Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 05° 04' 11" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 21° 43' 48" ΙΧΘΥΕΣ
ΕΡΜΗΣ - 19° 04' 12" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 21° 45' 56" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 20° 48' 52" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 38' 22" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 36' 53" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 42' 05" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 26° 01' 28" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 55' 46" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 24° 56' 04" ΚΡΙΟΣ R

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 17/11 έως και 23/11;

Επικεντρώσου στις ημερομηνίες γέννησης και τα γεγονότα που περιγράφονται!

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 17/11 έως και 23/11;

Τι είναι οι αστρικές θέσεις;

Αν δεν το γνώριζες, υπάρχουν δύο ζωδιακοί ως σημεία αναφοράς, ο τροπικός που χρησιμοποιούμε στην δυτική Αστρολογία και συμπεριλαμβάνει τα 12 ζώδια που ξέρεις και ο αστρικός ζωδιακός, που υπολογίζει τις θέσεις των ουρανίων σωμάτων στους πραγματικούς αστερισμούς. Και ναι, σωστά υποθέτεις: Τα ζώδια δεν ταυτίζονται με τους ομώνυμους αστερισμούς! Αυτό οφείλεται στην μετάπτωση των ισημεριών και οι αστρικές θέσεις είναι σήμερα 24 μοίρες πίσω από τις τροπικές. Ο αστρικός ζωδιακός χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ινδική (Βεδική) Αστρολογία και παραπέμπει άμεσα σε γεγονότα ή/και καταστάσεις, ενώ ο τροπικός χρωματίζει πρωτίστως τον χαρακτήρα σου και τις τάσεις που προκύπτουν από αυτόν.

Ας δούμε, λοιπόν, αν επηρεάζει το ζώδιό σου κάποια από τις αστρικές θέσεις των πλανητών, την εβδομάδα από από 17/11 έως και 23/11!

Κατ' αρχάς η Πανσέληνος και Σεληνιακή Έκλειψη στις 19 Νοεμβρίου γίνεται αστρικά στις 3 μοίρες και 04΄ του Ταύρου και θα σε επηρεάσει αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 22/4 ή είσαι Σκορπιός γεννημένος/η κοντά στις 25/10.
Η έκλειψη αφορά εσένα αλλά και όσους/ες εμπλέκονται άμεσα στην ζωή σου.

Αν πάλι είσαι Υδροχόος ή Λέων κι έχεις τα γενέθλια σου κοντά στις 22/1 ή 25/7 αντίστοιχα, η έκλειψη θα φέρει μια αναστάτωση ή/και ειδικές καταστάσεις σε καριέρα και οικογένεια.

Η φύση της συγκεκριμένης έκλειψης είναι... πολυσχιδής, με τον Δία που συμμετέχει από τον Υδροχόο να μεγεθύνει τα θετικά αλλά και τα αρνητικά. Κι αν βέβαια είσαι τυχερός θα δεις κάποια πράγματα στην ζωή σου να πηγαίνουν ανέλπιστα καλά, αν όμως δεν είσαι και... τόσο, σε περιμένουν φασαρίες, ακρότητες και ανατροπές πρώτου μεγέθους, εξ αιτίας της αντίθεσης Άρη-Ουρανού, η οποία μάλιστα έχει και για... guest star την αστρική Δήμητρα (σε σύνοδο με τον τροπικό Ουρανό).
Είναι σαν να ανοίγει ξαφνικά η πόρτα του φρενοκομείου και ως μέσος άνθρωπος, που ποντάρεις πολλά στην ασφάλεια και την σταθερότητα έχεις κάθε λόγο να ανησυχείς για πολλά, αρχής γενομένης από την Οικονομία, αφού μπορεί να επικρατήσει... διεθνής πανικός! Η ξαφνική πτώση ενός καθεστώτος είναι μια ακόμη πιθανή αιτία αναταραχής κι εδώ πρέπει να σου θυμίσω ότι η χρονική εμβέλεια της επιρροής μιας έκλειψης είναι έξη μήνες, γι' αυτό μην... βιαστείς να πανηγυρίσεις στην περίπτωση που δεν στραβώσει κάτι άμεσα.

-Κατά τα άλλα, ο αστρικός Ερμήςπου συνήθως φέρνει περισσότερες επαφές, μετακινήσεις και... υπογραφές θα κινηθεί από την 24η μοίρα του Ζυγού, μέχρι την 5η του Σκορπιού και θα σε επηρεάσει σταδιακά, αν έχεις τα γενέθλιά σου από τις 16/10 έως τις 27/10. Αν πάλι είσαι γεννημένος/η από τις 13/4 έως τις 24/4, οι εξελίξεις αφορούν αρχικά τους άλλους αλλά μπορεί να επηρεάσουν κι εσένα.

Επιπλέον, αν έχεις τα γενέθλια σου από τις 15/1 έως τις 26/1 ή από τις 16/7 έως τις 27/7, θα προκύψουν θέματα προς ρύθμιση στα επαγγελματικά ή τα οικογενειακά-περιουσιακά σου αντίστοιχα

-Η αστρική Αφροδίτηπου σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά και τα οικονομικά σου, θα κινηθεί από την 17η μέχρι την 22η μοίρα του Τοξότη και θα σε επηρεάσει σταδιακά αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 9/12 μέχρι τις 14/12 ή αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις γεννηθεί από τις 6/6, μέχρι τις 11/6.

Την επιρροή της θα την δεχθείς κι αν είσαι Παρθένος κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 8/9 μέχρι τις 13/9 ή αν είσαι Ιχθύς γεννημένος/η από τις 7/3, μέχρι τις 12/3, με έμφαση όμως σε οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα, αντίστοιχα.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί το τετράγωνο της αστρικής Αφροδίτης με τον τροπικό Ποσειδώνα στις 20/11, μια όψη που προάγει την φιλανθρωπία σου και οτιδήποτε καλλιτεχνικό ή/και ρομαντικό, αν όμως τύχει να ερωτευτείς, μην νομίσεις ότι το αρχικά παραμυθένιο κλίμα θα έχει και συνέχεια. Αντίθετα, η σχεδόν ταυτόχρονη σύνοδος της τροπικής Αφροδίτης με τον αστρικό Κρόνο στον Αιγόκερω (21 και 22/11) σηματοδοτεί στενοχώριες ή/και μια ρεαλιστική αναπροσαρμογή προς το... χειρότερο!

-Ο αστρικός Άρηςπου δημιουργεί ισχυρά κίνητρα, επιταχύνει τις εξελίξεις αλλά ευθύνεται και για κάθε λογής εντάσεις ή ατυχήματα, θα κινηθεί από την 18η μέχρι την 23η μοίρα του Ζυγού και θα σε επηρεάσει σταδιακά αν ανήκεις στο ζώδιο κι είσαι γεννημένος/η από τις 10/10 μέχρι τις 15/10.

Αν πάλι είσαι Κριός κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 6/4 μέχρι τις 11/4, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το που και αν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός/η.

Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν είσαι Αιγόκερως κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 8/1 μέχρι τις 13/1 ή Καρκίνος γεννημένος/η από τις 8/7 μέχρι τις 13/7, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα.

-Η αστρική Δήμητρα, που συνδέεται με επίσημες νομικές πράξεις, συνεργασίες αλλά και δράσεις που απευθύνονται στο κοινό, κινείται ανάδρομα από την 14η μέχρι την 12η μοίρα του Ταύρου, φέρνοντας σε σε πρώτο πλάνο, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 3/5.

Ανάλογα συμπτώματα μπορεί να υπάρξουν στην ζωή σου αν είσαι Σκορπιός κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 4/11.
Αν πάλι είσαι Λέων ή Υδροχόος γεννημένος/η κοντά στις 5/8 ή τις 2/2 είναι πιθανό να τρέξεις μια επαγγελματική σύμβαση ή ένα περιουσιακό ζήτημα, αντίστοιχα, ενώ στο... πρόγραμμα είναι και μια μετακόμιση.

Αυτήν την περίοδο πάντως η αστρική Δήμητρα... δεν σου τα λέει καλά κι αν η σύνοδος της με τον τροπικό Ουρανό σηματοδοτεί απίθανες εκπλήξεις, επαναστάσεις ή/και ασύμμετρες απειλές, η αντίθεση της με τον Άρη παραπέμπει σε ρήξεις και πολεμικές αντιπαραθέσεις, με τους απανταχού εξτρεμιστές να έχουν την πρωτοβουλία. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά εκρηκτικό μείγμα, που δεν θα ήθελες να υποστείς τις ακρότητες του, ούτε στην κοινωνία, ούτε πολύ περισσότερο στην ζωή σου αλλά σίγουρα η δυναμική αυτής της τριπλής πλανητικής σύμπραξης μπορεί να έχει και θετικές συνέπειες, στην κατεύθυνση της αποδέσμευσης σου από εξαρτήσεις και οτιδήποτε καταπιεστικό.

 -Ο αστρικός Δίαςπου φέρνει ευκαιρίες και τύχη, περνά από την τελευταία μοίρα του Αιγόκερω στην 1η του Υδροχόου και θα σου φέρει τις ευκολίες του αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 20/1.

Αν πάλι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 23/7, τότε μπορείς να υπολογίσεις σε ευκολίες και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης.

Επιτυχίες και υποστηρίξεις σε περιμένουν κι αν είσαι γεννημένος/η κοντά στις 20/4 ή έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 23/10, με τις θετικές εξελίξεις να αναφέρονται πρωτίστως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αντίστοιχα.

 Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!  

-Ο αστρικός Κρόνος, που μπορεί να φέρει εμπόδια αλλά σε βοηθά να ξεφορτωθείς ότι κρίθηκε ανεπαρκές για σένα,περνά στην 15η μοίρα του Αιγόκερω και είναι σκόπιμο να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου για το οτιδήποτε, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλια σου κοντά στις 5/1. ίσως βέβαια και να δικαιωθείς για μια πρότερη επιλογή σου ή/και την επιμονή σου να είσαι τυπικός, κρατώντας στοιχεία κι αποδείξεις για όλα.

Περιορισμοί σου τίθενται κι αν είσαι Καρκίνος γεννημένος/η κοντά στις 6/7, οφείλεις λοιπόν να κινηθείς ρεαλιστικά θέτοντας πρωτίστως τα όριά σου απέναντι στους άλλους. Επιπλέον, δεν πρέπει να συνάψεις μια συμφωνία, ούτε να πάρεις επάνω σου ευθύνες άλλων.

Αν πάλι είσαι Ζυγός γεννημένος/η κοντά στις 7/10 θα κληθείς να διαχειριστείς πιεστικά ή στενόχωρα οικογενειακά θέματα, ενώ η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να ανακατασκευάσεις ένα ακίνητο. Αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από μια πώληση.

Τέλος, αν είσαι Κριός γεννημένος/η κοντά στις 3/4, πέρα από το ότι κάτι θα σε φρενάρει, ενδέχεται να περάσεις από εξετάσεις, ίσως μάλιστα να κριθείς αρκετά αυστηρά, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλιστής. Επιπλέον, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία του.

-O αστρικός Χείρωναςπου φέρνει θέματα από το παρελθόν αλλά και νέα οικογενειακά ή περιουσιακά δεδομένα, κινείται ανάδρομα προς την 15η μοίρα των Ιχθύων και σε επηρεάζει αν είσαι Ιχθύς της 5ης Μαρτίου ή Παρθένος της 8ης Σεπτεμβρίου, ενώ η Παράδοση ή μια παραλαβή σκυτάλης από τους παλαιότερους σε περιμένει αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 5 Ιουνίου ή είσαι Τοξότης της 6ης Δεκεμβρίου. Υπάρχει ακόμη η τάση ένταξης σε μια κοινότητα ή και η δημιουργία της.

-Ο αστρικός Ουρανόςεξακολουθεί να κινείται ανάδρομα προς την 18η μοίρα του Κριού, φέρνοντας αλλαγές και ανατροπές που σε αφορούν άμεσα, αν είσαι Κριός της 6ης Απριλίου ή Ζυγός της 9ης Οκτωβρίου.

Νέα δεδομένα -ίσως και μια εκούσια ή ακούσια στροφή στην ζωή σου- σε περιμένουν κι αν είσαι Καρκίνος της 8ης Ιουλίου ή Αιγόκερως της 7ης Ιανουαρίου, με τα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα αντίστοιχα να ορίζουν το πεδίο των αλλαγών

Και το πόσο πρόθυμος/η είσαι για να τις αποδεχθείς, θα κρίνει και το αποτέλεσμα, αν μάλιστα τις προκαλέσεις εσύ, τότε θα αποκτήσεις το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, κάτι που σίγουρα σε συμφέρει!

-Ένας ακόμη ανάδρομος πλανήτης, ο αστρικός Ποσειδώνας, που ενθαρρύνει καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις αλλά και ανθρωπιστικές-εμψυχωτικές δράσεις κινείται ακόμη στην 27η μοίρα του Υδροχόου, κάτι που σε αφορά άμεσα στην περίπτωση που είσαι Λέων της 20ης Αυγούστου, Υδροχόος της 15ης Φεβρουαρίου, Ταύρος της 17ης Μαΐου ή Σκορπιός της 19ης  Νοεμβρίου. Και μην ξεχνάς βέβαια, ότι στα αμιγώς...γήινα ζητήματα (οικονομικά, επαγγελματικά, σχέσεις), φέρνει συνήθως απάτες κι αυταπάτες.

Τέλος, ο αστρικός Πλούτωναςπου σηματοδοτεί μια μεταμόρφωση εκ βάθρων και το οριστικό πέρασμα σε μια νέα φάση, εξακολουθεί να κινείται στην 1η μοίρα του Αιγόκερω και σε επηρεάζει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί στις 23/12 αλλά και αν είσαι Καρκίνος κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 21/6. Τετελεσμένα μπορεί βέβαια να υπάρξουν στην ζωή σου αν ανήκεις στο ζώδιο του Ζυγού κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 23/9 ή είσαι Κριός γεννημένος στις 20/3. Σε κάθε περίπτωση, άφησε πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια νέα πορεία.

  • Σε όλες τις ημερομηνίες γενεθλίων, είναι καλό να υπολογίζεται μια ημέρα συν ή πλην
  • Η αστρική επιρροή μπορεί να αναφέρεται και σε κάποιον γενέθλιο πλανήτη που βρίσκεται στην εν λόγω μοίρα, ιδιαίτερα αν είναι η Σελήνη, ο Ερμής κι η Αφροδίτη

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved