Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 12/8 έως και 18/8;

Δες, αν η ημερομηνία γέννησής σου περιλαμβάνεται σε αυτές που η επίδραση είναι δυνατότερη!

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 12/8 έως και 18/8;

Αστρικές επιρροές, από 12/8 έως και 18/8

- Ο αστρικός Ερμής, που συνήθως φέρνει περισσότερες επαφές, μετακινήσεις και συνεννοήσεις, θα κινηθεί από την 20η μοίρα του Καρκίνου, μέχρι την 3η του Λέοντα και θα σε επηρεάσει σταδιακά αν έχεις τα γενέθλιά σου από 11/7 μέχρι 25/7.

Τα ανάλογα ισχύουν κι αν είσαι γεννημένος/η από τις 9/1, μέχρι τις 22/1 με αρκετά πράγματα ωστόσο να εξαρτώνται από τους άλλους.

Αντίστοιχα δρομολογούνται μεταβολές-ρυθμίσεις σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αν έχεις τα γενέθλια σου από τις 11/10 μέχρι τις 25/10 ή είσαι γεννημένος/η από τις 9/4 μέχρι τις 22/4.

- Η αστρική Αφροδίτη, που σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά και τα οικονομικά σου, θα κινηθεί από την 11η μέχρι την 17η μοίρα των Διδύμων, και θα σε επηρεάσει αν ανήκεις στο ζώδιο έχεις τα γενέθλιά σου από τις 31/5 μέχρι τις 6/6 ή αν είσαι Τοξότης γεννημένος/η από τις 2/12, μέχρι τις 8/12.

Εύνοια θα έχεις κι αν είσαι Ιχθύς γεννημένος/η από τις 1/3 μέχρι τις 7/3 ή Παρθένος έχεις τα γενέθλιά σου από τις 1/9, μέχρι τις 7/9, με έμφαση όμως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα, αντίστοιχα.

- Ο αστρικός Άρης, που δημιουργεί ισχυρά κίνητρα, επιταχύνει τις εξελίξεις αλλά ευθύνεται και για κάθε λογής εντάσεις ή ατυχήματα, θα κινηθεί από την 29η μοίτα των Ιχθύων, μέχρι την 1η του Κριού και θα σε επηρεάσει άμεσα αν είσαι γεννημένος/η από τις 19/3, μέχρι τις 21/3.

Αν πάλι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 22/9 μέχρι τις 24/9, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το που και αν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός/η

Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν είσαι γεννημένος/η από τις 19/6 μέχρι τις 21/6 ή έχεις τα γενέθλιά σου από τις 21/12 μέχρι τις 23/12, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα.

- Η αστρική Δήμητρα, που συνδέεται με επίσημες νομικές πράξεις, συνεργασίες αλλά και δράσεις που απευθύνονται στο κοινό, κινείται ανάδρομα στην 15η και 14η μοίρα του Υδροχόου, βάζοντας την δική της «σφραγίδα» στην ζωή σου αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 4/2.

Ανάλογα συμπτώματα μπορεί να υπάρξουν στην ζωή σου αν είσαι Λέων κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 6/8.
Αν πάλι είσαι Σκορπιός γεννημένος/η κοντά στις 8/11 αλλά και Ταύρος γεννημένος κοντά στις 6/5, είναι πιθανό να «τρέξεις» μια επαγγελματική σύμβαση ή ένα περιουσιακό ζήτημα.

Η ανάδρομη Δήμητρα προσφέρεται για διορθωτικές κινήσεις και συμπληρωματικές ενέργειες στα θέματά της, όχι όμως και για νέες πρωτοβουλίες που μπορεί να «κολλήσουν».

- Ο αστρικός Δίας, που φέρνει ευκαιρίες και τύχη, κινείται ανάδρομα στην 25η μοίρα του Τοξότη και θα σου φέρει τύχη και πλεονεκτήματα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 16/12.

Αν πάλι ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων, έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 14/6, τότε μπορείς να υπολογίσεις σε ευκολίες και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης.

Επιτυχίες και υποστηρίξεις σε περιμένουν κι αν είσαι Ιχθύς γεννημένος/η κοντά στις 14/3 αλλά και Παρθένος γεννημένος/η κοντά στις 17/9, με τις θετικές εξελίξεις να αναφέρονται πρωτίστως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αντίστοιχα.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

- Ο αστρικός Κρόνος, που μπορεί να φέρει εμπόδια αλλά σε βοηθά να ξεφορτωθείς ότι κρίθηκε ανεπαρκές για σένα, κινείται κι αυτός ανάδρομα στην 4η και την 3η μοίρα του Αιγόκερω και είναι σκόπιμο να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου για το οτιδήποτε, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλια σου κοντά στις 25/12. Μπορείς βέβαια και να ξεφορτωθείς-πουλήσεις ότι δεν σου κάνει πια, με αφορμή κι αιτία μια κρίση που θα βιώσεις ή να προσφέρεις όπου σου ζητηθεί.

Περιορισμοί σου τίθενται κι αν είσαι Καρκίνος γεννημένος/η κοντά στις 24/6, οφείλεις λοιπόν να κινηθείς ρεαλιστικά θέτοντας πρωτίστως τα όριά σου απέναντι στους άλλους. Επιπλέον, δεν πρέπει να συνάψεις μια συμφωνία, ούτε να πάρεις επάνω σου ευθύνες άλλων.

Αν πάλι είσαι Ζυγός γεννημένος/η κοντά στις 25/9 θα κληθείς να διαχειριστείς πιεστικά ή στενόχωρα οικογενειακά θέματα, ενώ η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να επεκτείνεις ένα ακίνητο. Αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από μια πώληση.

Τέλος, αν είσαι Κριός γεννημένος/η κοντά στις 23/3, ενδέχεται να περάσεις από «εξετάσεις», ίσως μάλιστα να κριθείς αρκετά αυστηρά, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλιστής. Επιπλέον, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία του.

-O αστρικός Χείρωνας, που φέρνει νέα οικογενειακά ή περιουσιακά δεδομένα, κινείται επίσης ανάδρομα στην 15η μοίρα των Ιχθύων και σε «πιάνει» αν είσαι Ιχθύς της 5ης Μαρτίου, Παρθένος της 7ης Σεπτεμβρίου, Δίδυμος της 5ης Ιουνίου και Τοξότης της 6ης Δεκεμβρίου. Υπάρχει ακόμη η τάση ένταξης σε μια κοινότητα ή και η δημιουργία της, ενώ μπορεί να υπάρξει μια αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος.

- Ο αστρικός Ουρανός κινείται πολύ αργά στην 17η μοίρα του Κριού, φέρνοντας αλλαγές και ανατροπές που σε αφορούν άμεσα, αν είσαι Κριός της 5ης και 6ης Απριλίου ή Ζυγός της 8ης και 9ης Οκτωβρίου.

Νέα δεδομένα -ίσως και μια εκούσια ή ακούσια στροφή στην ζωή σου- σε περιμένουν κι αν είσαι Καρκίνος της 7ης και 8ης Ιουλίου ή Αιγόκερως της 6ης και 7ης Ιανουαρίου, με τα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα αντίστοιχα να ορίζουν το πεδίο των αλλαγών

Και το πόσο πρόθυμος/η είσαι για να τις αποδεχθείς, θα κρίνει και το αποτέλεσμα, αν μάλιστα τις προκαλέσεις εσύ, τότε θα αποκτήσεις το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, κάτι που σίγουρα σε συμφέρει!

αστρικός Ποσειδώνας, που σε κάνει να πιστεύεις στα θαύματα και ενθαρρύνει καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις αλλά και ανθρωπιστικές-εμψυχωτικές δράσεις, κινείται ανάδρομα στην 27η μοίρα του Υδροχόου. Βέβαια στα «γήινα» ζητήματα (οικονομικά, επαγγελματικά, σχέσεις), φέρνει συνήθως απάτες κι αυταπάτες, κάτι που σε αφορά άμεσα στην περίπτωση που είσαι Λέων της 19ης Αυγούστου, Υδροχόος της 15ης Φεβρουαρίου, Ταύρος της 17ης Μαΐου ή Σκορπιός της 19ης Νοεμβρίου.

- Τέλος, ο αστρικός Πλούτωνας, που σηματοδοτεί μια «μεταμόρφωση» εκ βάθρων και το οριστικό πέρασμα σε μια νέα φάση,να κινείται ανάδρομα «πιάνοντας» την 29η μοίρα του Τοξότη και σε επηρεάζει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 21/12 αλλά και αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 19/6.

Τετελεσμένα μπορεί βέβαια να υπάρξουν στην ζωή σου κι αν είσαι Παρθένος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 22/9 αλλά και Ιχθύς γεννημένος/η κοντά στις 19/3. Σε κάθε περίπτωση, άφησε πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια νέα πορεία.

  • Σε όλες τις ημερομηνίες γενεθλίων, είναι καλό να υπολογίζεται μια ημέρα συν ή πλην
  • Η αστρική επιρροή μπορεί να αναφέρεται και σε κάποιον γενέθλιο πλανήτη που βρίσκεται στην εν λόγω μοίρα, ιδιαίτερα αν είναι η Σελήνη, ο Ερμής κι η Αφροδίτη
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved