Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 07° 57' 47" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 02° 31' 06" ΤΑΥΡΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 13° 08' 11" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 01° 20' 16" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 09° 32' 04" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 05° 20' 57" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 25° 24' 03" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 14° 57' 09" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 29' 10" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 32' 28" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 08° 49' 51" ΤΑΥΡΟΣ R

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 17/02 έως και 23/02;

Επικεντρώσου στις ημερομηνίες γέννησης και τα γεγονότα που περιγράφονται!

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 17/02 έως και 23/02;

Αστρικές επιρροές, από 17/02 έως και 23/02

 - Ο αστρικός Ερμήςπου συνήθως φέρνει περισσότερες επαφές, μετακινήσεις και συνεννοήσεις θα κινηθεί στην 17η και την 18η μοίρα του Αιγόκερω αλλάζοντας φορά, από ανάδρομη σε ορθόδρομη και θα σε επηρεάσει αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 8 και 9/1. 

Τα ανάλογα ισχύουν κι αν είσαι Καρκίνος γεννημένος/η στις 11 ή 12/7 με αρκετά πράγματα ωστόσο να εξαρτώνται από τους άλλους. Αντίστοιχα δρομολογούνται μεταβολές-ρυθμίσεις σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα, αν είσαι Κριός κι έχεις τα γενέθλια σου στις 8 ή 9/4 ή είσαι Ζυγός γεννημένος/η από στις 11 ή 12/10. 

Σου θυμίζω ότι γενικά ο ανάδρομος Ερμής δεν προσφέρεται για νέες πρωτοβουλίες, αλλά κυρίως για την επεξεργασία παλαιών υποθέσεων και την αξιοποίηση εναλλακτικών λύσεων, ενώ πολλές από τις επιλογές σου θα χρειαστούν αναθεώρηση.

- Η αστρική Αφροδίτηπου σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά και τα οικονομικά σου, θα κινηθεί από την 26η μοίρα του Αιγόκερω, μέχρι την 4η του Υδροχόου και θα σε επηρεάσει σταδιακά αν έχεις τα γενέθλιά σου από τις 15/1 μέχρι τις 23/1 ή αν έχεις γεννηθεί από τις 17/7, μέχρι τις 25/7.

Την επιρροή της θα την δεχθείς κι αν είσαι Ζυγός κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 16/10 μέχρι τις 24/10 ή είσαι Κριός γεννημένος/η από τις 14/4, μέχρι τις 22/4, με έμφαση όμως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα, αντίστοιχα.

Αυτήν την εβδομάδα πάντως η σύνοδος της αστρικής Αφροδίτης με τον τροπικό Πλούτωνα μπορεί να κρύβει και δυσάρεστα συμβάντα που… πονάνε!

Ο αστρικός Άρηςπου δημιουργεί ισχυρά κίνητρα, επιταχύνει τις εξελίξεις αλλά ευθύνεται και για κάθε λογής εντάσεις ή ατυχήματα, θα κινηθεί από την 28η μοίρα του Κριού μέχρι την 1η μοίρα του Ταύρου και θα σε επηρεάσει άμεσα αν είσαι γεννημένος/η από τις 17/4 μέχρι τις 20/4. 

Αν πάλι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 20/10 μέχρι τις 23/10, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το που και αν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός/η.

Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν είσαι γεννημένος/η από τις 20/7 μέχρι τις 23/7 ή έχεις τα γενέθλιά σου από τις 18/1 μέχρι τις 21/1, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι  τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα.

- Η αστρική Δήμητραπου συνδέεται με επίσημες νομικές πράξεις, συνεργασίες αλλά και δράσεις που απευθύνονται στο κοινό, κινείται από την 5η μέχρι την 7η μοίρα των Ιχθύων,  βάζοντας την δική της «σφραγίδα» στην ζωή σου αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 24/2.

Ανάλογα συμπτώματα μπορεί να υπάρξουν στην ζωή σου αν είσαι Παρθένος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 26/8. Αν πάλι ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων ή του Τοξότη κι είσαι γεννημένος/η κοντά στις 23/5 ή τις 24/11 είναι πιθανό να «τρέξεις» μια επαγγελματική σύμβαση ή ένα περιουσιακό ζήτημα, αντίστοιχα.

- Ο αστρικός Δίαςπου φέρνει ευκαιρίες και τύχη, κινείται από την 20η μέχρι την 22η μοίρα του Αιγόκερω και θα σου φέρει  τύχη και πλεονεκτήματα αν έχεις γεννηθεί στις 11, 12 ή 13/1.

Αν πάλι είσαι Καρκίνος κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 10, 11 ή 12/7, τότε  μπορείς να υπολογίσεις σε ευκολίες και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης.

Επιτυχίες και υποστηρίξεις σε περιμένουν κι αν είσαι Κριός κι έχεις τα γενέθλιά σου  στις 8. 9 ή τις 10/4 αλλά και Ζυγός που έχει γεννηθεί στις 12, 13 ή τις 14/10, με τις θετικές εξελίξεις να αναφέρονται πρωτίστως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αντίστοιχα.

 Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!  

- Ο αστρικός Κρόνοςπου μπορεί να φέρει εμπόδια αλλά σε βοηθά να ξεφορτωθείς ότι κρίθηκε ανεπαρκές για σένα, κινείται στην 14η μοίρα του Αιγόκερω και είναι σκόπιμο να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου για το οτιδήποτε, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλια σου κοντά στις 5/1. Μπορείς βέβαια και να ξεφορτωθείς-πουλήσεις ότι δεν σου κάνει πια, με αφορμή κι αιτία μια κρίση που θα βιώσεις ή να προσφέρεις όπου σου ζητηθεί.

Περιορισμοί σου τίθενται κι αν είσαι Καρκίνος γεννημένος/η κοντά στις 4/7, οφείλεις λοιπόν να κινηθείς ρεαλιστικά θέτοντας πρωτίστως τα όριά σου απέναντι στους άλλους. Επιπλέον, δεν πρέπει να συνάψεις μια συμφωνία, ούτε να πάρεις επάνω σου ευθύνες άλλων.

Αν πάλι είσαι Ζυγός γεννημένος/η κοντά στις 6/10  θα κληθείς να διαχειριστείς πιεστικά ή στενόχωρα οικογενειακά θέματα, ενώ η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να επεκτείνεις ένα ακίνητο. Αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από μια πώληση.

Τέλος, αν είσαι Κριός γεννημένος/η κοντά στις 2/4, ενδέχεται να περάσεις από «εξετάσεις», ίσως μάλιστα να κριθείς αρκετά αυστηρά, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλιστής. Επιπλέον, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία του.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, το εξάγωνο του Κρόνου με τον Χείρωνα συνηγορεί σε μια αίσθηση εγκλωβισμού, ενώ το τετράγωνό του με τον Ουρανό σηματοδοτεί μάλλον ακραίες καταστάσεις περιορισμών και αντιδράσεων σε αυτούς.

 -O αστρικός Χείρωναςπου φέρνει νέα οικογενειακά ή περιουσιακά δεδομένα,  κινείται στην 13η μοίρα των Ιχθύων και σε επηρεάζει αν είσαι Ιχθύς της 3ης  Μαρτίου, Παρθένος της 4ης Σεπτεμβρίου, Δίδυμος της 3ης Ιουνίου και Τοξότης της 4ης Δεκεμβρίου. Υπάρχει ακόμη η τάση ένταξης σε μια κοινότητα ή και η δημιουργία της, ενώ μπορεί να υπάρξει μια αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος.

- Ο αστρικός Ουρανός«πατάει» στην 14η μοίρα του Κριού, φέρνοντας αλλαγές και ανατροπές που σε αφορούν άμεσα, αν είσαι Κριός της 2ας Απριλίου ή Ζυγός της 5ης Οκτωβρίου.

Νέα δεδομένα -ίσως και μια εκούσια ή ακούσια στροφή στην ζωή σου- σε περιμένουν κι αν είσαι Καρκίνος της 4ης Ιουλίου ή Αιγόκερως της 3ης Ιανουαρίου, με τα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα αντίστοιχα να ορίζουν το πεδίο των αλλαγών

Και το πόσο πρόθυμος/η είσαι για να τις αποδεχθείς, θα κρίνει και το αποτέλεσμα, αν μάλιστα τις προκαλέσεις εσύ, τότε θα αποκτήσεις το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, κάτι που σίγουρα σε συμφέρει!

 αστρικός Ποσειδώναςπου ενθαρρύνει καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις αλλά και ανθρωπιστικές-εμψυχωτικές δράσεις, κινείται στην 26η μοίρα του Υδροχόου, κάτι που σε αφορά άμεσα στην περίπτωση που είσαι Λέων της 18ης Αυγούστου, Υδροχόος της 14ης  Φεβρουαρίου, Ταύρος της 16ης Μαΐου ή Σκορπιός της 18ης Νοεμβρίου.

Και μην ξεχνάς βέβαια, ότι στα «γήινα» ζητήματα (οικονομικά, επαγγελματικά, σχέσεις), φέρνει συνήθως απάτες κι αυταπάτες.

- Τέλος, ο αστρικός Πλούτωναςπου σηματοδοτεί μια «μεταμόρφωση» εκ βάθρων και το οριστικό πέρασμα σε μια νέα φάση, κινείται στην 2η μοίρα του Αιγόκερω και σε επηρεάζει άμεσα αν έχεις γεννηθεί στις 24/12 αλλά και αν είσαι Καρκίνος κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 22/6. Τετελεσμένα μπορεί βέβαια να υπάρξουν στην ζωή σου αν ανήκεις στο ζώδιο του Ζυγού κι έχεις τα γενέθλιά σου 24/9 ή είσαι Κριός γεννημένος στις 21/3. Σε κάθε περίπτωση, άφησε πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια νέα πορεία.

  • Σε όλες τις ημερομηνίες γενεθλίων, είναι καλό να υπολογίζεται μια ημέρα συν ή πλην
  • Η αστρική επιρροή μπορεί να αναφέρεται και σε κάποιον γενέθλιο πλανήτη που βρίσκεται στην εν λόγω μοίρα, ιδιαίτερα αν είναι η Σελήνη, ο Ερμής κι η Αφροδίτη

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved