Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 05° 44' 00" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 08° 48' 18" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 04° 56' 16" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 18° 27' 52" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΡΗΣ - 19° 09' 14" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΔΙΑΣ - 24° 58' 07" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 08° 43' 23" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 11° 52' 42" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 20° 24' 24" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 24° 57' 31" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 01° 41' 51" ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 23/6 έως και 29/6;

Επικεντρώσου στις ημερομηνίες γέννησης και τα γεγονότα που περιγράφονται!

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 23/6 έως και 29/6;

Τι είναι οι αστρικές θέσεις;

Αν δεν το γνώριζες, υπάρχουν δύο ζωδιακοί ως σημεία αναφοράς, ο τροπικός που χρησιμοποιούμε στην δυτική Αστρολογία και συμπεριλαμβάνει τα 12 ζώδια που ξέρεις και ο αστρικός ζωδιακός, που υπολογίζει τις θέσεις των ουρανίων σωμάτων στους πραγματικούς αστερισμούς. Και ναι, σωστά υποθέτεις: Τα ζώδια δεν ταυτίζονται με τους ομώνυμους αστερισμούς! Αυτό οφείλεται στην μετάπτωση των ισημεριών και οι αστρικές θέσεις είναι σήμερα 24 μοίρες πίσω από τις τροπικές. Ο αστρικός ζωδιακός χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ινδική (Βεδική) Αστρολογία και παραπέμπει άμεσα σε γεγονότα ή/και καταστάσεις, ενώ ο τροπικός χρωματίζει πρωτίστως τον χαρακτήρα σου και τις τάσεις που προκύπτουν από αυτόν.

Ας δούμε, λοιπόν, αν επηρεάζει το ζώδιό σου κάποια από τις αστρικές θέσεις των πλανητών, την εβδομάδα από από 23/6 έως και 29/6!

-Κατ' αρχάς η Πανσέληνος στις 24 Ιουνίου, που έχει αρκετά θετικά στοιχεία, αφήνει το αστρικό της αποτύπωμα στις  9 μοίρες και 18΄ του Τοξότη και θα σε επηρεάσει αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 30/11. Ένα... μπόνους καλοπέρασης μπορεί να έχεις κι αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 29/5, ενώ θα αποκτήσεις πλεονέκτημα στην καριέρα ή την οικογένεια αν είσαι αντίστοιχα Ιχθύς ή Παρθένος γεννημένος/η κοντά στις 27/2 ή τις 31/8.

- Ο αστρικός Ερμήςπου συνήθως φέρνει περισσότερες επαφές, μετακινήσεις και συνεννοήσεις, θα κινηθεί από την 22η μέχρι την 24η μοίρα του Ταύρου και θα σε επηρεάσει αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 12 μέχρι τις 14/5. Αν πάλι είσαι Σκορπιός γεννημένος/η από τις 13 μέχρι τις 15/11 οι εξελίξεις αφορούν αρχικά τους άλλους αλλά μπορεί να επηρεάσουν κι εσένα. Αν πάλι είσαι Λέων κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 15 μέχρι τις 17/8 ή είσαι Υδροχόος γεννημένος/η από τις 10 μέχρι τις 12/2 θα υπάρξει μια κινητικότητα σε επαγγελματικά και οικογενειακά και θέματα αντίστοιχα.

- Η αστρική Αφροδίτηπου σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά και τα οικονομικά σου, θα κινηθεί από την 1η μέχρι την 9η μοίρα του Καρκίνου και θα σε επηρεάσει σταδιακά αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 21/6 μέχρι τις 29/6 ή αν είσαι Αιγόκερως γεννημένος/η από τις 22/12, μέχρι τις 30/12. Την επιρροή της θα την δεχθείς κι αν είσαι Κριός κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 20/3 μέχρι τις 28/3 ή αν είσαι Ζυγός γεννημένος/η από τις 22/9, μέχρι τις 30/9, με έμφαση όμως σε οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα, αντίστοιχα.

Ο αστρικός Άρης, που δημιουργεί ισχυρά κίνητρα, επιταχύνει τις εξελίξεις αλλά ευθύνεται και για κάθε λογής εντάσεις ή ατυχήματαθα κινηθεί από την 14η μέχρι την 17η μοίρα του Καρκίνου και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι είσαι γεννημένος/η από τις 4/7 μέχρι τις 7/7.  Αν πάλι είσαι Αιγόκερως κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 3/1 μέχρι τις 6/1, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το που και αν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός/η. Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν είσαι Ζυγός γεννημένος/η από τις 5/10 μέχρι τις 8/10 ή Κριός κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 3/4 μέχρι τις 6/4, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι  τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα.

Η αστρική Δήμητρα, που συνδέεται με επίσημες νομικές πράξεις, συνεργασίες αλλά και δράσεις που απευθύνονται στο κοινό, κινείται από την 24η μέχρι την 26η μοίρα του Κριού, βάζοντας την δική της «σφραγίδα» στην ζωή σου αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 15/4.  Ανάλογα συμπτώματα μπορεί να υπάρξουν στην ζωή σου αν είσαι Ζυγός κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 17/10. Αν πάλι είσαι Καρκίνος γεννημένος/η κοντά στις 17/7 ή Αιγόκερως που έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 16/1 είναι πιθανό να «τρέξεις» μια επαγγελματική σύμβαση ή ένα περιουσιακό ζήτημα, αντίστοιχα.

- Ο αστρικός Δίας, που φέρνει ευκαιρίες και τύχη, συνεχίζει την ανάδρομη κίνησή του στην 8η μοίρα του Υδροχόου και θα σου φέρει τις ευκολίες του αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 27/1. Αν πάλι είσαι Λέων κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 30/7, τότε  μπορείς να υπολογίσεις σε ευκολίες και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης. Επιτυχίες και υποστηρίξεις σε περιμένουν κι αν είσαι Ταύρος γεννημένος/η κοντά στις  27/4 ή Σκορπιός κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 30/10, με τις θετικές εξελίξεις να αναφέρονται πρωτίστως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αντίστοιχα.

 Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!  

- Ο αστρικός Κρόνοςπου μπορεί να φέρει εμπόδια αλλά σε βοηθά να ξεφορτωθείς ότι κρίθηκε ανεπαρκές για σένα, κινείται ανάδρομα στην 19η μοίρα του Αιγόκερω και είναι σκόπιμο να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου για το οτιδήποτε, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλια σου κοντά στις 9/1. Μπορείς βέβαια και να ξεφορτωθείς-πουλήσεις ότι δεν σου κάνει πια, με αφορμή κι αιτία μια κρίση που θα βιώσεις ή να προσφέρεις όπου σου ζητηθεί.

Περιορισμοί σου τίθενται κι αν είσαι Καρκίνος γεννημένος/η κοντά στις 10/7, οφείλεις λοιπόν να κινηθείς ρεαλιστικά θέτοντας πρωτίστως τα όριά σου απέναντι στους άλλους. Επιπλέον, δεν πρέπει να συνάψεις μια συμφωνία, ούτε να πάρεις επάνω σου ευθύνες άλλων. Αν πάλι είσαι Ζυγός γεννημένος/η κοντά στις 10/10  θα κληθείς να διαχειριστείς πιεστικά ή στενόχωρα οικογενειακά θέματα, ενώ η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να επεκτείνεις ένα ακίνητο. Αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από μια πώληση.

Τέλος, αν είσαι Κριός γεννημένος/η κοντά στις 7/4, ενδέχεται να περάσεις από «εξετάσεις», ίσως μάλιστα να κριθείς αρκετά αυστηρά, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλιστής. Επιπλέον, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία του.

 -O αστρικός Χείρωναςπου φέρνει νέα οικογενειακά ή περιουσιακά δεδομένα, βρίσκεται στην 19η μοίρα των Ιχθύων και σε επηρεάζει αν είσαι Ιχθύς της 9ης Μαρτίου ή Παρθένος της 10ης Σεπτεμβρίου, ενώ η Παράδοση ή μια παραλαβή «σκυτάλης» σε περιμένει αν ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 9 Ιουνίου ή είσαι Τοξότης της 10ης Δεκεμβρίου. Υπάρχει ακόμη η τάση ένταξης σε μια κοινότητα ή και η δημιουργία της.

- Ο αστρικός Ουρανόςκινείται στην 20η μοίρα του Κριού, φέρνοντας αλλαγές και ανατροπές που σε αφορούν άμεσα, αν είσαι Κριός της 8ης  Απριλίου ή Ζυγός της 11ης Οκτωβρίου. Νέα δεδομένα -ίσως και μια εκούσια ή ακούσια στροφή στην ζωή σου- σε περιμένουν κι αν είσαι Καρκίνος της 10ης Ιουλίου ή Αιγόκερως της 9ης Ιανουαρίου, με τα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα αντίστοιχα να ορίζουν το πεδίο των αλλαγών. Και το πόσο πρόθυμος/η είσαι για να τις αποδεχθείς, θα κρίνει και το αποτέλεσμα, αν μάλιστα τις προκαλέσεις εσύ, τότε θα αποκτήσεις το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, κάτι που σίγουρα σε συμφέρει!

 αστρικός Ποσειδώναςπου ενθαρρύνει καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις αλλά και ανθρωπιστικές-εμψυχωτικές δράσεις, ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στην τελευταία μοίρα του Υδροχόου, κάτι που σε αφορά άμεσα στην περίπτωση που είσαι Λέων της 22ης  Αυγούστου, Υδροχόος της 17ης  Φεβρουαρίου, Ταύρος της 19ης Μαΐου ή Σκορπιός της 21ης  Νοεμβρίου. Και μην ξεχνάς βέβαια, ότι στα «γήινα» ζητήματα (οικονομικά, επαγγελματικά, σχέσεις), φέρνει συνήθως απάτες κι αυταπάτες.

- Τέλος, ο αστρικός Πλούτωναςπου σηματοδοτεί μια «μεταμόρφωση» εκ βάθρων και το οριστικό πέρασμα σε μια νέα φάση, κινείται ανάδρομα στην 2η μοίρα του Αιγόκερω και σε επηρεάζει άμεσα αν έχεις γεννηθεί στις 24/12 αλλά και αν είσαι Καρκίνος κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 22/6. Τετελεσμένα μπορεί βέβαια να υπάρξουν στην ζωή σου αν ανήκεις στο ζώδιο του Ζυγού κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 24/9 ή είσαι Κριός γεννημένος στις 21/3. Σε κάθε περίπτωση, άφησε πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια νέα πορεία.

  • Σε όλες τις ημερομηνίες γενεθλίων, είναι καλό να υπολογίζεται μια ημέρα συν ή πλην
  • Η αστρική επιρροή μπορεί να αναφέρεται και σε κάποιον γενέθλιο πλανήτη που βρίσκεται στην εν λόγω μοίρα, ιδιαίτερα αν είναι η Σελήνη, ο Ερμής κι η Αφροδίτη

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2021 Astrology.gr - All rights reserved