από τη μία είναι καταλυτική για τις στενές σας σχέσεις εφόσον τα συναισθήματα εκφράζονται αβίαστα, από την άλλη, μπορεί διάφορες παρανοήσεις ή καθυστερήσεις να σας χαλάσουν το κέφι. Η όψη Ερμή/ Ποσειδώνα θα τονίσει την ανάγκη σας να βρεθείτε σε χώρους που σας χαλαρώνουν ή να συναντήσετε άτομα εκφράζοντας τις δημιουργικές σας ανησυχίες. Η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω στις 22, θα σας προτρέψει να δείτε με άλλο μάτι τις φιλικές σας σχέσεις σε σύγκριση με την οικογένεια. Διαχωρίστε τους οικογενειακούς φίλους, από τους φίλους που πορεύεστε μαζί για κοινούς σκοπούς. Παρόλα αυτά σταθείτε δίπλα στα πρόσωπα της οικογένειας. Την ίδια μέρα, αν νομίζετε ότι μπορείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας, το μόνο που θα πετύχετε είναι να αδειάσουν οι μπαταρίες σας. Πολλές κοινωνικές επαφές την παραμονή των Χριστουγέννων και συναντήσεις σε όλα τα πλάτη και μεγέθη, ακόμα κι από το παρελθόν σας. Παρόλα αυτά η προσοχή σας είναι στραμμένη στους δικούς σας που έτσι κι αλλιώς σας χρειάζονται περισσότερο.

Συζητήσεις ή οικονομικές διεκπεραιώσεις, μάλλον δε θα είναι όπως τις περιμένετε, καθώς παρουσιάζουν εμπόδια και δυσκολίες. Αποφύγετε να κλείσετε συμφωνίες ή να πραγματοποιήσετε μια αγορά καθώς οι καθυστερήσεις θα διαδεχτούν η μία την άλλη. Αγαπημένο σας πρόσωπο μπορεί να έχει εμπλακεί στα οικονομικά σας και το μαθαίνετε τελευταία στιγμή. Ο εκνευρισμός είναι διάχυτος, γι’ αυτό αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη με οποιονδήποτε, αν δεν κατανοήσετε πρώτα τις αιτίες, εσείς που έχετε γεννηθεί το 3ο δεκαήμερο. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Διδύμων/Τοξότη, στις 21, επισημαίνει ότι οποιεσδήποτε αγορές δε θα είναι συμφέρουσες. Επίσης χρήματα που αναμένετε, πιθανόν να καθυστερήσουν, όμως δεν αποκλείεται να συναντήσετε το κατάλληλο άτομο που μπορεί να ενισχύσει οικονομικά ένα μη αποπερατωμένο σχέδιο σας. Στρέψτε την προσοχή σας στην οικογένεια η οποία σας θέλει κοντά της. Στις 22 ο Ήλιος περνά στον Αιγόκερω και σας φέρνει κοντά ανθρώπους από το στενό περιβάλλον. Παράλληλα δεν ξεχνάτε ότι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις προέχουν. Όσο πιο σοβαρή εικόνα προβάλετε, τόσο πιο εύκολα θα σας εμπιστευτούν. Τη συγκεκριμένη μέρα, όσα λιγότερα πείτε κι όσο λιγότερα πράξετε ακόμα και σε αγαπημένα πρόσωπα τόσο πιο εύκολα θα αποφύγετε κόντρες, παραμονή γιορτών.
Δε θα λείψει η κοινωνική ζωή αλλά δεν είναι εκείνο που επιδιώκετε. Μια συνάντηση με άτομο του στενού περιβάλλοντος μπορεί να βαρύνει την ατμόσφαιρα κι έτσι τα Χριστούγεννα για να μη νιώσετε αποδιοργανωμένοι βρεθείτε κυρίως με επιστήθιους φίλους.



Δεν είναι η κατάλληλη εβδομάδα για να λύσετε διαφορές με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Το να ελέγξετε τον εαυτό σας ή τα λόγια σας απέναντι σε άτομα της οικογένειας μάλλον θα ήταν ανέφικτο, σε σημείο να δημιουργηθεί αρκετός εκνευρισμός, τόσο στην ψυχή σας, όσο και στο σπίτι σας. Καλύτερα ασχοληθείτε με ότι δεν απαιτεί προγραμματισμό ή δουλειά λεπτομέρειας για να μειώσετε την ένταση των ημερών, ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο. Η έκλειψη Σελήνης στον άξονα Διδύμων/Τοξότη,
Στις 21, ενεργοποιεί τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Κάθε απόφαση την οποία παίρνετε μέσα σε κλίμα ασυνεννοησίας ή ηλεκτρισμένης ατμόσφαιρας, θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στη ζωή σας και μάλιστα εν μέσω γιορτών. Αν θέλετε να μιλήσετε για το πρόβλημά σας, συζητήστε το με άτομο του στενού περιβάλλοντος γιατί θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην ένταση που επικρατεί. Στις 22, ο Ήλιος περνά στον Αιγόκερω, ο οποίος από τη μία θα βγάλει στην επιφάνεια οικονομικές έννοιες, καθώς οι μέρες απαιτούν μεγαλύτερο ξόδεμα, από την άλλη μπορεί να μη νιώσετε ικανοποιημένοι με τη συναισθηματική σας ασφάλεια. Την ίδια μέρα κρατήστε αποστάσεις από ένα οικογενειακό ζήτημα και μην επιμείνετε να κερδίσετε έδαφος ενώ δεν είστε καλά εξοπλισμένοι. Παραμονή των Χριστουγέννων αναλωθείτε ευχάριστα σε συναντήσεις που σας απομακρύνουν από την καθημερινότητα, ενώ ανήμερα, θα ήταν άστοχο να ασχοληθείτε με όσα σας προβληματίζουν γι’ αυτό εγκλιματιστείτε όπως επιβάλλει η μέρα.



Το να επιλύσετε εργασιακά θέματα με πεσμένη διάθεση και κακή επικοινωνία από σας ή όσους συναντάτε θα ήταν άτοπο. Όλη αυτή η κατάσταση ενδέχεται να έχει αρνητικό αντίκτυπο και στη φυσική σας κατάσταση. Ακόμα και ιατρικές συμβουλές θα πρέπει να επανεξεταστούν. Όσα πληροφορείστε εσείς του 3ου δεκαημέρου, καλά θα κάνετε να τα διασταυρώσετε πριν κατασταλάξουν οι απόψεις σας για άτομο του περιβάλλοντός σας. Οι στενόμυαλη συμπεριφορά θα προκαλέσει πολλούς εκνευρισμούς. Στις 21, η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Διδύμων/Τοξότη στρέφει το ενδιαφέρον σας σε τρέχουσες εργασιακές υποχρεώσεις που είχατε παραμελήσει. Παράλληλα φροντίστε την υγεία σας, αν υπάρχουν ενοχλήσεις που τις περάσατε στο πόδι. Την ίδια μέρα θα νιώσετε καλά με τον εαυτό σας, αν προσφερθείτε να βοηθήσετε άτομο που έχει ανάγκη. Από τις 22, με την είσοδο του Ήλιου στον Αιγόκερω, ξεκινά ο μήνας των γενεθλίων σας. Βάλτε στόχους για τη νέα χρονιά που θα διανύσετε κι αποβάλετε τα κακώς κείμενα που εμποδίζουν την εξέλιξή σας. Το τετράγωνο Ερμή/Δία μπορεί να σας παρασύρει σε συζητήσεις που θα περιπλέξουν τις σχέσεις σας, αν δεν κλείσετε το στόμα σας. Μέρες εξόδων η παραμονή και τα Χριστούγεννα είτε σε υλικό επίπεδο είτε σε ψυχικό.

Στις 20 η σύνοδος Ερμή/Ήλιου παρουσιάζει μειονεκτήματα, λόγω της ανάδρομης κίνησης του πρώτου. Οι συζητήσεις μόνο και μόνο για να γίνονται ή η φλυαρία δε θα βοηθήσει στο να προωθήσετε σχέδια ή στόχους που αφορούν κάποιες συνεργασίες. Όσο λιγότερα συζητήσετε τόσο καλύτερα θα αποφύγετε ασάφειες και παρανοήσεις οι οποίες θα αναστατώσουν κάθε προγραμματισμένη εργασία ή δραστηριότητα. Κινηθείτε ελεύθερα όπως εσείς γνωρίζετε και μην εμπλέκετε συναισθηματικούς ή οικονομικούς στόχους με τις φιλικές σας παρέες. Στις 21, η έκλειψη Σελήνης στον άξονα Διδύμων/Τοξότη, θα τονίσει την ανάγκη σας, να επικεντρωθείτε σε σημαίνοντα αγαπημένα πρόσωπα, όπως τα παιδιά και το ταίρι σας. Αφήστε επιμέρους την ανεξάρτητη προσωπικότητά σας και εκφράστε αληθινά συναισθήματα σε όσους παίζουν σημαντικό ρόλο στην αισθηματική σας εξέλιξη. Ακόμα κι αν αυτό σας είναι ξένο, μια συζήτηση με ένα φιλικό πρόσωπο, μπορεί να σας δώσει το μήνυμα που λείπει από τη ζωή σας. Στις 22 η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω, μπορεί να σας απομονώσει. Θα προτιμήσετε πιο ήσυχα μέρη με όσο λιγότερο κόσμο γίνεται ή επιλεκτικά θα συναντηθείτε με ορισμένα άτομα. Την ίδια μέρα μια συζήτηση δε θα αποδώσει γιατί υπάρχει κίνδυνος να υπερεκτιμήσετε τις κουβέντες ενός φίλου σας. Η παραμονή και τα Χριστούγεννα με τη Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας, σας καλεί να είστε συντροφικοί έστω κι αν δεν είστε 100% διαθέσιμοι.




Βεβαίως και οι επαγγελματικές επιδιώξεις είναι πολύ σημαντικές για σας του 3ου δεκαημέρου αυτόν τον καιρό, όμως να λάβετε υπόψη σας ότι είναι απαγορευτικές οι αποφάσεις για συμφωνίες ή υπογραφές. Κάποιο παραθυράκι κρύβει παγίδες που θα ήταν δύσκολο να το αντιληφθείτε με την πρώτη. Πάντως τα νέα που κυκλοφορούν μοιάζουν να σας ταράζουν τα νερά. Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία ό,τι κι αν πληροφορηθείτε και προπάντων μην αντιδράσετε με εξτρεμιστικό τρόπο, προσθέτοντας επιπλέον στοιχεία στην επαγγελματική σας ζωή. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 21, στον άξονα Διδύμων/Τοξότη, μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω σε οικογένεια και καριέρα. Διλήμματα τίθενται για το που πρέπει να ρίξετε μεγαλύτερο βάρος. Κλείστε εκκρεμείς οικογενειακές υποθέσεις αυτήν την εποχή που σας έχουν γίνει βραχνάς. Η επαγγελματική ή κοινωνική σας ζωή εξακολουθεί να είναι εκνευριστική. Τουλάχιστον σήμερα εκτονωθείτε μέσω της φαντασίας διαμορφώνοντας το χώρο που ζείτε ή εργάζεστε. Στις 22 η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω, θα ανανεώσει τον κοινωνικό σας περίγυρο. Βρείτε να χρόνο να συναντηθείτε με φίλους ή και άτομα που σας δένει η ίδια «ιστορία». Αυτό που πρέπει να προσέξετε τη σημερινή μέρα ειδικά, είναι ότι ένα επαγγελματικό σχέδιο δεν προχωρά έστω κι αν φαντάζει απ’ όλες τις πλευρές έτοιμο. Ακόμα κι η παραμονή θα σας απορροφήσει πολλή ενέργεια γιατί πολλά εξ αυτών που πρέπει να διεκπεραιώσετε σας προσθέτουν επιπλέον έννοιες. Η μέρα των Χριστουγέννων σας βρίσκει μάλλον κουρασμένους κι εξουθενωμένους, ακόμα και να ασχοληθείτε με τα πολύ πρακτικά κομμάτια της ζωής σας. Τουλάχιστον χαλαρώστε φροντίζοντας τον εαυτό σας κι όσους αγαπάτε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved