Δες τον δρόμο που σου δείχνει το Φεγγάρι από 01/07 έως 15/07

Πώς θα είναι η κάθε μέρα, για το πρώτο 15μερο του Ιουλίου;

Δες τον δρόμο που σου δείχνει το Φεγγάρι από 01/07 έως 15/07

ΟΨΕΙΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΑΠΟ 01/07 έως 15/07

H Σελήνη, ο πιο γρήγορος αστρολογικός δείκτης, μπορεί να ενεργοποιήσει άλλες διελεύσεις που μας επηρεάζουν ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή ακόμη και όψεις του γενεθλίου χάρτη μας. Η θέση της παίζει σημαντικό ρόλο τόσο σε ψυχολογικό επίπεδο όσο και στην πραγματοποίηση σημαντικών γεγονότων. Σε κάθε περίπτωση χρωματίζει το κλίμα των ημερών με στοιχεία του ζωδίου που βρίσκεται. Μένει σε ένα ζώδιο περίπου 2, 5 μέρες, για αυτό το λόγο οι διελεύσεις της έχουν μικρό διάστημα επιρροής. Παρατήρησε τις μοίρες και το ζώδιο που γίνεται η κάθε όψη και σύγκρινε με το γενέθλιο χάρτη σου, για να ξέρεις πώς θα είναι η κάθε μέρα του μήνα.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ

ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΣΗ

01.07.2022

Η αποφασιστικότητα κυριαρχεί, οι χρονοτριβές δεν φέρνουν την νίκη. Η χαρά και η επιτυχία κρύβονται στο ρίσκο. Οι μέρες αυτές είναι ιδανικές για να πάρουμε πρωτοβουλία και να ξεκινήσουμε όσα μέχρι τώρα σχεδιάζαμε.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

01.07.2022 (07°32´)

Η καλή τύχη είναι δεδομένη σε ό,τι επιχειρήσεις σήμερα. Ευχάριστες ειδήσεις, ίσως και κάποια δωράκια θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Ακόμη και μία δύσκολη κατάσταση βλέπεις πως μπορεί να λυθεί με σχετική ευκολία.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

01.07.2022 (10°36´)

Αρμονία και ηρεμία κυριαρχεί σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Προσπάθησε να χαρείς όσο περισσότερο μπορείς αυτές τις στιγμές. Στις ερωτικές σχέσεις θα συνειδητοποιήσεις το πόσο διαφορετική είναι η καθημερινότητά σου χάριν στο άλλο σου μισό.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

02.07.2022 (17°48´)

Μια αίσθηση αναμονής σε κάνει να έχεις νευρικότητα. Δεν ξέρεις τι ακριβώς να περιμένεις αλλά νιώθεις πώς από στιγμή σε στιγμή κάτι θα αλλάξει ή θα πρέπει να το αλλάξεις εσύ με δική σου πρωτοβουλία.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

03.07.2022 (24°37´)

Ίσως χρειαστεί να βάλεις κάποια όρια στον ενθουσιασμό σου, τα οποία θα σου επιβληθούν πιθανώς από άλλα άτομα και όχι απαραίτητα από τις καταστάσεις. Δεν αποκλείεται το δίκιο να είναι με το μέρος σου αλλά πριν περάσεις στη σύγκρουση, σιγουρέψου ότι δεν θα εκτεθείς.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

03.07.2022 (26°02´)

Η μέρα θα κυλήσει ευχάριστα και ήρεμα. Είναι πολύ καλή στιγμή για να επικοινωνήσεις τους προβληματισμούς σου και να έχεις την κατανόηση των άλλων, χωρίς παρανοήσεις και λάθη.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

03.07.2022 (28°42´)

Ενέργεια και καινούρια δύναμη βρίσκεις σήμερα για να αφοσιωθείς στους στόχους σου. Αν στο παρελθόν είχες αφήσει υποθέσεις μισάνοιχτες, τώρα θα έχεις και πάλι την όρεξη να τις φτάσεις μέχρι το τέλος.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΣΗ

03.07.2022

Μετά από την καταιγίδα βγαίνει πάντα ο ήλιος! Οι μέρες αυτές θα είναι πιο ήρεμες και όλα σιγά-σιγά θα μπορέσουν να μπουν σε μία τάξη. Επικρατεί η φωνή της λογικής, ενώ τα βήματά μας είναι αργά, αλλά σταθερά.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΗΛΙΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

04.07.2022 (12°33´)

Επιτέλους μία μέρα χωρίς πολλές σκοτούρες! Τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει τη διάθεση σου και στα πάντα βρίσκεις κάτι θετικό. Κοιτάζεσαι στον καθρέφτη, χαμογελάς στον εαυτό σου και γεμίζεις δύναμη.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

04.07.2022 (13°52´)

Εάν κάνεις το λάθος να έχεις ιδιαίτερα μεγάλες προσδοκίες σήμερα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά αισθηματικά θέματα, μάλλον σε περιμένουν συναισθήματα απογοήτευσης και ματαίωσης. Δέξου απλά ότι σου προσφέρεται και μην απαιτήσεις το οτιδήποτε, διαφορετικά μόνο προβλήματα φαίνονται στον ορίζοντα.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

04.07.2022 (17°54´)

Αλλάζουν τα πράγματα και οι καταστάσεις προς το καλύτερο. Η αλλαγή έρχεται με ευκολία και είναι μόνο για καλό. Βρίσκεις νέους πιο δημιουργικούς τρόπους να πετύχεις όσα θέλεις. Με σύστημα και οργάνωση η επιτυχία είναι με το μέρος σου.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ

05.07.2022 (25°25´)

Μην υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητές σου. Όλα έχουν ένα μέτρο και ένα όριο. Βάδιζε με σύνεση και προσπάθησε να μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τους γύρω σου αλλά ούτε και από τον εαυτό σου. Δείξε κατανόηση και σεβασμό στους ρυθμούς και στον τρόπο σκέψης των άλλων.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

05.07.2022 (27°41´)

Σήμερα η διαίσθησή σου είναι ιδιαίτερα οξυμένη. Μην την αμφισβητήσεις όσο και εάν δεν έχεις χειροπιαστές αποδείξεις για όσα νιώθεις. Συζήτησε τις σκέψεις αυτές μόνο με άτομα που τους έχει απόλυτη εμπιστοσύνη.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ

ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΣΗ

05.07.2022

Κυβερνά η αρμονία, αλλά ταυτόχρονα και η αναποφασιστικότητα. Οι κινήσεις μας είναι μελετημένες, ενώ κάθε λέξη μας την έχουμε σκεφτεί πολύ καλά πριν την πούμε. Για αυτό το λόγο υπάρχει μία σχετική ευκολία στην επίτευξη στόχων και κατά βάση όλοι εντέλει μένουν ευχαριστημένοι, ακόμη κι αν δεν θα έπρεπε.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

06.07.2022 (01°33´)

Αυξημένος κίνδυνος λεκτικών αντιπαραθέσεων. Οι παρεξηγήσεις μπορεί να πάρουν μεγάλες διαστάσεις. Κίνδυνος μικροατυχημάτων από απροσεξία.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

06.07.2022 (07°54´)

Έντονη τάση να μεγαλοποιείς τα πράγματα και πέφτεις σε λάθος εκτιμήσεις. Κρίνεις με υπερβολή και σου λείπει η αντικειμενικότητα. Προσπάθησε να βάλεις τον εαυτό σου και την σκέψη σου μέσα σε σαφή όρια.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΗΛΙΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

07.07.2022 (14°59´)

Εσωτερικές συγκρούσεις σε εμποδίζουν να πάρεις αποφάσεις ή να κάνεις κινήσεις. Από τη μία επιθυμείς να διεκδικήσεις πράγματα, ειδικά εάν πρόκειται για κάτι καινούριο και από την άλλη έχεις να αντιμετωπίσεις πολλές και ίσως αδικαιολόγητες φοβίες.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

07.07.2022 (16°59´)

Ημέρα που σου προσφέρει ευκολίες η σημερινή! Τόσο στα οικονομικά όσο και στα συναισθηματικά. Ό,τι φαινόταν δύσκολο ή συναντούσε προβλήματα, το προηγούμενο διάστημα, βρίσκει τη λύση του σήμερα με έναν τρόπο μαγικό.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

07.07.2022 (24°24´)

Η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου και να οργανώσεις την καθημερινότητά σου. Θα παρατηρήσεις πως όλα θα κυλήσουν ρολόι και αυτό θα σου προσφέρει έξτρα ηρεμία.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

08.07.2022 (27°38´)

Προσπάθησε σήμερα να δείξεις όσο το δυνατόν γίνεται μεγαλύτερο αυτοέλεγχο. Η ατμόσφαιρα γύρω θα είναι σαν ένα καζάνι που βράζει. Μία λάθος λέξη και μπορεί να πυροδοτήσει κόντρες ή και καβγάδες που έπειτα θα είναι δύσκολο να ξεχαστούν. Χειριστικές συμπεριφορές ή παιχνίδια εξουσίας επίσης σήμερα θα βγουν στο φως.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ

ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΣΗ

08.07.2022

Εσωστρέφεια και επιφυλακτικότητα. Ότι αισθανόμαστε, σκεφτόμαστε ή πράττουμε το κρατάμε για τον εαυτό μας. Η εμπιστοσύνη δεν χαρίζεται, αλλά κερδίζεται και μάλιστα δύσκολα. Πάντα υπάρχει μια καινούρια αρχή, όσο δύσκολο κι εάν είναι το τέλος.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΡΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

08.07.2022 (02°10´)

Το πνεύμα αφυπνίζεται και πνέει νέος άνεμος αλλαγής. Ενδιαφέρουσες μέρες που κρύβουν γνώσεις και πληροφορίες, όμως θα πρέπει να μην μπερδευτούμε από τον όγκο τους και να αναζητούμε την αλήθεια. Οι μέρες είναι ευνοϊκές για νέες γνωριμίες και για επικοινωνία. Προσοχή στην υπέρμετρη περιέργεια, ώστε να μην καταλήξει να γίνει αδιακρισία.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

08.07.2022 (06°59´)

Με ευχάριστο τρόπο έρχεσαι σε επαφή με πολλούς ανθρώπους. Συναντήσεις και ειδήσεις σου φτιάχνουν τη διάθεση. Λύσεις και έξυπνες ιδέες θα βρεθούν για πολλά που σε απασχολούν.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΗΛΙΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

09.07.2022 (17°14´)

Εσωτερική αρμονία και ηρεμία είναι τα χαρακτηριστικά της ημέρας. Υπάρχει κατανόηση από τους γύρω σου και από εσένα προς αυτούς και με όλο αυτό το κλίμα καλής θέλησης θα σου λυθούν πολλά θέματα, ακόμη και χωρίς να το προσπαθήσεις.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

09.07.2022 (18°04´)

Ξαφνικές ανατροπές ή εξελίξεις που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Το εάν θα σε ικανοποιήσουν ή όχι εξαρτάται από την προϋπάρχουσα κατάσταση.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

09.07.2022 (24°17´)

Προσπάθησε σήμερα να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους και μην παρασύρεσαι από κανενός είδους υπερβολές. Θα ακούσεις πολλά και μεγάλα λόγια όμως μην εμπιστεύεσαι απόλυτα ότι θα γίνουν και πράξη. Επίσης από αφέλεια πρόσεξε μην σου ξεφύγει κάποιο μυστικό.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ

10.07.2022 (25°24´)

Έχεις μία μεγάλη αγκαλιά για όλους σήμερα. Θέλεις να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους γύρω σου και προσπαθείς να ερμηνεύσεις, να κατανοήσεις και να δικαιολογήσεις τις πράξεις τους. Σίγουρα κάποιοι έκαναν αθέλητα ένα λάθος, μην παρασύρεσαι όμως και τους αγιοποιείς όλους.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

10.07.2022 (27°35´)

Το μυαλό σου ψάχνει τρόπους και πιθανούς συμμάχους, ώστε να φτάσεις εκεί που θέλεις όπως και να έχει. Σήμερα ίσως βρεις αυτού του είδους τη βοήθεια σε ένα πρόσωπο που δεν το περιμένεις.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΣΗ

10.07.2022

Μεγάλα σχέδια, μεγάλα οράματα, μεγάλα όνειρα. Ψάχνουμε να βρούμε τρόπους να εξελιχθούμε. Η γνώση δεν έχει όρια και τώρα ξυπνούν οι εσωτερικές μας ανησυχίες. Είμαστε πιο ανεκτικοί και πιο ανοιχτόμυαλοι, αλλά το ίδιο απαιτούμε και από τους άλλους.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

10.07.2022 (08°11´)

Η καλή τύχη είναι δεδομένη σε ό,τι επιχειρήσεις σήμερα. Ευχάριστες ειδήσεις, ίσως και κάποια δωράκια θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Ακόμη και μία δύσκολη κατάσταση βλέπεις πως μπορεί να λυθεί με σχετική ευκολία.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

11.07.2022 (22°33´)

Εάν κάνεις το λάθος να έχεις ιδιαίτερα μεγάλες προσδοκίες σήμερα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά αισθηματικά θέματα, μάλλον σε περιμένουν συναισθήματα απογοήτευσης και ματαίωσης. Δέξου απλά ότι σου προσφέρεται και μην απαιτήσεις το οτιδήποτε, διαφορετικά μόνο προβλήματα φαίνονται στον ορίζοντα.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

11.07.2022 (24°11´)

Η ημέρα ευνοεί τον προγραμματισμό και την οργάνωση. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλεις σε τάξη όλα όσα μέχρι πρότινος άφηνες στο χάος και εντέλει σου δημιουργούσαν αρνητικά συναισθήματα. Τώρα βάζεις τις βάσεις για το μέλλον.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ

12.07.2022 (25°23´)

Η μέρα σήμερα κρύβει πολλές παγίδες. Το τοπίο θα είναι θολό και δύσκολα θα μπορείς να ξεχωρίσεις το ψέμα από την αλήθεια, ακόμη και εάν είσαι υποψιασμένος. Θα ακούσεις αλλά ίσως και να πεις ψέματα, όχι απαραίτητα επίτηδες…

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΣΗ

12.07.2022

Η ατμόσφαιρα σοβαρεύει απότομα, οι ευθύνες που αντιστοιχούν στον καθένα είναι σαφείς και ξεκάθαρες. Συνειδητοποιούμε πώς εάν δεν κοπιάσουμε για όσο θέλουμε, δεν θα τα αποκτήσουμε ποτέ. Καθένας παίρνει ό,τι αξίζει.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

12.07.2022 (5°11´)

Ενέργεια και καινούρια δύναμη βρίσκεις σήμερα για να αφοσιωθείς στους στόχους σου. Αν στο παρελθόν είχες αφήσει υποθέσεις μισάνοιχτες, τώρα θα έχεις και πάλι την όρεξη να τις φτάσεις μέχρι το τέλος.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

12.07.2022 (08°18´)

Προσπάθησε σήμερα να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους και μην παρασύρεσαι από κανενός είδους υπερβολές. Θα ακούσεις πολλά και μεγάλα λόγια όμως μην εμπιστεύεσαι απόλυτα ότι θα γίνουν και πράξη. Επίσης από αφέλεια πρόσεξε μην σου ξεφύγει κάποιο μυστικό.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΡΜΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

13.07.2022 (17°07´)

Καλό είναι να μην προκαλέσεις με τα λόγια σου τους γύρω σου. Αφενός δεν θα κάνουν ούτε εκείνοι πίσω και αφετέρου θα προκαλέσεις τρομερά μεγάλη ένταση που ναι μεν θα ξεπεραστεί εύκολα, αλλά θα σε ταράξει σε πολύ μεγάλο βαθμό.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

13.07.2022 (18°12´)

Αλλάζουν τα πράγματα και οι καταστάσεις προς το καλύτερο. Η αλλαγή έρχεται με ευκολία και είναι μόνο για καλό. Βρίσκεις νέους πιο δημιουργικούς τρόπους να πετύχεις όσα θέλεις. Με σύστημα και οργάνωση η επιτυχία είναι με το μέρος σου.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ-ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ

13.07.2022 (21°21´)

Το τέλος μία κατάστασης. Ένας κύκλος ολοκληρώνεται και οδεύουμε προς έναν νέο. Ό,τι ξεκίνησε με την Νέα Σελήνη θα μας δείξει σιγά-σιγά αποτελέσματα.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ

14.07.2022 (25°22´)

Θέλεις να φέρεις σε πέρας τις υποχρεώσεις, άλλα για ανεξήγητους ή ακόμη και ανύπαρκτους λόγους αδυνατείς. Η κούρασή σου είναι τόσο σωματική, όσο και πνευματική. Καλύτερα να χαλαρώσεις!

ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

14.07.2022 (27°29´)

Η ψυχική σου διάθεση είναι κάπως βαριά σήμερα. Σε έχει κυριεύσει ένα αίσθημα ματαίωσης. Πιθανώς να κατακλυστείς από σκέψεις που έχουν να κάνουν με γεγονότα του παρελθόντος. Προσπάθησε να κατευνάσεις τα αρνητικά συναισθήματα.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΣΗ

14.07.2022

Η επιθυμία για αλλαγή και ελευθερία είναι έντονη αυτές τις μέρες. Ό,τι μας έχει κουράσει ή μας έχει πιέσει προσπαθούμε να το αφήσουμε πίσω. Πολλές φορές όμως η αντίδραση έχει μόνο στόχο να προκαλέσουμε τους άλλους.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

14.07.2022 (06°35´)

Εντάσεις θα υπάρξουν σήμερα, με αφορμή συναισθήματα που θα προκύψουν αυθόρμητα, αλλά θα είναι ιδιαίτερα αρνητικά. Πρόκειται ευτυχώς για καταστάσεις μικρής διάρκειας που εύκολα μπορείς να τα αφήσεις πίσω σου.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΕΞΑΓΩΝΟΜΕ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

14.07.2022 (08°23´)

Ευκαιρίες και καλές εξελίξεις. Όλα γίνονται στην ώρα τους και χωρίς παιδεμό. Πιθανώς να πετύχεις και παραπάνω από όσα περίμενες, ενώ κι εσύ θα προσφέρεις απλόχερα και με προθυμία τη βοήθειά σου.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

15.07.2022 (18°16´)

Τη νιώθεις την πίεση και μάλιστα αποπνικτική. Δεν έχεις να διαχειριστείς μόνο τα τρέχοντα, αλλά και άλλα που έχεις μαζεμένα καιρό. Προκειμένου να σε τρώνε, προσπάθησε να τα εξωτερικεύσεις ή να βρεις ένα νέο ενδιαφέρον στο οποίο θα αφοσιωθείς.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

15.07.2022 (23°58´)

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου φαίνονται αρκετά πιο δύσκολες σήμερα, σαν να έχεις φτάσει στα όριά σου. Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις αλλά δυσανασχετείς και ψάχνεις νέους τρόπους να χειριστείς τα πράγματα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved