Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 05° 53' 25" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 05° 59' 27" ΚΡΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 29° 07' 39" ΖΥΓΟΣ R
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 00° 57' 51" ΖΥΓΟΣ
ΑΡΗΣ - 16° 57' 50" ΚΡΙΟΣ R
ΔΙΑΣ - 20° 36' 51" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 26° 03' 35" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 08° 47' 56" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 18° 25' 43" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 22° 37' 57" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 20° 53' 54" ΔΙΔΥΜΟΙ R

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 13/05 έως και 19/05;

Δες, αν η ημερομηνία γέννησής σου περιλαμβάνεται σε αυτές που η επίδραση είναι δυνατότερη!

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 13/05 έως και 19/05;

Αστρικές επιρροές, από 13/5 έως και 19/5

-  Ο αστρικός Ερμής,που συνήθως φέρνει περισσότερες επαφές, μετακινήσεις αλλά και διαβάσματα, θα κινηθεί από την 9η μέχρι την 21η μοίρα του Ταύρου και θα σε επηρεάσει στο πέρασμά του, αν ανήκεις στο ζώδιο έχεις γεννηθεί από τις 28/4 μέχρι τις 10/5. Τα ανάλογα ισχύουν κι αν είσαι Σκορπιός γεννημένος/η από τις 30/10 μέχρι τις 11/11, με αρκετά πράγματα ωστόσο να εξαρτώνται από τους άλλους.

Αντίστοιχα δρομολογούνται μεταβολές-ρυθμίσεις σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αν είσαι Λέων κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 29/7 μέχρι τις 10/8 ή είσαι Υδροχόος γεννημένος/η από τις 28/1 έως τις 9/2.

- Η αστρική Αφροδίτηπου σου υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις στα αισθηματικά σου αλλά και οικονομικές ευκολίες,, θα κινηθεί ανάδρομα από την 28η μέχρι την 27η μοίρα του Ταύρου και θα σε ευνοήσει αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 17/5 και τις 18/5 ή είσαι Σκορπιός γεννημένος/η στις 19/11 και 20/11.

Υποστήριξη θα λάβεις κι αν είσαι Υδροχόος γεννημένος/η στις 15/2 και τις 16/2 ή Λέων κι έχεις τα γενέθλιά σου από στις 19/8 και 19/8, με έμφαση όμως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα, αντίστοιχα.

Η ανάδρομη Αφροδίτη βέβαια επαναφέρει στο προσκήνιο πρόσωπα και θέματα του παρελθόντος, μια… ιστορία που θα κρατήσει μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Στο ίδιο διάστημα οι εντελώς καινούριοι έρωτες δεν θα έχουν καλή τύχη, ενώ μπορεί να υπάρξει κι ένα έλλειμμα σε προϊόντα ή σε παρεχόμενες υπηρεσίες.

 Ο αστρικός Άρης, που δημιουργεί ισχυρά κίνητρα, επιταχύνει τις εξελίξεις αλλά ευθύνεται και για κάθε λογής εντάσεις ή ατυχήματα, θα κινηθεί από την 6η μέχρι την 11η μοίρα του Υδροχόου και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο και είσαι γεννημένος/η από τις 25/1, έως τις 31/1. 

Αν πάλι είσαι Λέων έχεις τα γενέθλιά σου από τις 27/7 μέχρι τις 2/8, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το που και αν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός/η

Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν είσαι Ταύρος γεννημένος/η από τις 25/4 μέχρι τις 1/5 ή Σκορπιός κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 28/10 μέχρι τις 2/11, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα.

Αξίζει να σημειωθεί το τετράγωνο του αστρικού Άρη με τον τροπικό Ουρανό στις 15 και 16/5, μια όψη που δημιουργεί κινδύνους στους… αιθέρες και από οτιδήποτε μπορεί να πετάξει ή να πέσει από ψηλά

- Η αστρική Δήμητρα, που συνδέεται με επίσημες νομικές πράξεις, συνεργασίες αλλά και δράσεις που απευθύνονται στο κοινό, θα κινηθεί στην 12η και την 13η μοίρα του Υδροχόου, βάζοντας την δική της «σφραγίδα» στην ζωή σου αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί από στις 1/2 και τις 2/2. 

Ανάλογα συμπτώματα μπορεί να υπάρξουν στην ζωή σου αν είσαι Λέων κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 3/8 και τις 4/8.

Αν πάλι είσαι Σκορπιός γεννημένος/η από στις 4/11 και τις 5/11 αλλά και Ταύρος γεννημένος στις 1/5 και τις 2/5, είναι πιθανό να υπογράψεις μια σύμβαση ή να ρυθμίσεις κάποιο περιουσιακό ζήτημα.

- Ο αστρικός Δίας, που φέρνει ευκαιρίες και τύχη, κι αυτός ανάδρομος στην 4η μοίρα του Αιγόκερω και θα σου φέρει τύχη και πλεονεκτήματα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 26/12. 

Αν πάλι είσαι Καρκίνος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 24/6, τότε μπορείς να υπολογίσεις σε ευκολίες και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης.

Επιτυχίες και υποστηρίξεις σε περιμένουν κι αν είσαι Κριός γεννημένος/η κοντά στις 23/3, είτε Ζυγός κι έχεις γενέθλια κοντά στις 26/9, με τις θετικές εξελίξεις να αναφέρονται πρωτίστως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αντίστοιχα.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!  

- Ο αστρικός Κρόνος, που μπορεί να φέρει εμπόδια αλλά σε βοηθά να ξεφορτωθείς ότι κρίθηκε ανεπαρκές για σένα, ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στην 8η μοίρα του Αιγόκερω και είναι σκόπιμο να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου για το οτιδήποτε, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλια σου στις 30-31/12. Μπορείς βέβαια και να ξεφορτωθείς-πουλήσεις ότι δεν σου κάνει πια, με αφορμή κι αιτία μια κρίση που θα βιώσεις ή να προσφέρεις όπου σου ζητηθεί.

Περιορισμοί σου τίθενται κι αν είσαι Καρκίνος γεννημένος/η στις 29-30/6, οφείλεις λοιπόν να κινηθείς ρεαλιστικά θέτοντας πρωτίστως τα όριά σου απέναντι στους άλλους. Επιπλέον, δεν πρέπει να συνάψεις μια συμφωνία, ούτε να πάρεις επάνω σου ευθύνες άλλων.

Αν πάλι είσαι Ζυγός γεννημένος/η στις 31/9 ή 1/10 θα κληθείς να διαχειριστείς πιεστικά ή στενόχωρα οικογενειακά θέματα, ενώ η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να επεκτείνεις ένα ακίνητο. Αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από μια πώληση.

Τέλος, αν είσαι Κριός γεννημένος/η στις 27- 28/3, ενδέχεται να περάσεις από «εξετάσεις», ίσως μάλιστα να κριθείς αρκετά αυστηρά, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλιστής. Επιπλέον, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία του.

-O αστρικός Χείρωνας, που φέρνει νέα οικογενειακά ή περιουσιακά δεδομένα, «πατάει» στην 15η μοίρα των Ιχθύων και σε «πιάνει» αν είσαι Ιχθύς της 4ης ή 5ης Μαρτίου, Παρθένος της 6ης ή 7ης Σεπτεμβρίου, Δίδυμος της 4ης ή 5ης Ιουνίου και Τοξότης της 5ης ή 6ης Δεκεμβρίου. Υπάρχει ακόμη η τάση ένταξης σε μια κοινότητα ή και η δημιουργία της, ενώ μπορεί να υπάρξει μια αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος.

- Ο αστρικός Ουρανός κινείται πλέον στην 14η μοίρα του Κριού, φέρνοντας αλλαγές και ανατροπές που σε αφορούν άμεσα, αν είσαι Κριός της 2ης και 3ης Απριλίου ή Ζυγός της 6ης και 7ης Οκτωβρίου.

Νέα δεδομένα -ίσως και μια εκούσια ή ακούσια στροφή στην ζωή σου- σε περιμένουν κι αν είσαι Καρκίνος της 5ης και 6ης Ιουλίου ή Αιγόκερως της 4ης και 5ης Ιανουαρίου, με τα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα αντίστοιχα να ορίζουν το πεδίο των αλλαγών

Και το πόσο πρόθυμος/η είσαι για να τις αποδεχθείς, θα κρίνει και το αποτέλεσμα, αν μάλιστα τις προκαλέσεις εσύ, τότε θα αποκτήσεις το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, κάτι που σίγουρα σε συμφέρει!

 αστρικός Ποσειδώνας, που σε κάνει να πιστεύεις στα θαύματα και ενθαρρύνει καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις αλλά και ανθρωπιστικές-εμψυχωτικές δράσεις,βρίσκεται ακόμη στην 27η μοίρα του Υδροχόου φέρνοντας παράλληλα διαψεύσεις στα αμιγώς «γήινα» ζητήματα (οικονομικά, επαγγελματικά, σχέσεις), στην περίπτωση που είσαι Λέων της 19ης Αυγούστου, Υδροχόος της 15ης Φεβρουαρίου, Ταύρος της 17ης Μαΐου ή Σκορπιός της 19ης Νοεμβρίου.

 - Τέλος, ο αστρικός Πλούτωνας, που σηματοδοτεί μια «μεταμόρφωση» εκ βάθρων και το οριστικό πέρασμα σε μια νέα φάση, φάση κινείται ανάδρομα στην 1η μοίρα του Αιγόκερω και σε αφορά άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί στις 22 ή 23/12 αλλά και αν είσαι Καρκίνος γεννημένος/η στις 21 ή 22/6

Τετελεσμένα μπορεί βέβαια να υπάρξουν στην ζωή σου κι αν είσαι Ζυγός κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 23 Σεπτεμβρίου ή Κριός γεννημένος/η στις 20 Μαρτίου αλλά σε κάθε περίπτωση, άφησε πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια νέα πορεία.

  • Σε όλες τις ημερομηνίες γενεθλίων, είναι καλό να υπολογίζεται μια ημέρα συν ή πλην
  • Η αστρική επιρροή μπορεί να αναφέρεται και σε κάποιον γενέθλιο πλανήτη που βρίσκεται στην εν λόγω μοίρα, ιδιαίτερα αν είναι η Σελήνη, ο Ερμής κι η Αφροδίτη

121 SHARES

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2020 Astrology.gr - All rights reserved