Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 16/02 έως και 22/02;

Επικεντρώσου στις ημερομηνίες γέννησης και τα γεγονότα που περιγράφονται!

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 16/02 έως και 22/02;

Τι είναι οι αστρικές θέσεις;

Αν δεν το γνώριζες, υπάρχουν δύο ζωδιακοί ως σημεία αναφοράς, ο τροπικός που χρησιμοποιούμε στην δυτική Αστρολογία και συμπεριλαμβάνει τα 12 ζώδια που ξέρεις και ο αστρικός ζωδιακός, που υπολογίζει τις θέσεις των ουρανίων σωμάτων στους πραγματικούς αστερισμούς. Και ναι, σωστά υποθέτεις: Τα ζώδια δεν ταυτίζονται με τους ομώνυμους αστερισμούς! Αυτό οφείλεται στην μετάπτωση των ισημεριών και οι αστρικές θέσεις είναι σήμερα 24 μοίρες πίσω από τις τροπικές. Ο αστρικός ζωδιακός χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ινδική (Βεδική) Αστρολογία και παραπέμπει άμεσα σε γεγονότα ή/και καταστάσεις, ενώ ο τροπικός χρωματίζει πρωτίστως τον χαρακτήρα σου και τις τάσεις που προκύπτουν από αυτόν.

Ας δούμε, λοιπόν, αν επηρεάζει το ζώδιό σου κάποια από τις αστρικές θέσεις των πλανητών, την εβδομάδα από από 16/02 έως και 22/02!

Κατ’ αρχάς, η Πανσέληνος της 16ης Φεβρουαρίου στις 27 και 59΄ του Λέοντα έχει «επάνω της» τον αστρικό Ποσειδώνα, αποκτώντας μια καλλιτεχνική ή/και μεταφυσική διάσταση. Επιπλέον βέβαια βάζει στο «κάδρο» των εξελίξεων απάτες, διαρροές -εκτός και εντός εισαγωγικών- πλημμυρικά φαινόμενα και κάθε είδους ιώσεις.

Η αστρική της εκδοχή πάλι είναι στις 3 μοίρες και 49΄ του Λέοντα και θα σε επηρεάσει «εφ’ όλης της ύλης» αν είσαι Λέων ή Υδροχόος κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 26/7 ή τις 23/1 αντίστοιχα.
Καριέρα, στόχοι και οικογένεια είναι το διακύβευμα στην περίπτωση που είσαι Ταύρος ή Σκορπιός κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 23/4 ή τις 26/10 αντίστοιχα.

-Κατά τα άλλα, ο αστρικός Ερμής, που έχει μεταξύ άλλων την αρμοδιότητα για επαφές, μετακινήσεις συμβόλαια και τη λειτουργικότητα συσκευών, θα κινηθεί από την 7η μέχρι και την 15η μοίρα του Αιγόκερω και θα σε επηρεάσει σταδιακά, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 29/12 έως τις 6/1.

Αν πάλι είσαι Καρκίνος γεννημένος/η από τις 27 έως τις 5/7 οι εξελίξεις αφορούν αρχικά τους άλλους αλλά μπορεί να επηρεάσουν κι εσένα.

Επιπλέον, αν είσαι Κριός κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 26/3 έως τις 3/4 ή Ζυγός κι έχεις γεννηθεί από τις 29/9 έως τις 7/10, θα προκύψουν θέματα προς ρύθμιση στα επαγγελματικά ή τα οικογενειακά-περιουσιακά σου αντίστοιχα

-Η αστρική Αφροδίτη, που σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά και τα οικονομικά σου, θα κινηθεί από την 23η μέχρι την 27η μοίρα του Τοξότη και θα σε επηρεάσει αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 14/12 έως τις 18/12 ή αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις γεννηθεί από τις 12/6 έως τις 16/6.

Την επιρροή της θα την δεχθείς κι αν είσαι Παρθένος κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 15/9 έως τις 19/9 ή αν είσαι Ιχθύς γεννημένος/η από τις 13/3 έως τις 17/3, με έμφαση όμως σε οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα, αντίστοιχα.

-Ο αστρικός Άρης, που δημιουργεί ισχυρά κίνητρα, επιταχύνει τις εξελίξεις αλλά ευθύνεται και για κάθε λογής εντάσεις ή ατυχήματα, θα κινηθεί από την 23η μέχρι την 28η μοίρα του Τοξότη και θα σε επηρεάσει σταδιακά αν ανήκεις στο ζώδιο κι είσαι γεννημένος/η από τις 14/12 μέχρι τις 19/12.

Αν πάλι ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 12/6 μέχρι τις 17/6, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το που και αν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός/η.

Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν είσαι Ιχθύς κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 13/3 μέχρι τις 18/3 ή είσαι Παρθένος γεννημένος/η από τις 15/9 μέχρι τις 20/9, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθούν και τα τετράγωνα που σχηματίζουν ο τροπικός Άρης και η τροπική Αφροδίτη στον Αιγόκερω με τον αστρικό Ουρανό στον Κριό στις 17/1
Αμφότερες οι όψεις παραπέμπουν σε σπάνιες καταστάσεις, παράδοξα, ανατροπές αλλά και ακρότητες, ενώ σε κάθε περίπτωση σε συμφέρει να ποντάρεις στην έκπληξη.

-Η αστρική Δήμητρα, που συνδέεται με επίσημες νομικές πράξεις, συνεργασίες αλλά και δράσεις που απευθύνονται στο κοινό, κινείται στην 8η και την 9η μοίρα του Ταύρου, φέρνοντας σε, σε πρώτο πλάνο, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 28/4.

Ανάλογα συμπτώματα μπορεί να υπάρξουν στην ζωή σου αν είσαι Σκορπιός κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 31/10.

Αν πάλι είσαι Λέων ή Υδροχόος γεννημένος/η κοντά στις 31/7 ή τις 28/1 είναι πιθανό να τρέξεις μια επαγγελματική σύμβαση ή ένα περιουσιακό ζήτημα, αντίστοιχα, ενώ στο... πρόγραμμα είναι και μια μετακόμιση.

-Ο αστρικός Δίας, που φέρνει ευκαιρίες και τύχη,μεγεθύνει όμως και... σκανδαλώδεις καταστάσεις, κινείται από τη 17η μέχρι τη 19η μοίρα του Υδροχόου και θα σου φέρει τις ευκολίες του αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 7/2.

Αν πάλι είσαι Λέων κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 9/8, τότε μπορείς να υπολογίσεις σε ευκολίες και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης.

Επιτυχίες και υποστηρίξεις σε περιμένουν κι αν είσαι Ταύρος γεννημένος/η κοντά στις 7/5 ή Σκορπιός κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 9/11, με τις θετικές εξελίξεις να αναφέρονται πρωτίστως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αντίστοιχα.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

-Ο αστρικός Κρόνος, που μπορεί να φέρει εμπόδια αλλά σε βοηθά να ξεφορτωθείς ότι κρίθηκε ανεπαρκές για σένα, κινείται στην 24η μοίρα του Αιγόκερω και είναι σκόπιμο να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου για το οτιδήποτε, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλια σου κοντά στις 14/1. ίσως βέβαια και να δικαιωθείς για μια πρότερη επιλογή σου ή/και την επιμονή σου να είσαι τυπικός, κρατώντας στοιχεία κι αποδείξεις για όλα.

Περιορισμοί σου τίθενται κι αν είσαι Καρκίνος γεννημένος/η κοντά στις 16/7, οφείλεις λοιπόν να κινηθείς ρεαλιστικά θέτοντας πρωτίστως τα όριά σου απέναντι στους άλλους. Επιπλέον, δεν πρέπει να συνάψεις μια συμφωνία, ούτε να πάρεις επάνω σου ευθύνες άλλων.

Αν πάλι είσαι Ζυγός γεννημένος/η κοντά στις 15/10 θα κληθείς να διαχειριστείς πιεστικά ή στενόχωρα οικογενειακά θέματα, ενώ η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να ανακατασκευάσεις ένα ακίνητο. Αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από μια πώληση.

Τέλος, αν είσαι Κριός γεννημένος/η κοντά στις 13/4, πέρα από το ότι κάτι θα σε φρενάρει, ενδέχεται να περάσεις από εξετάσεις, ίσως μάλιστα να κριθείς αρκετά αυστηρά, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλιστής. Επιπλέον, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία του.

-Oαστρικός Χείρωνας, που φέρνει θέματα από το παρελθόν αλλά και νέα οικογενειακά ή περιουσιακά δεδομένα, «πατάει» στη 17η μοίρα των Ιχθύων και σε επηρεάζει αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 7/3 ή είσαι Παρθένος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 10/9.

Οικογενειακά και περιουσιακά θέματα ή μια παραλαβή σκυτάλης από τους παλαιότερους θα σε συνοδεύσουν αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 7/6 ή είσαι Τοξότης κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 9/12. Υπάρχει ακόμη η τάση ένταξης σε μια κοινότητα ή και η δημιουργία της.

-Ο αστρικός Ουρανός, που φέρνει αλλαγές και ανατροπές «εφ’ όλης της ύλης», κινείται στη 18η μοίρα του Κριού, φέρνοντας αλλαγές και ανατροπές που σε αφορούν άμεσα, αν είσαι Κριός ή Ζυγός κι έχεις γεννηθεί αντίστοιχα κοντά στις 7/4 ή τις 11/10.

Νέα δεδομένα -ίσως και μια εκούσια ή ακούσια στροφή στην ζωή σου- σε περιμένουν επίσης κι αν είσαι Καρκίνος της 9ης Ιουλίου ή Αιγόκερως κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 10/7 ή τις 8/1 αντίστοιχα. Εδώ, το πρωταρχικό πεδίο των αλλαγών-ανατροπών είναι η καριέρα και η οικογένεια και σε κάθε περίπτωση όσο πιο «σίγουρος/η» είσαι για κάτι, τόσο περισσότερο θα εκπλαγείς από τις εξελίξεις.

Επιπλέον, τα (θεωρητικά) εύκολα γίνονται δύσκολα και τα «απίθανα», εφικτά.

- Ο αστρικός Ποσειδώνας, που ενθαρρύνει καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις αλλά και ανθρωπιστικές-εμψυχωτικές δράσεις, εξακολουθεί να κινείται στην 28η μοίρα του Υδροχόου, κάτι που σε αφορά άμεσα στην περίπτωση που είσαι Λέων της 21ης Αυγούστου, Υδροχόος της 16ης Φεβρουαρίου, Ταύρος της 18ης Μαΐου ή Σκορπιός της 20ης Νοεμβρίου.

Και μην ξεχνάς βέβαια, ότι στα αμιγώς...γήινα ζητήματα (οικονομικά, επαγγελματικά, σχέσεις), φέρνει συνήθως απάτες κι αυταπάτες.

- Τέλος, ο αστρικός Πλούτωνας, που σηματοδοτεί μια μεταμόρφωση εκ βάθρων και το οριστικό πέρασμα σε μια νέα φάση, κινείται στην 4η μοίρα του Αιγόκερω και σε επηρεάζει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 26/12 αλλά και αν είσαι Καρκίνος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 24/6.

Τετελεσμένα μπορεί βέβαια να υπάρξουν στην ζωή σου αν ανήκεις στο ζώδιο του Ζυγού κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 26/9 ή είσαι Κριός γεννημένος κοντά στις 23/3. Σε κάθε περίπτωση, άφησε πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια νέα πορεία.

  • Σε όλες τις ημερομηνίες γενεθλίων, είναι καλό να υπολογίζεται μια ημέρα συν ή πλην
  • Η αστρική επιρροή μπορεί να αναφέρεται και σε κάποιον γενέθλιο πλανήτη που βρίσκεται στην εν λόγω μοίρα, ιδιαίτερα αν είναι η Σελήνη, ο Ερμής κι η Αφροδίτη
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved