Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 30/03 έως και 05/04;

Επικεντρώσου στις ημερομηνίες γέννησης και τα γεγονότα που περιγράφονται!

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 30/03 έως και 05/04;

Τι είναι οι αστρικές θέσεις;

Αν δεν το γνώριζες, υπάρχουν δύο ζωδιακοί ως σημεία αναφοράς, ο τροπικός που χρησιμοποιούμε στην δυτική Αστρολογία και συμπεριλαμβάνει τα 12 ζώδια που ξέρεις και ο αστρικός ζωδιακός, που υπολογίζει τις θέσεις των ουρανίων σωμάτων στους πραγματικούς αστερισμούς. Και ναι, σωστά υποθέτεις: Τα ζώδια δεν ταυτίζονται με τους ομώνυμους αστερισμούς! Αυτό οφείλεται στην μετάπτωση των ισημεριών και οι αστρικές θέσεις είναι σήμερα 24 μοίρες πίσω από τις τροπικές. Ο αστρικός ζωδιακός χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ινδική (Βεδική) Αστρολογία και παραπέμπει άμεσα σε γεγονότα ή/και καταστάσεις, ενώ ο τροπικός χρωματίζει πρωτίστως τον χαρακτήρα σου και τις τάσεις που προκύπτουν από αυτόν.

Ας δούμε, λοιπόν, αν επηρεάζει το ζώδιό σου κάποια από τις αστρικές θέσεις των πλανητών, την εβδομάδα από από 30/03 έως και 05/04!

Κατ’ αρχάς η Νέα Σελήνη που γίνεται την Πρωταπριλιά και σε παραπέμπει σε νέα ξεκινήματα, ιδιαίτερα σε σχέση με το σπίτι, τα περιουσιακά σου ή/και την οικιακή οικονομία, αφήνει το αστρικό της αποτύπωμα στις 17 και 20΄ των Ιχθύων και θα σε επηρεάσει εφ’ όλης της ύλης αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 7 Μαρτίου. Αν πάλι είσαι Παρθένος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 10 Σεπτεμβρίου η Νέα Σελήνη «δείχνει» τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αλλά σίγουρα οι εξελίξεις θα επηρεάσουν κι εσένα.

Οικογενειακά ή/και επαγγελματικά ζητήματα θα δρομολογηθούν αν είσαι Τοξότης ή ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 9 Δεκεμβρίου ή τις 8 Ιουνίου αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί η «ανοικτή» σύνοδος που σχηματίζουν τα Φώτα με τον τροπικό Δία στους Ιχθύς και βέβαια η σύνοδος του αστρικού Ήλιου με τον εν λόγω Δία στις 5 Απριλίου, που σηματοδοτούν θετικές ή «τυχερές» εξελίξεις, ενώ προσφέρονται για νέα ξεκινήματα.

-Κατά τα άλλα, ο αστρικός Ερμής, που έχει μεταξύ άλλων την αρμοδιότητα για επαφές, μετακινήσεις συμβόλαια και τη λειτουργικότητα συσκευών, θα κινηθεί από τη 12η μέχρι την 25η μοίρα των Ιχθύων και θα σε επηρεάσει σταδιακά, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 2/3 έως τις 15/3. Αν πάλι είσαι Παρθένος γεννημένος/η από τις 4/9 έως τις 17/9 οι εξελίξεις αφορούν αρχικά τους άλλους αλλά μπορεί να επηρεάσουν κι εσένα.

Επιπλέον, αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 2/6 έως τις 16/6 ή είσαι Τοξότης γεννημένος/η από τις 4/12 έως τις 17/12, θα προκύψουν θέματα προς ρύθμιση στα επαγγελματικά ή τα οικογενειακά-περιουσιακά σου αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθούν οι σύνοδοι που κάνει ο αστρικός Ερμής με τον τροπικό Δία και τον τροπικό Ποσειδώνα στους Ιχθύς (3, 4 και 5/4), οι οποίες ευνοούν την καλλιτεχνική δημιουργία και τις πνευματικές αναζητήσεις, ενώ μπορεί να συμβούν και μικρά… θαύματα! Ωστόσο σε οικονομικά ή/και εργασιακά ζητήματα τον… λόγο έχουν οι «λαθραίες» καταστάσεις, ανεξάρτητα με το ποιος ωφελείται ή ζημιώνεται από αυτές.

-Η αστρική Αφροδίτη, που ειδικεύεται στα αισθηματικά και τα οικονομικά σου, θα κινηθεί από την τελευταία μοίρα του Αιγόκερω μέχρι την 6η του Υδροχόου και θα σε επηρεάσει αν έχεις τα γενέθλιά σου από τις 19/1 έως τις 26/1 αλλά κι αν είσαι γεννημένος/η από τις 22/7 έως τις 29/7. Την επιρροή της θα την δεχθείς επίσης κι αν έχεις τα γενέθλιά σου από τις 21/10 έως τις 28/10 ή από τις 19/4 έως τις 26/4, με έμφαση όμως σε οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα, αντίστοιχα.

-Ο αστρικός Άρης, που δημιουργεί ισχυρά κίνητρα, επιταχύνει τις εξελίξεις αλλά ευθύνεται και για κάθε λογής εντάσεις ή ατυχήματα, θα κινηθεί από την 24η μέχρι την 29η μοίρα του Αιγόκερω και θα σε επηρεάσει σταδιακά αν ανήκεις στο ζώδιο κι είσαι γεννημένος/η από τις 14/1 μέχρι τις 19/1. Αν πάλι είσαι Καρκίνος κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 16/7 μέχρι τις 21/7, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το που και αν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός/η.

Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν είσαι Κριός κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 14/4 μέχρι τις 19/4 ή είσαι Ζυγός γεννημένος/η από τις 16/10 μέχρι τις 21/10, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθούν οι δύο όψεις που σχηματίζει ο αστρικός Άρης με την τροπική Έριδα στον Κριό (τετράγωνο στις 31/3) και τον τροπικό Πλούτωνα στον Αιγόκερω (σύνοδος στις 5/4).

Η πρώτη παραπέμπει σε εργατικά ατυχήματα, αστοχίες ψηφιακών συστημάτων και επιθετικές προσβολές από μικρόβια, ενώ η δεύτερη σε κινδύνους «από κάτω» (τρύπες, σαθρό έδαφος), σε «βρωμιές» που βγαίνουν στην επιφάνεια αλλά και σε προβλήματα με συσσωρευτές ενέργειας.

-Η αστρική Δήμητρα, που συνδέεται με επίσημες νομικές πράξεις, συνεργασίες αλλά και δράσεις που απευθύνονται στο κοινό, θα κινηθεί από τη 19η μέχρι τη 21η μοίρα του Ταύρου, φέρνοντας σε, σε πρώτο πλάνο, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 10/5. Ανάλογα συμπτώματα μπορεί να υπάρξουν στην ζωή σου αν είσαι Σκορπιός κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 13/11.

Αν πάλι είσαι Λέων ή Υδροχόος γεννημένος/η κοντά στις 8/2 είναι πιθανό να τρέξεις μια επαγγελματική σύμβαση ή ένα περιουσιακό ζήτημα, αντίστοιχα, ενώ στο... πρόγραμμα είναι και μια μετακόμιση. Αξίζει να σημειωθεί το τετράγωνο της αστρικής Δήμητρας με τον τροπικό Άρη στον Υδροχόο (31/3 και 1/4), μια μάλλον «πολεμική» όψη, που παραπέμπει σε ποικίλες αντιπαραθέσεις με «αιχμή» τις νομικές.

-Ο αστρικός Δίας, που φέρνει ευκαιρίες και τύχη, μεγεθύνει όμως και... σκανδαλώδεις καταστάσεις, κινείται από την 27η μέχρι την 29η μοίρα του Υδροχόου και θα σου φέρει τις ευκολίες του αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 16/2. Αν πάλι είσαι Λέων κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 20/8, τότε μπορείς να υπολογίσεις σε ευκολίες και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης. Επιτυχίες και υποστηρίξεις σε περιμένουν κι αν είσαι Ταύρος γεννημένος/η κοντά στις 18/5 ή Σκορπιός κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 20/11, με τις θετικές εξελίξεις να αναφέρονται πρωτίστως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αντίστοιχα.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

-Ο αστρικός Κρόνος, που μπορεί να φέρει εμπόδια αλλά σε βοηθά να ξεφορτωθείς ότι κρίθηκε ανεπαρκές για σένα, θα κινηθεί στην 28η και την 29η μοίρα του Αιγόκερω και είναι σκόπιμο να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου για το οτιδήποτε, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλια σου κοντά στις 18/1. ίσως βέβαια και να δικαιωθείς για μια πρότερη επιλογή σου ή/και την επιμονή σου να είσαι τυπικός, κρατώντας στοιχεία κι αποδείξεις για όλα.

Περιορισμοί σου τίθενται κι αν είσαι Καρκίνος γεννημένος/η κοντά στις 21/7, οφείλεις λοιπόν να κινηθείς ρεαλιστικά θέτοντας πρωτίστως τα όριά σου απέναντι στους άλλους. Επιπλέον, δεν πρέπει να συνάψεις μια συμφωνία, ούτε να πάρεις επάνω σου ευθύνες άλλων. Αν πάλι είσαι Ζυγός γεννημένος/η κοντά στις 21/10 θα κληθείς να διαχειριστείς πιεστικά ή στενόχωρα οικογενειακά θέματα, ενώ η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να ανακατασκευάσεις ένα ακίνητο. Αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από μια πώληση.

Τέλος, αν είσαι Κριός γεννημένος/η κοντά στις 18/4, πέρα από το ότι κάτι θα σε φρενάρει, ενδέχεται να περάσεις από εξετάσεις, ίσως μάλιστα να κριθείς αρκετά αυστηρά, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλιστής. Επιπλέον, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία του.

-Oαστρικός Χείρωνας, που αναδεικνύει θέματα σχετικά με το παρελθόν και σηματοδοτεί ιδιαίτερες ευαισθησίες και συναισθηματικές αδυναμίες, κινείται πλέον στη 19η μοίρα των Ιχθύων και σε επηρεάζει αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 9/3 ή είσαι Παρθένος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 12/9.

Οικογενειακά και περιουσιακά θέματα ή μια παραλαβή σκυτάλης από τους παλαιότερους θα σε συνοδεύσουν αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 9/6 ή είσαι Τοξότης κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 11/12. Υπάρχει ακόμη η τάση ένταξης σε μια κοινότητα ή και η δημιουργία της.

-Ο αστρικός Ουρανός εξακολουθεί να κινείται στην 19η μοίρα του Κριού, φέρνοντας αλλαγές και ανατροπές που σε αφορούν άμεσα, αν είσαι Κριός ή Ζυγός κι έχεις γεννηθεί αντίστοιχα κοντά στις 8/4 ή τις 11/10. Νέα δεδομένα -ίσως και μια εκούσια ή ακούσια στροφή στην ζωή σου- σε περιμένουν επίσης κι αν είσαι Καρκίνος ή Αιγόκερως κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 11/7 ή τις 9/1 αντίστοιχα. Εδώ, το πρωταρχικό πεδίο των αλλαγών-ανατροπών είναι η καριέρα και η οικογένεια και σε κάθε περίπτωση όσο πιο «σίγουρος/η» είσαι για κάτι, τόσο περισσότερο θα εκπλαγείς από τις εξελίξεις. Επιπλέον, τα (θεωρητικά) εύκολα γίνονται δύσκολα και τα «απίθανα», εφικτά.

- Ο αστρικός Ποσειδώνας, που ενθαρρύνει καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις αλλά και ανθρωπιστικές-εμψυχωτικές δράσεις, εξακολουθεί να βρίσκεται στην τελευταία μοίρα του Υδροχόου, κάτι που σε αφορά άμεσα αν ανήκεις σε κάποιο από τα τέσσερα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος) κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 19/5, τις 22/8, τις 21/11 ή τις 17/2 αντίστοιχα. Και μην ξεχνάς βέβαια, ότι στα αμιγώς...γήινα ζητήματα (οικονομικά, επαγγελματικά, σχέσεις), φέρνει συνήθως απάτες κι αυταπάτες.

- Τέλος, ο αστρικός Πλούτωνας, που σηματοδοτεί μια μεταμόρφωση εκ βάθρων και το οριστικό πέρασμα σε μια νέα φάση, κινείται στην 5η μοίρα του Αιγόκερω και σε επηρεάζει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 26/12 αλλά και αν είσαι Καρκίνος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 24/6. Τετελεσμένα μπορεί βέβαια να υπάρξουν στην ζωή σου αν ανήκεις στο ζώδιο του Ζυγού κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 26/9 ή είσαι Κριός γεννημένος κοντά στις 23/3. Σε κάθε περίπτωση, άφησε πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια νέα πορεία.

  • Σε όλες τις ημερομηνίες γενεθλίων, είναι καλό να υπολογίζεται μια ημέρα συν ή πλην
  • Η αστρική επιρροή μπορεί να αναφέρεται και σε κάποιον γενέθλιο πλανήτη που βρίσκεται στην εν λόγω μοίρα, ιδιαίτερα αν είναι η Σελήνη, ο Ερμής κι η Αφροδίτη
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved