Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 10° 45' 13" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 13° 40' 45" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΕΡΜΗΣ - 28° 40' 06" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 26° 03' 21" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 24° 40' 17" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 08' 45" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 18' 35" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 33' 08" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 52' 08" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 54' 10" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 24° 56' 58" ΚΡΙΟΣ

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 31/3 έως και 06/4;

Επικεντρώσου στις ημερομηνίες γέννησης και τα γεγονότα που περιγράφονται!

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 31/3 έως και 06/4;

Αστρικές επιρροές, από 31/3 έως και 06/4

 - Ο αστρικός Ερμήςπου συνήθως φέρνει περισσότερες επαφές, μετακινήσεις και συνεννοήσεις θα κινηθεί από την 29η μοίρα του Υδροχόου, μέχρι την 10η των Ιχθύων και θα σε επηρεάσει σταδιακά αν έχεις τα γενέθλιά σου από τις 17/2 μέχρι τις 1/3. Τα ανάλογα ισχύουν κι αν είσαι γεννημένος/η από τις 20/8, μέχρι τις 31/8 με αρκετά πράγματα ωστόσο να εξαρτώνται από τους άλλους. Αντίστοιχα, δρομολογούνται μεταβολές-ρυθμίσεις σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα, αν έχεις τα γενέθλια σου από τις 19/4 μέχρι τις 30/4 ή είσαι γεννημένος/η από τις 19/11 μέχρι τις 30/11. 

- Η αστρική Αφροδίτηπου σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά και τα οικονομικά σουθα κινηθεί από την 18η  μέχρι την 26η μοίρα των Ιχθύων και θα σε επηρεάσει σταδιακά αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 7/3 μέχρι τις 15/3 ή αν είσαι Παρθένος γεννημένος/η από τις 9/9, μέχρι τις 17/9. Την επιρροή της θα την δεχθείς κι αν είσαι Τοξότης κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 8/12 μέχρι τις 16/12 ή ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι είσαι γεννημένος/η από τις 7/6, μέχρι τις 15/6, με έμφαση όμως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα, αντίστοιχα. Σημείωσε πάντως ότι η σύνοδος της αστρικής Αφροδίτης με τον τροπικό Ποσειδώνα σηματοδοτεί στιγμές ευτυχίας που μπορεί να είναι και… πλαστές!

Ο αστρικός Άρηςπου δημιουργεί ισχυρά κίνητρα, επιταχύνει τις εξελίξεις αλλά ευθύνεται και για κάθε λογής εντάσεις ή ατυχήματα,  θα κινηθεί από την 22η μέχρι την 26η μοίρα του Ταύρου και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι είσαι γεννημένος/η από τις 12/5 μέχρι τις 16/5. Αν πάλι είσαι Σκορπιός κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 13/11 μέχρι τις 17/11, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το που και αν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός/η. Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν είσαι Λέων γεννημένος/η από τις 13/8 μέχρι τις 17/8 ή Υδροχόος κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 11/2 μέχρι τις 15/2, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι  τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα. Μάλιστα με το τετράγωνο αστρικού Άρη-Δία μπορεί να σημειώσεις μια μεγάλη νίκη, να προσέχεις ωστόσο και τις φωτιές.

- Η αστρική Δήμητραπου συνδέεται με επίσημες νομικές πράξεις, συνεργασίες, αλλά και δράσεις που απευθύνονται στο κοινό, κινείται από την 21η  μέχρι την 24η  μοίρα των Ιχθύων,  βάζοντας την δική της «σφραγίδα» στην ζωή σου αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 13/3. Ανάλογα συμπτώματα μπορεί να υπάρξουν στην ζωή σου αν είσαι Παρθένος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 13/9. Αν πάλι ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων ή του Τοξότη κι είσαι γεννημένος/η κοντά στις 13/6 ή τις 14/12 είναι πιθανό να «τρέξεις» μια επαγγελματική σύμβαση ή ένα περιουσιακό ζήτημα, αντίστοιχα.

- Ο αστρικός Δίαςπου φέρνει ευκαιρίες και τύχη, περνά από την τελευταία μοίρα του Αιγόκερω στην 1η του Υδροχόου και θα σου φέρει  τύχη και πλεονεκτήματα αν έχεις γεννηθεί στις 19 ή τις 20/1. Αν πάλι έχεις τα γενέθλιά σου στις 22 ή τις 23/7, τότε  μπορείς να υπολογίσεις σε ευκολίες και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης. Επιτυχίες και υποστηρίξεις σε περιμένουν κι αν έχεις τα γενέθλιά σου στις 19 ή τις 20/4 αλλά κι αν έχεις γεννηθεί στις 21 ή τις 22/10, με τις θετικές εξελίξεις να αναφέρονται πρωτίστως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αντίστοιχα.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!  

- Ο αστρικός Κρόνοςπου μπορεί να φέρει εμπόδια αλλά σε βοηθά να ξεφορτωθείς ότι κρίθηκε ανεπαρκές για σένα, κινείται στην 18η μοίρα του Αιγόκερω και είναι σκόπιμο να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου για το οτιδήποτε, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλια σου κοντά στις 8/1. Μπορείς βέβαια και να ξεφορτωθείς-πουλήσεις ότι δεν σου κάνει πια, με αφορμή κι αιτία μια κρίση που θα βιώσεις ή να προσφέρεις όπου σου ζητηθεί.

Περιορισμοί σου τίθενται κι αν είσαι Καρκίνος γεννημένος/η κοντά στις 9/7, οφείλεις λοιπόν να κινηθείς ρεαλιστικά θέτοντας πρωτίστως τα όριά σου απέναντι στους άλλους. Επιπλέον, δεν πρέπει να συνάψεις μια συμφωνία, ούτε να πάρεις επάνω σου ευθύνες άλλων.

Αν πάλι είσαι Ζυγός γεννημένος/η κοντά στις 10/10  θα κληθείς να διαχειριστείς πιεστικά ή στενόχωρα οικογενειακά θέματα, ενώ η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να επεκτείνεις ένα ακίνητο. Αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από μια πώληση.

Τέλος, αν είσαι Κριός γεννημένος/η κοντά στις 6/4, ενδέχεται να περάσεις από «εξετάσεις», ίσως μάλιστα να κριθείς αρκετά αυστηρά, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλιστής. Επιπλέον, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία του.

 -O αστρικός Χείρωναςπου φέρνει νέα οικογενειακά ή περιουσιακά δεδομένα, «πατάει» στην 16η μοίρα των Ιχθύων και σε επηρεάζει, αν είσαι Ιχθύς της 6ης Μαρτίου, Παρθένος της 7ης Σεπτεμβρίου, ένας εκ των… Διδύμων της 6ης  Ιουνίου και Τοξότης της 7ης Δεκεμβρίου. Υπάρχει ακόμη η τάση ένταξης σε μια κοινότητα ή και η δημιουργία της, ενώ μπορεί να υπάρξει μια αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος.

- Ο αστρικός Ουρανόςκι αυτός στην 16η μοίρα -αλλά του Κριού-  φέρνοντας αλλαγές και ανατροπές που σε αφορούν άμεσα, αν είσαι Κριός της 4ης  Απριλίου ή Ζυγός της 7ης Οκτωβρίου.

Νέα δεδομένα -ίσως και μια εκούσια ή ακούσια στροφή στην ζωή σου- σε περιμένουν κι αν είσαι Καρκίνος της 6ης Ιουλίου ή Αιγόκερως της 5ης Ιανουαρίου, με τα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα αντίστοιχα να ορίζουν το πεδίο των αλλαγών

Και το πόσο πρόθυμος/η είσαι για να τις αποδεχθείς, θα κρίνει και το αποτέλεσμα, αν μάλιστα τις προκαλέσεις εσύ, τότε θα αποκτήσεις το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, κάτι που σίγουρα σε συμφέρει!

 αστρικός Ποσειδώναςπου ενθαρρύνει καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις αλλά και ανθρωπιστικές-εμψυχωτικές δράσεις, κινείται στην 28η μοίρα του Υδροχόου, κάτι που σε αφορά άμεσα στην περίπτωση που είσαι Λέων της 21ης  Αυγούστου, Υδροχόος της 16ης  Φεβρουαρίου, Ταύρος της 18ης Μαΐου ή Σκορπιός της 20ης  Νοεμβρίου.

Και μην ξεχνάς βέβαια, ότι στα «γήινα» ζητήματα (οικονομικά, επαγγελματικά, σχέσεις), φέρνει συνήθως απάτες κι αυταπάτες.

- Τέλος, ο αστρικός Πλούτωναςπου σηματοδοτεί μια «μεταμόρφωση» εκ βάθρων και το οριστικό πέρασμα σε μια νέα φάση, βρίσκεται ακόμη στην 3η μοίρα του Αιγόκερω και σε επηρεάζει άμεσα, αν έχεις γεννηθεί στις 25/12 αλλά και αν είσαι Καρκίνος κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 23/6.

Τετελεσμένα μπορεί βέβαια να υπάρξουν στην ζωή σου, αν ανήκεις στο ζώδιο του Ζυγού κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 25/9 ή είσαι Κριός γεννημένος στις 22/3. Σε κάθε περίπτωση, άφησε πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια νέα πορεία.

  • Σε όλες τις ημερομηνίες γενεθλίων, είναι καλό να υπολογίζεται μια ημέρα συν ή πλην
  • Η αστρική επιρροή μπορεί να αναφέρεται και σε κάποιον γενέθλιο πλανήτη που βρίσκεται στην εν λόγω μοίρα, ιδιαίτερα αν είναι η Σελήνη, ο Ερμής κι η Αφροδίτη

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved