Σάββατο 1 Απριλίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 11° 37' 47" ΚΡΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 20° 07' 41" ΛΕΩΝ
ΕΡΜΗΣ - 26° 26' 33" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 18° 45' 26" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 03° 31' 00" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΔΙΑΣ - 19° 16' 23" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 02° 47' 28" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 49' 45" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 44' 31" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 08' 52" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 04° 14' 13" ΤΑΥΡΟΣ R

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 15/02 έως και 21/02;

Επικεντρώσου στις ημερομηνίες γέννησης και τα γεγονότα που περιγράφονται!

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 15/02 έως και 21/02;

Τι είναι οι αστρικές θέσεις;

Αν δεν το γνώριζες, υπάρχουν δύο ζωδιακοί ως σημεία αναφοράς, ο τροπικός που χρησιμοποιούμε στην δυτική Αστρολογία και συμπεριλαμβάνει τα 12 ζώδια που ξέρεις και ο αστρικός ζωδιακός, που υπολογίζει τις θέσεις των ουρανίων σωμάτων στους πραγματικούς αστερισμούς. Και ναι, σωστά υποθέτεις: Τα ζώδια δεν ταυτίζονται με τους ομώνυμους αστερισμούς! Αυτό οφείλεται στην μετάπτωση των ισημεριών και οιτρικές θέσεις είναι σήμερα 24 μοίρες πίσω από τις τροπικές. Ο αστρικός ζωδιακός χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ινδική (Βεδική) Αστρολογία και παραπέμπει άμεσα σε γεγονότα ή/και καταστάσεις, ενώ ο τροπικός χρωματίζει πρωτίστως τον χαρακτήρα σου και τις τάσεις που προκύπτουν από αυτόν.

Ας δούμε, λοιπόν, αν επηρεάζει το ζώδιό σου κάποια αό τις αστρικές θέσεις των πλανητών, την εβδομάδα από από 25/01 έως και 31/01!

Η Νέα Σελήνη της 20ης Φεβρουαρίου, που είναι αρκετά «ιντριγκαδόρικη», αφήνει το αστρικό της αποτύπωμα στις 7 και 11΄ του Υδροχόου και θα σε επηρεάσει αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 27/1.
«Πονηρές» καταστάσεις που απαιτούν διερεύνηση θα σε απασχολήσουν κι αν είσαι Λέων γεννημένος κοντά στις 29/7, ίσως όμως να προκύψει κι ένα θέμα υγείας με έναν «δικό σου» άνθρωπο.

Αν πάλι είσαι Ταύρος ή Σκορπιός, γεννημένος/η κοντά στις 26/4 ή τις 29/10 αντίστοιχα, τα θέματα καριέρας ή/και τα οικογενειακά-περιουσιακά σου μάλλον θα χρειαστούν… ξεμπέρδεμα, ενώ δεν είναι σκόπιμο να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό

τροπικός Ήλιος πάντως συναντά τον αστρικό Ποσειδώνα στις 18-19/2, που σημαίνει ότι τα απατηλά φαινόμενα θα δώσουν νωρίτερα το παρόν, σε κάθε περίπτωση ωστόσο οι Τέχνες και γενικότερα οι πιο «υπερβατικές» επιλογές είναι μια πολύ καλή «απάντηση»..

-Oαστρικός Ερμής, που ανάμεσα στις αρμοδιότητές του συμπεριλαμβάνονται οι επαφές, οι μετακινήσεις, τα συμβόλαια και η λειτουργικότητα συσκευών, θα κινηθεί από την 12η μέχρι την 21η μοίρα του Αιγόκερω και θα σε επηρεάσει σταδιακά αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί από τις 3 έως τις 12/1

Αν πάλι είσαι Καρκίνος γεννημένος/η από τις 2 έως τις 11/7, οι εξελίξεις αφορούν αρχικά τους άλλους αλλά μπορεί να επηρεάσουν κι εσένα.

Επιπλέον, αν είσαι Κριός κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 31/3 έως τις 9/4, θα προκύψουν θέματα προς ρύθμιση στην καριέρα σου ενώ αν είσαι Ζυγός γεννημένος/η από τις 3 έως τις 12/10, η κινητικότητα αφορά στα οικογενειακά ή τα περιουσιακά σου.

Το τετράγωνο του αστρικού Ερμή με τον τροπικό Χείρωνα στις 16/2 σηματοδοτεί «ανασκαφές» στο παρελθόν.

-Η αστρική Αφροδίτηπου «ειδικεύεται» στα αισθηματικά και τα οικονομικά σου, θα κινηθεί από την τελευταία μοίρα του Υδροχόου, μέχρι την 8η των Ιχθύων και θα σε επηρεάσει σταδιακά αν έχεις τα γενέθλιά σου από τις 18 έως τις 26/2 αλλά κι αν είσαι γεννημένος/η από τις 22 έως τις 30/8.

Την επιρροή της θα την δεχθείς επίσης κι αν έχεις τα γενέθλιά σου από τις 21 έως τις 29/11 ή είσαι γεννημένος/η από τις 19 έως τις 27/5, με έμφαση όμως σε οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα, αντίστοιχα.

-Ο αστρικός Άρηςπου δημιουργεί ισχυρά κίνητρα, επιταχύνει τις εξελίξεις αλλά ευθύνεται και για κάθε λογής εντάσεις ή ατυχήματα, θα κινηθεί από τη 20η μέχρι την 23η μοίρα του Ταύρου και θα σε επηρεάσει αν ανήκεις στο ζώδιο κι είσαι γεννημένος/η κοντά στις 11/5.

Αν πάλι είσαι Σκορπιός κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 14/11, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το που και αν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός/η.

Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς κι αν είσαι Λέων ή Υδροχόος γεννημένος/η κοντά στις 13/8 ή στις 11/2, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα.

-Η αστρική Δήμητραπου συνδέεται με επίσημες νομικές πράξεις, συνεργασίες αλλά και δράσεις που απευθύνονται στο κοινό, θα κινηθεί ανάδρομα στη 13η και τη 12η μοίρα της Παρθένου, φέρνοντας σε, σε πρώτο πλάνο, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 2/9. Παρομοίως κι αν είσαι Ιχθύς γεννημένος/η κοντά στις 2/3.

Αν πάλι είσαι Τοξότης ή ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 3/12 ή τις 1/6 αντίστοιχα, είναι πιθανό να «τρέξεις» για μια επαγγελματική σύμβαση ή ένα περιουσιακό-οικογενειακό ζήτημα.

-Ο αστρικός Δίαςπου φέρνει ευκαιρίες και τύχη, μεγεθύνει όμως και... σκανδαλώδεις καταστάσεις, θα κινηθεί από τη 15η μέχρι τη 17η μοίρα των Ιχθύων, φέρνοντας τις ευκολίες του αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 6/3.

Αν πάλι είσαι Παρθένος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 8/9, τότε μπορείς να υπολογίσεις σε ευκολίες και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης.

Επιτυχίες και υποστηρίξεις σε περιμένουν κι αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων ή είσαι Τοξότης, γεννημένος/η κοντά στις 6/6 ή τις 8/12, με τις θετικές εξελίξεις να αναφέρονται πρωτίστως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αντίστοιχα.

Το τετράγωνο του αστρικού Δία με τον τροπικό Άρη που σχηματίζεται με ακρίβεια στις 20/2 σηματοδοτεί μεγάλες επιδόσεις αλλά και κινδύνους από φωτιά, υπερθέρμανση κι όλα τα σχετικά.

 Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!  

-Ο αστρικός Κρόνος, που μπορεί να φέρει εμπόδια και σε κρίνει για τις όποιες  ανεπάρκειές σου, θα κινηθεί στην 4η και την 5η μοίρα του Υδροχόου και είναι σκόπιμο να παραμείνεις «γειωμένος/η» κι έτοιμος/η να αντιμετωπίσεις μια κρίση, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλια σου κοντά στις 24/1.

Περιορισμοί σου τίθενται κι αν είσαι Λέων γεννημένος/η κοντά στις 27/7, οφείλεις λοιπόν να κινηθείς ρεαλιστικά θέτοντας πρωτίστως τα όριά σου απέναντι στους άλλους. Επιπλέον, δεν πρέπει να συνάψεις μια συμφωνία, ούτε να πάρεις επάνω σου ευθύνες άλλων.

Αν πάλι είσαι Σκορπιός γεννημένος/η κοντά στις 27/10 θα κληθείς να διαχειριστείς πιεστικά ή στενόχωρα οικογενειακά θέματα, ενώ η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να ανακατασκευάσεις ένα ακίνητο. Αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από μια πώληση.

Τέλος, αν είσαι Ταύρος γεννημένος/η κοντά στις 24/4, πέρα από το ότι κάτι θα σε φρενάρει, ενδέχεται να περάσεις από εξετάσεις, ίσως μάλιστα να κριθείς αρκετά αυστηρά, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλιστής. Επιπλέον, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία του.

-Oαστρικός Χείρωναςπου αναδεικνύει θέματα σχετικά με το παρελθόν και σηματοδοτεί ιδιαίτερες ευαισθησίες και συναισθηματικές αδυναμίες,, θα κινηθεί στην 20η μοίρα των Ιχθύων και θα σε επηρεάσει αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 9/3 ή είσαι Παρθένος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 12/9.

Οικογενειακά και περιουσιακά θέματα ή μια παραλαβή σκυτάλης από τους παλαιότερους θα σε συνοδεύσουν αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 9/6 ή είσαι Τοξότης κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 11/12. Υπάρχει ακόμη η τάση ένταξης σε μια κοινότητα ή και η δημιουργία της.

-Ο αστρικός Ουρανός που φέρνει αλλαγές και ανατροπές «εφ’ όλης της ύλης», θα κινηθεί στην 22η μοίρα του Κριού, «απελευθερώνοντας» αλλαγές και ανατροπές που σε αφορούν άμεσα, αν είσαι Κριός ή Ζυγός κι έχεις γεννηθεί αντίστοιχα κοντά στις 13/4 ή τις 14/10.

Νέα δεδομένα -ίσως και μια εκούσια ή ακούσια στροφή στην ζωή σου- σε περιμένουν επίσης κι αν είσαι Καρκίνος ή Αιγόκερως κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 14/7 ή τις 12/1 αντίστοιχα. Εδώ, το πρωταρχικό πεδίο των αλλαγών-ανατροπών είναι η καριέρα και η οικογένεια και σε κάθε περίπτωση όσο πιο «σίγουρος/η» είσαι για κάτι, τόσο περισσότερο θα εκπλαγείς από τις εξελίξεις.

Επιπλέον, τα (θεωρητικά) εύκολα γίνονται δύσκολα και τα «απίθανα», εφικτά.

- Ο αστρικός Ποσειδώναςπου ενθαρρύνει καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις αλλά και ανθρωπιστικές-εμψυχωτικές δράσεις, θα «πατήσει» στην 1η μοίρα των Ιχθύων, κάτι που σε αφορά άμεσα αν έχεις γεννηθεί στις 18/2 αλλά και τις 20/5, τις 23/8 ή τις 22/11 αντίστοιχα.

Στα αμιγώς «γήινα» ζητήματα (οικονομικά, επαγγελματικά, σχέσεις), σηματοδοτεί συνήθως ενδεχόμενες απάτες ή αυταπάτες, μπορεί ωστόσο να ωφεληθείς από «χάρες» και άδηλους πόρους, ενώ το να… εξαφανιστείς από προσώπου γης θα σε βοηθήσει να αποφύγεις «κακοτοπιές».

Ένας μηδενισμός ή/και μια επανεκκίνηση σε περιμένουν κι αν είσαι Κριός ή Ζυγός κι έχεις τα γενέθλια σου κοντά 25/3 ή τις 28/9 αντίστοιχα.

Τέλος, ο αστρικός Πλούτωναςπου σηματοδοτεί μια μεταμόρφωση εκ βάθρων και το οριστικό πέρασμα σε μια νέα φάση,

θα περάσει από την 5η στην 6η μοίρα του Αιγόκερω και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 28/12 αλλά και αν είσαι Καρκίνος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 26/6.

Ένας μηδενισμός ή/και μια επανεκκίνηση σε περιμένουν κι αν είσαι Κριός ή Ζυγός κι έχεις τα γενέθλια σου κοντά 25/3 ή τις 28/9 αντίστοιχα.

  • Σε όλες τις ημερομηνίες γενεθλίων, είναι καλό να υπολογίζεται μια ημέρα συν ή πλην
  • Η αστρική επιρροή μπορεί να αναφέρεται και σε κάποιον γενέθλιο πλανήτη που βρίσκεται στην εν λόγω μοίρα, ιδιαίτερα αν είναι η Σελήνη, ο Ερμής κι η Αφροδίτη

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved