Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 22/04 έως 28/04

Επικεντρώσου στις ημερομηνίες γέννησης και τα γεγονότα που περιγράφονται!

Λίνα Χαμπιλίδου
Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 22/04 έως 28/04

Τι είναι οι αστρικές θέσεις;

Αν δεν το γνώριζες, υπάρχουν δύο ζωδιακοί ως σημεία αναφοράς, ο τροπικός που χρησιμοποιούμε στην δυτική Αστρολογία και συμπεριλαμβάνει τα 12 ζώδια που ξέρεις και ο αστρικός ζωδιακός, που υπολογίζει τις θέσεις των ουρανίων σωμάτων στους πραγματικούς αστερισμούς. Και ναι, σωστά υποθέτεις: Τα ζώδια δεν ταυτίζονται με τους ομώνυμους αστερισμούς! Αυτό οφείλεται στην μετάπτωση των ισημεριών και οι αστρικές θέσεις είναι σήμερα 24 μοίρες πίσω από τις τροπικές. Ο αστρικός ζωδιακός χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ινδική (Βεδική) Αστρολογία και παραπέμπει άμεσα σε γεγονότα ή/και καταστάσεις, ενώ ο τροπικός χρωματίζει πρωτίστως τον χαρακτήρα σου και τις τάσεις που προκύπτουν από αυτόν.

Ας δούμε, λοιπόν, αν επηρεάζει το ζώδιό σου κάποια από τις αστρικές θέσεις των πλανητών, την εβδομάδα από 22/04 έως 28/04

 • Η Πανσέληνος του μήνα στις 24/04 θα πραγματοποιηθεί στην 10η μοίρα του άξονα Κριού/Ζυγού και θα επηρεάσει περισσότερο τα ζώδια που ανήκουν στον Σταθερό Σταυρό (Ταύροι- Λέοντες- Σκορπιοί- Υδροχόοι), ειδικά όσους έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου ή στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, αλλά και εκείνους που έχουν πλανήτες ή σημεία του χάρτη τους κοντά στη συγκεκριμένη μοίρα αυτών των ζωδίων.
 • O αστρικός Ερμής, που ανάμεσα στις αρμοδιότητές του συμπεριλαμβάνονται οι επαφές, οι μετακινήσεις, τα συμβόλαια και η λειτουργικότητα συσκευών, θα κινηθεί σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία από την 23η έως την 22η μοίρα των Ιχθύων και στις 26 του μήνα είναι και πάλι ορθόδρομος διανύοντας τις ίδιες μοίρες. Θα σε επηρεάσει αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 16/03. Αν είσαι γεννημένος/η κοντά στις 19/09 τότε οι εξελίξεις μπορεί να αφορούν περισσότερο πρόσωπα που ανήκουν στους σημαντικούς άλλους της ζωής σου, το ταίρι σου ή τον συνεργάτη σου. Εάν έχεις γεννηθεί κοντά στις 20/12 θα υπάρξει κινητικότητα σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένειά σου ή την ακίνητη περιουσία σου, ενώ αν τα γενέθλια σου είναι κοντά στις 19/06 τότε θα σχετίζονται περισσότερο με τη δουλειά και την καριέρα σου.
 • Η αστρική Αφροδίτη, που «ειδικεύεται» στα αισθηματικά και τα οικονομικά σου, θα κινηθεί από την 26η των Ιχθύων έως την 5η μοίρα του Κριού και σταδιακά θα σε επηρεάζει αν τα γενέθλια σου είναι από 15/03 έως 24/03, όπως επίσης και εάν είσαι γεννημένος/η από μέχρι 19/09 έως 28/09. Την επιρροή της θα την δεχθείς επίσης κι αν έχεις τα γενέθλιά σου από τις 18/12 έως τις 27/12 ή είσαι γεννημένος/η από τις 19/06 έως τις 28/06, με έμφαση όμως σε οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα, αντίστοιχα.
 • Ο αστρικός Άρης, που δημιουργεί ισχυρά κίνητρα, επιταχύνει τις εξελίξεις αλλά ευθύνεται και για κάθε λογής εντάσεις ή ατυχήματα, θα κινηθεί από την 29η μοίρα του Υδροχόου έως την 5η μοίρα των Ιχθύων και θα σε επηρεάσει αν ανήκεις στα παραπάνω ζώδια κι είσαι γεννημένος/η από την 19/02 μέχρι και τις 24/02. Αν έχεις γενέθλια από 22/08 μέχρι 27/08 περισσότερο θα δεχθείς προκλήσεις από τους άλλους και μπορεί να βγάλεις για αυτό τον λόγο ανταγωνιστικότητα, εκτός και αν απλά τις αγνοήσεις. Συγκρουσιακές καταστάσεις σε περιμένουν σε καριέρα ή/και οικογενειακά θέματα αν έχεις γεννηθεί από 21/05 έως 26/05 και από 23/11 έως 28/11 αντίστοιχα.
 • Ο αστρικός Δίας, που φέρνει ευκαιρίες και τύχη, μεγεθύνει όμως και... σκανδαλώδεις καταστάσεις, θα βρίσκεται στην 28η και 29η μοίρα του Κριού και σε πριμοδοτεί αν έχεις γενέθλια κοντά στις 18/04, αλλά και στις 19/10. Θετικά γεγονότα αναμένονται περισσότερο στις αισθηματικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Αν είσαι Αιγόκερως κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 18/01 ή Καρκίνος με γενέθλια κοντά στις 18/07 η εύνοια αφορά περισσότερο τους τομείς της καριέρας και της οικογένειας.
 • Ο αστρικός Κρόνος, που μπορεί να φέρει εμπόδια και σε κρίνει για τις όποιες ανεπάρκειές σου, θα κινηθεί στην 22η μοίρα του Υδροχόου και θα αισθανθείς άμεσα την επιρροή του αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γενέθλια κοντά στις 12/02. Την αφόρητη πίεση και τις απαιτήσεις των άλλων θα δεχτείς αν είσαι Λέων κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 13/08. Με προσοχή και σύνεση θα πρέπει να διαχειριστείς καταστάσεις στη δουλειά ή το σπίτι σου αν είσαι Σκορπιός με γενέθλια στις 15/11 ή Ταύρος γεννημένος/η στις 11/05 αντίστοιχα.
 • Ο αστρικός Ουρανός, που φέρνει αλλαγές και ανατροπές «εφ’ όλης της ύλης», θα κινηθεί στην 28η μοίρα του Κριού, «απελευθερώνοντας» αλλαγές και ανατροπές που σε αφορούν άμεσα, αν είσαι αν είσαι Κριός ή Ζυγός κι έχεις γεννηθεί αντίστοιχα κοντά στις 19/4 ή τις 22/10. Νέα δεδομένα σε περιμένουν επίσης κι αν είσαι Καρκίνος ή Αιγόκερως κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 22/7 ή τις 19/1 αντίστοιχα. Εδώ, το πρωταρχικό πεδίο των αλλαγών-ανατροπών είναι η καριέρα και η οικογένεια και σε κάθε περίπτωση όσο πιο «σίγουρος/η» είσαι για κάτι, τόσο περισσότερο θα εκπλαγείς από τις εξελίξεις.
 • Ο αστρικός Ποσειδώνας, που ενθαρρύνει καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις αλλά και ανθρωπιστικές-εμψυχωτικές δράσεις, θα κινηθεί στην 5η μοίρα των Ιχθύων, κάτι που σε αφορά άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο αλλά κι αν είσαι Δίδυμος, Παρθένος ή Τοξότης κι έχεις γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου του ζωδίου σου.
 • Τέλος, ο αστρικός Πλούτωνας, που σηματοδοτεί μια μεταμόρφωση εκ βάθρων και το οριστικό πέρασμα σε μια νέα φάση, 8η μοίρα του Αιγόκερω και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 30/12 αλλά και αν είσαι Καρκίνος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 28/06. Ένας μηδενισμός ή/και μια επανεκκίνηση σε περιμένουν κι αν είσαι Κριός ή Ζυγός κι έχεις τα γενέθλια σου κοντά 27/03 ή τις 30/09 αντίστοιχα.
 • Σε όλες τις ημερομηνίες γενεθλίων, είναι καλό να υπολογίζεται μια ημέρα συν ή πλην
 • Η αστρική επιρροή μπορεί να αναφέρεται και σε κάποιον γενέθλιο πλανήτη που βρίσκεται στην εν λόγω μοίρα, ιδιαίτερα αν είναι η Σελήνη, ο Ερμής κι η Αφροδίτη
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved