Σάββατο 25 Μαρτίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 04° 09' 06" ΚΡΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 17° 30' 37" ΤΑΥΡΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 11° 49' 45" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 09° 45' 54" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 29° 47' 55" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 17° 27' 40" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 59' 23" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 28' 01" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 27' 36" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 01' 40" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 04° 15' 52" ΤΑΥΡΟΣ

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 23/09 έως και 29/09;

Επικεντρώσου στις ημερομηνίες γέννησης και τα γεγονότα που περιγράφονται!

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 23/09 έως και 29/09;

Αστρικές επιρροές, από 23/09 έως και 29/09;

- Ο αστρικός Ερμήςπου συνήθως φέρνει περισσότερες επαφές, μετακινήσεις και συνεννοήσεις, θα κινηθεί από την 1η, μέχρι την 9η μοίρα του Ζυγού και θα σε επηρεάσει σταδιακά αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από 23/9 μέχρι 1/10. 

Τα ανάλογα ισχύουν κι αν είσαι Κριός γεννημένος/η από τις 20/3, μέχρι τις 28/3 με αρκετά πράγματα ωστόσο να εξαρτώνται από τους άλλους.

Αντίστοιχα δρομολογούνται μεταβολές-ρυθμίσεις σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αντίστοιχα, αν είσαι Αιγόκερως κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 23/12 μέχρι τις 31/12 ή είσαι Καρκίνος γεννημένος/η από τις 21/6 μέχρι τις 29/6.

Μετά το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου στις 23/9, που θα αποπειραθεί να… σου βάλει τα δύο πόδι σε ένα παπούτσι, ακολουθεί η αντίθεση του αστρικού Ερμή με τον τροπικό Χείρωνα στις 27/9. Ευκαιρία για να θυμηθείς τα παλιά και να εντρυφήσεις σε παραδοσιακές συνταγές και τεχνικές, το μυαλό σου ωστόσο μπορεί να μπλοκάρει από συναισθηματική αιτία και να κλειστείς στον εαυτό σου.

- Η αστρική Αφροδίτηπου σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά και τα οικονομικά σου, θα κινηθεί από την 25η μοίρα του Καρκίνου, μέχρι την 2η του Λέοντα και θα σε επηρεάσει αν έχεις τα γενέθλιά σου από τις 17/7 μέχρι τις 24/7 ή αν είσαι… χειμωνιάτικος/η και γεννημένος/η από τις 15/1, μέχρι τις 22/1.

Εύνοια θα έχεις κι αν είσαι γεννημένος/η από τις 14/4 μέχρι τις 21/4 ή έχεις τα γενέθλιά σου από τις 17/10, μέχρι τις 24/10, με έμφαση όμως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα, αντίστοιχα.

Στις 23/9 βέβαια, η αντίθεση της αστρικής Αφροδίτης με τον τροπικό Κρόνο δεν προοιωνίζει κάτι το ευχάριστο, είτε σε προσωπικά, είτε σε οικονομικά ζητήματα..

 

Ο αστρικός Άρης, που δημιουργεί ισχυρά κίνητρα, επιταχύνει τις εξελίξεις αλλά ευθύνεται και για κάθε λογής εντάσεις ή ατυχήματασυνεχίζει την ανάδρομη κίνησή του στην 3η και την 2η μοίρα του Κριού και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο και είσαι γεννημένος/η κοντά στις 23/3

Αν πάλι είσαι Ζυγός και έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 25/9, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το που και αν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός/η.

Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν είσαι Καρκίνος γεννημένος/η κοντά στις 23/6 ή Αιγόκερως κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 25/12, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα.

Πάντως το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη με τον Κρόνο, που «κλείνει» με ακρίβεια στις 29/9, παραπέμπει σε αναγκαίους συμβιβασμούς και υποδηλώνει ένα ενεργειακό έλλειμμα, που θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου σε ότι κάνεις.

- Η αστρική Δήμητραπου συνδέεται με επίσημες νομικές πράξεις, συνεργασίες αλλά και δράσεις που απευθύνονται στο κοινό, κινείται ανάδρομα στην 7η και 6η μοίρα του Υδροχόου, βάζοντας την δική της «σφραγίδα» στην ζωή σου αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 27/1

Ανάλογα συμπτώματα μπορεί να υπάρξουν στην ζωή σου αν είσαι Λέων κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 29/7.
Αν πάλι είσαι Σκορπιός γεννημένος/η κοντά στις 29/10 αλλά και Ταύρος γεννημένος κοντά στις 26/4, είναι πιθανό να «τρέξεις» μια επαγγελματική σύμβαση ή ένα περιουσιακό ζήτημα.

Η ανάδρομη Δήμητρα προσφέρεται για διορθωτικές κινήσεις και συμπληρωματικές ενέργειες στα θέματά της, όχι όμως και για νέες πρωτοβουλίες που μπορεί να «κολλήσουν».

- Ο αστρικός Δίας,που φέρνει ευκαιρίες και τύχη, εξακολουθεί να κινείται στην 24η μοίρα του Τοξότη και θα σου φέρει τύχη και πλεονεκτήματα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 15/12

Αν πάλι ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων, έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 13/6, τότε μπορείς να υπολογίσεις σε ευκολίες και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης.

Επιτυχίες και υποστηρίξεις σε περιμένουν κι αν είσαι Ιχθύς γεννημένος/η κοντά στις 13/3 αλλά και Παρθένος γεννημένος/η κοντά στις 16/9, με τις θετικές εξελίξεις να αναφέρονται πρωτίστως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αντίστοιχα.

 Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!  

- Ο αστρικός Κρόνοςπου μπορεί να φέρει εμπόδια αλλά σε βοηθά να ξεφορτωθείς ότι κρίθηκε ανεπαρκές για σένα, «στέκεται» στην 2η μοίρα του Αιγόκερω και είναι σκόπιμο να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου για το οτιδήποτε, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλια σου κοντά στις 24/12. Μπορείς βέβαια και να ξεφορτωθείς-πουλήσεις ότι δεν σου κάνει πια, με αφορμή κι αιτία μια κρίση που θα βιώσεις ή να προσφέρεις όπου σου ζητηθεί.

Περιορισμοί σου τίθενται κι αν είσαι Καρκίνος γεννημένος/η κοντά στις 22/6, οφείλεις λοιπόν να κινηθείς ρεαλιστικά θέτοντας πρωτίστως τα όριά σου απέναντι στους άλλους. Επιπλέον, δεν πρέπει να συνάψεις μια συμφωνία, ούτε να πάρεις επάνω σου ευθύνες άλλων.

Αν πάλι είσαι Ζυγός γεννημένος/η κοντά στις 24/9 θα κληθείς να διαχειριστείς πιεστικά ή στενόχωρα οικογενειακά θέματα, ενώ η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να επεκτείνεις ένα ακίνητο. Αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από μια πώληση.

Τέλος, αν είσαι Κριός γεννημένος/η κοντά στις 22/3, ενδέχεται να περάσεις από «εξετάσεις», ίσως μάλιστα να κριθείς αρκετά αυστηρά, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλιστής. Επιπλέον, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία του.

Στις 24/9, ο αστρικός Κρόνος σχηματίζει τετράγωνο με τον τροπικό Ήλιο, σηματοδοτώντας εμπόδια και δυσκολίες.

-O αστρικός Χείρωναςπου φέρνει νέα οικογενειακά ή περιουσιακά δεδομένα, κινείται ανάδρομα στην 14η μοίρα των Ιχθύων και σε «πιάνει» αν είσαι Ιχθύς της 4ης Μαρτίου, Παρθένος της 6ης Σεπτεμβρίου, Δίδυμος της 4ης Ιουνίου και Τοξότης της 5ης Δεκεμβρίου. Υπάρχει ακόμη η τάση ένταξης σε μια κοινότητα ή και η δημιουργία της, ενώ μπορεί να υπάρξει μια αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος.

- Ο αστρικός Ουρανός, κινείται κι αυτός ανάδρομα στην 16η μοίρα του Κριού, φέρνοντας αλλαγές και ανατροπές που σε αφορούν άμεσα, αν είσαι Κριός της 4ης Απριλίου ή Ζυγός της 7ης Οκτωβρίου.

Νέα δεδομένα -ίσως και μια εκούσια ή ακούσια στροφή στην ζωή σου- σε περιμένουν κι αν είσαι Καρκίνος της 6ης Ιουλίου ή Αιγόκερως της 5ης Ιανουαρίου, με τα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα αντίστοιχα να ορίζουν το πεδίο των αλλαγών

Και το πόσο πρόθυμος/η είσαι για να τις αποδεχθείς, θα κρίνει και το αποτέλεσμα, αν μάλιστα τις προκαλέσεις εσύ, τότε θα αποκτήσεις το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, κάτι που σίγουρα σε συμφέρει!

 αστρικός Ποσειδώναςπου ενθαρρύνει καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις αλλά και ανθρωπιστικές-εμψυχωτικές δράσεις, αλλάζει μοίρα στην ανάδρομη κίνησή του, «πατώντας» την 26η του Υδροχόου, κάτι που σε αφορά άμεσα στην περίπτωση που είσαι Λέων της 17ης Αυγούστου, Υδροχόος της 13ης Φεβρουαρίου, Ταύρος της 15ης Μαΐου ή Σκορπιός της 17ης Νοεμβρίου.

Και μην ξεχνάς βέβαια, ότι στα «γήινα» ζητήματα (οικονομικά, επαγγελματικά, σχέσεις), φέρνει συνήθως απάτες κι αυταπάτες.

- Τέλος, ο αστρικός Πλούτωνας, που σηματοδοτεί μια «μεταμόρφωση» εκ βάθρων και το οριστικό πέρασμα σε μια νέα φάση, εξακολουθεί κι αυτός να κινείται ανάδρομα στην 29η μοίρα του Τοξότη και σε επηρεάζει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 21/12 αλλά και αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 19/6.
Τετελεσμένα μπορεί βέβαια να υπάρξουν στην ζωή σου κι αν είσαι Παρθένος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 22/9 αλλά και Ιχθύς γεννημένος/η κοντά στις 19/3. Σε κάθε περίπτωση, άφησε πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια νέα πορεία.

  • Σε όλες τις ημερομηνίες γενεθλίων, είναι καλό να υπολογίζεται μια ημέρα συν ή πλην
  • Η αστρική επιρροή μπορεί να αναφέρεται και σε κάποιον γενέθλιο πλανήτη που βρίσκεται στην εν λόγω μοίρα, ιδιαίτερα αν είναι η Σελήνη, ο Ερμής κι η Αφροδίτη

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved