Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για τα 12 ζώδια (12/12-18/12)

Στις 14, καθώς η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με Πλούτωνα και Άρη, σας καλεί να κρατήσετε αποστάσεις ασφαλείας από εντάσεις
Παπασταύρου Λίντα

Από την Πόπη Βασσάλου





Εσείς του 1ου δεκαημέρου ανακτήστε δυνάμεις τις 2 πρώτες μέρες της εβδομάδας για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις σοβαρές καταστάσεις που δημιουργούνται στον επαγγελματικό χώρο στις 14. Η σύνοδος Ερμή/Πλούτωνα -Άρη και Άρη/Πλούτωνα, εκτός από τις συζητήσεις και συναντήσεις που θα έχετε και θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές, επιπλέον θα σας φορτίσουν, επειδή δε θα μπορέσετε να περάσετε τις θέσεις σας, ή οι άλλοι να κατανοήσουν τις προθέσεις σας. Αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να κολλήσετε και να επιμείνετε ή να εκφραστείτε με τρόπο που μάλλον δε θα ωφελήσει την επαγγελματική σας εξέλιξη. Οι αντοχές σας εξάλλου θα είναι το θετικό σημείο αυτής της μέρας, όμως να είστε προετοιμασμένοι για κάθε αναποδιά. Στις 16 κι αν ανήκετε στο 3ο δεκαήμερο, επειδή θα είστε υπεραισιόδοξοι, πολύ εύκολα μπορείτε να πέσετε σε υπερβολές που θα είναι αρνητικές για τις αποφάσεις σας. Στις 18, από τη μία οι φίλοι υποστηρίζουν κάποια ιδέα σας κι από την άλλη μοιάζετε να είστε σε κατάσταση πανικού από τις εναλλαγές της διάθεσης, σημείο αρνητικό για την ψυχική σας ηρεμία. Επίσης ο ανάδρομος Ερμής περνά στον Τοξότη, για να σας προτρέψει να ξαναδείτε εκ νέου τα σχέδια σας, έστω κι αν συνεχίζονται οι διάφορες καθυστερήσεις.

Σκοποί και στόχοι βρίσκονται στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων σας αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 14, καθώς η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με Πλούτωνα και Άρη, σας καλεί να κρατήσετε αποστάσεις ασφαλείας από εντάσεις και πάνω απ’ όλα να είστε αντικειμενικοί, όσο αυτό γίνεται στις αποφάσεις που πρόκειται να πάρετε. Οι εμμονές θα αποδειχθούν αρνητικός παράγοντας για τα σχέδιά σας. Η όψη Άρη/Πλούτωνα σας ωθεί να προχωρήσετε σε καθοριστικές αλλαγές, όμως περιμένετε να δώσετε και τις ανάλογες μάχες προκειμένου να πετύχετε, είτε ένα σημαντικό ταξίδι, σπουδές, ή νομικά θέματα, ιδιαίτερα αν ανήκετε στο 1ο δεκαήμερο. Την Πέμπτη, έχετε το νου σας, εσείς του 3ου δεκαημέρου και μην έχετε υπερβολικές προσδοκίες για ένα οικονομικό θέμα, γιατί μάλλον μπορεί να παρασυρθείτε σε υπερβολές που θα βλάψουν την τσέπη σας. Τελειώνοντας η εβδομάδα, από ένστικτο αντιλαμβάνεστε πώς να δράσετε προς το συμφέρον σας και πάλι, όμως πρέπει να προσέχετε να μην ανακατέψετε οικονομικά και φιλικά πρόσωπα. Μια παρεξήγηση μπορεί να ανατρέψει κάθε καλή πρόθεση από μέρους σας. Ο ανάδρομος Ερμής επίσης περνά στο ζώδιο του Τοξότη κι έτσι θα επαναφέρει συζητήσεις και αναθεωρήσεις σε σχέση με ένα οικονομικό ζήτημα.

Καθοριστική εβδομάδα, για να δώσετε έμφαση σ’ ένα οικονομικό ζήτημα, το οποίο μπορεί να σας αγχώνει, όμως είναι απαραίτητο να συνδυάσετε πονηριά, με την καλή έννοια κι αποφασιστικότητα, προκειμένου να δείτε όλες τις πλευρές που θα λειτουργήσουν προς την επίτευξή του. Οι τολμηρές ιδέες δε θα λείψουν. Ο χειρισμός τόσο των πράξεων όσο και του λόγου, ας είναι προσεκτικός, γιατί υπάρχει κίνδυνος μεγάλου εκνευρισμού στο να πείσετε ή να αντιμετωπίσετε τις διάφορες καθυστερήσεις. Κι όλα αυτά στις 14, για σας που ανήκετε στο 1ο δεκαήμερο, ενώ για όσους έχουν γεννηθεί στο 3ο, στις 16, κινδυνεύετε να γίνετε απαιτητικοί από τους άλλους, πράγμα που θα επηρεάσει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Διαχωρίστε την επαγγελματική σας ζωή από την προσωπική κι αφήστε στην άκρη τα παιχνίδια εξουσίας. Το Σάββατο, νιώθετε την ανάγκη να βρείτε ισορροπίες με το σύντροφό σας, όμως μια τάση για ανεξαρτησία μπορεί να σας οδηγήσει σε ρήξη με ανθρώπους που συνεργάζεστε ή με αγαπημένα πρόσωπα. Την ίδια μέρα, ο ανάδρομος Ερμής περνά στον Τοξότη κι έτσι αναθεωρούνται εκ νέου οι διαπραγματεύσεις ή τα σχέδια για την πορεία μιας σχέσης.

Έτσι κι αλλιώς βρίσκεστε στην περίοδο ξεκαθαρισμάτων των σχέσεων, πόσο όμως αποφασιστικοί θα είστε, ώστε να μπορέσετε να φέρετε κάποια ισορροπία, με τον Ερμή, Άρη και Πλούτωνα που συναντιούνται στις 14 και επηρεάζουν εσάς που έχετε γεννηθεί τον Ιούνιο; Ακόμα κι αν προσπαθήσετε να είστε αντικειμενικοί, ένα επικοινωνιακό μπλοκάρισμα δε θα σας αφήσει να ξεμπερδέψετε όσα θέλετε ή δε θέλετε από τη σχέση σας. Σίγουρα οι πρωτοβουλίες θα είναι μέσα στα σχέδιά σας, όμως αυτό δε σημαίνει ότι θα βρεθούν λύσεις, αν δεν αντιμετωπίσετε την παρακμή και τη φθορά που έχει προηγηθεί με τους άλλους. Αν έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, στις 16, σχεδιάστε ρεαλιστικά και χωρίς υπερβολές τις δουλειές σας. Αφήστε περιθώρια στους άλλους να επισημάνουν τα λάθη σας. Στις 18, ακούστε τη διαίσθηση σας για να μπορέσετε να κατευνάσετε την αναμενόμενη ένταση που θα ακολουθήσει, είτε με μια πληροφορία που αναστατώνει τα εργασιακά σας, είτε γιατί αλλιώς είχατε σχεδιάσει τις δουλειές σας και αλλιώς θα καταλήξουν. Η επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στον Τοξότη, επισημαίνει για άλλη μια φορά, ότι οι καθημερινές ενασχολήσεις τείνουν να δημιουργούν προβλήματα καθώς η συνεννόηση είναι μετέωρη και ασαφής.

Συναρπαστική εβδομάδα με τη σύνοδο Ερμή, Πλούτωνα και Άρη που πραγματοποιείται στις 14, στον 6ο ηλιακό σας οίκο κι αφορά εσάς που έχετε γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο. Πρώτα απ’ όλα θα σας απασχολήσει η δουλειά σας κι όσοι την απαρτίζουν καθώς θα επικρατήσει ένα κλίμα καχυποψίας. Δε θα είστε σε θέση να ξεδιαλύνετε τι ακριβώς συμβαίνει, με αποτέλεσμα, οι απότομοι τρόποι ή η ανταγωνιστική διάθεση να πολλαπλασιαστούν. Παράλληλα φροντίστε την υγεία σας και στοχεύστε σε αλλαγές που ενδεχομένως θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε είτε έχετε κάποιο πρόβλημα είτε όχι. Εννοείται, ότι τα καινούρια ξεκινήματα δεν ενδείκνυται, αφού ακόμα οι πληροφορίες που λαμβάνετε δε θα είναι ξεκάθαρες, όμως διαθέτετε τη δύναμη να προχωρήσετε. Στις 16, εσείς του 3ου δεκαημέρου, θα θέλατε να παίξετε πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σας ζωή, όμως μπορεί να παρασυρθείτε από αλαζονική συμπεριφορά ή πείσμα κι οι αγαπημένοι σας να δυσανασχετήσουν. Στις 18, η έντονη διαισθητικότητα μπορεί να σας σώσει εν μέρει από ανατροπές ή αλλαγές που σας προκαλούν ένταση κι έχουν σχέση με κάποια προσωπική σας σχέση. Η επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στον Τοξότη, θα φέρει διάφορα μπερδέματα στα ερωτικά σας κι ίσως κάνετε πίσω σε αποφάσεις που πριν φαίνονταν μαγευτικές.

Έντονη εβδομάδα ξεκινάει για σας που έχετε γεννηθεί τον Αύγουστο, με τη συνάντηση Ερμή, Πλούτωνα, Άρη και αφορά τις ερωτικές σας σχέσεις ή τα δημιουργικά σας σχέδια. Η επικοινωνία, το πάθος κι η ένταση, μπορεί να ξεφύγουν από τα θεμιτά όρια. Μπλοκάρετε ψυχολογικά αφού οι αγαπημένοι σας, μόνο αγαπημένοι δεν είναι με όσα θα σας πουν. Από την άλλη, αν θελήσετε να προωθήσετε ένα ταλέντο σας ή κάποιο δημιούργημα σας, θα υπάρξουν εμπόδια και βέβαια η αδρεναλίνη θ’ ανέβει στα ύψη. Πάντως θα είστε σε θέση να πάρετε πρωτοβουλίες, μέσω των οποίων επιδιώκετε να έχουν προέκταση μελλοντική, όμως ακόμα κι εδώ όλα είναι προς το παρόν αμφιλεγόμενα. Αν έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, στις 16, οι σχέσεις σας περνούν από διακυμάνσεις. Η έλλειψη ανεκτικότητας κι ο εγωκεντρισμός θα δημιουργήσουν προβλήματα. Στις 18, ενώ είστε σε θέση να προνοήσετε, μια επικείμενη ταραχή σε μια σχέση σας, δύσκολα θα την αποφύγετε. Η ανησυχία κι η νευρικότητα θα είναι ο χειρότερος σύμβουλος ώστε να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Την ίδια μέρα ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στον Τοξότη, όπου αναμένετε μια γενική σύγχυση στην επικοινωνία με τους δικούς σας καθώς και όσους σας επισκέπτονται.

Μια εβδομάδα «σταθμός» όπου το σπίτι κι η οικογένεια βάλλονται από τη συνάντηση των Ερμή, Άρη και Πλούτωνα. Θαμμένες σκέψεις μπορεί να βγουν στην επιφάνεια με τη μορφή φόβου και εμμονών. Τα οικεία πρόσωπα θα παίξουν τον πρώτο ρόλο σ’ αυτό, αφού είναι εκείνα με τα οποία πιθανόν να υπάρχουν διαφορές που δεν έχουν εξωτερικευθεί εδώ και πολύ καιρό. Ενδεχομένως να ακολουθήσουν προστριβές ή παρεξηγήσεις καθώς ο δογματισμός στον τρόπο σκέψης θα είναι έντονος κι οι βαθύτερες αλήθειες δεν παίρνουν τη θέση που τους αρμόζει, τουλάχιστον ακόμα. Εκτός των άλλων μπορεί να υπάρξουν και υλικές ζημιές στο χώρο του σπιτιού που θα σας αναστατώσουν. Θα πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες, όμως το άγχος θα κυριαρχήσει, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Ζυγούς του Σεπτεμβρίου. Για σας του 3ου δεκαημέρου, στις 16, μην έχετε υπερβολικούς στόχους για τη δουλειά σας, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να κάνετε λάθη. Στις 18, οι αναστατώσεις στον εργασιακό χώρο συνεχίζονται με απρόβλεπτο τρόπο αυτή τη φορά, όμως το δημιουργικό σας πνεύμα θα αντιμετωπίσει κάθε τι που σας βγάζει έξω από το πρόγραμμά σας. Ο ανάδρομος Ερμής επίσης περνά στον Τοξότη, φέρνοντας μαζί του αναμενόμενες καθυστερήσεις σε συμφωνίες, ταξίδια ή επικοινωνία.

Παρότι είστε σε θέση να πείσετε και να επιβάλετε τις απόψεις σας, εσείς που έχετε γεννηθεί τον Οκτώβριο, η σύνοδος Ερμή, Άρη, Πλούτωνα, στις 14, θα προκαλέσει αντιδράσεις στις καθημερινές σας συναλλαγές, όπως και με το στενό σας περιβάλλον. Πολύ εύκολα όμως μπορεί να «κολλήσετε» σε ένα ζήτημα με προοπτική να το προχωρήσετε, όμως το αποτέλεσμα είναι αμφίβολο κι οι εκνευρισμοί διάχυτοι. Μειώστε λίγο τους τόνους και γίνετε πιο συνεργάσιμοι, χωρίς να σημαίνει ότι άμεσα θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε τα σχέδιά σας. Τουλάχιστον αυτό θα εκτιμηθεί αργότερα κι οι αλλαγές που ήδη έχετε κατά νου και θα είναι καθοριστικές, θα γίνουν, όχι όμως «εδώ και τώρα». Στις 16, για σας του 3ου δεκαημέρου, αποφύγετε επενδύσεις παντός τύπου, λόγω υπεραισιοδοξίας, γιατί υπάρχουν κίνδυνοι που θα σας στοιχίσουν. Το Σάββατο, δημιουργική μέρα για να ασχοληθείτε με τα καλλιτεχνικά σας ενδιαφέροντα κι ότι σας ηρεμεί, όμως δε θα κρατήσει για πολύ. Κάποιο γεγονός που αφορά έναν έρωτα ή μια δραστηριότητα σας δεν αποκλείεται να σας εκπλήξει. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή συνεχίζεται περνώντας στο ζώδιο του Τοξότη, θα επηρεάσει πάλι τα οικονομικά σας, όπου αναμένονται καθυστερήσεις εισπράξεων ή πληρωμών κι έξοδα τα οποία πιθανόν δεν είχατε υπολογίσει.

Τα οικονομικά είναι το θέμα αυτής της εβδομάδας με επίκεντρο την Τρίτη όπου η συνάντηση Ερμή, Πλούτωνα, Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το πόσο ευάλωτος είναι αυτός ο τομέας και πόσο πρέπει να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση τους. Άγχος και φόβος είναι τα αρνητικά όπλα, τα οποία εννοείται ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε. Αποφύγετε να κάνετε νέα ξεκινήματα ή να υπογράψετε συμφωνίες που κατά βάθος δε θα σας αρέσουν, όμως μέσα από την πίεση που νιώθετε μπορεί να κάνετε λάθος επιλογές. Εξάλλου ούτε ο τρόπος που λαμβάνετε διάφορες οικονομικές πληροφορίες είναι εκείνος που σας δίνει μια σαφή εικόνα κι όλα αυτά για σας που έχετε γεννηθεί το Νοέμβριο. Στις 16, ο κυβερνήτης σας ο Δίας τετραγωνίζει με τον Ήλιο κι αν έχετε γενέθλια, μην ξεκινήσετε την καινούρια χρονιά σας με εγωισμούς, υπερβολές και ανορθόδοξη συμπεριφορά απέναντι σε οικεία πρόσωπα. Στις 18, η τάση σας να βοηθήσετε τους πάσχοντες του στενού περιβάλλοντος είναι μεγάλη, όμως η μέρα καταλήγει ανατρεπτικά αφού κάποιο οικογενειακό γεγονός μπορεί να σας αναστατώσει. Την ίδια μέρα, ο Ερμής επιστρέφει στο ζώδιό σας, όπου κάθε προσπάθεια για να καταλάβετε τι σας λένε ή να καταλάβουν οι άλλοι θα πέφτει στο κενό. Αποδεχτείτε αυτή την περίοδο ως έχει και αναθεωρήστε κάποιες απόψεις σας.

Το να πείσετε τους άλλους ή να μεταφέρετε προφορικά μηνύματα μην έχετε την εντύπωση, ότι όλα θα κυλήσουν κατά τις προτιμήσεις σας, γι’ αυτό θα ήταν άσκοπο να αναλωθείτε διασκορπίζοντας τη δράση σας και κερδίζοντας νευρικότητα. Φερθείτε ψύχραιμα και με υπομονή στις 14, αν έχετε γεννηθεί το Δεκέμβριο. Η θέλησή και η δυναμικότητα στο να προχωρήσετε δε θα λείψει από κάθε ενέργεια σας, όμως ο ξεκάθαρος νους ή ο τρόπος που συζητάτε ή ακούτε δημιουργούν διαφορετικές εντυπώσεις στους άλλους και είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει αδυναμία λήψης αποφάσεων λόγω συνεννόησης. Αν ανήκετε στους Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου, στις 16, πιθανόν να κυριαρχήσει μια παράλογη αισιοδοξία, αρνητική για την εξέλιξη όσων έχετε αναλάβει να ολοκληρώσετε εφόσον πρακτικά υπάρχουν εμπόδια. Στις 18, ενστικτωδώς χειρίζεστε κάποιο οικονομικό θέμα, όμως δεν προλαβαίνετε να χαρείτε αφού το στενό περιβάλλον, βρίσκει τρόπο να σας αποδιοργανώσει. Κάθε τι που ακούγεται σήμερα μάλλον θα είναι αρνητικό για την εικόνα σας, ανάμεσα σε άτομα που υποτίθεται είναι κοντά σας. Την ίδια μέρα ο ανάδρομος Ερμής περνά στο ζώδιο του Τοξότη κι επιστρέφει μαζί του και το παρασκήνιο. Προσέχετε τι λέτε και σε ποιους απευθύνεστε.

Υπάρχει κίνδυνος να πέσετε θύμα αρνητικών σχολίων, γύρω στις 14 αν είστε γεννημένοι τον Ιανουάριο, με τη συνάντηση Ερμή, Πλούτωνα, Άρη. Φόβος, άγχος μπορεί να σας δημιουργήσουν αδυναμία στο να αντιδράσετε άμεσα, με αποτέλεσμα να επιλέξετε να το «βάλετε στα πόδια» μέσω ουσιών ή απατηλών σκέψεων. Αποφύγετε ό, τι σας πιέζει ή σας φέρνει μπροστά σε αδιέξοδο. Φροντίστε την υγεία σας και μην «τσιμπάτε» σε πληροφορίες που δεν είναι διασταυρωμένες, ειδικά αν προέρχονται από άτομα που δεν τους έχετε ιδιαίτερη εκτίμηση. Στις 16, αν ανήκετε στους Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου, κάθε οικονομική υπερβολή, είτε λόγω γοήτρου, είτε γιατί αρνείστε να δείτε τις προθέσεις των άλλων, μπορεί να σας φέρουν αντιμέτωπους με ισχυρά πρόσωπα κι αντί να πετύχετε τους σκοπούς σας, να βρεθείτε «καπελωμένοι». Στις 18, είστε έτοιμοι να υποστηρίξετε τους φίλους σας ή ένα κοινό σκοπό, όμως η μέρα έχει μια προδιάθεση για ανατροπές που σας επηρεάζουν. Αποφύγετε οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή με φιλικά πρόσωπα, γιατί μπορεί να γίνει αιτία ρήξης της σχέσης σας, στην οποία μπορεί να εμπλακεί ο σύντροφος ή κάποιος συνεργάτης. Την ίδια μέρα ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στο ζώδιο του Τοξότη, επιδεινώνοντας την κατάσταση στο συλλογικό περιβάλλον που κινείστε. Οι συζητήσεις για σχέδια και σκοπούς δε φέρνουν κανένα αποτέλεσμα καθώς και οι άλλοι δεν είναι σε θέση να έχουν μια σαφή εικόνα των όσων συζητιούνται.

Επικίνδυνες μάχες πρόκειται να δώσετε στις 14, με τη σύνοδο των Ερμή, Πλούτωνα και Άρη, όσοι έχετε γεννηθεί το Φεβρουάριο, με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον, ιδιαίτερα αν εμπλέκονται και σεξουαλικές παρορμήσεις ή γενικότερα εκδηλωθούν οποιεσδήποτε διαφορές μεταξύ σας. Μην περιμένετε επομένως να λύσετε ό, τι έχει προκύψει, καθώς τα συναισθήματα είναι θαμμένα, η οικειότητα είναι επιφανειακή κι η ένταση μπορεί να ξεσπάσει. Η ελεύθερη βούληση δεν καταπατείται, όμως δε θα έχει και κανένα νόημα τη στιγμή που δεν βρίσκετε ανταπόκριση από τους άλλους και σε περιπτώσεις, που ίσως μεσολαβήσετε, ώστε να επέλθει ηρεμία. Στις 16, για σας του 3ου δεκαημέρου, καλό θα ήταν να μην υπερεκτιμήσετε τις ικανότητές σας σε ένα επαγγελματικό ζήτημα, γιατί θα δημιουργήσετε αρνητικές εντυπώσεις στα μάτια σημαινόντων προσώπων. Αντίθετα στις 18, φροντίστε από καρδιάς όσους έχουν ανάγκη, εκφράστε τη δημιουργική σας φαντασία και τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Παρόλα αυτά, η μέρα, μάλλον δε θα κυλήσει ήπια, καθώς μια επαγγελματική δραστηριότητα σας βγάζει εκτός προγράμματος. Η επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στον Τοξότη, θα εντείνει συζητήσεις και επαφές στο χώρο της καριέρας, όμως, ακόμα όλα είναι ρευστά, ενώ επικρατεί ένα κλίμα ανορθόδοξης επικοινωνίας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved