Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 8/4 έως 14/4 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό είναι ευχάριστο για εσάς, καθώς μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να πάτε ένα ξαφνικό ταξίδι ή να κάνετε μία γνωριμία που θα σας συναρπάσει. Δεν αποκλείεται να υπάρξει κάτι καινούργιο που θα ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα στον αισθηματικό τομέα ενώ είναι πολύ πιθανό να ικανοποιήσετε τις ερωτικές σας ανάγκες σε ένα ταξίδι.

Με τον Ερμή στους Ιχθείς, το δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, πρέπει να προσέχετε, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας καθώς δεν αποκλείεται να «γίνονται λόγια» πίσω από την πλάτη σας.

Προσέχετε για να έχετε: Αξιοποιείστε τις αργίες του Πάσχα για να ξεκουραστείτε γιατί, από την επόμενη εβδομάδα, σας περιμένει πολύ δουλειά .

Κρατάμε το καλό: Ο Άρης μπαίνει σε ευθεία πορεία το Μ. Σάββατο, γεγονός που θα διευκολύνει αρκετά τις εξελίξεις στη δουλειά σας.

Ευχή μου είναι να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις δυσκολίες σας και να τις αντιμετωπίσετε ως μαθήματα ζωής, τα οποία θα σας βοηθήσουν να υιοθετήσετε διαφορετική στάση, να κάνετε αλλαγές, να χρησιμοποιήσετε το θάρρος σας και να εκφράσετε τη δύναμή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτές τις μέρες είστε αρκετά ευνοημένοι. Φαίνεται ότι όλα συνηγορούν στο να περάσετε όμορφα τις γιορτές σας, να ξεκουραστείτε αλλά και να προωθήσετε τις υποθέσεις σας. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους πραγματοποιεί ένα εξάγωνο με τον Ουρανό, αστρολογικό γεγονός που δεν αποκλείεται να φέρει μια ευχάριστη έκπληξη στον τομέα των οικονομικών σας, ένα επί πλέον έσοδο.

Ο Άρης από την Παρθένο κάνει το θαύμα του στις ερωτικές σας υποθέσεις, ιδιαίτερα για τους πιο άτακτους Ταύρους. Δεν αποκλείεται μάλιστα να επιστρέψουν και κάποιες σχέσεις του παρελθόντος, καταθέτοντας γη και ύδωρ για να ξανακλέψουν την καρδιά σας. Το Μ. Σάββατο ο Άρης επανέρχεται σε ευθεία πορεία, γεγονός που θα ξαναφέρει την τάξη στα αισθηματικά σας και θα σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε στο άτομο που ικανοποιεί τις ανάγκες σας. Επίσης, από την επόμενη εβδομάδα, θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια.

Προσέχετε για να έχετε: Μην παραμελείτε τις δουλειές σας λόγω υπεραισιοδοξίας και της φυσικής σας ροπής προς την τεμπελιά. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα.

Κρατάμε το καλό: Είστε ευνοημένοι στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών.

Ευχή μου είναι να μπορέσετε να νιώσετε γαλήνη, ισορροπία και ικανοποίηση με αυτά που έχετε και να μην «στέκεστε» συνεχώς σε αυτά που δεν έχετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας να πραγματοποιεί όψη εξαγώνου με τον Ουρανό, τα φλερτ, οι ανανεωτικές καταστάσεις στον έρωτα και οι απολαύσεις γίνονται τρόπος ζωής και δίνουν μια ευχάριστη νότα στις γιορτές. Οι κεραυνοβόλοι έρωτες, ιδιαίτερα για τους γεννημένους τον Μάιο δεν αποκλείονται ενώ οι πιο άτακτοι του ζωδίου σας που φημίζεται για τις αταξίες του, θα βρείτε πρόσφορο έδαφος δράσης.

Με τον Ερμή στους Ιχθείς και τον Άρη ανάδρομο, θα ήταν προτιμότερο να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την καριέρα σας. Από το Μ. Σάββατο που ο Άρης επανέρχεται σε ευθεία πορεία, θα εκλείψουν τα εμπόδια και θα είναι πιο εύκολο να στοχεύσετε τη δράση σας. Προς το παρόν, ξεκουραστείτε και αφήστε τα σπουδαία για μετά το Πάσχα.

Προσέχετε για να έχετε: Μην αφήνετε τίποτε στην τύχη του στο σπίτι γιατί δεν αποκλείεται να έχετε βλάβες και ταλαιπωρίες.

Κρατάμε το καλό: Οι μέρες αυτές είναι πολύ καλές για να προβάλετε τους εαυτούς σας, να κάνετε δημόσιες σχέσεις και συζητήσεις. Γενικότερα, μπορεί οι γνωριμίες αυτής της περιόδου να σας φανούν χρήσιμες, ακόμη κι αν γίνουν μεταξύ τυρού και αχλαδιού.

Ευχή μου είναι να συνειδητοποιήσετε ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες και τι είναι αυτό που μπορεί να σας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους κι αν χρειάζεται, να αναθεωρήσετε το σύστημα των αξιών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ευνοϊκή, για το ζώδιό σας, θέση του Δία στον Ταύρο δημιουργεί πιο γόνιμο έδαφος για την προώθηση των σχεδίων σας, για να βάλετε νέους, πιθανώς πιο μεγαλεπήβολους, στόχους και για να συμμετάσχετε σε συλλογικές δραστηριότητες. Επίσης τώρα μπορεί κάποιο φιλικό σας πρόσωπο να παίξει το ρόλο του φύλακα – Άγγελου για σας.

Η θέση της Αφροδίτης στους Διδύμους ευνοεί τους κρυφούς σας έρωτες ή, αν δεν κρατάτε τον έρωτά σας μακριά από τους άλλους, μπορεί να υπονοεί την τάση σας να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις και να μην είστε σε θέση να τις δείτε με πιο αντικειμενικό μάτι.

Προσέχετε για να έχετε: Με τον Άρη να κινείται ανάδρομα μέχρι το Μ. Σάββατο και μάλιστα σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, να προσέχετε τις κινήσεις σας και να μην οδηγείτε υπό το κράτος του Ποσειδώνα, δηλαδή πιωμένοι, γιατί είστε επιρρεπείς στα ατυχήματα.

Κρατάμε το καλό: Ο Άρης που επανέρχεται σε ευθεία πορεία το Μ. Σάββατο, θα σας αφήσει το πεδίο ελεύθερο για να κάνετε σημαντικά ραντεβού και να πάρετε αποφάσεις για δουλειές και συνεργασίες μετά το Πάσχα.

Ευχή μου είναι να αποκτήσετε περισσότερη πίστη στον εαυτό σας για να βρείτε το θάρρος να απαλλαχθείτε από σχέσεις που συντηρείτε λόγω των ανασφαλειών σας. Να μπορέσετε να διεκδικήσετε το καλύτερο για τον εαυτό σας και να αφήσετε κενό για να μπουν στη ζωή σας άτομα και καταστάσεις που θα σας προάγουν και θα σας ικανοποιούν.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό, γεγονός που ευνοεί ένα ταξίδι σας, μια όμορφη περιπέτεια, έναν έρωτα που θα γνωρίσετε ξαφνικά και αναπάντεχα, ένα ξύπνημα των αισθήσεων με κάποιο φιλαράκι σας που θα μετατραπεί σε αντικείμενο του πόθου σας. Επίσης μπορεί τώρα να ευοδωθεί κάποιος στόχος σας και μάλιστα με έναν τρόπο «μαγικό», από εκεί που δεν το περιμένετε.

Η αντίθεση του ανάδρομου Άρη με τον Ποσειδώνα χρήζει ιδικής μνείας για τα οικονομικά σας, ιδιαίτερα των Λιονταριών που έχετε γεννηθεί τον Ιούλιο. Μην πιστεύετε όσους σας τάζουν εύκολο χρήμα γιατί μπορεί να είναι μια φούσκα, περιορίστε τα έξοδά σας, μην ξοδεύετε βάσει υποσχετικών παρά μόνο αν έχετε τα λεφτά στο χέρι.

Προσέχετε για να έχετε: Μην εμπιστεύεστε αυτούς που θα σας τάξουν ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα. Να ποντάρετε μόνο στις δικές σας δυνάμεις.

Κρατάμε το καλό: Από το Μ. Σάββατο που ο Άρης θα επανέλθει σε ευθεία πορεία, μπορεί να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες αλλά και πάλι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί μέχρι να ξεφύγει από τα δόντια του Ποσειδώνα.

Ευχή μου είναι να πάρετε από το Δία στον Ταύρο, την γκαμουριά και την εύνοια που υπόσχεται σε κοινωνικό επίπεδο, να κερδίσετε την καταξίωση που σας αξίζει αλλά και να είστε σε θέση να αντιληφθείτε τι είναι αυτό που σας αξίζει πραγματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι πολύ πιθανό να σας δημιουργεί σύγχυση, ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Σύγχυση συνοδευμένη με τάσεις να ξεσπάσετε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση καθώς ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σας, σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, προκαλεί κάποιες καταστάσεις που σας απογοητεύουν.

Φάρο χαράς αποτελεί η Αφροδίτη στους Διδύμους, η οποία ρίχνει το φως της στον τομέα της καριέρας σας ενώ ο Δίας υπόσχεται να μεγεθύνει και να ευλογήσει κάθε ηθική προσπάθειά σας να αναρριχηθείτε κοινωνικά.

Προσέχετε για να έχετε: Μην πίνετε όταν οδηγείτε και γενικότερα να προσέχετε γιατί είστε επιρρεπείς στα ατυχήματα. Επίσης είναι προτιμότερο να μην κλείσετε τώρα σημαντικές συμφωνίες. Προς το παρόν, προσπαθήστε να ξεκουραστείτε στις αργίες του Πάσχα και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας για να αντέξετε τα ωράριά σας τις επόμενες εβδομάδες.

Κρατάμε το καλό: Αναμένονται οι ευκαιρίες για επαγγελματική καταξίωση και προώθηση των σχεδίων σας.

Ευχή μου είναι να νιώσετε απαλλαγμένοι από τα βάρη σας, να γίνετε πιο αισιόδοξοι, να συμβούν τα γεγονότα που θα σας δικαιώσουν για να μην αισθάνεστε ότι είστε αδικημένοι.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη σας βρίσκεται στο ευνοϊκό, για το ζώδιό σας, περιβάλλον των Διδύμων και σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Ουρανό. Φαίνεται ότι θα σταθείτε αρκετά τυχεροί στα ταξίδια σας καθώς εκεί, εκτός της καλοπέρασης, μπορεί να κεραυνοβοληθείτε από έρωτα. Επίσης υπόσχεται ανανεωτικές καταστάσεις και αναζωπυρώσεις παθών για όσους συντηρείτε μακρόχρονες σχέσεις.

Με τον Άρη να είναι ανάδρομος στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι και αυτή την εβδομάδα και μάλιστα σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, καλό θα ήταν να φυλάτε τα νώτα σας από το παρασκήνιο που μπορεί να υπάρχει σε βάρος σας και, γενικότερα, να μην εμπιστεύεστε κανέναν αν δεν είναι τσεκαρισμένος, ιδιαίτερα αν πρόκειται για θέματα δουλειάς.

Προσέχετε για να έχετε: Καλό θα ήταν να είστε λίγο προσεκτικοί και να μην κάνετε καταχρήσεις ποτού και φαγητού, προκειμένου να διαφυλάξετε την υγεία σας σε καλά επίπεδα.

Κρατάμε το καλό: Ο Δίας από τον Ταύρο υπόσχεται να δώσει λύσεις σε οικονομικές υποθέσεις σας με τράπεζες, δημόσιο, κλπ. Καλό θα ήταν να υπογράψετε διακανονισμούς από την επόμενη εβδομάδα.

Ευχή μου είναι να βρείτε τη δύναμή σας και να επαναστατήσετε προς οποιαδήποτε κατάσταση δεν είναι του γούστου σας, να αδιαφορήσετε για την εικόνα σας και να επικεντρωθείτε στο είναι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας που βρίσκεται στον Ταύρο, ευνοεί τον τομέα των σχέσεών σας, τόσο των προσωπικών όσο και των επαγγελματικών. Εννοείται ότι τώρα αξίζει τον κόπο να κάνετε σημαντικά ραντεβού με άτομα ισχυρά που κατέχουν θέσεις – κλειδιά καθώς είναι πολύ πιθανό να κλείσετε αξιόλογες συμφωνίες. Μάλιστα, θα ήταν προτιμότερο να περιμένετε μέχρι την επόμενη εβδομάδα καθώς ο Άρης το Μ. Σάββατο επανέρχεται σε ευθεία πορεία και δεν θα σας βάζει καμία τρικλοποδιά στην προσπάθειά σας να προωθήσετε τις υποθέσεις σας. Προς το παρόν, περάστε καλά και γεμίστε τις μπαταρίες σας.

Η Αφροδίτη από το όγδοο ηλιακό σας σπίτι, μπορεί να ρίξει φως σε οικονομικές υποθέσεις με δημόσιο, εφορίες, τράπεζες, κλπ. Οι μέρες προσφέρονται για να διακανονίσετε τα χρέη σας και να ανακτήσετε την ψυχική σας ηρεμία.

Προσέχετε για να έχετε: Είναι πιθανό να συμβούν οι καταστάσεις που θα σας ρίξουν από τα σύννεφα και θα σας εξωθήσουν στο να αναθεωρήσετε κάποια φιλία σας, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι τον Οκτώβριο.

Κρατάμε το καλό: Ο έρωτας και ο ρομαντισμός μπορεί να χτυπήσουν την πόρτα της καρδιάς σας…

Ευχή μου είναι να επιστρατέψετε τη δύναμή σας και να μην αφήσετε τις εξωτερικές συνθήκες να σας απογοητεύσουν, να σας κλείσουν στον εαυτό σας και να εγείρουν τους φόβους και αρνητικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στους Διδύμους, στον ηλιακό σας οίκο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σας και σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό, που βρίσκεται στον οίκο των ερώτων σας. Τα φλερτ, οι απολαύσεις, οι χαρές, οι ανανεωτικές καταστάσεις, τα πάθη και οι κεραυνοβόλοι έρωτες μπαίνουν στην ημερήσια διάταξη και υπόσχονται ότι θα περάσετε καλά αυτές τις γιορτινές μέρες. Επίσης, υπόσχονται δημιουργικότητα και φαίνεται ότι θα βρείτε τους τρόπους να επωφεληθείτε από τις δημιουργικές σας συνθέσεις.

Προσοχής χρήζει ο Άρης που θα είναι ανάδρομος μέχρι το Μ. Σάββατο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, ιδιαίτερα για τους Τοξότες που έχετε γεννηθεί το Νοέμβριο καθώς είναι πιθανό να κάνετε μοιραία λάθη ή παραλήψεις στη δουλειά.

Προσέχετε για να έχετε: Αν θέλετε να κάνετε κάποια σημαντική κίνηση για την καριέρα σας, είναι προτιμότερο να περιμένετε μέχρι την άλλη εβδομάδα που θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για κάτι τέτοιο.

Κρατάμε το καλό: Αυτή την περίοδο ευδοκιμούν οι δημόσιες σχέσεις σας καθώς επίσης οι φιλίες σας και οι ομαδικές σας δραστηριότητες.

Ευχή μου είναι να επικεντρωθείτε στις πραγματικές σας ανάγκες και, αν η αυτοκριτική σας σάς οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι πρέπει να αναθεωρήσετε το σύστημα αξιών σας, να βρείτε το θάρρος να το κάνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δίας που βρίσκεται στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι, ευνοεί τους έρωτες και τη δημιουργικότητά σας και υπόσχεται ανανεωτικές καταστάσεις για τους δεσμευμένους και καινούργιες, πολλά υποσχόμενες, γνωριμίες για τους αδέσμευτους. Επίσης, με το Δία στον Ταύρο, θα διασκεδάσετε, θα εκτονωθείτε, θα νιώσετε και πάλι σαν παιδιά.

Η Αφροδίτη που βρίσκεται στους Διδύμους, ευνοεί τις επαγγελματικές σας υποθέσεις καθώς θα υπάρχει ένα καλύτερο κλίμα στη δουλειά σας αλλά, επίσης, δηλώνει ότι μπορείτε να χαλαρώσετε λίγο αυτές τις γιορτινές μέρες και να περάσετε καλά.

Προσέχετε για να έχετε: Η αντίθεση του Ποσειδώνα με τον Άρη που θα είναι ανάδρομος μέχρι το Μ. Σάββατο, χρήζει προσοχής όταν ταξιδεύετε. Μην οδηγείτε πιωμένοι και, γενικότερα, να προσέχετε γιατί είστε επιρρεπείς στα ατυχήματα, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το Δεκέμβριο.

Κρατάμε το καλό: Δεν αποκλείεται να βρείτε τους τρόπους να μετατρέψετε το χόμπι σας ή μια καλλιτεχνική σας τάση σε δουλειά και να αποκτήσετε ένα πρόσθετο έσοδο, απολαμβάνοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Ευχή μου είναι να ξεπεράσετε τις εξαρτήσεις σας, να μην σας ενδιαφέρουν οι άλλοι και η γνώμη τους αλλά να αποδώσετε την αξία και τα εύσχημα εσείς οι ίδιοι στον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη που βρίσκεται στους Διδύμους και σχηματίζει εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Ουρανό, ρίχνει τους προβολείς της στους έρωτές σας και σας καθιστά πρωταγωνιστές του παιχνιδιού. Τώρα θα απολαύσετε τις εφήμερες περιπέτειες αλλά δεν αποκλείεται να γνωρίσετε τον μεγάλο έρωτα! Αν είστε πιστοί στο ταίρι σας, θα περάσετε καλά, θα διασκεδάσετε με την ψυχή σας αυτές τις γιορτινές μέρες, θα αναζωπυρώσετε τα πάθη σας και θα ανανεωθείτε.

Η αντίθεση του ανάδρομου Άρη με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας εξωθήσει στο να κάνετε μοιραία λάθη οικονομικής διαχείρισης. Είναι προτιμότερο να μην υπογράψετε κανένα διακανονισμό και, αν πρέπει, να τον αναβάλλετε για την επόμενη εβδομάδα που τουλάχιστον ο Άρης θα έχει επανέλθει σε ευθεία πορεία.

Προσέχετε για να έχετε: Μην εμπιστεύεστε αυτούς που θα σας υποσχεθούν εύκολο χρήμα γιατί μάλλον θα είναι φούσκα. Γενικότερα διαφυλάξτε τις τσέπες σας.

Κρατάμε το καλό: Με το εξάγωνο Ουρανού – Αφροδίτης θα περάσετε καλά αν ταξιδέψετε και, μάλιστα, σε μία ατμόσφαιρα αισθησιασμού.

Ευχή μου είναι να βρείτε το θάρρος να αποτινάξετε φόβους και ανασφάλειες που δεν σας αφήνουν να πάρετε δυναμικές αποφάσεις, για να μπορέσετε να αναδείξετε τις ικανότητές σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Δίας από τον Ταύρο υπόσχεται καλοπέραση στα ταξίδια σας με αρκετή διασκέδαση αλλά και πιθανότητες ερωτικών επιτυχιών. Κοινώς όσοι είστε έτοιμοι για αποδράσεις, θα περάσετε καλά. Ωστόσο, και οι υπόλοιποι δεν θα στερηθείτε χαρές καθώς θα έχετε αρκετές μετακινήσεις, ευχάριστες συναντήσεις και πανηγύρια με το σόι σας.

Η Αφροδίτη από τους Διδύμους υπόσχεται μία ευχάριστη ατμόσφαιρα στην οικογενειακή εστία αλλά δεν αποκλείει επιτυχίες επαγγελματικού χαρακτήρα ή μια αναπάντεχη εξέλιξη στον τομέα της καριέρας που μπορεί να σας βγάλει από τα αδιέξοδά σας.

Προσέχετε για να έχετε: Η αντίθεση του Ποσειδώνα με τον Άρη που θα είναι ανάδρομος μέχρι το Μ. Σάββατο, δείχνει ότι μπορεί να απογοητευτείτε από κάποια επιλογή σας, ιδιαίτερα οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Καλό θα ήταν να μην αφήνετε τον ενθουσιασμό και την ανάγκη ωραιοποίησης να επισκιάζουν την κρίση σας.

Κρατάμε το καλό: Από το Μ. Σάββατο που ο Άρης θα επανέλθει σε ευθεία πορεία, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σε θέματα συνεργασιών και σχέσεων που σας έχουν μπερδέψει.

Ευχή μου είναι να βρείτε το στόχο σας και να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας χωρίς να προδώσετε τις αξίες σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved