Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 10/11 έως και 16/11;

Επικεντρώσου στις ημερομηνίες γέννησης και τα γεγονότα που περιγράφονται!

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 10/11 έως και 16/11;

Τι είναι οι αστρικές θέσεις;

Αν δεν το γνώριζες, υπάρχουν δύο ζωδιακοί ως σημεία αναφοράς, ο τροπικός που χρησιμοποιούμε στην δυτική Αστρολογία και συμπεριλαμβάνει τα 12 ζώδια που ξέρεις και ο αστρικός ζωδιακός, που υπολογίζει τις θέσεις των ουρανίων σωμάτων στους πραγματικούς αστερισμούς. Και ναι, σωστά υποθέτεις: Τα ζώδια δεν ταυτίζονται με τους ομώνυμους αστερισμούς! Αυτό οφείλεται στην μετάπτωση των ισημεριών και οι αστρικές θέσεις είναι σήμερα 24 μοίρες πίσω από τις τροπικές. Ο αστρικός ζωδιακός χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ινδική (Βεδική) Αστρολογία και παραπέμπει άμεσα σε γεγονότα ή/και καταστάσεις, ενώ ο τροπικός χρωματίζει πρωτίστως τον χαρακτήρα σου και τις τάσεις που προκύπτουν από αυτόν.

Ας δούμε, λοιπόν, αν επηρεάζει το ζώδιό σου κάποια από τις αστρικές θέσεις των πλανητών, την εβδομάδα από από 10/11 έως και 16/11!

- O αστρικός Ερμής, που συνήθως φέρνει περισσότερες επαφές, μετακινήσεις και... υπογραφές, θα κινηθεί από την 13η μέχρι την 23η μοίρα του Ζυγού και θα σε επηρεάσει σταδιακά, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 5/10 έως τις 15/10. Αν πάλι είσαι Κριός γεννημένος/η από τις 1/4 έως τις 11/4, οι εξελίξεις αφορούν αρχικά τους άλλους αλλά μπορεί να επηρεάσουν κι εσένα. Επιπλέον, αν είσαι Αιγόκερως κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 4/1 έως τις 14/1 ή Καρκίνος κι έχεις γεννηθεί από τις 3/7 έως τις 13/7, θα προκύψουν θέματα προς ρύθμιση στα επαγγελματικά ή τα οικογενειακά-περιουσιακά σου αντίστοιχα

-Η αστρική Αφροδίτη, που σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά και τα οικονομικά σου, θα κινηθεί από την 11η μέχρι την 16η μοίρα του Τοξότη και θα σε επηρεάσει σταδιακά, αν έχεις τα γενέθλιά σου από τις 3/12 μέχρι τις 8/12 ή αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις γεννηθεί από τις 31/5, μέχρι τις 5/6. Την επιρροή της θα την δεχθείς κι αν είσαι Παρθένος κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 2/9 μέχρι τις 7/9 ή αν είσαι Ιχθύς γεννημένος/η από τις 1/3, μέχρι τις 6/3, με έμφαση όμως σε οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα, αντίστοιχα.

-Ο αστρικός Άρης, που δημιουργεί ισχυρά κίνητρα, επιταχύνει τις εξελίξεις αλλά ευθύνεται και για κάθε λογής εντάσεις ή ατυχήματα, θα κινηθεί από την 14η μέχρι την 18η μοίρα του Ζυγού και θα σε επηρεάσει σταδιακά αν ανήκεις στο ζώδιο κι είσαι γεννημένος/η από τις 6/10 μέχρι τις 10/10. Αν πάλι είσαι Κριός κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 2/4 μέχρι τις 6/4, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το που και αν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός/η. Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς, αν είσαι Αιγόκερως κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 4/1 μέχρι τις 8/1 ή Καρκίνος γεννημένος/η από τις 4/7 μέχρι τις 8/7, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα.

-Η αστρική Δήμητρα, που συνδέεται με επίσημες νομικές πράξεις, συνεργασίες αλλά και δράσεις που απευθύνονται στο κοινό, κινείται ανάδρομα προς την 14η μοίρα του Ταύρου, φέρνοντας σε σε πρώτο πλάνο, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 4/5. Ανάλογα συμπτώματα μπορεί να υπάρξουν στην ζωή σου, αν είσαι Σκορπιός κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 6/11. Αν πάλι είσαι Λέων ή Υδροχόος γεννημένος/η κοντά στις 7/8 ή τις 4/2 είναι πιθανό να τρέξεις μια επαγγελματική σύμβαση ή ένα περιουσιακό ζήτημα, αντίστοιχα, ενώ στο... πρόγραμμα είναι και μια μετακόμιση.

-Ο αστρικός Δίας, που φέρνει ευκαιρίες και τύχη, κινείται στην τελευταία μοίρα του Αιγόκερω και θα σου φέρει τις ευκολίες του, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 19/1. Αν πάλι είσαι Καρκίνος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 21/7, τότε μπορείς να υπολογίσεις σε ευκολίες και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης. Επιτυχίες και υποστηρίξεις σε περιμένουν κι αν είσαι Κριός γεννημένος/η κοντά στις 19/4 ή Ζυγός κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 21/10, με τις θετικές εξελίξεις να αναφέρονται πρωτίστως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αντίστοιχα.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

-Ο αστρικός Κρόνος, που μπορεί να φέρει εμπόδια αλλά σε βοηθά να ξεφορτωθείς ότι κρίθηκε ανεπαρκές για σένα, εξακολουθεί να κινείται στην 14η μοίρα του Αιγόκερω και είναι σκόπιμο να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου για το οτιδήποτε, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλια σου κοντά στις 4/1. ίσως βέβαια και να δικαιωθείς για μια πρότερη επιλογή σου ή/και την επιμονή σου να είσαι τυπικός, κρατώντας στοιχεία κι αποδείξεις για όλα. Περιορισμοί σου τίθενται κι αν είσαι Καρκίνος γεννημένος/η κοντά στις 5/7, οφείλεις λοιπόν να κινηθείς ρεαλιστικά θέτοντας πρωτίστως τα όριά σου απέναντι στους άλλους. Επιπλέον, δεν πρέπει να συνάψεις μια συμφωνία, ούτε να πάρεις επάνω σου ευθύνες άλλων. Αν πάλι είσαι Ζυγός γεννημένος/η κοντά στις 6/10 θα κληθείς να διαχειριστείς πιεστικά ή στενόχωρα οικογενειακά θέματα, ενώ η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να επεκτείνεις ένα ακίνητο. Αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από μια πώληση. Τέλος, αν είσαι Κριός γεννημένος/η κοντά στις 2/4, πέρα από το ότι κάτι θα σε φρενάρει, ενδέχεται να περάσεις από εξετάσεις, ίσως μάλιστα να κριθείς αρκετά αυστηρά, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλιστής. Επιπλέον, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία του.

-Ο αστρικός Χείρωνας, που φέρνει θέματα από το παρελθόν αλλά και νέα οικογενειακά ή περιουσιακά δεδομένα, κινείται ανάδρομα στην 15η μοίρα των Ιχθύων και σε επηρεάζει, αν είσαι Ιχθύς της 5ης Μαρτίου ή Παρθένος της 8ης Σεπτεμβρίου, ενώ η Παράδοση ή μια παραλαβή σκυτάλης από τους παλαιότερους σε περιμένει αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 5 Ιουνίου ή είσαι Τοξότης της 6ης Δεκεμβρίου. Υπάρχει ακόμη η τάση ένταξης σε μια κοινότητα ή και η δημιουργία της.

-Ο αστρικός Ουρανός εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα στην 19η μοίρα του Κριού, φέρνοντας αλλαγές και ανατροπές που σε αφορούν άμεσα, αν είσαι Κριός της 7ης Απριλίου ή Ζυγός της 10ης Οκτωβρίου. Νέα δεδομένα -ίσως και μια εκούσια ή ακούσια στροφή στην ζωή σου- σε περιμένουν κι αν είσαι Καρκίνος της 9ης Ιουλίου ή Αιγόκερως της 8ης Ιανουαρίου, με τα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα αντίστοιχα να ορίζουν το πεδίο των αλλαγών. Και το πόσο πρόθυμος/η είσαι για να τις αποδεχθείς, θα κρίνει και το αποτέλεσμα, αν μάλιστα τις προκαλέσεις εσύ, τότε θα αποκτήσεις το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, κάτι που σίγουρα σε συμφέρει!

-Ένας ακόμη ανάδρομος πλανήτης, ο αστρικός Ποσειδώνας, που ενθαρρύνει καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις αλλά και ανθρωπιστικές-εμψυχωτικές δράσεις, κινείται ακόμη στην 27η μοίρα του Υδροχόου, κάτι που σε αφορά άμεσα στην περίπτωση που είσαι Λέων της 20ης Αυγούστου, Υδροχόος της 15ης Φεβρουαρίου, Ταύρος της 17ης Μαΐου ή Σκορπιός της 19ης Νοεμβρίου. Και μην ξεχνάς βέβαια, ότι στα αμιγώς...γήινα ζητήματα (οικονομικά, επαγγελματικά, σχέσεις), φέρνει συνήθως απάτες κι αυταπάτες.

- Τέλος, ο αστρικός Πλούτωνας, που σηματοδοτεί μια μεταμόρφωση εκ βάθρων και το οριστικό πέρασμα σε μια νέα φάση, εξακολουθεί να κινείται στην 1η μοίρα του Αιγόκερω και σε επηρεάζει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί στις 23/12 αλλά και αν είσαι Καρκίνος κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 21/6. Τετελεσμένα μπορεί βέβαια να υπάρξουν στην ζωή σου αν ανήκεις στο ζώδιο του Ζυγού κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 23/9 ή είσαι Κριός γεννημένος στις 20/3. Σε κάθε περίπτωση, άφησε πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια νέα πορεία.

  • Σε όλες τις ημερομηνίες γενεθλίων, είναι καλό να υπολογίζεται μια ημέρα συν ή πλην
  • Η αστρική επιρροή μπορεί να αναφέρεται και σε κάποιον γενέθλιο πλανήτη που βρίσκεται στην εν λόγω μοίρα, ιδιαίτερα αν είναι η Σελήνη, ο Ερμής κι η Αφροδίτη
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved