Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 15/03 έως και 21/03;

Επικεντρώσου στις ημερομηνίες γέννησης και τα γεγονότα που περιγράφονται!

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 15/03 έως και 21/03;

Τι είναι οι αστρικές θέσεις;

Αν δεν το γνώριζες, υπάρχουν δύο ζωδιακοί ως σημεία αναφοράς, ο τροπικός που χρησιμοποιούμε στην δυτική Αστρολογία και συμπεριλαμβάνει τα 12 ζώδια που ξέρεις και ο αστρικός ζωδιακός, που υπολογίζει τις θέσεις των ουρανίων σωμάτων στους πραγματικούς αστερισμούς. Και ναι, σωστά υποθέτεις: Τα ζώδια δεν ταυτίζονται με τους ομώνυμους αστερισμούς! Αυτό οφείλεται στην μετάπτωση των ισημεριών και οι αστρικές θέσεις είναι σήμερα 24 μοίρες πίσω από τις τροπικές. Ο αστρικός ζωδιακός χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ινδική (Βεδική) Αστρολογία και παραπέμπει άμεσα σε γεγονότα ή/και καταστάσεις, ενώ ο τροπικός χρωματίζει πρωτίστως τον χαρακτήρα σου και τις τάσεις που προκύπτουν από αυτόν.

Ας δούμε, λοιπόν, αν επηρεάζει το ζώδιό σου κάποια από τις αστρικές θέσεις των πλανητών, την εβδομάδα από από 15/03 έως και 21/03!

Η Νέα Σελήνη στις 21/3, που έχει τόσο συνεργατικά-κοινωνικά, όσο και ανταγωνιστικά-εγωιστικά χαρακτηριστικά, αφήνει το αστρικό της αποτύπωμα στις 6 και 38΄ των Ιχθύων, Αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 24/2 ή είσαι Παρθένος γεννημένος κοντά στις 29/8 θα βιώσεις πιθανότατα τα πρώτα. Αντίθετα κάτι πιο δραστικό ή/και επιθετικό σε περιμένει αν είσαι Τοξότης ή ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 27/11 ή τις 26/5 αντίστοιχα.

αστρικός Ήλιος που δίνει το στίγμα της ημέρας, θα συναντηθεί με τον τροπικό Κρόνο στους Ιχθύς στις 15/3, αυξάνοντας τις ευθύνες και την κούραση σου, ενώ δεν αποκλείεται να περάσεις από κάποιο είδος εξετάσεων.

-Oαστρικός Ερμής, που ανάμεσα στις αρμοδιότητές του συμπεριλαμβάνονται οι επαφές, οι μετακινήσεις, τα συμβόλαια και η λειτουργικότητα συσκευών, θα κινηθεί από την 28η μοίρα του Υδροχόου, μέχρι τη 12η των Ιχθύων και θα σε επηρεάσει σταδιακά αν έχεις γεννηθεί από τις 16/2 έως τις 2/3

Αν πάλι είσαι γεννημένος/η από τις 20/8 έως τις 3/9, οι εξελίξεις αφορούν αρχικά τους άλλους αλλά μπορεί να επηρεάσουν κι εσένα.

Επιπλέον, αν έχεις τα γενέθλια σου από τις 17 έως τις 31/5, θα προκύψουν θέματα προς ρύθμιση στην καριέρα σου ενώ αν είσαι γεννημένος/η από τις 19/11 έως τις 3/12, η κινητικότητα αφορά στα οικογενειακά ή τα περιουσιακά σου.

Η σύνοδος του αστρικού Ερμή με τον τροπικό Κρόνο στις 16/3 σηματοδοτεί καθυστερήσεις ή/και τεχνικά προβλήματα, προσφέρεται ωστόσο για μελέτες κι εργασίες ταξινόμησης

-Η αστρική Αφροδίτη, που «ειδικεύεται» στα αισθηματικά και τα οικονομικά σου, θα κινηθεί από την 4η μέχρι τη 12η μοίρα του Κριού και θα σε επηρεάσει σταδιακά αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 24/3 έως τις 2/4 αλλά κι αν είσαι Ζυγός γεννημένος/η από τις 26/9 έως τις 4/10.

Την επιρροή της θα την δεχθείς επίσης κι αν είσαι Αιγόκερως κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 26/12 έως τις 3/1 ή είσαι Καρκίνος γεννημένος/η από τις 24/6 έως τις 2/7, με έμφαση όμως σε οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα, αντίστοιχα.

-Ο αστρικός Άρης, που δημιουργεί ισχυρά κίνητρα, επιταχύνει τις εξελίξεις αλλά ευθύνεται και για κάθε λογής εντάσεις ή ατυχήματα, θα κινηθεί από την 1η μέχρι την 5η μοίρα των Διδύμων και θα σε επηρεάσει αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 21 έως τις 25/5.

Αν πάλι είσαι Τοξότης κι έχεις γεννηθεί από τις 22 έως τις 26/11, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το που και αν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός/η.

Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς κι αν είσαι Παρθένος γεννημένος/η από τις 22/8 ή στις 18/2, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα.

Το τετράγωνο τους αστρικού Άρη με τον Κρόνο στις 15/3 ζητά την προσοχή σου, αφού σηματοδοτεί ατυχήματα και αδιέξοδες αντιπαραθέσεις.

-Η αστρική Δήμητρα, που συνδέεται με επίσημες νομικές πράξεις, συνεργασίες αλλά και δράσεις που απευθύνονται στο κοινό, θα κινηθεί ανάδρομα στην 8η και την 7η μοίρα της Παρθένου, φέρνοντας σε, σε πρώτο πλάνο, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 30/8. Παρομοίως κι αν είσαι Ιχθύς γεννημένος/η κοντά στις 27/2.

Αν πάλι είσαι Τοξότης ή ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 29/11 ή τις 27/5 αντίστοιχα, είναι πιθανό να «τρέξεις» για μια επαγγελματική σύμβαση ή ένα περιουσιακό-οικογενειακό ζήτημα.

-Ο αστρικός Δίας, που φέρνει ευκαιρίες και τύχη, μεγεθύνει όμως και... σκανδαλώδεις καταστάσεις, θα κινηθεί από την 21η μέχρι την 23η μοίρα των Ιχθύων, φέρνοντας τις ευκολίες του αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 12/3.

Αν πάλι είσαι Παρθένος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 15/9, τότε μπορείς να υπολογίσεις σε ευκολίες και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης.

Επιτυχίες και υποστηρίξεις σε περιμένουν κι αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων ή είσαι Τοξότης, γεννημένος/η κοντά στις 13/6 ή τις 15/12, με τις θετικές εξελίξεις να αναφέρονται πρωτίστως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αντίστοιχα.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

-Ο αστρικός Κρόνος, που μπορεί να φέρει εμπόδια και σε κρίνει για τις όποιες ανεπάρκειές σου, θα κινηθεί στην 7η και την 8η μοίρα του Υδροχόου και είναι σκόπιμο να παραμείνεις «γειωμένος/η» κι έτοιμος/η να αντιμετωπίσεις μια κρίση, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλια σου κοντά στις 27/1.

Περιορισμοί σου τίθενται κι αν είσαι Λέων γεννημένος/η κοντά στις 30/7, οφείλεις λοιπόν να κινηθείς ρεαλιστικά θέτοντας πρωτίστως τα όριά σου απέναντι στους άλλους. Επιπλέον, δεν πρέπει να συνάψεις μια συμφωνία, ούτε να πάρεις επάνω σου ευθύνες άλλων.

Αν πάλι είσαι Σκορπιός γεννημένος/η κοντά στις 30/10 θα κληθείς να διαχειριστείς πιεστικά ή στενόχωρα οικογενειακά θέματα, ενώ η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να ανακατασκευάσεις ένα ακίνητο. Αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από μια πώληση.

Τέλος, αν είσαι Ταύρος γεννημένος/η κοντά στις 27/4, πέρα από το ότι κάτι θα σε φρενάρει, ενδέχεται να περάσεις από εξετάσεις, ίσως μάλιστα να κριθείς αρκετά αυστηρά, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλιστής. Επιπλέον, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία του.

-Oαστρικός Χείρωνας, που αναδεικνύει θέματα σχετικά με το παρελθόν και σηματοδοτεί ιδιαίτερες ευαισθησίες και συναισθηματικές αδυναμίες, θα κινηθεί στην 21η μοίρα των Ιχθύων και θα σε επηρεάσει αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 10/3 ή είσαι Παρθένος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 13/9.

Οικογενειακά και περιουσιακά θέματα ή μια παραλαβή σκυτάλης από τους παλαιότερους θα σε συνοδεύσουν αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 11/6 ή είσαι Τοξότης κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 12/12. Υπάρχει ακόμη η τάση ένταξης σε μια κοινότητα ή και η δημιουργία της.

-Ο αστρικός Ουρανός που φέρνει αλλαγές και ανατροπές «εφ’ όλης της ύλης», θα κινηθεί στην 22η και την 23η μοίρα του Κριού, «απελευθερώνοντας» αλλαγές και ανατροπές που σε αφορούν άμεσα, αν είσαι Κριός ή Ζυγός κι έχεις γεννηθεί αντίστοιχα κοντά στις 13/4 ή τις 15/10.

Νέα δεδομένα -ίσως και μια εκούσια ή ακούσια στροφή στην ζωή σου- σε περιμένουν επίσης κι αν είσαι Καρκίνος ή Αιγόκερως κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 15/7 ή τις 13/1 αντίστοιχα. Εδώ, το πρωταρχικό πεδίο των αλλαγών-ανατροπών είναι η καριέρα και η οικογένεια και σε κάθε περίπτωση όσο πιο «σίγουρος/η» είσαι για κάτι, τόσο περισσότερο θα εκπλαγείς από τις εξελίξεις.

Επιπλέον, τα (θεωρητικά) εύκολα γίνονται δύσκολα και τα «απίθανα», εφικτά

- Ο αστρικός Ποσειδώνας, που ενθαρρύνει καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις αλλά και ανθρωπιστικές-εμψυχωτικές δράσεις, θα κινηθεί στην 1η και τη 2η μοίρα των Ιχθύων, κάτι που σε αφορά άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί στις 19/2 αλλά και αν είσαι Παρθένος γεννημένος/η στις 24/8.

Επιπλέον, αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων ή είσαι Τοξότης κι έχεις τα γενέθλια σου στις 21/5 ή τις 23/11 αντίστοιχα, το σύμπαν… έχει και για σένα!

Στα αμιγώς «γήινα» ζητήματα (οικονομικά, επαγγελματικά, σχέσεις), σηματοδοτεί συνήθως ενδεχόμενες απάτες ή αυταπάτες, μπορεί ωστόσο να ωφεληθείς από «χάρες» και άδηλους πόρους, ενώ το να… εξαφανιστείς από προσώπου γης θα σε βοηθήσει να αποφύγεις «κακοτοπιές».

Πάντως η σύνοδος του αστρικού Ποσειδώνα με τον τροπικό Κρόνο μπορεί να διαψεύσει προσδοκίες, ενώ γενικότερα θέτει υπό κρίση κάθε τι ελπιδοφόρο, που όμως «δεν πατάει στη γη». Από την άλλη πλευρά, οι πονηριές και οι απατεωνιές θα βρουν το δάσκαλό τους, σε κάθε περίπτωση όμως οι δύο πλανήτες μπορεί να «τα βρουν» στον τομέα της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

- Τέλος, ο αστρικός Πλούτωνας, που σηματοδοτεί μια μεταμόρφωση εκ βάθρων και το οριστικό πέρασμα σε μια νέα φάση, θα κινηθεί στην 6η μοίρα του Αιγόκερω και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 28/12 αλλά και αν είσαι Καρκίνος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 26/6.

Ένας μηδενισμός ή/και μια επανεκκίνηση σε περιμένουν κι αν είσαι Κριός ή Ζυγός κι έχεις τα γενέθλια σου κοντά 25/3 ή τις 28/9 αντίστοιχα.

Το τετράγωνο του αστρικού Πλούτωνα με τον τροπικό Ερμή στις 21-22/3 σηματοδοτεί κάτι το δυσάρεστο που θα μάθεις ή θα δεις, ίσως όμως να σου προκύψει κι ένα μικρό black out σε μια συσκευή ή σε ένα ενεργειακό δίκτυο.

  • Σε όλες τις ημερομηνίες γενεθλίων, είναι καλό να υπολογίζεται μια ημέρα συν ή πλην
  • Η αστρική επιρροή μπορεί να αναφέρεται και σε κάποιον γενέθλιο πλανήτη που βρίσκεται στην εν λόγω μοίρα, ιδιαίτερα αν είναι η Σελήνη, ο Ερμής κι η Αφροδίτη
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved