Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 11/12 έως 17/12;

Επικεντρώσου στις ημερομηνίες γέννησης και τα γεγονότα που περιγράφονται!

Λίνα Χαμπιλίδου
Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 11/12 έως 17/12;

Τι είναι οι αστρικές θέσεις;

Αν δεν το γνώριζες, υπάρχουν δύο ζωδιακοί ως σημεία αναφοράς, ο τροπικός που χρησιμοποιούμε στην δυτική Αστρολογία και συμπεριλαμβάνει τα 12 ζώδια που ξέρεις και ο αστρικός ζωδιακός, που υπολογίζει τις θέσεις των ουρανίων σωμάτων στους πραγματικούς αστερισμούς. Και ναι, σωστά υποθέτεις: Τα ζώδια δεν ταυτίζονται με τους ομώνυμους αστερισμούς! Αυτό οφείλεται στην μετάπτωση των ισημεριών και οι αστρικές θέσεις είναι σήμερα 24 μοίρες πίσω από τις τροπικές. Ο αστρικός ζωδιακός χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ινδική (Βεδική) Αστρολογία και παραπέμπει άμεσα σε γεγονότα ή/και καταστάσεις, ενώ ο τροπικός χρωματίζει πρωτίστως τον χαρακτήρα σου και τις τάσεις που προκύπτουν από αυτόν.

Ας δούμε, λοιπόν, αν επηρεάζει το ζώδιό σου κάποια από τις αστρικές θέσεις των πλανητών, την εβδομάδα από 04/12 έως 10/12

-Η Νέα Σελήνη του μήνα στις 13/12, στην αστρική της εκδοχή πραγματοποιείται στις 26ο 29’ μοίρες του Σκορπιού και θα σε επηρεάσει εφ’ όλης της ύλης, αν είσαι Σκορπιός ή Ταύρος κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 18/11 ή τις 17/5 αντίστοιχα. Επίσης, αν είσαι Υδροχόος ή Λέοντας κι έχεις τα γενέθλια σου κοντά στις 15/2 ή τις 15/8.

-O αστρικός Ερμής, που ανάμεσα στις αρμοδιότητές του συμπεριλαμβάνονται οι επαφές, οι μετακινήσεις, τα συμβόλαια και η λειτουργικότητα συσκευών, , θα κινηθεί ορθόδρομος στην 14η και 15η μοίρα του Τοξότη, ενώ στις 12 του μήνα θα μπει σε στάση για να γυρίσει ανάδρομος και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει φτάσει και πάλι στην 14η μοίρα και θα σε επηρεάσει εάν είσαι γεννημένος 7/12 ή 8/12.

Από την ανάδρομη κίνησή του επηρεάζεσαι και εάν είσαι Δίδυμος, γεννημένος/η από τις 4 ή 5/6 και οι εξελίξεις μπορεί να αφορούν περισσότερο πρόσωπα που ανήκουν στους σημαντικούς άλλους της ζωής σου, το ταίρι σου ή τον συνεργάτη σου.

Εάν είσαι Παρθένους κι έχεις γεννηθεί στις 5 ή 6/9 θα υπάρξει κινητικότητα σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένειά σου ή την ακίνητη περιουσία σου, ενώ αν ανήκεις στο ζώδιο των Ιχθύων και τα γενέθλια σου είναι από στις 3 ή 4/3 τότε θα σχετίζονται περισσότερο με τη δουλειά και την καριέρα σου.

-Η αστρική Αφροδίτη, που «ειδικεύεται» στα αισθηματικά και τα οικονομικά σου, θα κινηθεί από την 13η έως την 20η μοίρα του Ζυγού και σταδιακά θα σε επηρεάζει αν τα γενέθλια σου είναι από 6/10 έως 12/10, όπως επίσης και εάν είσαι Κριός γεννημένος/η από μέχρι 3/4 έως 9/4.

Την επιρροή της θα την δεχθείς επίσης κι αν είσαι Αιγόκερως κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 4/1 έως τις 10/1 ή είσαι Καρκίνος γεννημένος/η από τις 5/7 έως τις 11/7, με έμφαση όμως σε οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα, αντίστοιχα.

-Ο αστρικός Άρης, που δημιουργεί ισχυρά κίνητρα, επιταχύνει τις εξελίξεις, αλλά ευθύνεται και για κάθε λογής εντάσεις ή ατυχήματα, θα κινηθεί από την 18η έως και την 23η μοίρα του Σκορπιού και θα σε επηρεάσει αν ανήκεις στο ζώδιο κι είσαι γεννημένος/η από 10/11 μέχρι 15/11.

Αν είσαι Ταύρος με γενέθλια από 8/5 μέχρι 13/5 περισσότερο θα δεχθείς προκλήσεις από τους άλλους και μπορεί να βγάλεις για αυτό τον λόγο ανταγωνιστικότητα, εκτός και αν απλά τις αγνοήσεις.

Συγκρουσιακές καταστάσεις σε περιμένουν σε καριέρα ή/και οικογενειακά θέματα αν ανήκεις στο ζώδιο του Υδροχόου ή του Λέοντα κι έχεις γεννηθεί από 6/2 έως 11/2 και από 10/8 έως 15/8 αντίστοιχα

-Ο αστρικός Δίας, που φέρνει ευκαιρίες και τύχη, μεγεθύνει όμως και... σκανδαλώδεις καταστάσεις, θα κινείται στη 12η μοίρα του Κριού, φέρνοντας τις ευκολίες του αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 3/4.

Αν πάλι είσαι Ζυγός κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 6/10, τότε μπορείς να υπολογίσεις σε ευκολίες και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης.

Επιτυχίες και υποστηρίξεις σε περιμένουν κι αν ανήκεις στο ζώδιο του Αιγόκερου ή είσαι Καρκίνος, γεννημένος/η κοντά στις 4/8 ή στις 2/2, με τις θετικές εξελίξεις να αναφέρονται πρωτίστως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αντίστοιχα.

-Ο αστρικός Κρόνος, που μπορεί να φέρει εμπόδια και σε κρίνει για τις όποιες ανεπάρκειές σου, θα κινηθεί στην 8η μοίρα των Υδροχόου και είναι σκόπιμο να παραμείνεις «γειωμένος/η» κι έτοιμος/η να αντιμετωπίσεις μια κρίση, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλια σου κοντά στις 28/1.

Περιορισμοί σου τίθενται κι αν είσαι Λέων γεννημένος/η κοντά στις 30/7, οφείλεις λοιπόν να κινηθείς ρεαλιστικά θέτοντας πρωτίστως τα όριά σου απέναντι στους άλλους. Επιπλέον, δεν πρέπει να συνάψεις μια συμφωνία, ούτε να πάρεις επάνω σου ευθύνες άλλων.

Αν πάλι είσαι Σκορπιός γεννημένος/η κοντά στην πρώτη μέρα του Νοεμβρίου θα κληθείς να διαχειριστείς πιεστικά ή στενόχωρα οικογενειακά θέματα, ενώ η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να ανακατασκευάσεις ένα ακίνητο. Αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από μια πώληση.

Τέλος, αν είσαι Ταύρος γεννημένος/η κοντά στις 28/4, πέρα από το ότι κάτι θα σε φρενάρει, ενδέχεται να περάσεις από εξετάσεις, ίσως μάλιστα να κριθείς αρκετά αυστηρά, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλιστής. Επιπλέον, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία του. Οι άλλοι αργοί πλανήτες θα συνεχίσουν να κινούνται στην ίδια μοίρα, όπως δηλαδή και την προηγούμενη εβδομάδα.

-Ο αστρικός Ουρανός, που φέρνει αλλαγές και ανατροπές «εφ’ όλης της ύλης»,θα κινηθεί στην 26η μοίρα του Κριού, «απελευθερώνοντας» αλλαγές και ανατροπές που σε αφορούν άμεσα, αν είσαι Κριός ή Ζυγός κι έχεις γεννηθεί αντίστοιχα κοντά στις 15/4 ή τις 19/10.

Νέα δεδομένα -ίσως και μια εκούσια ή ακούσια στροφή στην ζωή σου- σε περιμένουν επίσης κι αν είσαι Καρκίνος ή Αιγόκερως κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 17/7 ή τις 15/1 αντίστοιχα.

Εδώ, το πρωταρχικό πεδίο των αλλαγών-ανατροπών είναι η καριέρα και η οικογένεια και σε κάθε περίπτωση όσο πιο «σίγουρος/η» είσαι για κάτι, τόσο περισσότερο θα εκπλαγείς από τις εξελίξεις. Επιπλέον, τα (θεωρητικά) εύκολα γίνονται δύσκολα και τα «απίθανα», εφικτά.

- Ο αστρικός Ποσειδώνας, που ενθαρρύνει καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις αλλά και ανθρωπιστικές-εμψυχωτικές δράσεις, θα κινηθεί στην 1η μοίρα των Ιχθύων και σε επηρεάζει αν είσαι Ιχθύς, Δίδυμος, Παρθένος ή Τοξότης κι έχεις γεννηθεί κοντά στην πρώτη πρώτη μέρα του ζωδίου.

- Τέλος, ο αστρικός Πλούτωνας, που σηματοδοτεί μια μεταμόρφωση εκ βάθρων και το οριστικό πέρασμα σε μια νέα φάση, , 5η μοίρα του Αιγόκερω και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 27/12 αλλά και αν είσαι Καρκίνος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 25/6. Ένας μηδενισμός ή/και μια επανεκκίνηση σε περιμένουν κι αν είσαι Κριός ή Ζυγός κι έχεις τα γενέθλια σου κοντά 24/3 ή τις 27/9 αντίστοιχα.

  • Σε όλες τις ημερομηνίες γενεθλίων, είναι καλό να υπολογίζεται μια ημέρα συν ή πλην
  • Η αστρική επιρροή μπορεί να αναφέρεται και σε κάποιον γενέθλιο πλανήτη που βρίσκεται στην εν λόγω μοίρα, ιδιαίτερα αν είναι η Σελήνη, ο Ερμής κι η Αφροδίτη
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved