Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 10° 47' 49" ΚΡΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 10° 05' 14" ΛΕΩΝ
ΕΡΜΗΣ - 24° 54' 37" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 17° 45' 28" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 03° 05' 43" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΔΙΑΣ - 19° 04' 13" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 02° 42' 14" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 47' 15" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 42' 39" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 08' 09" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 04° 16' 52" ΤΑΥΡΟΣ R

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 26/5 έως και 01/6;

Επικεντρώσου στις ημερομηνίες γέννησης και τα γεγονότα που περιγράφονται!

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 26/5 έως και 01/6;

Τι είναι οι αστρικές θέσεις;

Αν δεν το γνώριζες, υπάρχουν δύο ζωδιακοί ως σημεία αναφοράς, ο τροπικός που χρησιμοποιούμε στην δυτική Αστρολογία και συμπεριλαμβάνει τα 12 ζώδια που ξέρεις και ο αστρικός ζωδιακός, που υπολογίζει τις θέσεις των ουρανίων σωμάτων στους πραγματικούς αστερισμούς. Και ναι, σωστά υποθέτεις: Τα ζώδια δεν ταυτίζονται με τους ομώνυμους αστερισμούς! Αυτό οφείλεται στην μετάπτωση των ισημεριών και οι αστρικές θέσεις είναι σήμερα 24 μοίρες πίσω από τις τροπικές.

Ο αστρικός ζωδιακός χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ινδική (Βεδική) Αστρολογία και παραπέμπει άμεσα σε γεγονότα ή/και καταστάσεις, ενώ ο τροπικός χρωματίζει πρωτίστως τον χαρακτήρα σου και τις τάσεις που προκύπτουν από αυτόν.

Ας δούμε, λοιπόν, αν επηρεάζει το ζώδιό σου κάποια από τις αστρικές θέσεις των πλανητών, την εβδομάδα από από 26/5 έως και 01/6!

Κατ' αρχάς η Σεληνιακή έκλειψη της 26ης Μαΐου, αφήνει το αστρικό της αποτύπωμα στις 11 μοίρες και 16΄του άξονα Σκορπιού-Ταύρου, σχεδόν επάνω δηλαδή στον τροπικό Ουρανό και αναμένεται να σε επηρεάσει... ανατρεπτικά αν είσαι Ταύρος. Λέων. Σκορπιός ή Υδροχόος κι έχεις τον Ήλιο σου, δηλαδή τα γενέθλιά σου, κοντά στην επίμαχη 12η μοίρα. Αυτό σε ημερομηνίες αντιστοιχεί στην Πρωτομαγιά, τις 2/8, τις 1/11 και τις 31/1 πάνω-κάτω.

- Ο αστρικός Ερμήςπου συνήθως φέρνει περισσότερες επαφές, μετακινήσεις και συνεννοήσεις, θα βρίσκεται κολλημένος στην 1η μοίρα των Διδύμων, αφού στις 29 γίνεται ανάδρομος και κινείται πολύ αργά για τα δεδομένα του.

Ουσιαστικά περνά από μεταβατική περίοδο και το ίδιο θα συμβεί με τα σχέδιά σου και με τια σχέσεις-συνεργασίες σου, αν ανήκεις στο ζώδιο έχεις τα γενέθλιά σου στις 20-21/5 ή αν είσαι Τοξότης γεννημένος/η στις 22-23/11.

Σε ανάλογη φάση θα βρεθείς αν είσαι Παρθένος κι έχεις τα γενέθλια σου στις 22-23/8 ή Ιχθύς γεννημένος/η στις 18-19/2, σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα πρωτίστως.

Σου θυμίζω ότι ο ανάδρομος Ερμής παραπέμπει σε αναθεωρήσεις και την αξιοποίηση εναλλακτικών λύσεων, ενώ είναι λίγι της... ταλαιπωρίας όσον αφορά σε χαρτιά που πρέπει να μαζέψεις ή σε εξαρτήματα που ψάχνεις και δεν τα βρίσκεις. Επιπλέον αντενδείκνυται για το ξεκίνημα μιας νέας προσπάθειας, εκτός κι αν ανήκεις στην ειδική κατηγορία εκείνων που έχουν γεννηθεί με ανάδρομο Ερμή.

- Η αστρική Αφροδίτηπου σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά και τα οικονομικά σου, θα κινηθεί από την 27η μοίρα του Ταύρου, μέχρι την 5η των Διδύμων και θα σε επηρεάσει σταδιακά αν έχεις τα γενέθλιά σου από τις 16/5 μέχρι τις 24/5 ή αν είσαι γεννημένος/η από τις 19/11, μέχρι τις 27/11.

Την επιρροή της θα την δεχθείς κι αν έχεις τα γενέθλιά σου από τις 15/2 μέχρι τις 23/2 ή αν είσαι γεννημένος/η από τις 18/8, μέχρι τις 26/8, με έμφαση όμως σε οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα, αντίστοιχα.

Ο αστρικός Άρης, που δημιουργεί ισχυρά κίνητρα, επιταχύνει τις εξελίξεις αλλά ευθύνεται και για κάθε λογής εντάσεις ή ατυχήματα,  θα κινηθεί από την 26η μέχρι και την τελευταία μοίρα των Διδύμων και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι είσαι γεννημένος/η από τις 15/6 μέχρι τις 20/6.

Αν πάλι είσαι Τοξότης κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 17/12 μέχρι τις 22/12, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το που και αν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός/η.

Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν είσαι Παρθένος γεννημένος/η από τις 18/9 μέχρι τις 23/9 ή Ιχθύς κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 15/3 μέχρι τις 20/3, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα.

Η αστρική Δήμητρα, που συνδέεται με επίσημες νομικές πράξεις, συνεργασίες αλλά και δράσεις που απευθύνονται στο κοινό, κινείται από την 13η μέχρι την 15η μοίρα του Κριού, βάζοντας την δική της «σφραγίδα» στην ζωή σου αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 2/4.

Ανάλογα συμπτώματα μπορεί να υπάρξουν στην ζωή σου αν είσαι Ζυγός κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 4/10.

Αν πάλι είσαι Καρκίνος γεννημένος/η κοντά στις 3/7 ή Αιγόκερως που έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 4/1 είναι πιθανό να «τρέξεις» μια επαγγελματική σύμβαση ή ένα περιουσιακό ζήτημα, αντίστοιχα.

- Ο αστρικός Δίαςπου φέρνει ευκαιρίες και τύχη, που φέρνει ευκαιρίες και τύχη,  βρίσκεται στην 8η μοίρα του Υδροχόου και θα σου φέρει τύχη και πλεονεκτήματα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 27/1.

Αν πάλι είσαι Λέων κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 30/7, τότε μπορείς να υπολογίσεις σε ευκολίες και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης.

Επιτυχίες και υποστηρίξεις σε περιμένουν κι αν είσαι Ταύρος γεννημένος/η κοντά στις 27/4 ή Σκορπιός κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 30/10, με τις θετικές εξελίξεις να αναφέρονται πρωτίστως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αντίστοιχα.

 Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!  

- Ο αστρικός Κρόνοςπου μπορεί να φέρει εμπόδια αλλά σε βοηθά να ξεφορτωθείς ότι κρίθηκε ανεπαρκές για σένα,  κινείται ανάδρομα στην 20η μοίρα του Αιγόκερω και είναι σκόπιμο να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου για το οτιδήποτε, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλια σου κοντά στις 10/1. Μπορείς βέβαια και να ξεφορτωθείς-πουλήσεις ότι δεν σου κάνει πια, με αφορμή κι αιτία μια κρίση που θα βιώσεις ή να προσφέρεις όπου σου ζητηθεί.

Περιορισμοί σου τίθενται κι αν είσαι Καρκίνος γεννημένος/η κοντά στις 11/7, οφείλεις λοιπόν να κινηθείς ρεαλιστικά θέτοντας πρωτίστως τα όριά σου απέναντι στους άλλους. Επιπλέον, δεν πρέπει να συνάψεις μια συμφωνία, ούτε να πάρεις επάνω σου ευθύνες άλλων.

Αν πάλι είσαι Ζυγός γεννημένος/η κοντά στις 11/10 θα κληθείς να διαχειριστείς πιεστικά ή στενόχωρα οικογενειακά θέματα, ενώ η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να επεκτείνεις ένα ακίνητο. Αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από μια πώληση.

Τέλος, αν είσαι Κριός γεννημένος/η κοντά στις 8/4, ενδέχεται να περάσεις από «εξετάσεις», ίσως μάλιστα να κριθείς αρκετά αυστηρά, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλιστής. Επιπλέον, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία του.

 -O αστρικός Χείρωνας, που φέρνει νέα οικογενειακά ή περιουσιακά δεδομένα, διανύει τα τελευταία λεπτά της 18ης μοίρας των Ιχθύων και σε επηρεάζει αν είσαι Ιχθύς της 8ης Μαρτίου ή Παρθένος της 9ης Σεπτεμβρίου, ενώ η Παράδοση ή μια παραλαβή «σκυτάλης» σε περιμένει αν ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 8  Ιουνίου ή Τοξότης της 9ης Δεκεμβρίου. Υπάρχει ακόμη η τάση ένταξης σε μια κοινότητα ή και η δημιουργία της.

- Ο αστρικός Ουρανόςπερνά πλέον στην 19η μοίρα του Κριού, φέρνοντας αλλαγές και ανατροπές που σε αφορούν άμεσα, αν είσαι Κριός της 7ης Απριλίου ή Ζυγός της 10ης Οκτωβρίου.

Νέα δεδομένα -ίσως και μια εκούσια ή ακούσια στροφή στην ζωή σου- σε περιμένουν κι αν είσαι Καρκίνος της 9ης Ιουλίου ή Αιγόκερως της 8ης Ιανουαρίου, με τα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα αντίστοιχα να ορίζουν το πεδίο των αλλαγών

Και το πόσο πρόθυμος/η είσαι για να τις αποδεχθείς, θα κρίνει και το αποτέλεσμα, αν μάλιστα τις προκαλέσεις εσύ, τότε θα αποκτήσεις το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, κάτι που σίγουρα σε συμφέρει!

 αστρικός Ποσειδώναςπου ενθαρρύνει καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις αλλά και ανθρωπιστικές-εμψυχωτικές δράσεις, βρίσκεται ακόμη στην 29η μοίρα του Υδροχόου, κάτι που σε αφορά άμεσα στην περίπτωση που είσαι Λέων της 21ης  Αυγούστου, Υδροχόος της 16ης  Φεβρουαρίου, Ταύρος της 18ης Μαΐου ή Σκορπιός της 20ης  Νοεμβρίου. Και μην ξεχνάς βέβαια, ότι στα «γήινα» ζητήματα (οικονομικά, επαγγελματικά, σχέσεις), φέρνει συνήθως απάτες κι αυταπάτες.

- Τέλος, ο αστρικός Πλούτωνας, που σηματοδοτεί μια «μεταμόρφωση» εκ βάθρων και το οριστικό πέρασμα σε μια νέα φάση, κινείται ανάδρομα στην 3η μοίρα του Αιγόκερω και σε επηρεάζει άμεσα αν έχεις γεννηθεί στις 25/12 αλλά και αν είσαι Καρκίνος κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 23/6. Τετελεσμένα μπορεί βέβαια να υπάρξουν στην ζωή σου αν ανήκεις στο ζώδιο του Ζυγού κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 25/9 ή είσαι Κριός γεννημένος στις 22/3. Σε κάθε περίπτωση, άφησε πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια νέα πορεία.

  • Σε όλες τις ημερομηνίες γενεθλίων, είναι καλό να υπολογίζεται μια ημέρα συν ή πλην
  • Η αστρική επιρροή μπορεί να αναφέρεται και σε κάποιον γενέθλιο πλανήτη που βρίσκεται στην εν λόγω μοίρα, ιδιαίτερα αν είναι η Σελήνη, ο Ερμής κι η Αφροδίτη

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved