Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 10/08 έως και 16/08;

Επικεντρώσου στις ημερομηνίες γέννησης και τα γεγονότα που περιγράφονται!

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 10/08 έως και 16/08;

Τι είναι οι αστρικές θέσεις;

Αν δεν το γνώριζες, υπάρχουν δύο ζωδιακοί ως σημεία αναφοράς, ο τροπικός που χρησιμοποιούμε στην δυτική Αστρολογία και συμπεριλαμβάνει τα 12 ζώδια που ξέρεις και ο αστρικός ζωδιακός, που υπολογίζει τις θέσεις των ουρανίων σωμάτων στους πραγματικούς αστερισμούς. Και ναι, σωστά υποθέτεις: Τα ζώδια δεν ταυτίζονται με τους ομώνυμους αστερισμούς! Αυτό οφείλεται στην μετάπτωση των ισημεριών και οι αστρικές θέσεις είναι σήμερα 24 μοίρες πίσω από τις τροπικές. Ο αστρικός ζωδιακός χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ινδική (Βεδική) Αστρολογία και παραπέμπει άμεσα σε γεγονότα ή/και καταστάσεις, ενώ ο τροπικός χρωματίζει πρωτίστως τον χαρακτήρα σου και τις τάσεις που προκύπτουν από αυτόν.

Ας δούμε, λοιπόν, αν επηρεάζει το ζώδιό σου κάποια από τις αστρικές θέσεις των πλανητών, την εβδομάδα από από 10/08 έως και 16/08!

Καταρχάς, η Πανσέληνος της 12ης Αυγούστου, που είναι ο… ορισμός της κρίσης, αφήνει το αστρικό της αποτύπωμα στις 25 και 11΄ του άξονα Αιγόκερω-Καρκίνου και θα σε επηρεάσει αν ανήκεις σε ένα από τα δύο ζώδια κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 15/1 ή τις 17/7 αντίστοιχα.

Ωστόσο, η ζωή σου μπορεί να γίνει «λάστιχο», που θα… σπάσει κι αν είσαι Κριός ή Ζυγός κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 15/3 ή τις 17/10 αντίστοιχα.

Το θέμα με τη συγκεκριμένη Πανσέληνο είναι ότι τα τ-τετράγωνα που σχηματίζονται από τα Φώτα, τον Κρόνο, τον Άρη και τον Ουρανό «ακουμπάνε» αστρικά, τον τροπικό Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δίνοντας στις εξελίξεις και μια «μοιραία» χροιά.

Στις 13/8 ακολουθεί η αντίθεση του αστρικού Ήλιου με τον τροπικό Πλούτωνα και μένει να αποφασίσεις το πως θα διαχειριστείς καταστάσεις που «δεν γυρίζουν πίσω».

-O αστρικός Ερμής, που ανάμεσα στις αρμοδιότητές του συμπεριλαμβάνονται οι επαφές, οι μετακινήσεις, τα συμβόλαια και η λειτουργικότητα συσκευών θα κινηθεί από την 15η, μέχρι την 25η μοίρα του Λέοντα και θα σε επηρεάσει σταδιακά, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 6/8 έως τις 16/8. Αν πάλι είσαι Υδροχόος γεννημένος/η από τις 3/2 έως τις 13/2, οι εξελίξεις αφορούν αρχικά τους άλλους αλλά μπορεί να επηρεάσουν κι εσένα.

Επιπλέον, αν είσαι Σκορπιός κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 7/11 έως τις 17/11 ή Ταύρος γεννημένος/η από τις 5/5 έως τις 15/5, θα προκύψουν θέματα προς ρύθμιση στα επαγγελματικά ή τα οικογενειακά-περιουσιακά σου αντίστοιχα.

-Η αστρική Αφροδίτη, που «ειδικεύεται» στα αισθηματικά και τα οικονομικά σου, θα κινηθεί από την 4η, μέχρι την 13η μοίρα του Καρκίνου και θα σε επηρεάσει σταδιακά αν έχεις τα γενέθλιά σου από τις 24/6 έως τις 3/7 αλλά κι αν είσαι Αιγόκερως. γεννημένος/η από τις 25/12 έως τις 3/1.

Την επιρροή της θα την δεχθείς επίσης κι αν είσαι Κριός κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 24/3 έως τις 2/4 ή είσαι γεννημένος/η από τις 26/9 έως τις 5/10, με έμφαση όμως σε οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα, αντίστοιχα.

Το τετράγωνο της αστρικής Αφροδίτης με τον τροπικό Δία στις 13/8 αφήνει ανοικτό παράθυρο στην τύχη και μπορείς να ελπίζεις βάσιμα σε κάτι καλό, ανεξάρτητα με το ότι αυτές οι ημέρες είναι γενικότερα δύσκολες.

-Ο αστρικός Άρης, που δημιουργεί ισχυρά κίνητρα, επιταχύνει τις εξελίξεις αλλά ευθύνεται και για κάθε λογής εντάσεις ή ατυχήματα, θα κινηθεί από την τελευταία μοίρα του Κριού, μέχρι την 4η του Ταύρου και θα σε επηρεάσει σταδιακά αν είσαι γεννημένος/η από τις 20/4 μέχρι τις 24/4.

Αν πάλι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 22/10 μέχρι τις 26/10, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το που και αν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός/η.

Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν έχεις τα γενέθλια σου από τις 22/7 μέχρι τις 26/7 ή είσαι γεννημένος/η από τις 20/1 μέχρι τις 24/1, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα.

-Η αστρική Δήμητρα, που συνδέεται με επίσημες νομικές πράξεις, συνεργασίες αλλά και δράσεις που απευθύνονται στο κοινό, θα κινηθεί από την 14η μέχρι την 17η μοίρα του Καρκίνου, φέρνοντας σε, σε πρώτο πλάνο, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 5/7 ή είσαι Αιγόκερως γεννημένος/η κοντά στις 6/1.

Αν πάλι είσαι Ζυγός ή Κριός κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 8/10 ή τις 5/4 είναι πιθανό να τρέξεις μια επαγγελματική σύμβαση ή ένα περιουσιακό ζήτημα, αντίστοιχα, ενώ στο... πρόγραμμα είναι και μια μετακόμιση.

-Ο αστρικός Δίας, που φέρνει ευκαιρίες και τύχη, μεγεθύνει όμως και... σκανδαλώδεις καταστάσεις, θα κινηθεί ανάδρομα προς τη 14η μοίρα των Ιχθύων και θα σου φέρει τις ευκολίες του αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 4/3.

Αν πάλι είσαι Παρθένος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 6/9, τότε μπορείς να υπολογίσεις σε ευκολίες και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης.

Επιτυχίες και υποστηρίξεις σε περιμένουν κι αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων ή είσαι Τοξότης, γεννημένος/η κοντά στις 4/6 ή τις 5/12, με τις θετικές εξελίξεις να αναφέρονται πρωτίστως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αντίστοιχα.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

-Ο αστρικός Κρόνος, που μπορεί να φέρει εμπόδια και σε κρίνει για τις όποιες ανεπάρκειές σου, θα κινηθεί ανάδρομα προς την 28η μοίρα του Αιγόκερω και είναι σκόπιμο να είσαι σωστά προετοιμασμένος/η για το οτιδήποτε, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 18/1.

Περιορισμοί σου τίθενται κι αν είσαι Καρκίνος γεννημένος/η στις 20/7, οφείλεις λοιπόν να κινηθείς ρεαλιστικά θέτοντας πρωτίστως τα όριά σου απέναντι στους άλλους. Επιπλέον, δεν πρέπει να συνάψεις μια συμφωνία, ούτε να πάρεις επάνω σου ευθύνες άλλων.

Αν πάλι είσαι Ζυγός γεννημένος/η στις 20/10 θα κληθείς να διαχειριστείς πιεστικά ή στενόχωρα οικογενειακά θέματα, ενώ η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να ανακατασκευάσεις ένα ακίνητο. Αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από μια πώληση.

Τέλος, αν είσαι Κριός γεννημένος/η στις 18/4, πέρα από το ότι κάτι θα σε φρενάρει, ενδέχεται να περάσεις από εξετάσεις, ίσως μάλιστα να κριθείς αρκετά αυστηρά, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλιστής. Επιπλέον, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία του.

-Oαστρικός Χείρωνας, που αναδεικνύει θέματα σχετικά με το παρελθόν και σηματοδοτεί ιδιαίτερες ευαισθησίες και συναισθηματικές αδυναμίες, θα κινηθεί ανάδρομα στην 22η μοίρα των Ιχθύων και θα σε επηρεάσει αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 12/3 ή είσαι Παρθένος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 15/9.

Οικογενειακά και περιουσιακά θέματα ή μια παραλαβή σκυτάλης από τους παλαιότερους θα σε συνοδεύσουν αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 12/6 ή είσαι Τοξότης κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 14/12. Υπάρχει ακόμη η τάση ένταξης σε μια κοινότητα ή και η δημιουργία της.

-Ο αστρικός Ουρανός θα εξακολουθήσει να κινείται στην 25η μοίρα του Κριού, φέρνοντας αλλαγές και ανατροπές που σε αφορούν άμεσα, αν είσαι Κριός ή Ζυγός κι έχεις γεννηθεί αντίστοιχα κοντά στις 14/4 ή τις 17/10.

Νέα δεδομένα -ίσως και μια εκούσια ή ακούσια στροφή στην ζωή σου- σε περιμένουν επίσης κι αν είσαι Καρκίνος ή Αιγόκερως κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 17/7 ή τις 15/1 αντίστοιχα. Εδώ, το πρωταρχικό πεδίο των αλλαγών-ανατροπών είναι η καριέρα και η οικογένεια και σε κάθε περίπτωση όσο πιο «σίγουρος/η» είσαι για κάτι, τόσο περισσότερο θα εκπλαγείς από τις εξελίξεις. Επιπλέον, τα (θεωρητικά) εύκολα γίνονται δύσκολα και τα «απίθανα», εφικτά.

- Ο αστρικός Ποσειδώνας, που ενθαρρύνει καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις αλλά και ανθρωπιστικές-εμψυχωτικές δράσεις, θα εξακολουθήσει κι αυτός να κινείται ανάδρομα στην 1η μοίρα των Ιχθύων, κάτι που σε αφορά άμεσα αν ανήκεις σε ένα από τα τέσσερα «μεταβλητά» ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες) κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 21/5, τις 23/8, τις 22/11 ή τις 18/2 αντίστοιχα.

Στα αμιγώς «γήινα» ζητήματα (οικονομικά, επαγγελματικά, σχέσεις), σηματοδοτεί συνήθως ενδεχόμενες απάτες ή αυταπάτες, μπορεί ωστόσο να ωφεληθείς από «χάρες» και άδηλους πόρους, ενώ το να… εξαφανιστείς από προσώπου γης θα σε βοηθήσει να αποφύγεις «κακοτοπιές».

- Τέλος, ο αστρικός Πλούτωνας, που σηματοδοτεί μια μεταμόρφωση εκ βάθρων και το οριστικό πέρασμα σε μια νέα φάση, θα συνεχίσει την ανάδρομη πορεία του στην 3η μοίρα του Αιγόκερω και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 25/12 αλλά και αν είσαι Καρκίνος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 23/6.

Τετελεσμένα μπορεί βέβαια να υπάρξουν στην ζωή σου αν είσαι Ζυγός κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 25/9 ή είσαι Κριός γεννημένος κοντά στις 22/3. Σε κάθε περίπτωση, άφησε πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια νέα πορεία.

  • Σε όλες τις ημερομηνίες γενεθλίων, είναι καλό να υπολογίζεται μια ημέρα συν ή πλην
  • Η αστρική επιρροή μπορεί να αναφέρεται και σε κάποιον γενέθλιο πλανήτη που βρίσκεται στην εν λόγω μοίρα, ιδιαίτερα αν είναι η Σελήνη, ο Ερμής κι η Αφροδίτη
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved