Τρίτη 21 Μαρτίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 00° 55' 36" ΚΡΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 02° 16' 52" ΚΡΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 05° 16' 58" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 05° 52' 28" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 28° 14' 45" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 16° 41' 16" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 37' 60" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 19' 12" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 20' 15" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 29° 58' 08" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 04° 19' 15" ΤΑΥΡΟΣ R

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 14/10 έως και 20/10;

Επικεντρώσου στις ημερομηνίες γέννησης και τα γεγονότα που περιγράφονται!

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 14/10 έως και 20/10;

Αστρικές επιρροές, από 14/10 έως και 20/10

Κατ’ αρχάς η Νέα Σελήνη της 16ης Οκτωβρίου, που σηματοδοτεί προκλήσεις και δύσκολες καταστάσεις, αφήνει το αστρικό της αποτύπωμα στις 29 μοίρες και 44΄ της Παρθένου και θα σε επηρεάσει άμεσα αλλά και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου αν έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 20/3, τις 20/6, τις 23/9 ή τις 22/12, έχεις γεννηθεί δηλαδή στο μεταίχμιο ενός «μεταβλητού» ζωδίου (Ιχθύες, Δίδυμοι, Παρθένος ή Τοξότης) κι ενός «παρορμητικού» (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός ή Αιγόκερως).

Το ζητούμενο είναι να κάνεις την επανεκκίνησή σου, κάτι όμως που θα προκύψει ως αναγκαιότητα, μέσα από όχι και τόσο ευχάριστες καταστάσεις.

-  Κατά τα άλλα o αστρικός Ερμήςπου συνήθως φέρνει περισσότερες επαφές, μετακινήσεις και συνεννοήσεις, θα κινηθεί ανάδρομα από την 18η, μέχρι την 15η μοίρα του Ζυγού και θα σε επηρεάσει σταδιακά αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από 7/10 μέχρι 10/10. 

Τα ανάλογα ισχύουν κι αν είσαι Κριός γεννημένος/η από τις 4/4, μέχρι τις 7/4 με αρκετά πράγματα ωστόσο να εξαρτώνται από τους άλλους.

Αντίστοιχα δρομολογούνται μεταβολές-ρυθμίσεις σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αντίστοιχα, αν είσαι Αιγόκερως κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 6/1 μέχρι τις 9/1 ή είσαι Καρκίνος γεννημένος/η από τις 5/7 μέχρι τις 8/7.

Σου θυμίζω ότι ο ανάδρομος Ερμής προσφέρεται κυρίως για την συμπλήρωση κενών του παρελθόντος ή την αξιοποίηση εναλλακτικών λύσεων, στην τρέχουσα καθημερινότητα ωστόσο φέρνει συνήθως αναποδιές ή καθυστερήσεις, που… αποσκοπούν στο να προβείς στα δύο πρώτα!

 - Η αστρική Αφροδίτηπου σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά και τα οικονομικά σου, θα κινηθεί από την 20η μέχρι την 27η μοίρα του Λέοντα και θα σε επηρεάσει αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 11/8 μέχρι τις 18/8 ή αν είσαι Υδροχόος γεννημένος/η από τις 9/2, μέχρι τις 16/2.

Εύνοια θα έχεις κι αν είσαι Ταύρος γεννημένος/η από τις 9/5 μέχρι τις 16/5 ή Σκορπιός κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 11/11, μέχρι τις 18/11, με έμφαση όμως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα, αντίστοιχα.

Ο αστρικός Άρης, που δημιουργεί ισχυρά κίνητρα, επιταχύνει τις εξελίξεις αλλά ευθύνεται και για κάθε λογής εντάσεις ή ατυχήματακινείται ανάδρομα από την 27η, μέχρι την 25η μοίρα των Ιχθύων και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι είσαι γεννημένος/η στις 16, 17 και 18/3

Αν πάλι είσαι Παρθένος κι έχεις τα γενέθλιά σου από στις 19, 20 και 21/9, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το που και αν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός/η.

Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι είσαι γεννημένος/η στις 16, 17 και 18/6 αλλά κι αν είσαι Τοξότης κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 18, 19 και 20/12, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα.

Ο ανάδρομος Άρης αναζωπυρώνει συχνά εντάσεις-έχθρες του παρελθόντος, μπορεί ωστόσο να σηματοδοτήσει και την αναβίωση μιας «επικής» περιόδου. Προσοχή χρειάζεται ωστόσο σε ιατρικές επεμβάσεις, αφού το πιθανότερο είναι να επαναληφθούν, λόγω μιας κακής συγκυρίας. Επιτρέπονται όμως οι διορθωτικές επεμβάσεις για… πρότερα λάθη!

- Η αστρική Δήμητραπου συνδέεται με επίσημες νομικές πράξεις, συνεργασίες , βρίσκει τα… ορθά «πατήματά» της στην 5η μοίρα του Υδροχόου, βάζοντας την δική της «σφραγίδα» στην ζωή σου αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 25/1.
Ανάλογα συμπτώματα μπορεί να υπάρξουν στην ζωή σου αν είσαι Λέων κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 27/7.
Αν πάλι είσαι Σκορπιός γεννημένος/η κοντά στις 27/10 αλλά και Ταύρος γεννημένος κοντά στις 24/4, είναι πιθανό να «τρέξεις» μια επαγγελματική σύμβαση ή ένα περιουσιακό ζήτημα.

- Ο αστρικός Δίαςπου φέρνει ευκαιρίες και τύχη, κινείται στην 25η και την 26η μοίρα του Τοξότη και θα σου φέρει τύχη και πλεονεκτήματα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 17/12. 

Αν πάλι ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων, έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 15/6, τότε μπορείς να υπολογίσεις σε ευκολίες και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης.

Επιτυχίες και υποστηρίξεις σε περιμένουν κι αν είσαι Ιχθύς γεννημένος/η κοντά στις 15/3 αλλά και Παρθένος γεννημένος/η κοντά στις 18/9, με τις θετικές εξελίξεις να αναφέρονται πρωτίστως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αντίστοιχα.

Πάντως το τετράγωνο του Δία με τον Άρη αναμένεται να προκαλέσει και μια μεγάλη… φασαρία στην ζωή σου!

 Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!  

- Ο αστρικός Κρόνοςπου μπορεί να φέρει εμπόδια αλλά σε βοηθά να ξεφορτωθείς ότι κρίθηκε ανεπαρκές για σένα, εξακολουθεί να κινείται στην 2η μοίρα του Αιγόκερω και είναι σκόπιμο να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου για το οτιδήποτε, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλια σου κοντά στις 24/12. Μπορείς βέβαια και να ξεφορτωθείς-πουλήσεις ότι δεν σου κάνει πια, με αφορμή κι αιτία μια κρίση που θα βιώσεις ή να προσφέρεις όπου σου ζητηθεί.

Περιορισμοί σου τίθενται κι αν είσαι Καρκίνος γεννημένος/η κοντά στις 22/6, οφείλεις λοιπόν να κινηθείς ρεαλιστικά θέτοντας πρωτίστως τα όριά σου απέναντι στους άλλους. Επιπλέον, δεν πρέπει να συνάψεις μια συμφωνία, ούτε να πάρεις επάνω σου ευθύνες άλλων.

Αν πάλι είσαι Ζυγός γεννημένος/η κοντά στις 24/9 θα κληθείς να διαχειριστείς πιεστικά ή στενόχωρα οικογενειακά θέματα, ενώ η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να επεκτείνεις ένα ακίνητο. Αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από μια πώληση.

Τέλος, αν είσαι Κριός γεννημένος/η κοντά στις 22/3, ενδέχεται να περάσεις από «εξετάσεις», ίσως μάλιστα να κριθείς αρκετά αυστηρά, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλιστής. Επιπλέον, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία του.

Στις 24/9, ο αστρικός Κρόνος σχηματίζει τετράγωνο με τον τροπικό Ήλιο, σηματοδοτώντας εμπόδια και δυσκολίες.

-O αστρικός Χείρωναςπου φέρνει νέα οικογενειακά ή περιουσιακά δεδομένα, εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα στην 14η μοίρα των Ιχθύων και σε «πιάνει» αν είσαι Ιχθύς της 4ης Μαρτίου, Παρθένος της 6ης Σεπτεμβρίου, Δίδυμος της 4ης Ιουνίου και Τοξότης της 5ης Δεκεμβρίου. Υπάρχει ακόμη η τάση ένταξης σε μια κοινότητα ή και η δημιουργία της, ενώ μπορεί να υπάρξει μια αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος.

- Ο αστρικός Ουρανός, κινείται κι αυτός ανάδρομα στην 16η μοίρα του Κριού, φέρνοντας αλλαγές και ανατροπές που σε αφορούν άμεσα, αν είσαι Κριός της 4ης Απριλίου ή Ζυγός της 7ης Οκτωβρίου.

Νέα δεδομένα -ίσως και μια εκούσια ή ακούσια στροφή στην ζωή σου- σε περιμένουν κι αν είσαι Καρκίνος της 6ης Ιουλίου ή Αιγόκερως της 5ης Ιανουαρίου, με τα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα αντίστοιχα να ορίζουν το πεδίο των αλλαγών

Και το πόσο πρόθυμος/η είσαι για να τις αποδεχθείς, θα κρίνει και το αποτέλεσμα, αν μάλιστα τις προκαλέσεις εσύ, τότε θα αποκτήσεις το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, κάτι που σίγουρα σε συμφέρει!

 αστρικός Ποσειδώναςπου ενθαρρύνει καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις αλλά και ανθρωπιστικές-εμψυχωτικές δράσεις, αλλάζει μοίρα στην ανάδρομη κίνησή του, «πατώντας» την 26η του Υδροχόου, κάτι που σε αφορά άμεσα στην περίπτωση που είσαι Λέων της 17ης Αυγούστου, Υδροχόος της 13ης Φεβρουαρίου, Ταύρος της 15ης Μαΐου ή Σκορπιός της 17ης Νοεμβρίου.

Και μην ξεχνάς βέβαια, ότι στα «γήινα» ζητήματα (οικονομικά, επαγγελματικά, σχέσεις), φέρνει συνήθως απάτες κι αυταπάτες.

- Τέλος, ο αστρικός Πλούτωνας, που σηματοδοτεί μια «μεταμόρφωση» εκ βάθρων και το οριστικό πέρασμα σε μια νέα φάση, κινείται πλέον ορθόδρομα στην 29η μοίρα του Τοξότη και σε επηρεάζει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 21/12 αλλά και αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 19/6.
Τετελεσμένα μπορεί βέβαια να υπάρξουν στην ζωή σου κι αν είσαι Παρθένος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 22/9 αλλά και Ιχθύς γεννημένος/η κοντά στις 19/3. Σε κάθε περίπτωση, άφησε πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια νέα πορεία.

  • Σε όλες τις ημερομηνίες γενεθλίων, είναι καλό να υπολογίζεται μια ημέρα συν ή πλην
  • Η αστρική επιρροή μπορεί να αναφέρεται και σε κάποιον γενέθλιο πλανήτη που βρίσκεται στην εν λόγω μοίρα, ιδιαίτερα αν είναι η Σελήνη, ο Ερμής κι η Αφροδίτη

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved