Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 09/12 έως και 15/12;

Επικεντρώσου στις ημερομηνίες γέννησης και τα γεγονότα που περιγράφονται!

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 09/12 έως και 15/12;

Αστρικές επιρροές, από 09/12 έως και 15/12

Κατ’ αρχάς η Νέα Σελήνη της 14ης Δεκεμβρίου, που είναι και ηλιακή έκλειψη, αφήνει το αστρικό της αποτύπωμα στις 28 και 59΄του Σκορπιού και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 21/11.
Αν πάλι είσαι Ταύρος γεννημένος/η κοντά στις 19/4 η επιρροή της μπορεί να είναι καταλυτική σε ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών.
Η καριέρα σου ή τα οικογενειακά σου θα είναι αντίστοιχα το πεδίο δράσης της αν είσαι Λέων ή Υδροχόος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 22/8 ή 17/2.

Όσο για το «πρόσημο» της επιρροής της φαίνεται να είναι μεικτό, με τους παραπάνω εκπροσώπους των τεσσάρων σταθερών ζωδίων ωστόσο, να βρίσκονται σε αρκετά καλύτερη μοίρα. Οι υπόλοιποι οκτώ καλούνται να περάσουν από τις «Συμπληγάδες» ενός αρκετά επιθετικού Άρη ή/και ενός παραπλανητικού Ποσειδώνα.

Σου θυμίζω βέβαια ότι η χρονική διάρκεια της επιρροής μιας έκλειψης εκτείνεται συχνά μέχρι την… επόμενη, δηλαδή και τον Μάιο.

- Κατά τα άλλα, ο αστρικός Ερμής, που συνήθως φέρνει περισσότερες επαφές, μετακινήσεις και συνεννοήσεις, θα κινηθεί από την 18η μέχρι την 28η μοίρα του Σκορπιού, θα σε επηρεάσει λοιπόν σταδιακά αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από 9/11 μέχρι 19/11.

Τα ανάλογα ισχύουν κι αν είσαι Ταύρος γεννημένος/η από τις 8/5, μέχρι τις 18/5 με αρκετά πράγματα ωστόσο να εξαρτώνται από τους άλλους.

Αντίστοιχα δρομολογούνται μεταβολές-ρυθμίσεις σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αντίστοιχα, αν είσαι Υδροχόος κι έχεις τα γενέθλια σου από 7/2 μέχρι 17/2 ή Λέων που είσαι γεννημένος/η από τις 11/8 μέχρι τις 21/8.

- Η αστρική Αφροδίτη, που σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά και τα οικονομικά σου, θα κινηθεί από την 28η μοίρα του Ζυγού, μέχρι την 6η του Σκορπιού και θα σε επηρεάσει αν έχεις τα γενέθλιά σου από 19/10 μέχρι 27/10 ή είσαι γεννημένος/η από 18/4, μέχρι 26/4.

Εύνοια θα έχεις κι αν έχεις τα γενέθλιά σου από τις 18/7 μέχρι τις 26/7 ή είσαι γεννημένος/η από 18/1, μέχρι 26/1, με έμφαση όμως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα, αντίστοιχα.

Το τετράγωνο της αστρικής Αφροδίτης με τον τροπικό Κρόνο στις 10 Δεκεμβρίου είναι πάντως προοίμιο μιας στέρησης ή στενοχώριας..

- Ο αστρικός Άρης, που δημιουργεί ισχυρά κίνητρα, επιταχύνει τις εξελίξεις αλλά ευθύνεται και για κάθε λογής εντάσεις ή ατυχήματα, κινείται από την 25η μέχρι την 27η μοίρα των Ιχθύων και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι είσαι γεννημένος/η στις 15, 16 ή 17/3.

Αν πάλι είσαι Παρθένος κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 18, 19 ή 20/9, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το που και αν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός/η.

Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι είσαι γεννημένος/η στις 15, 16 ή 17/6 αλλά κι αν είσαι Τοξότης κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 16, 17 ή 18/12, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα.

- Η αστρική Δήμητρα, που συνδέεται με επίσημες νομικές πράξεις, συνεργασίες αλλά και δράσεις που απευθύνονται στο κοινό, κινείται από την 12η μέχρι την 14η μοίρα του Υδροχόου, βάζοντας την δική της «σφραγίδα» στην ζωή σου αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 2/2.

Ανάλογα συμπτώματα μπορεί να υπάρξουν στην ζωή σου αν είσαι Λέων κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 3/8.

Αν πάλι είσαι Σκορπιός γεννημένος/η κοντά στις 3/11 αλλά και Ταύρος γεννημένος κοντά στην Πρωτομαγιά, είναι πιθανό να «τρέξεις» μια επαγγελματική σύμβαση ή ένα περιουσιακό ζήτημα.

- Ο αστρικός Δίας, που φέρνει ευκαιρίες και τύχη, κινείται στην 4η και την 5η μοίρα του Αιγόκερω και θα σου φέρει τύχη και πλεονεκτήματα αν έχεις γεννηθεί στις 25 ή 26/12.

Αν πάλι είσαι Καρκίνος κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 24 ή 25/6, τότε μπορείς να υπολογίσεις σε ευκολίες και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης.

Επιτυχίες και υποστηρίξεις σε περιμένουν κι αν είσαι Κριός γεννημένος/η στις 23 ή 24/3 αλλά και Ζυγός της 25ης ή 26ης Σεπτεμβρίου, με τις θετικές εξελίξεις να αναφέρονται πρωτίστως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αντίστοιχα.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

- Ο αστρικός Κρόνος, που μπορεί να φέρει εμπόδια, αλλά σε βοηθά να ξεφορτωθείς ό,τι κρίθηκε ανεπαρκές για σένα, βρίσκεται στην 6η μοίρα του Αιγόκερω και είναι σκόπιμο να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου για το οτιδήποτε, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλια σου στις 27/12. Μπορείς βέβαια και να ξεφορτωθείς-πουλήσεις ότι δεν σου κάνει πια, με αφορμή κι αιτία μια κρίση που θα βιώσεις ή να προσφέρεις όπου σου ζητηθεί.

Περιορισμοί σου τίθενται κι αν είσαι Καρκίνος γεννημένος/η στις 26/6, οφείλεις λοιπόν να κινηθείς ρεαλιστικά θέτοντας πρωτίστως τα όριά σου απέναντι στους άλλους. Επιπλέον, δεν πρέπει να συνάψεις μια συμφωνία, ούτε να πάρεις επάνω σου ευθύνες άλλων.

Αν πάλι είσαι Ζυγός γεννημένος/η κοντά στις 28/9 θα κληθείς να διαχειριστείς πιεστικά ή στενόχωρα οικογενειακά θέματα, ενώ η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να επεκτείνεις ένα ακίνητο. Αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από μια πώληση.

Τέλος, αν είσαι Κριός γεννημένος/η κοντά στις 25/3, ενδέχεται να περάσεις από «εξετάσεις», ίσως μάλιστα να κριθείς αρκετά αυστηρά, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλιστής. Επιπλέον, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία του.

-O αστρικός Χείρωνας, που φέρνει νέα οικογενειακά ή περιουσιακά δεδομένα, κινείται ανάδρομα στην 11η μοίρα των Ιχθύων και σε επηρεάζει αν είσαι Ιχθύς της 2ης Μαρτίου, Παρθένος της 3ης Σεπτεμβρίου, Δίδυμος της 2ης Ιουνίου και Τοξότης της 3ης Δεκεμβρίου. Υπάρχει ακόμη η τάση ένταξης σε μια κοινότητα ή και η δημιουργία της, ενώ μπορεί να υπάρξει μια αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος.

- Ο αστρικός Ουρανός, κινείται ανάδρομα στην 14η μοίρα του Κριού προς την 13η, φέρνοντας αλλαγές και ανατροπές που σε αφορούν άμεσα, αν είσαι Κριός της 2ας Απριλίου ή Ζυγός της 5ης Οκτωβρίου.

Νέα δεδομένα -ίσως και μια εκούσια ή ακούσια στροφή στην ζωή σου- σε περιμένουν κι αν είσαι Καρκίνος της 4ης Ιουλίου ή Αιγόκερως της 3ης Ιανουαρίου, με τα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα αντίστοιχα να ορίζουν το πεδίο των αλλαγών

Και το πόσο πρόθυμος/η είσαι για να τις αποδεχθείς, θα κρίνει και το αποτέλεσμα, αν μάλιστα τις προκαλέσεις εσύ, τότε θα αποκτήσεις το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, κάτι που σίγουρα σε συμφέρει!

αστρικός Ποσειδώνας, που ενθαρρύνει καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις αλλά και ανθρωπιστικές-εμψυχωτικές δράσεις, «γυρίζει» σε ορθή φορά στην 25η μοίρα του Υδροχόου, κάτι που σε αφορά άμεσα στην περίπτωση που είσαι Λέων της 17ης Αυγούστου, Υδροχόος της 12ης Φεβρουαρίου, Ταύρος της 14ης Μαΐου ή Σκορπιός της 16ης Νοεμβρίου.

Και μην ξεχνάς βέβαια, ότι στα «γήινα» ζητήματα (οικονομικά, επαγγελματικά, σχέσεις), φέρνει συνήθως απάτες κι αυταπάτες.

- Τέλος, ο αστρικός Πλούτωνας, που σηματοδοτεί μια «μεταμόρφωση» εκ βάθρων και το οριστικό πέρασμα σε μια νέα φάση, εξακολουθεί να βρίσκεται στην τελευταία μοίρα του Τοξότη και σε επηρεάζει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 22/12 αλλά και αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 19/6.

Τετελεσμένα μπορεί βέβαια να υπάρξουν στην ζωή σου κι αν είσαι Παρθένος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 22/9 αλλά και Ιχθύς γεννημένος/η κοντά στις 19/3. Σε κάθε περίπτωση, άφησε πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια νέα πορεία.

  • Σε όλες τις ημερομηνίες γενεθλίων, είναι καλό να υπολογίζεται μια ημέρα συν ή πλην
  • Η αστρική επιρροή μπορεί να αναφέρεται και σε κάποιον γενέθλιο πλανήτη που βρίσκεται στην εν λόγω μοίρα, ιδιαίτερα αν είναι η Σελήνη, ο Ερμής κι η Αφροδίτη
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved