Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 01° 46' 30" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 01° 43' 39" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 14° 19' 41" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 19° 32' 40" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 18° 35' 06" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 52' 56" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 48' 37" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 46' 40" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 26° 06' 59" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 57' 06" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 25° 05' 02" ΚΡΙΟΣ R

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 30/12 έως και 05/01;

Επικεντρώσου στις ημερομηνίες γέννησης και τα γεγονότα που περιγράφονται!

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 30/12 έως και 05/01;

Αστρικές επιρροές, από 30/12 έως και 05/01

Κατ’ αρχάς, η Πανσέληνος της 30ης Δεκεμβρίου, πέρα από την συναισθηματική υπερδιέγερση ή αντίθετα την μελαγχολία που την συνοδεύει κατά περίπτωση, αναφέρεται σε οικογενειακά ή/και περιουσιακά θέματα και αφήνει το αστρικό αποτύπωμά της στις 14 και 44΄ των Διδύμων. Σε «πιάνει» λοιπόν αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 4/6 ή είσαι Τοξότης γεννημένος/η κοντά στις 6/12.

Επιπλέον όμως θα σε επηρεάσει κι αν είσαι Παρθένος ή Ιχθύς κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 6/9 και 5/3 αντίστοιχα.

Κατά τα άλλα, ο αστρικός Ερμής, που συνήθως φέρνει περισσότερες επαφές, μετακινήσεις και συνεννοήσεις, θα κινηθεί από την 21η μοίρα του Τοξότη, μέχρι την 2η του Αιγόκερω και θα σε επηρεάσει σταδιακά αν έχεις τα γενέθλιά σου από 12/12 μέχρι 23/12. 

Τα ανάλογα ισχύουν κι αν είσαι γεννημένος/η από τις 10/6, μέχρι τις 21/6 με αρκετά πράγματα ωστόσο να εξαρτώνται από τους άλλους.

Αντίστοιχα δρομολογούνται μεταβολές-ρυθμίσεις σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αντίστοιχα, αν έχεις τα γενέθλια σου από 12/3 μέχρι 23/3 ή είσαι γεννημένος/η από τις 13/9 μέχρι τις 24/9.

- Η αστρική Αφροδίτη, που σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά και τα οικονομικά σου, θα κινηθεί από την 25η μοίρα του Σκορπιού μέχρι την 2η του Τοξότη και θα σε επηρεάσει αν έχεις τα γενέθλιά σου από 16/11 μέχρι 23/11 ή από 14/5, μέχρι 21/5.

Εύνοια θα έχεις κι αν έχεις τα γενέθλιά σου από τις 16/8 μέχρι τις 23/8 ή από 13/2, μέχρι 20/2, με έμφαση όμως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα, αντίστοιχα.

Ο αστρικός Άρηςπου δημιουργεί ισχυρά κίνητρα, επιταχύνει τις εξελίξεις αλλά ευθύνεται και για κάθε λογής εντάσεις ή ατυχήματα, θα κινηθεί από την 3η μέχρι την 6η μοίρα του Κριού και θα σε επηρεάσει άμεσα αν είσαι γεννημένος/η από τις 22/3 μέχρι τις 25/3

Αν πάλι είσαι Ζυγός κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 25/9 μέχρι τις 28/9, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το που και αν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός/η.

Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν είσαι Καρκίνος γεννημένος/η από τις 22/6 μέχρι τις 25/6 ή Αιγόκερως κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 24/12 μέχρι τις 27/12, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα.

- Η αστρική Δήμητραπου συνδέεται με επίσημες νομικές πράξεις, συνεργασίες αλλά και δράσεις που απευθύνονται στο κοινό, κινείται από την 18η μέχρι την 20η μοίρα του Υδροχόου, βάζοντας την δική της «σφραγίδα» στην ζωή σου αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 7/2.

Ανάλογα συμπτώματα μπορεί να υπάρξουν στην ζωή σου αν είσαι Λέων κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 10/8. Αν πάλι είσαι Σκορπιός γεννημένος/η κοντά στις 10/11 αλλά και Ταύρος γεννημένος κοντά στις 8/5, είναι πιθανό να «τρέξεις» μια επαγγελματική σύμβαση ή ένα περιουσιακό ζήτημα.

- Ο αστρικός Δίαςπου φέρνει ευκαιρίες και τύχη, κινείται από την 9η μέχρι την 10η μοίρα του Αιγόκερω και θα σου φέρει τύχη και πλεονεκτήματα αν έχεις γεννηθεί στις 30 ή ή 31/12. 

Αν πάλι είσαι Καρκίνος κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 29 ή 30/6, τότε μπορείς να υπολογίσεις σε ευκολίες και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης.

Επιτυχίες και υποστηρίξεις σε περιμένουν κι αν είσαι Κριός κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 28 ή 29/3 αλλά και Ζυγός που έχει γεννηθεί στις 1/10 ή 2/10, με τις θετικές εξελίξεις να αναφέρονται πρωτίστως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αντίστοιχα.

Ωστόσο λόγω της συνεχιζόμενης συνόδου του Δία με τον Κρόνο οι ευκολίες και τα τυχερά θα «ψαλιδιστούν», το ίδιο όμως θα συμβεί και με τις πιέσεις ή τις «γκαντεμιές»

 Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!  

- Ο αστρικός Κρόνος,  λοιπόν, που μπορεί να φέρει εμπόδια αλλά σε βοηθά να ξεφορτωθείς ότι κρίθηκε ανεπαρκές για σένα, ολοκληρώνει το πέρασμά του από την 8η μοίρα του Αιγόκερω και είναι σκόπιμο να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου για το οτιδήποτε, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλια σου στις 29/12. Μπορείς βέβαια και να ξεφορτωθείς-πουλήσεις ότι δεν σου κάνει πια, με αφορμή κι αιτία μια κρίση που θα βιώσεις ή να προσφέρεις όπου σου ζητηθεί.

Περιορισμοί σου τίθενται κι αν είσαι Καρκίνος γεννημένος/η στις 28/6, οφείλεις λοιπόν να κινηθείς ρεαλιστικά θέτοντας πρωτίστως τα όριά σου απέναντι στους άλλους. Επιπλέον, δεν πρέπει να συνάψεις μια συμφωνία, ούτε να πάρεις επάνω σου ευθύνες άλλων.

Αν πάλι είσαι Ζυγός γεννημένος/η στις 30/9 θα κληθείς να διαχειριστείς πιεστικά ή στενόχωρα οικογενειακά θέματα, ενώ η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να επεκτείνεις ένα ακίνητο. Αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από μια πώληση.

Τέλος, αν είσαι Κριός γεννημένος/η στις 27/3, ενδέχεται να περάσεις από «εξετάσεις», ίσως μάλιστα να κριθείς αρκετά αυστηρά, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλιστής. Επιπλέον, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία του.
Όπως σου έγραψα και παραπάνω όμως το «παιχνίδι» θα είναι μοιρασμένο.

 -O αστρικός Χείρωναςπου φέρνει νέα οικογενειακά ή περιουσιακά δεδομένα, ολοκληρώνει κι αυτός το πέρασμά του από την 11η μοίρα των Ιχθύων και σε επηρεάζει αν είσαι Ιχθύς της 2ης Μαρτίου, Παρθένος της 3ης Σεπτεμβρίου, Δίδυμος της 2ης Ιουνίου και Τοξότης της 3ης Δεκεμβρίου. Υπάρχει ακόμη η τάση ένταξης σε μια κοινότητα ή και η δημιουργία της, ενώ μπορεί να υπάρξει μια αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος.

- Ο αστρικός Ουρανόςπου είναι ο μόνος πλέον που κινείται ανάδρομα, εξακολουθεί να βρίσκεται στην 13η μοίρα του Κριού, φέρνοντας αλλαγές και ανατροπές που σε αφορούν άμεσα, αν είσαι Κριός της 1ης Απριλίου ή Ζυγός της 4ης Οκτωβρίου. Νέα δεδομένα -ίσως και μια εκούσια ή ακούσια στροφή στην ζωή σου- σε περιμένουν κι αν είσαι Καρκίνος της 3ης Ιουλίου ή Αιγόκερως της 2ας Ιανουαρίου, με τα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα αντίστοιχα να ορίζουν το πεδίο των αλλαγών Και το πόσο πρόθυμος/η είσαι για να τις αποδεχθείς, θα κρίνει και το αποτέλεσμα, αν μάλιστα τις προκαλέσεις εσύ, τότε θα αποκτήσεις το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, κάτι που σίγουρα σε συμφέρει!

 αστρικός Ποσειδώναςπου ενθαρρύνει καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις αλλά και ανθρωπιστικές-εμψυχωτικές δράσεις, κινείται αργά στην 25η μοίρα του Υδροχόου, κάτι που σε αφορά άμεσα στην περίπτωση που είσαι Λέων της 17ης Αυγούστου, Υδροχόος της 13ης  Φεβρουαρίου, Ταύρος της 15ης Μαΐου ή Σκορπιός της 17ης Νοεμβρίου. Και μην ξεχνάς βέβαια, ότι στα «γήινα» ζητήματα (οικονομικά, επαγγελματικά, σχέσεις), φέρνει συνήθως απάτες κι αυταπάτες.

- Τέλος, ο αστρικός Πλούτωνας, που σηματοδοτεί μια «μεταμόρφωση» εκ βάθρων και το οριστικό πέρασμα σε μια νέα φάση, διαβαίνει το κατώφλι του Αιγόκερω και σε επηρεάζει άμεσα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 22/12 αλλά και αν έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 20/6.
Τετελεσμένα μπορεί βέβαια να υπάρξουν στην ζωή σου αν έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 23/9 ή τις 20/3. Σε κάθε περίπτωση, άφησε πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια νέα πορεία.

  • Σε όλες τις ημερομηνίες γενεθλίων, είναι καλό να υπολογίζεται μια ημέρα συν ή πλην
  • Η αστρική επιρροή μπορεί να αναφέρεται και σε κάποιον γενέθλιο πλανήτη που βρίσκεται στην εν λόγω μοίρα, ιδιαίτερα αν είναι η Σελήνη, ο Ερμής κι η Αφροδίτη

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved