Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 18° 00' 03" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 24° 48' 58" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 26° 19' 40" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 03° 16' 13" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 11° 13' 57" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 05° 05' 46" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 07° 08' 56" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 38' 16" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 33' 30" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 02' 19" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 04' 05" ΤΑΥΡΟΣ R

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 17/6 έως και 23/6;

Δες, αν η ημερομηνία γέννησής σου περιλαμβάνεται σε αυτές που η επίδραση είναι δυνατότερη!

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 17/6 έως και 23/6;

Αστρικές επιρροές, από 17/6 έως και 23/6

Κατ’ αρχάς, η Νέα Σελήνη της 21ης Ιουνίου, που ταυτόχρονα είναι και Ηλιακή έκλειψη, αφήνει το αστρικό της αποτύπωμα στις 6 και 13΄ των Διδύμων και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί στις 26 ή 27 Μαΐου ή είσαι Τοξότης γεννημένος/η στις 27 και 28 Νοεμβρίου. Εδώ τα προσωπικά θέματα και οι συνεργασίες έχουν τον πρώτο λόγο.

Επιπρόσθετα, η επιρροή της θα γίνει αισθητή, είτε άμεσα, είτε μέσα στους επόμενους μήνες κι αν είσαι Παρθένος γεννημένος/η στις 28 και 29/9 ή ανήκεις στο ζώδιο των Ιχθύων κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 24 και 25/2. Τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά θέματα θα είναι αντίστοιχα το διακύβευμα.

-Κατά τα άλλα, ο αστρικός Ερμήςπου συνήθως φέρνει περισσότερες επαφές, μετακινήσεις αλλά και διαβάσματα, θα κινηθεί ανάδρομα από την 21η μέχρι την 20η μοίρα των Διδύμων και θα σε επηρεάσει  αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί από τις 10/6 μέχρι τις 11/6. Τα ανάλογα ισχύουν κι αν είσαι Τοξότης γεννημένος/η από τις 12/12 μέχρι τις 13/12, με αρκετά πράγματα ωστόσο να εξαρτώνται από τους άλλους. Αντίστοιχα δρομολογούνται μεταβολές-ρυθμίσεις σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αν είσαι Παρθένος κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 11/9 μέχρι τις 12/9 ή είσαι Ιχθύς γεννημένος/η από τις 10/3 έως τις 11/3.

Ο Ερμής θα παραμείνει ανάδρομος μέχρι τις 12/7, καλώντας σε να επιληφθείς θεμάτων που εκκρεμούν και κενών που πρέπει να συμπληρωθούν, προκειμένου να ολοκληρωθεί μια υπόθεσή σου. Σε αυτό το διάστημα δε, μπορεί να προκύψουν ποικίλες αναποδιές σε σχέση με εκείνα που «έτρεχαν» κανονικά μέχρι τώρα κι όσες περισσότερες εναλλακτικές λύσεις διαθέτεις, τόσο το καλύτερο. Επιπλέον, ότι νέο δρομολογηθεί είτε θα μπλοκάρει, είτε θα χρειαστεί αναθεώρηση στην πορεία του.

 - Η αστρική Αφροδίτηπου σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά και τα οικονομικά σου, θα κινηθεί ανάδρομα από την 13η μέχρι την 12η  μοίρα του Ταύρου και θα σε επηρεάσει αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 2/5 μέχρι τις 3/5 ή είσαι Σκορπιός γεννημένος/η από τις 4/11 μέχρι τις 5/11. Εύνοια θα έχεις κι αν είσαι Υδροχόος γεννημένος/η  από τις 31/1 μέχρι τις 1/2 ή  Λέων κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 5/8 μέχρι τις 6/8, με έμφαση όμως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα, αντίστοιχα. Η ανάδρομη Αφροδίτη βέβαια επαναφέρει στο προσκήνιο πρόσωπα και θέματα του παρελθόντος, μια… ιστορία που θα κρατήσει μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Στο ίδιο διάστημα οι εντελώς καινούριοι έρωτες δεν θα έχουν καλή τύχη, ενώ μπορεί να υπάρξει κι ένα έλλειμμα σε προϊόντα ή σε παρεχόμενες υπηρεσίες.

 

 Ο αστρικός Άρηςπου δημιουργεί ισχυρά κίνητρα, επιταχύνει τις εξελίξεις αλλά ευθύνεται και για κάθε λογής εντάσεις ή ατυχήματα, θα κινηθεί από την τελευταία μοίρα του Υδροχόου, μέχρι την 3η μοίρα των Ιχθύων και θα σε επηρεάσει άμεσα αν είσαι γεννημένος/η από τις 17/2, έως τις 21/2. Αν πάλι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 21/8 μέχρι τις 25/8, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το που και αν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός/η Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν είσαι γεννημένος/η από τις 20/5 μέχρι τις 24/5 ή από τις 22/11 μέχρι τις 26/11, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι  τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα.

 - Η αστρική Δήμητρα, που συνδέεται με επίσημες νομικές πράξεις, συνεργασίες αλλά και δράσεις που απευθύνονται στο κοινό θα κινηθεί από την 18η μέχρι την 19η μοίρα του Υδροχόου, βάζοντας την δική της «σφραγίδα» στην ζωή σου αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί στις 7 ή 8/2. Ανάλογα συμπτώματα μπορεί να υπάρξουν στην ζωή σου αν είσαι Λέων κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 9 ή 10/8. Αν πάλι είσαι Σκορπιός γεννημένος/η στις 10 και 11/11 αλλά και Ταύρος γεννημένος στις 7 και 8/5, είναι πιθανό να «τρέξεις» μια επαγγελματική σύμβαση ή ένα περιουσιακό ζήτημα.

- Ο αστρικός Δίαςπου φέρνει ευκαιρίες και τύχη κινείται πλέον ανάδρομα στην 1η μοίρα του Αιγόκερω και θα σου φέρει  τύχη και πλεονεκτήματα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί στις 23 ή 24/12. Αν πάλι είσαι Καρκίνος κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 21 ή 22/6, τότε  μπορείς να υπολογίσεις σε ευκολίες και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης. Επιτυχίες και υποστηρίξεις σε περιμένουν κι αν είσαι Κριός γεννημένος/η στις 20 ή 21/3, είτε Ζυγός κι έχεις γενέθλια στις 23 ή 24/9, με τις θετικές εξελίξεις να αναφέρονται πρωτίστως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αντίστοιχα.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!  

- Ο αστρικός Κρόνοςπου μπορεί να φέρει εμπόδια αλλά σε βοηθά να ξεφορτωθείς ότι κρίθηκε ανεπαρκές για σένα, κινείται κι αυτός ανάδρομα στην 7η μοίρα του Αιγόκερω και είναι σκόπιμο να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου για το οτιδήποτε, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλια σου στις 29-30/12. Μπορείς βέβαια και να ξεφορτωθείς-πουλήσεις ότι δεν σου κάνει πια, με αφορμή κι αιτία μια κρίση που θα βιώσεις ή να προσφέρεις όπου σου ζητηθεί.

Περιορισμοί σου τίθενται κι αν είσαι Καρκίνος γεννημένος/η στις 28-29/6, οφείλεις λοιπόν να κινηθείς ρεαλιστικά θέτοντας πρωτίστως τα όριά σου απέναντι στους άλλους. Επιπλέον, δεν πρέπει να συνάψεις μια συμφωνία, ούτε να πάρεις επάνω σου ευθύνες άλλων. Αν πάλι είσαι Ζυγός γεννημένος/η στις 29 ή 30/9  θα κληθείς να διαχειριστείς πιεστικά ή στενόχωρα οικογενειακά θέματα, ενώ η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να επεκτείνεις ένα ακίνητο. Αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από μια πώληση.

Τέλος, αν είσαι Κριός γεννημένος/η στις 26 ή 27/3, ενδέχεται να περάσεις από «εξετάσεις», ίσως μάλιστα να κριθείς αρκετά αυστηρά, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλιστής. Επιπλέον, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία του.  

-O αστρικός Χείρωναςπου φέρνει νέα οικογενειακά ή περιουσιακά δεδομένα, βρίσκεται στην 16η μοίρα των Ιχθύων και σε «πιάνει» αν είσαι Ιχθύς της 5ης  ή 6ης Μαρτίου, Παρθένος της 7ης  ή 8ης Σεπτεμβρίου, Δίδυμος της 5ης ή 6ης Ιουνίου και Τοξότης της 6ης ή 7ης Δεκεμβρίου. Υπάρχει ακόμη η τάση ένταξης σε μια κοινότητα ή και η δημιουργία της, ενώ μπορεί να υπάρξει μια αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος.

-Ο αστρικός Ουρανόςκινείται στην 16η μοίρα του Κριού, φέρνοντας αλλαγές και ανατροπές που σε αφορούν άμεσα, αν είσαι Κριός της 4ης και 5ης Απριλίου ή Ζυγός της 7ης και 8ης Οκτωβρίου. Νέα δεδομένα -ίσως και μια εκούσια ή ακούσια στροφή στην ζωή σου- σε περιμένουν κι αν είσαι Καρκίνος της 6ης και 7ης Ιουλίου ή Αιγόκερως της 5ης και 6ης Ιανουαρίου, με τα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα αντίστοιχα να ορίζουν το πεδίο των αλλαγών. Και το πόσο πρόθυμος/η είσαι για να τις αποδεχθείς, θα κρίνει και το αποτέλεσμα, αν μάλιστα τις προκαλέσεις εσύ, τότε θα αποκτήσεις το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, κάτι που σίγουρα σε συμφέρει!

 αστρικός Ποσειδώναςπου σε κάνει να πιστεύεις στα θαύματα και ενθαρρύνει καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις αλλά και ανθρωπιστικές-εμψυχωτικές δράσεις ετοιμάζεται να αναδρομήσει στην 27η μοίρα του Υδροχόου. Βέβαια στα «γήινα» ζητήματα (οικονομικά, επαγγελματικά, σχέσεις), φέρνει συνήθως απάτες κι αυταπάτες, κάτι που σε αφορά άμεσα στην περίπτωση που είσαι Λέων της 19ης Αυγούστου, Υδροχόος της 15ης  Φεβρουαρίου, Ταύρος της 17ης Μαΐου ή Σκορπιός της 19ης Νοεμβρίου.

 - Τέλος, ο αστρικός Πλούτωναςπου σηματοδοτεί μια «μεταμόρφωση» εκ βάθρων και το οριστικό πέρασμα σε μια νέα φάση εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα στην 1η μοίρα του Αιγόκερω και σε αφορά άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί στις 22 ή 23/12 αλλά και αν είσαι Καρκίνος γεννημένος/η στις 21 ή 22/6. Τετελεσμένα μπορεί βέβαια να υπάρξουν στην ζωή σου κι αν είσαι Ζυγός κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 23 Σεπτεμβρίου ή Κριός γεννημένος/η στις 20 Μαρτίου αλλά σε κάθε περίπτωση, άφησε πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια νέα πορεία.

  • Σε όλες τις ημερομηνίες γενεθλίων, είναι καλό να υπολογίζεται μια ημέρα συν ή πλην
  • Η αστρική επιρροή μπορεί να αναφέρεται και σε κάποιον γενέθλιο πλανήτη που βρίσκεται στην εν λόγω μοίρα, ιδιαίτερα αν είναι η Σελήνη, ο Ερμής κι η Αφροδίτη

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved