Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 03° 58' 41" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 05° 00' 27" ΙΧΘΥΕΣ
ΕΡΜΗΣ - 17° 24' 15" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 21° 00' 22" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 20° 04' 31" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 43' 25" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 40' 41" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 43' 40" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 26° 03' 17" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 56' 10" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 24° 58' 49" ΚΡΙΟΣ R

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 28/09 έως και 04/10;

Επικεντρώσου στις ημερομηνίες γέννησης και τα γεγονότα που περιγράφονται!

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 28/09 έως και 04/10;

Τι είναι οι αστρικές θέσεις;

Αν δεν το γνώριζες, υπάρχουν δύο ζωδιακοί ως σημεία αναφοράς, ο τροπικός που χρησιμοποιούμε στην δυτική Αστρολογία και συμπεριλαμβάνει τα 12 ζώδια που ξέρεις και ο αστρικός ζωδιακός, που υπολογίζει τις θέσεις των ουρανίων σωμάτων στους πραγματικούς αστερισμούς. Και ναι, σωστά υποθέτεις: Τα ζώδια δεν ταυτίζονται με τους ομώνυμους αστερισμούς! Αυτό οφείλεται στην μετάπτωση των ισημεριών και οι αστρικές θέσεις είναι σήμερα 24 μοίρες πίσω από τις τροπικές. Ο αστρικός ζωδιακός χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ινδική (Βεδική) Αστρολογία και παραπέμπει άμεσα σε γεγονότα ή/και καταστάσεις, ενώ ο τροπικός χρωματίζει πρωτίστως τον χαρακτήρα σου και τις τάσεις που προκύπτουν από αυτόν.

Ας δούμε, λοιπόν, αν επηρεάζει το ζώδιό σου κάποια από τις αστρικές θέσεις των πλανητών, την εβδομάδα από από 28/09 έως και 04/10!

-Oαστρικός Ερμήςπου ανάμεσα στις αρμοδιότητές του συμπεριλαμβάνονται οι επαφές, οι μετακινήσεις, τα συμβόλαια και η λειτουργικότητα συσκευών, θα κινηθεί σε πρώτη φάση ανάδρομα, από τη 2η μέχρι την 1η μοίρα της Παρθένου, όπου και θα «σταθεί», επανερχόμενος σε ορθή φορά.

Θα σε επηρεάσει λοιπόν, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 23 ή τις 24/8.  Αν πάλι είσαι Ιχθύς γεννημένος/η στις 18 ή τις 19/2, οι εξελίξεις αφορούν αρχικά τους άλλους αλλά μπορεί να επηρεάσουν κι εσένα.

Επιπλέον, αν είσαι Τοξότης κι έχεις τα γενέθλια σου στις 22 ή τις 23/11, θα προκύψουν θέματα προς ρύθμιση στην καριέρα σου ενώ αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις γεννηθεί στις 20 ή τις 21/5, τον… λόγο έχουν τα οικογενειακά ή τα περιουσιακά σου.

Σου θυμίζω ότι ο ανάδρομος Ερμής προσφέρεται κυρίως για διορθωτικές κινήσεις κι όχι τόσο για νέες πρωτοβουλίες και η «δουλειά» σου είναι να ενεργοποιήσεις κάθε διαθέσιμη εναλλακτική σου «απαντώντας» στις όποιες αναποδιές σου τύχουν, στη συγκεκριμένη περίπτωση πάντως ότι κι αν γίνει σε καλό θα σου βγει. Επιπλέον θέματα του παρελθόντος ξαναβγαίνουν στο προσκήνιο, έχοντας κι αυτά ένα θετικό πρόσημο.

-Η αστρική Αφροδίτηπου ειδικεύεται στα αισθηματικά και τα οικονομικά σου, θα κινηθεί από την 5η μέχρι την 13η μοίρα της Παρθένου και θα σε επηρεάσει σταδιακά αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 27/8 έως τις 4/9 αλλά κι αν είσαι Ιχθύς γεννημένος/η από τις 22/2 έως τις 2/3.

Την επιρροή της θα την δεχθείς επίσης κι αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 25/5 έως τις 2/6 ή είσαι Τοξότης γεννημένος/η από τις 27/11 έως τις 5/12, με έμφαση όμως σε οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα, αντίστοιχα.

-Ο αστρικός Άρηςπου δημιουργεί ισχυρά κίνητρα, επιταχύνει τις εξελίξεις αλλά ευθύνεται και για κάθε λογής εντάσεις ή ατυχήματα, θα κινηθεί από την 25η μέχρι την 28η μοίρα του Ταύρου και θα σε επηρεάσει σταδιακά αν ανήκεις στο ζώδιο κι είσαι γεννημένος/η από τις 15 έως τις 18/5. 

Αν πάλι είσαι Σκορπιός κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 17 έως τις 20/11, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το που και αν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός/η.

Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν είσαι Λέων κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 17 έως τις 20/8 ή είσαι Υδροχόος γεννημένος/η από τις 14 μέχρι τις 17/2, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι  τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα.

-Η αστρική Δήμητραπου συνδέεται με επίσημες νομικές πράξεις, συνεργασίες αλλά και δράσεις που απευθύνονται στο κοινό, θα κινηθεί από την 6η μέχρι την 9η μοίρα του Λέοντα, φέρνοντας σε, σε πρώτο πλάνο, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 30/7. Παρομοίως κι αν είσαι Υδροχόος γεννημένος/η κοντά στις 28/1.

Αν πάλι είσαι Σκορπιός ή Ταύρος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 29/10 ή τις 27/4 αντίστοιχα, είναι πιθανό να τρέξεις μια επαγγελματική σύμβαση ή ένα περιουσιακό ζήτημα, ενώ στο... πρόγραμμα είναι και μια μετακόμιση.

-Ο αστρικός Δίαςπου φέρνει ευκαιρίες και τύχη, μεγεθύνει όμως και... σκανδαλώδεις καταστάσεις, θα κινηθεί ανάδρομα στη 10η και την 9η μοίρα των Ιχθύων και θα σου φέρει τις ευκολίες του αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 27/2.

Αν πάλι είσαι Παρθένος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 1/9, τότε  μπορείς να υπολογίσεις σε ευκολίες και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης.

Επιτυχίες και υποστηρίξεις σε περιμένουν κι αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων ή είσαι Τοξότης, γεννημένος/η κοντά στις 30/5 ή τις 30/11, με τις θετικές εξελίξεις να αναφέρονται πρωτίστως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αντίστοιχα.

 Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!  

-Ο αστρικός Κρόνος, που μπορεί να φέρει εμπόδια αλλά σε βοηθά να ξεφορτωθείς ότι κρίθηκε ανεπαρκές για σένα, θα κινηθεί ανάδρομα στην 25η μοίρα του Αιγόκερω και είναι σκόπιμο να είσαι σωστά προετοιμασμένος/η για το οτιδήποτε, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλια σου κοντά στις 15/1.

Περιορισμοί σου τίθενται κι αν είσαι Καρκίνος, γεννημένος/η κοντά στις 17/7, οφείλεις λοιπόν να κινηθείς ρεαλιστικά θέτοντας πρωτίστως τα όριά σου απέναντι στους άλλους. Επιπλέον, δεν πρέπει να συνάψεις μια συμφωνία, ούτε να πάρεις επάνω σου ευθύνες άλλων.

Αν πάλι είσαι Ζυγός γεννημένος/η κοντά στις 17/10 θα κληθείς να διαχειριστείς πιεστικά ή στενόχωρα οικογενειακά θέματα, ενώ η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να ανακατασκευάσεις ένα ακίνητο. Αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από μια πώληση.

Τέλος, αν είσαι Κριός, γεννημένος/η κοντά στις 15/4, πέρα από το ότι κάτι θα σε φρενάρει, ενδέχεται να περάσεις από εξετάσεις, ίσως μάλιστα να κριθείς αρκετά αυστηρά, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλιστής. Επιπλέον, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία του.

-Oαστρικός Χείρωναςπου αναδεικνύει θέματα σχετικά με το παρελθόν και σηματοδοτεί ιδιαίτερες ευαισθησίες και συναισθηματικές αδυναμίες, θα κινηθεί επίσης ανάδρομα στην 21η  μοίρα των Ιχθύων και θα σε επηρεάσει αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 11/3 ή είσαι Παρθένος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 14/9.

Οικογενειακά και περιουσιακά θέματα ή μια παραλαβή σκυτάλης από τους παλαιότερους θα σε συνοδεύσουν αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 11/6 ή είσαι Τοξότης κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 13/12. Υπάρχει ακόμη η τάση ένταξης σε μια κοινότητα ή και η δημιουργία της.

-Ο αστρικός Ουρανός που φέρνει αλλαγές και ανατροπές «εφ’ όλης της ύλης», θα συνεχίσει κι αυτός την ανάδρομη πορεία του στην 25η  μοίρα του Κριού, φέρνοντας αλλαγές και ανατροπές που σε αφορούν άμεσα, αν είσαι Κριός ή Ζυγός κι έχεις γεννηθεί αντίστοιχα κοντά στις 14/4 ή τις 17/10.

Νέα δεδομένα -ίσως και μια εκούσια ή ακούσια στροφή στην ζωή σου- σε περιμένουν επίσης κι αν είσαι Καρκίνος ή Αιγόκερως κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 17/7 ή τις 15/1 αντίστοιχα. Εδώ, το πρωταρχικό πεδίο των αλλαγών-ανατροπών είναι η καριέρα και η οικογένεια και σε κάθε περίπτωση όσο πιο «σίγουρος/η» είσαι για κάτι, τόσο περισσότερο θα εκπλαγείς από τις εξελίξεις. Επιπλέον, τα (θεωρητικά) εύκολα γίνονται δύσκολα και τα «απίθανα», εφικτά.

- Ο αστρικός Ποσειδώναςπου ενθαρρύνει καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις αλλά και ανθρωπιστικές-εμψυχωτικές δράσεις, θα συνεχίσει την ανάδρομη πορεία του στην τελευταία μοίρα του Υδροχόου, κάτι που σε αφορά άμεσα αν  έχεις γεννηθεί κοντά στις 20/5, τις 22/8, τις 21/11 ή τις 17/2 αντίστοιχα.

Στα αμιγώς «γήινα» ζητήματα (οικονομικά, επαγγελματικά, σχέσεις), σηματοδοτεί συνήθως ενδεχόμενες απάτες ή αυταπάτες, μπορεί ωστόσο να ωφεληθείς από «χάρες» και άδηλους πόρους, ενώ το να… εξαφανιστείς από προσώπου γης θα σε βοηθήσει να αποφύγεις «κακοτοπιές».

Τέλος, ο αστρικός Πλούτωναςπου σηματοδοτεί μια μεταμόρφωση εκ βάθρων και το οριστικό πέρασμα σε μια νέα φάση, θα κινηθεί ανάδρομα στη 2η μοίρα του Αιγόκερω και θα σε επηρεάσει άμεσα, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 24/12 αλλά και αν είσαι Καρκίνος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 22/6.

  • Σε όλες τις ημερομηνίες γενεθλίων, είναι καλό να υπολογίζεται μια ημέρα συν ή πλην
  • Η αστρική επιρροή μπορεί να αναφέρεται και σε κάποιον γενέθλιο πλανήτη που βρίσκεται στην εν λόγω μοίρα, ιδιαίτερα αν είναι η Σελήνη, ο Ερμής κι η Αφροδίτη

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved