Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 05° 57' 00" ΚΡΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 10° 55' 39" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΕΡΜΗΣ - 15° 27' 52" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 11° 55' 53" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 00° 40' 43" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΔΙΑΣ - 17° 53' 41" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 02° 11' 10" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 33' 05" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 31' 42" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 03' 32" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 04° 18' 43" ΤΑΥΡΟΣ

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 27/04 έως και 03/05;

Επικεντρώσου στις ημερομηνίες γέννησης και τα γεγονότα που περιγράφονται!

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 27/04 έως και 03/05;

Τι είναι οι αστρικές θέσεις;

Αν δεν το γνώριζες, υπάρχουν δύο ζωδιακοί ως σημεία αναφοράς, ο τροπικός που χρησιμοποιούμε στην δυτική Αστρολογία και συμπεριλαμβάνει τα 12 ζώδια που ξέρεις και ο αστρικός ζωδιακός, που υπολογίζει τις θέσεις των ουρανίων σωμάτων στους πραγματικούς αστερισμούς. Και ναι, σωστά υποθέτεις: Τα ζώδια δεν ταυτίζονται με τους ομώνυμους αστερισμούς! Αυτό οφείλεται στην μετάπτωση των ισημεριών και οι αστρικές θέσεις είναι σήμερα 24 μοίρες πίσω από τις τροπικές. Ο αστρικός ζωδιακός χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ινδική (Βεδική) Αστρολογία και παραπέμπει άμεσα σε γεγονότα ή/και καταστάσεις, ενώ ο τροπικός χρωματίζει πρωτίστως τον χαρακτήρα σου και τις τάσεις που προκύπτουν από αυτόν.

Ας δούμε, λοιπόν, αν επηρεάζει το ζώδιό σου κάποια από τις αστρικές θέσεις των πλανητών, την εβδομάδα από από 27/04 έως και 03/05!

Κατ’ αρχάς, η Νέα Σελήνη και Ηλιακή έκλειψη της 30ης Απριλίου, που παραπέμπει σε αναθεωρήσεις ή/και ανατροπές σταθερών αξιών, εξ αιτίας της εμπλοκής του Ουρανού σε αυτήν, αφήνει το αστρικό της αποτύπωμα στις 16 και 18΄ του Κριού και θα σε επηρεάσει αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 5/4. Αν πάλι είσαι Ζυγός γεννημένος/η κοντά στις 8/10, τα σημαντικά θα συμβούν στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αλλά σίγουρα θα «μετρήσουν» και για σένα εξ αντανακλάσεως.

Ξαφνικό μπορεί να σε βρει κι αν είσαι Καρκίνος ή Αιγόκερως κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 6/7 ή τις 7/1 αντίστοιχα, με τις εξελίξεις να αναφέρονται σε θέματα καριέρας κι οικογένειας.

Σου θυμίζω βέβαια ότι η επιρροή μιας έκλειψης δεν εξαντλείται την ημέρα που συμβαίνει αλλά επεκτείνεται σε ένα χρονικό διάστημα που μπορεί να φτάσει και τους έξη μήνες.

-Κατά τα άλλα, ο αστρικός Ερμήςπου έχει μεταξύ άλλων την αρμοδιότητα για επαφές, μετακινήσεις συμβόλαια και τη λειτουργικότητα συσκευών, θα κινηθεί από την 3η, μέχρι την 9η μοίρα του Ταύρου και θα σε επηρεάσει σταδιακά, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 22/4 έως τις 28/4. Αν πάλι είσαι Σκορπιός γεννημένος/η από τις 25/10 έως τις 31/10 οι εξελίξεις αφορούν αρχικά τους άλλους αλλά μπορεί να επηρεάσουν κι εσένα.

Επιπλέον, αν είσαι Λέων ή Υδροχόος κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 25/7 έως τις 31/7 ή από τις 23/1 έως τις 29/1, θα προκύψουν θέματα προς ρύθμιση στα επαγγελματικά ή τα οικογενειακά-περιουσιακά σου αντίστοιχα

-Η αστρική Αφροδίτηπου ειδικεύεται στα αισθηματικά και τα οικονομικά σου, μέχρι την 7η των Ιχθύων και θα σε επηρεάσει αν έχεις τα γενέθλιά σου από τις 17/2 έως τις 24/2 αλλά κι αν είσαι Λέων γεννημένος/η από τις 22/8 έως τις 29/8.

Την επιρροή της θα την δεχθείς επίσης κι αν έχεις τα γενέθλιά σου από τις 22/11 έως τις 29/11 ή από τις 20/5 έως τις 27/5, με έμφαση όμως σε οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα, αντίστοιχα.

-Ο αστρικός Άρηςπου δημιουργεί ισχυρά κίνητρα, επιταχύνει τις εξελίξεις αλλά ευθύνεται και για κάθε λογής εντάσεις ή ατυχήματα, θα κινηθεί από την 15η , μέχρι την 20η μοίρα του Υδροχόου και θα σε επηρεάσει σταδιακά αν ανήκεις στο ζώδιο κι είσαι γεννημένος/η από τις 3/2 μέχρι τις 8/2.

Αν πάλι είσαι Λέων κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 6/8 μέχρι τις 11/8, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το που και αν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός/η.

Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν είσαι Ταύρος κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 4/5 μέχρι τις 9/5 ή είσαι Σκορπιός γεννημένος/η από τις 6/11 μέχρι τις 11/11, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα.

-Η αστρική Δήμητραπου συνδέεται με επίσημες νομικές πράξεις, συνεργασίες αλλά και δράσεις που απευθύνονται στο κοινό, θα κινηθεί από την 29η μοίρα του Ταύρου, μέχρι την 2η των Διδύμων, φέρνοντας σε, σε πρώτο πλάνο, αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 20/4.

Ανάλογα συμπτώματα μπορεί να υπάρξουν στην ζωή σου αν έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 23/11.

Αν πάλι είσαι γεννημένος/η κοντά στις 23/8 ή τις 18/2 είναι πιθανό να τρέξεις μια επαγγελματική σύμβαση ή ένα περιουσιακό ζήτημα, αντίστοιχα, ενώ στο... πρόγραμμα είναι και μια μετακόμιση.

-Ο αστρικός Δίαςπου φέρνει ευκαιρίες και τύχη, μεγεθύνει όμως και... σκανδαλώδεις καταστάσεις, θα κινηθεί από την 3η μέχρι την 5η μοίρα των Ιχθύων και θα σου φέρει τις ευκολίες του αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 22/2.

Αν πάλι είσαι Παρθένος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 26/8, τότε μπορείς να υπολογίσεις σε ευκολίες και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης.

Επιτυχίες και υποστηρίξεις σε περιμένουν κι αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων ή είσαι Τοξότης, γεννημένος/η κοντά στις 24/5 ή τις 25/11, με τις θετικές εξελίξεις να αναφέρονται πρωτίστως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αντίστοιχα.

 Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!  

-Ο αστρικός Κρόνος, που μπορεί να φέρει εμπόδια αλλά σε βοηθά να ξεφορτωθείς ότι κρίθηκε ανεπαρκές για σένα, θα κινηθεί από την τελευταία μοίρα του Αιγόκερω, μέχρι την 1η του Υδροχόου και είναι σκόπιμο να είσαι σωστά προετοιμασμένος/η για το οτιδήποτε, αν έχεις τα γενέθλια σου στις 20/1.

Περιορισμοί σου τίθενται κι αν είσαι γεννημένος/η στις 23/7, οφείλεις λοιπόν να κινηθείς ρεαλιστικά θέτοντας πρωτίστως τα όριά σου απέναντι στους άλλους. Επιπλέον, δεν πρέπει να συνάψεις μια συμφωνία, ούτε να πάρεις επάνω σου ευθύνες άλλων.

Αν πάλι είσαι γεννημένος/η στις 23/10 θα κληθείς να διαχειριστείς πιεστικά ή στενόχωρα οικογενειακά θέματα, ενώ η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να ανακατασκευάσεις ένα ακίνητο. Αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από μια πώληση.

Τέλος, αν είσαι γεννημένος/η στις 20/4, πέρα από το ότι κάτι θα σε φρενάρει, ενδέχεται να περάσεις από εξετάσεις, ίσως μάλιστα να κριθείς αρκετά αυστηρά, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλιστής. Επιπλέον, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία του.

-Oαστρικός Χείρωναςπου αναδεικνύει θέματα σχετικά με το παρελθόν και σηματοδοτεί ιδιαίτερες ευαισθησίες και συναισθηματικές αδυναμίες ,ολοκληρώνει το πέρασμά του από την 20η μοίρα των Ιχθύων και θα σε επηρεάσει αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 10/3 ή είσαι Παρθένος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 13/9.
Οικογενειακά και περιουσιακά θέματα ή μια παραλαβή σκυτάλης από τους παλαιότερους θα σε συνοδεύσουν αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 10/6 ή είσαι Τοξότης κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 12/12. Υπάρχει ακόμη η τάση ένταξης σε μια κοινότητα ή και η δημιουργία της. 

-Ο αστρικός Ουρανός που φέρνει αλλαγές και ανατροπές «εφ’ όλης της ύλης», θα κινηθεί στην 21η μοίρα του Κριού, φέρνοντας αλλαγές και ανατροπές που σε αφορούν άμεσα, αν είσαι Κριός ή Ζυγός κι έχεις γεννηθεί αντίστοιχα κοντά στις 10/4 ή τις 13/10.

Νέα δεδομένα -ίσως και μια εκούσια ή ακούσια στροφή στην ζωή σου- σε περιμένουν επίσης κι αν είσαι Καρκίνος ή Αιγόκερως κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 13/7 ή τις 11/1 αντίστοιχα. Εδώ, το πρωταρχικό πεδίο των αλλαγών-ανατροπών είναι η καριέρα και η οικογένεια και σε κάθε περίπτωση όσο πιο «σίγουρος/η» είσαι για κάτι, τόσο περισσότερο θα εκπλαγείς από τις εξελίξεις.

Επιπλέον, τα (θεωρητικά) εύκολα γίνονται δύσκολα και τα «απίθανα», εφικτά.

- Ο αστρικός Ποσειδώναςπου ενθαρρύνει καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις αλλά και ανθρωπιστικές-εμψυχωτικές δράσεις, θα εξακολουθήσει να κινείται στην 1η μοίρα των Ιχθύων, κάτι που σε αφορά άμεσα αν ανήκεις σε ένα από τα τέσσερα «μεταβλητά» ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες) κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 21/5, τις 23/8, τις 22/11 ή τις 18/2 αντίστοιχα.

Στα αμιγώς «γήινα» ζητήματα (οικονομικά, επαγγελματικά, σχέσεις), σηματοδοτεί συνήθως ενδεχόμενες απάτες ή αυταπάτες, μπορεί ωστόσο να ωφεληθείς από «χάρες» και άδηλους πόρους, ενώ το να… εξαφανιστείς από προσώπου γης θα σε βοηθήσει να αποφύγεις «κακοτοπιές».

Τέλος, ο αστρικός Πλούτωναςπου σηματοδοτεί μια μεταμόρφωση εκ βάθρων και το οριστικό πέρασμα σε μια νέα φάση, ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στην 5η μοίρα του Αιγόκερω και σε επηρεάζει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 26/12 αλλά και αν είσαι Καρκίνος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 24/6.
Τετελεσμένα μπορεί βέβαια να υπάρξουν στην ζωή σου αν ανήκεις στο ζώδιο του Ζυγού κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 26/9 ή είσαι Κριός γεννημένος κοντά στις 23/3. Σε κάθε περίπτωση, άφησε πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια νέα πορεία.

  • Σε όλες τις ημερομηνίες γενεθλίων, είναι καλό να υπολογίζεται μια ημέρα συν ή πλην
  • Η αστρική επιρροή μπορεί να αναφέρεται και σε κάποιον γενέθλιο πλανήτη που βρίσκεται στην εν λόγω μοίρα, ιδιαίτερα αν είναι η Σελήνη, ο Ερμής κι η Αφροδίτη

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved