Δες τον δρόμο που σου δείχνει το Φεγγάρι από 15/1 έως 31/1

Πώς θα είναι η κάθε μέρα, το τελευταίο 15μερο του Ιανουαρίου;

Δες τον δρόμο που σου δείχνει το Φεγγάρι από 15/1 έως 31/1

Η Σελήνη, ο πιο γρήγορος αστρολογικός δείκτης, μπορεί να ενεργοποιήσει άλλες διελεύσεις που μας επηρεάζουν ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή ακόμη και όψεις του γενεθλίου χάρτη μας.

Η θέση της παίζει σημαντικό ρόλο τόσο σε ψυχολογικό επίπεδο όσο και στην πραγματοποίηση σημαντικών γεγονότων. Σε κάθε περίπτωση χρωματίζει το κλίμα των ημερών με στοιχεία του ζωδίου που βρίσκεται. Μένει σε ένα ζώδιο περίπου 2, 5 μέρες, για αυτό το λόγο οι διελεύσεις της έχουν μικρό διάστημα επιρροής. Παρατήρησε τις μοίρες και το ζώδιο που γίνεται η κάθε όψη και σύγκρινέ τα με το γενέθλιο χάρτη σου, για να ξέρεις πώς θα είναι η κάθε μέρα, από τις 15/01 έως τις 31/01!

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ

15.01.2021

ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΣΗ

Το κοινό καλό προηγείται από το προσωπικό. Τα όρια είναι ασαφή, η φαντασία και τα συναισθήματα ξυπνούν, βοηθώντας μας να νιώσουμε την κρυμμένη αλήθεια. Αυτή η κατάσταση είναι ονειρική, η πραγματικότητα φαίνεται επίσης πιο όμορφη, είναι πολύ καλή στιγμή για να χαλαρώσεις ή να ασχοληθείς με την τέχνη.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

16.01.2021 (04°26´)

Σήμερα, μπορείς να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα μέσα στο σπίτι και μάλιστα μαζί με τα υπόλοιπα μέλη τις οικογένειάς σου. Όχι απλά δεν θα υπάρξουν εντάσεις, αλλά θα έρθετε και πιο κοντά. Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις μαζί με τους υπόλοιπους λίγη γυμναστική! Βγείτε για περπάτημα!

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

16.01.2021 (06°43´)

Μπορείς να βάλεις τις βάσεις για να κάνεις αλλαγές κάθε είδους στην καθημερινότητά σου, όπως π.χ. στη διατροφή σου. Σίγουρα θα έχεις επιτυχία, ενώ τα αποτέλεσμα θα είναι σε κάθε περίπτωση δημιουργικό. Είναι, επίσης, μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς και με οτιδήποτε τεχνολογικό ή να κάνεις μία τέτοια αγορά.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

16.01.2021 (10°05´)

Αρμονία και ηρεμία κυριαρχεί σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Προσπάθησε να χαρείς όσο περισσότερο μπορείς αυτές τις στιγμές. Στις ερωτικές σχέσεις θα συνειδητοποιήσεις το πόσο διαφορετική είναι η καθημερινότητά σου χάριν στο άλλο σου μισό.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ

17.01.2021 (18°50´)

Ασυνείδητα αυξάνονται η ευαισθησία σου και η φαντασία σου. Πρόσεξε πάρα πολύ για λάθη και παρανοήσεις σήμερα. Εάν νιώσεις πως δεν μπορείς να συγκεντρωθείς σε ό,τι κάνεις, καλύτερα να το αφήσεις για αργότερα, εάν φυσικά υπάρχουν τα περιθώρια.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

17.01.2021 (24°44´)

Θα αισθανθείς μία εσωτερική πίεση που θα σε ωθήσει να πραγματοποιήσεις όσα μέχρι τώρα σου φαίνονταν αδύνατα. Ίσως ακόμη και να έρθουν στην επιφάνεια γεγονότα ή καταστάσεις που αγνοούσες μέχρι στιγμής και ακριβώς αυτά είναι που θα σε ωφελήσουν να φτάσεις στο στόχο σου.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΗΛΙΟ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

18.01.2021 (28°15´)

Αρκετά ισορροπημένη η σημερινή μέρα, ακόμη και εάν υπάρξουν διαφωνίες, μπορείς να τις ξεπεράσεις πολύ ανώδυνα και μάλιστα να είναι και όλες οι πλευρές ικανοποιημένες. Και με τον εαυτό σου μπορείς σήμερα να κάνεις «καλή δουλειά», θα καταφέρεις να κάνεις την αυτοκριτική σου με αντικειμενικότητα.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

18.01.2021

ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΣΗ

Νέοι στόχοι μπαίνουν και καινούριες ενάρξεις μπορούν να γίνουν τώρα. Η ανυπομονησία είναι κύριο χαρακτηριστικό των ημερών και σίγουρα ο πιο γρήγορος δρόμος φαντάζει να είναι και ο καλύτερος. Ας μην αφήνουμε τον ενθουσιασμό να έχει το πάνω χέρι! Η ποσότητα της ενέργειάς μας είναι τεράστια, όμως καλύτερα να είμαστε σίγουρη για το πού και το πώς θα τη διοχετεύσουμε. Ίσως βοηθήσει λίγο και η σωματική άσκηση, ώστε να εκτονωθούμε.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

18.01.2021 (03°40´)

Σήμερα, ενεργοποιείται ο ρεαλισμός και η ανάγκη να μπουν όλα σε μία τάξη. Εάν μέχρι στιγμής δεν έχεις διευθετήσει θέματα που έχουν να κάνουν με την οργάνωση, σίγουρα θα νιώσεις έντονη δυσαρέσκεια. Η μέρα σε ευνοεί για να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό, ο οποίος θα έχει και διάρκεια αλλά και χειροπιαστά αποτελέσματα.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

18.01.2021 (06°56´)

Θα εισπράξεις με κάποιον τρόπο όλες τις καλές πράξεις που έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα, αλλά και όλες τις μεγαλόκαρδες συμπεριφορές που έχεις επιδείξει στους γύρω σου. Προκειμένου να σε ικανοποιήσουν θα δεις να σου προσφέρουν πράγματα, τα οποία εδώ και καιρό είχες ζητήσει.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

19.01.2021 (13°28´)

Εάν κάνεις το λάθος να έχεις ιδιαίτερα μεγάλες προσδοκίες σήμερα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά αισθηματικά θέματα, μάλλον σε περιμένουν συναισθήματα απογοήτευσης και ματαίωσης. Δέξου απλά ό,τι σου προσφέρεται και μην απαιτήσεις το παραπάνω, διαφορετικά μόνο προβλήματα θα προκληθούν.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

19.01.2021 (17°34´)

Ξεκάθαρα λόγια, ξεκάθαρες πράξεις! Αυτό από μόνο του βοηθάει τη μέρα να κυλήσει αν όχι ευχάριστα, σίγουρα ήρεμα. Είναι πολύ καλή στιγμή για να επικοινωνήσεις τους προβληματισμούς σου και να έχεις την κατανόηση των άλλων.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

20.01.2021 (24°49´)

Προσπάθησε σήμερα να δείξεις όσο το δυνατόν γίνεται μεγαλύτερο αυτοέλεγχο. Η ατμόσφαιρα γύρω θα είναι σαν ένα καζάνι που βράζει. Μία λάθος λέξη και μπορεί να πυροδοτήσει κόντρες ή/και καβγάδες που έπειτα θα είναι δύσκολο να ξεχαστούν. Χειριστικές συμπεριφορές η παιχνίδια εξουσίας επίσης σήμερα θα βγουν στο φως.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΣΗ

Η σωστή αντίληψη των πραγμάτων και η επιθυμία για συναισθηματική και υλική ασφάλεια είναι οι λέξεις-κλειδιά. Οι σκέψεις, οι κινήσεις και οι αντιδράσεις πραγματοποιούνται πιο αργά, όμως οι εξελίξεις και τα αποτελέσματα φαίνεται πως σε δικαιώνουν. Τώρα θα φροντίσεις να βάλεις τις βάσεις του δημιουργήματός σου και αργότερα θα δρέψεις τους καρπούς. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΗΛΙΟ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

20.01.2021 (01°01´)

Τα θέλω και οι επιθυμίες σου φαίνονται να μην ταυτίζονται με τις ικανότητές σου. Το συνειδητοποιείς, όμως, δυσκολεύεσαι να το δεχτείς και αυτό σε κάνει να θυμώνεις και να βγάζεις μια επιθετικότητα ακατανόητη προς τους άλλους. Πολύ προσοχή σε αντιπαραθέσεις με άτομα του αντίθετου φίλου.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

21.01.2021 (03°58´)

Διάφορα προβλήματα που θα προκύψουν σήμερα θα σου χαλάσουν τη διάθεση περισσότερο από ό,τι θα έπρεπε. Αισθάνεσαι μία ανεξήγητη μελαγχολία ή μία πίεση τελείως ανεξήγητη. Προσπάθησε όλο αυτό να μην το μεταφέρεις στην εργασία σου, γιατί προφανώς και θα υπάρξουν επιπτώσεις. Δείξε υπομονή!

ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

21.01.2021 (06°44´)

Απρόβλεπτες αλλαγές και συμπεριφορές επιφυλάσσει η σημερινή μέρα. Μπορείς να αντιδράσεις και να επαναστατήσεις ενάντια σε ό,τι και όποιον σε επιβαρύνει και δεν σου προσφέρει κανενός είδους εξέλιξη. Μία συναισθηματική έκρηξη είναι ο λόγος που θα αλλάξει η πορεία των γεγονότων.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΑΡΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

21.01.2021 (07°00´)

Διαμάχες και καβγαδάκια θα χαλάσουν το κλίμα της σημερινής ημέρας. Πριν όμως εμπλακείς ή ακόμη και πριν προκαλέσεις μία ένταση, σκέψου εάν αξίζει. Βρες έναν τρόπο να αποβάλλεις τα άνευ σοβαρού λόγου νεύρα και μην ξεσπάς στους γύρω σου.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

21.01.2021 (07°32´)

Προσπάθησε σήμερα να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους και μην παρασύρεσαι από κανενός είδους υπερβολές. Θα ακούσεις πολλά και μεγάλα λόγια όμως μην εμπιστεύεσαι απόλυτα ότι θα γίνουν και πράξη. Επίσης, από αφέλεια, πρόσεξε, μην σου ξεφύγει κάποιου μυστικό.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

22.01.2021 (17°01´)

Ημέρα που σου προσφέρει ευκολίες είναι η σημερινή! Τόσο στα οικονομικά όσο και στα συναισθηματικά. Ό,τι φαινόταν δύσκολο ή έπεφτε σε προβλήματα το προηγούμενο διάστημα, βρίσκει τη λύση του με έναν τρόπο μαγικό.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ

22.01.2021 (18°58´)

Θα αισθανθείς μέσα σου μία πληρότητα, ένα συναίσθημα ευγνωμοσύνης για όλα όσα έχεις. Ευχαριστείς το σύμπαν και θέλεις με κάποιο τρόπο να προσφέρεις βοήθεια σε άλλους λιγότερο ευνοημένους. Είναι μια μέρα μεγαλοψυχίας….

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

22.01.2021 (21°12´)

Πολύ προσοχή στο τι θα πεις σήμερα για να μην αναγκαστείς να ζητήσεις συγγνώμη αύριο. Ακόμη και αθώες συζητήσεις μπορεί να καταλήξουν σε έντονες λογομαχίες. Το παρήγορο είναι πως κανείς δεν έχει εξαρχής την πρόθεση να πληγώσει τον απέναντί του.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

22.01.2021 (24°54´)

Σήμερα, η διαίσθησή σου είναι ιδιαίτερα οξυμένη. Μην την αμφισβητήσεις, όσο και εάν δεν έχεις χειροπιαστές αποδείξεις για όσα νιώθεις. Συζήτησε τις σκέψεις αυτές μόνο με άτομα που τους έχει απόλυτη εμπιστοσύνη.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

23.01.2021

ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΣΗ

Το πνεύμα αφυπνίζεται και πνέει νέος άνεμος αλλαγής. Ενδιαφέρουσες μέρες που κρύβουν γνώσεις και πληροφορίες, όμως θα πρέπει να μην μπερδευτούμε από τον όγκο τους και να αναζητούμε την αλήθεια. Οι μέρες είναι ευνοϊκές για καινούργιες γνωριμίες και για επικοινωνία. Προσοχή στην υπέρμετρη περιέργεια, ώστε να μην καταλήξει να γίνει αδιακρισία.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΗΛΙΟ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

23.01.2021 (03°50´)

Μία καλή μέρα για να ισορροπήσεις μέσα σου. Εκμεταλλεύσου όσο ελεύθερο χρόνο έχεις για να σκεφτείς με ψυχραιμία τα θέματα προσωπικής φύσεως που σε απασχολούν. Θα λειτουργήσεις με αίσθημα δικαιοσύνης και θα αναγνωρίσεις τυχόν λάθη σου. Αυτό θα σε πάει ένα βήμα μπροστά.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

23.01.2021 (04°17´)

Θα κάνεις σκέψεις γύρω από το πόσο συναισθηματικά ασφαλής αισθάνεσαι. Θα πιάσεις τον εαυτό σου να αναλύει όλων των ειδών τις σχέσεις που έχεις. Ακόμη και πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος θα μπουν στο μικροσκόπιο. Σίγουρα πάντως η κρίση σου θα είναι σωστή.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

24.01.2021 (08°09´)

Ίσως νιώσεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς, όχι λόγω στεναχώριας ή μελαγχολίας, αλλά για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Μέσα από την περισυλλογή θα βρεις τις δικές σου δυνάμεις, ώστε να κάνεις πραγματικότητα τα όνειρά σου.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ

24.01.2021 (19°03´)

Η μέρα σήμερα κρύβει πολλές παγίδες. Το τοπίο θα είναι θολό και δύσκολα θα μπορείς να ξεχωρίσεις το ψέμα από την αλήθεια, ακόμη και εάν είσαι υποψιασμένος. Θα ακούσεις, αλλά μπορεί κι εσύ να πεις ψέματα, όχι απαραίτητα επίτηδες…

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

25.01.2021 (24°00´)

Ανταλλαγή πληροφοριών, ειδήσεων και πληροφοριών. Έχε τις κεραίες σου ανοιχτές γιατί από το πουθενά θα αποκτήσεις σημαντικά στοιχεία, που στο μέλλον θα σου φανούν χρήσιμα. Μην αμφισβητήσεις την αξιοπιστία τους.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

25.01.2021

ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΣΗ

Τα συναισθήματα αποκτούν βάθος, αλλά και ένταση. Έντονη εσωστρέφεια και μία τάση θυματοποίησης, ίσως όχι εσκεμμένα, αλλά λόγω μελαγχολικής διάθεσης. Μεγάλη επιθυμία για τρυφερότητα και κατανόηση από τους γύρω.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

26.01.2021 (06°47´)

Αλλαγές στο χώρο του σπιτιού σου ή μέσα στην οικογένεια. Εάν δεν προκύψουν από μόνες τους θα επιδιώξεις εσύ να αλλάξεις ό,τι σε ενοχλεί, σε πιέζει ή απλά το έχεις βαρεθεί. Η διάθεσή σου θα βελτιωθεί αρκετά, μόλις ολοκληρώσεις όσα χρειάζονται.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

26.01.2021 (09°40´)

Υποθέσεις που αφορούν εσένα ή πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος και έμοιαζαν να έχουν παγώσει, ξαφνικά μπαίνουν σε τροχιά εξέλιξης. Επίσης, εάν κάτι είχε μείνει σε εκκρεμότητα με δικό σου άτομο και σε στεναχωρούσε, τώρα λύνεται.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ

27.01.2021 (19°07´)

Έχεις μία μεγάλη αγκαλιά για όλους σήμερα. Θέλεις να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους γύρω σου και προσπαθείς να ερμηνεύσεις, να κατανοήσεις και να δικαιολογήσεις τις πράξεις τους. Σίγουρα κάποιοι έκαναν αθέλητα ένα λάθος, μην παρασύρεσαι όμως και τους αγιοποιείς όλους.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

27.01.2021 (23°48´)

Διασπαστική η τάση της σημερινής μέρας, δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς τα προβλήματα που θα προκύψουν, ούτε και να τα αγνοήσεις. Οικονομικά και αισθηματικά θέματα μπαίνουν στο στόχαστρο.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

27.01.2021 (25°04)

Περιόρισε την επιθυμία σου να τα έχεις όλα υπό έλεγχο. Εάν πρόκειται για τον εαυτό σου, δημιουργείς περιττό άγχος και πίεση, πράγμα που δεν ωφελεί, ενώ οι υπόλοιποι μπορεί να δυσανασχετήσουν και να αντιδράσουν έντονα

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ

28.01.2021

ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΣΗ

Η αποφασιστικότητα κυριαρχεί, οι χρονοτριβές δεν φέρνουν την νίκη. Η χαρά και η επιτυχία κρύβονται στο ρίσκο. Οι μέρες αυτές είναι ιδανικές για να πάρουμε πρωτοβουλία και να ξεκινήσουμε, όσα μέχρι τώρα σχεδιάζαμε.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

28.01.2021 (04°51´)

Ίσως χρειαστεί να βάλεις κάποια όρια στον ενθουσιασμό σου, τα οποία θα σου επιβληθούν πιθανώς από άλλα άτομα και όχι απαραίτητα από τις καταστάσεις. Δεν αποκλείεται το δίκιο να είναι με το μέρος σου, αλλά πριν περάσεις στη σύγκρουση, σιγουρέψου ότι δεν θα εκτεθείς.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

28.01.2021 (06°48´40)

Ένα περίεργο άγχος, μια αδικαιολόγητη ανυπομονησία. Είσαι σε μια φάση αναμονής, στην οποία δε σε έβαλε κάποιος, αλλά διαισθάνεσαι πως κάτι θα έρθει να αλλάξει τα δεδομένα. Σήμερα, ίσως είναι η μέρα που επιτέλους θα συμβεί η μοιραία αλλαγή.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΛΕΟΝΤΑ ΥΔΡΟΧΟΟΥ

28.01.2021 (09°05´33 )

Δυσκολεύεσαι να βάλεις σε μία τάξη τις σκέψεις σου και μέχρι να συμβεί αυτό, δεν μπορείς ούτε να περάσεις σε πράξεις. Πάρε βαθιές ανάσες, χαλάρωσε και δες τα προβλήματα στην πραγματική τους διάσταση. Ψάξε για εναλλακτικές λύσεις, αυτό είναι το κλειδί!

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

28.01.2021 (09°18´)

Έντονη τάση να μεγαλοποιείς τα πράγματα και πέφτεις σε λάθος εκτιμήσεις. Κρίνεις με υπερβολή και σου λείπει η αντικειμενικότητα. Προσπάθησε να βάλεις στον εαυτό σου και την σκέψη σου μέσα σε σαφή όρια.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

29.01.2021 (10°55´26 )

Εντάσεις θα υπάρξουν σήμερα, με αφορμή συναισθήματα που θα προκύψουν αυθόρμητα, αλλά θα είναι ιδιαίτερα αρνητικά. Πρόκειται ευτυχώς για καταστάσεις μικρής διάρκειας, που εύκολα μπορείς να τα αφήσεις πίσω σου.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΡΜΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

30.01.2021 (26°27´34)

Καλό είναι να μην προκαλέσεις με τα λόγια σου τους γύρω σου. Αφ' ενός δεν θα κάνουν ούτε εκείνοι πίσω και αφ' ετέρου θα προκαλέσεις πολύ μεγάλη ένταση που ναι μεν θα ξεπεραστεί εύκολα, αλλά θα σε ταράξει σε πολύ μεγάλο βαθμό.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

30.01.2021

ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΣΗ

Μετά από την καταιγίδα βγαίνει πάντα ο ήλιος! Οι μέρες αυτές θα είναι πιο ήρεμες και όλα σιγά σιγά θα μπορέσουν να μπουν σε μία τάξη. Επικρατεί η φωνή της λογικής, ενώ τα βήματα μας είναι αργά, αλλά σταθερά.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

30.01.2021 (06°50´)

Αλλάζουν τα πράγματα και οι καταστάσεις προς το καλύτερο. Η αλλαγή έρχεται με ευκολία και είναι μόνο για καλό. Βρίσκεις νέους πιο δημιουργικούς τρόπους να πετύχεις όσα θέλεις. Με σύστημα και οργάνωση η επιτυχία είναι με το μέρος σου.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

31.01.2021 (12°07´)

Ενέργεια και καινούρια δύναμη βρίσκεις σήμερα για να αφοσιωθείς στους στόχους σου. Αν στο παρελθόν είχες αφήσει υποθέσεις μισάνοιχτες, τώρα θα έχεις και πάλι την όρεξη να τις φτάσεις μέχρι το τέλος.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ

31.01.2021 (19°15´)

Μην υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητές σου. Όλα έχουν ένα μέτρο και ένα όριο. Βάδιζε με σύνεση και προσπάθησε να μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τους γύρω σου, αλλά ούτε και από τον εαυτό σου. Δείξε κατανόηση και σεβασμό στους ρυθμούς και στον τρόπο σκέψης των άλλων.

Διάβασε επίσης: Ζώδια Σήμερα: Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Τι δείχνουν τα Άστρα για εσένα στην προσωπική σου πρόβλεψη;

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved