Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 03° 53' 31" ΚΡΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 14° 01' 28" ΤΑΥΡΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 11° 18' 08" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 09° 27' 07" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 29° 40' 21" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 17° 23' 55" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 57' 41" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 27' 17" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 27' 01" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 01' 24" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 04° 15' 36" ΤΑΥΡΟΣ

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 26/01 έως και 01/02;

Επικεντρώσου στις ημερομηνίες γέννησης και τα γεγονότα που περιγράφονται!

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 26/01 έως και 01/02;

Τι είναι οι αστρικές θέσεις;

Αν δεν το γνώριζες, υπάρχουν δύο ζωδιακοί ως σημεία αναφοράς, ο τροπικός που χρησιμοποιούμε στην δυτική Αστρολογία και συμπεριλαμβάνει τα 12 ζώδια που ξέρεις και ο αστρικός ζωδιακός, που υπολογίζει τις θέσεις των ουρανίων σωμάτων στους πραγματικούς αστερισμούς. Και ναι, σωστά υποθέτεις: Τα ζώδια δεν ταυτίζονται με τους ομώνυμους αστερισμούς! Αυτό οφείλεται στην μετάπτωση των ισημεριών και οι αστρικές θέσεις είναι σήμερα 24 μοίρες πίσω από τις τροπικές. Ο αστρικός ζωδιακός χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ινδική (Βεδική) Αστρολογία και παραπέμπει άμεσα σε γεγονότα ή/και καταστάσεις, ενώ ο τροπικός χρωματίζει πρωτίστως τον χαρακτήρα σου και τις τάσεις που προκύπτουν από αυτόν.

Ας δούμε, λοιπόν, αν επηρεάζει το ζώδιό σου κάποια από τις αστρικές θέσεις των πλανητών, την εβδομάδα από από 26/01 έως και 01/02!

Κατ’ αρχάς, η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου, που συνοδεύεται από το «πραξικοπηματικό» τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, γίνεται στην 19η μοίρα του Αιγόκερω και συγκεκριμένα στις 18 και 10΄ του ζωδίου. Θα σε επηρεάσει λοιπόν εφ’ όλης της ύλης αν ανήκεις σε αυτό κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 9/1 αλλά κι αν είσαι Καρκίνος γεννημένος/η κοντά στις 8/7.

Επιπλέον αν είσαι Κριός ή Ζυγός γεννημένος αντίστοιχα κοντά στις 6/4 ή τις 9/10 θα σε «πιάσει» σε θέματα καριέρας κι οικογένειας.

-Κατά τα άλλα, ο αστρικός Ερμήςπου έχει μεταξύ άλλων την αρμοδιότητα για επαφές, μετακινήσεις και... υπογραφές θα κινηθεί ανάδρομα από την 6η μέχρι την 1η μοίρα του Αιγόκερω και θα σε επηρεάσει σταδιακά, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 23/12 έως τις 28/1. Αν πάλι είσαι Καρκίνος γεννημένος/η από τις 21/6 έως τις 26/6, οι εξελίξεις αφορούν αρχικά τους άλλους αλλά μπορεί να επηρεάσουν κι εσένα.

Επιπλέον, αν είσαι Κριός κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 20/3 έως τις 25/3 ή Ζυγός κι έχεις γεννηθεί από τις 23/9 έως τις 28/9, θα προκύψουν θέματα προς ρύθμιση στα επαγγελματικά ή τα οικογενειακά-περιουσιακά σου αντίστοιχα

Σου θυμίζω ότι ο ανάδρομος Ερμής ανοίγει την δική του παρένθεση στις μετακινήσεις σου και στον τεχνικό εξοπλισμό που χρησιμοποιείς, καθιστώντας αναγκαία την εύρεση εναλλακτικών λύσεων, αφού οι τρέχουσες δεν «τραβάνε». Επιπλέον, φέρνει τρεχάματα για έγγραφα που λείπουν.

-Η αστρική Αφροδίτηπου σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά και τα οικονομικά σου, ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία της στις 29/1 και θα επανέλθει σε ορθή φορά, μένοντας «κολλημένη» στις 17 περίπου του Τοξότη και θα σε επηρεάσει αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 8/12 ή αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 6/6.

Την επιρροή της θα την δεχθείς κι αν είσαι Παρθένος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 8/9 ή αν είσαι Ιχθύς γεννημένος/η κοντά στις 5/3, με έμφαση όμως σε οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα, αντίστοιχα.

Σου θυμίζω ότι η ανάδρομη Αφροδίτη δεν προσφέρεται για την δημιουργία μιας νέας σχέσης, ενώ μπορεί να μπλοκάρει και μια πηγή χρηματοδότησης ή να θες κάτι και να μην το βρίσκεις πουθενά. Αντίθετα όμως ευνοεί ένα ερωτικό come back ή/και την επιστροφή χρημάτων. Η επαναφορά της σε ορθή φορά βέβαια κλείνει την όποια «παρένθεση» άνοιξε στο αμέσως προηγούμενο διάστημα.

-Ο αστρικός Άρηςπου δημιουργεί ισχυρά κίνητρα, επιταχύνει τις εξελίξεις αλλά ευθύνεται και για κάθε λογής εντάσεις ή ατυχήματα, θα κινηθεί από την 8η μέχρι την 12η μοίρα του Τοξότη και θα σε επηρεάσει σταδιακά αν ανήκεις στο ζώδιο κι είσαι γεννημένος/η από τις 30/11 μέχρι τις 3/12.

Αν πάλι ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 28/5 μέχρι τις 1/6, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το που και αν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός/η.

Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν είσαι Ιχθύς κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 27/2 μέχρι τις 3/3 ή είσαι Παρθένος γεννημένος/η από τις 31/8 μέχρι τις 4/9, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα.

-Η αστρική Δήμητρα, που συνδέεται με επίσημες νομικές πράξεις, συνεργασίες αλλά και δράσεις που απευθύνονται στο κοινό, ολοκληρώνει το πέρασμά της από την
5η μοίρα του Ταύρου, φέρνοντας σε, σε πρώτο πλάνο, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 25/4. 
Ανάλογα συμπτώματα μπορεί να υπάρξουν στην ζωή σου αν είσαι Σκορπιός κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 28/10.

Αν πάλι είσαι Λέων ή Υδροχόος γεννημένος/η κοντά στις 28/7 ή τις 25/1 είναι πιθανό να τρέξεις μια επαγγελματική σύμβαση ή ένα περιουσιακό ζήτημα, αντίστοιχα, ενώ στο... πρόγραμμα είναι και μια μετακόμιση.

-Ο αστρικός Δίαςπου φέρνει ευκαιρίες και τύχη,μεγεθύνει όμως και... σκανδαλώδεις καταστάσεις κινείται από τη 12η μέχρι τη 14η μοίρα του Υδροχόου και θα σου φέρει τις ευκολίες του αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 2/2.

Αν πάλι είσαι Λέων κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 4/8, τότε μπορείς να υπολογίσεις σε ευκολίες και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης.

Επιτυχίες και υποστηρίξεις σε περιμένουν κι αν είσαι Ταύρος γεννημένος/η κοντά στις 2/5 ή Σκορπιός κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 4/11, με τις θετικές εξελίξεις να αναφέρονται πρωτίστως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αντίστοιχα.

 Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!  

-Ο αστρικός Κρόνος, που μπορεί να φέρει εμπόδια αλλά σε βοηθά να ξεφορτωθείς ότι κρίθηκε ανεπαρκές για σένα, κινείται στην 21η και την 22η μοίρα του Αιγόκερω και είναι σκόπιμο να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου για το οτιδήποτε, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλια σου κοντά στις 12/1. ίσως βέβαια και να δικαιωθείς για μια πρότερη επιλογή σου ή/και την επιμονή σου να είσαι τυπικός, κρατώντας στοιχεία κι αποδείξεις για όλα.

Περιορισμοί σου τίθενται κι αν είσαι Καρκίνος γεννημένος/η κοντά στις 12/7, οφείλεις λοιπόν να κινηθείς ρεαλιστικά θέτοντας πρωτίστως τα όριά σου απέναντι στους άλλους. Επιπλέον, δεν πρέπει να συνάψεις μια συμφωνία, ούτε να πάρεις επάνω σου ευθύνες άλλων.

Αν πάλι είσαι Ζυγός γεννημένος/η κοντά στις 14/10 θα κληθείς να διαχειριστείς πιεστικά ή στενόχωρα οικογενειακά θέματα, ενώ η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να ανακατασκευάσεις ένα ακίνητο. Αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από μια πώληση.

Τέλος, αν είσαι Κριός γεννημένος/η κοντά στις 11/4, πέρα από το ότι κάτι θα σε φρενάρει, ενδέχεται να περάσεις από εξετάσεις, ίσως μάλιστα να κριθείς αρκετά αυστηρά, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλιστής. Επιπλέον, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία του.

-Oαστρικός Χείρωναςπου φέρνει θέματα από το παρελθόν αλλά και νέα οικογενειακά ή περιουσιακά δεδομένα, περνά από τη 15η μοίρα των Ιχθύων στη 16η και σε επηρεάζει αν είσαι Ιχθύς της 6ης Μαρτίου ή Παρθένος της 9ης Σεπτεμβρίου, ενώ η Παράδοση ή μια παραλαβή σκυτάλης από τους παλαιότερους θα σε χαρακτηρίσει αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 6 Ιουνίου ή είσαι Τοξότης της 7ης Δεκεμβρίου. Υπάρχει ακόμη η τάση ένταξης σε μια κοινότητα ή και η δημιουργία της.

-Ο αστρικός Ουρανόςεξακολουθεί να κινείται ανάδρομα προς την 18η μοίρα του Κριού, κινείται αργά στην 17η μοίρα του Κριού, φέρνοντας αλλαγές και ανατροπές που σε αφορούν άμεσα, αν είσαι Κριός της 5ης Απριλίου ή Ζυγός της 9ης Οκτωβρίου.

Νέα δεδομένα -ίσως και μια εκούσια ή ακούσια στροφή στην ζωή σου- σε περιμένουν κι αν είσαι Καρκίνος της 9ης Ιουλίου ή Αιγόκερως της 7ης Ιανουαρίου, με τα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα αντίστοιχα να ορίζουν το πεδίο των αλλαγών

Και το πόσο πρόθυμος/η είσαι για να τις αποδεχθείς, θα κρίνει και το αποτέλεσμα, αν μάλιστα τις προκαλέσεις εσύ, τότε θα αποκτήσεις το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, κάτι που σίγουρα σε συμφέρει!

-Ένας ακόμη ανάδρομος πλανήτης, ο αστρικός Ποσειδώνας, που ενθαρρύνει καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις αλλά και ανθρωπιστικές-εμψυχωτικές δράσεις, κινείται στην 28η μοίρα του Υδροχόου, κάτι που σε αφορά άμεσα στην περίπτωση που είσαι Λέων της 21ης Αυγούστου, Υδροχόος της 16ης Φεβρουαρίου, Ταύρος της 18ης Μαΐου ή Σκορπιός της 20ης Νοεμβρίου.

Και μην ξεχνάς βέβαια, ότι στα αμιγώς...γήινα ζητήματα (οικονομικά, επαγγελματικά, σχέσεις), φέρνει συνήθως απάτες κι αυταπάτες.

Τέλος, ο αστρικός Πλούτωναςπου σηματοδοτεί μια μεταμόρφωση εκ βάθρων και το οριστικό πέρασμα σε μια νέα φάση, εξακολουθεί να κινείται στην 3η μοίρα του Αιγόκερω και σε επηρεάζει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί στις 25/12 αλλά και αν είσαι Καρκίνος κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 23/6.

Τετελεσμένα μπορεί βέβαια να υπάρξουν στην ζωή σου αν ανήκεις στο ζώδιο του Ζυγού κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 25/9 ή είσαι Κριός γεννημένος στις 22/3. Σε κάθε περίπτωση, άφησε πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια νέα πορεία.

  • Σε όλες τις ημερομηνίες γενεθλίων, είναι καλό να υπολογίζεται μια ημέρα συν ή πλην
  • Η αστρική επιρροή μπορεί να αναφέρεται και σε κάποιον γενέθλιο πλανήτη που βρίσκεται στην εν λόγω μοίρα, ιδιαίτερα αν είναι η Σελήνη, ο Ερμής κι η Αφροδίτη

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved