Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 17° 51' 42" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 07° 48' 37" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 04° 31' 12" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 29° 45' 57" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΡΗΣ - 15° 25' 57" ΔΙΔΥΜΟΙ R
ΔΙΑΣ - 29° 14' 25" ΙΧΘΥΕΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 20° 28' 27" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 15° 43' 37" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 22° 39' 19" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 00' 34" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 12° 59' 02" ΤΑΥΡΟΣ R

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 22/04 έως και 28/04;

Δες, αν η ημερομηνία γέννησής σου περιλαμβάνεται σε αυτές που η επίδραση είναι δυνατότερη!

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 22/04 έως και 28/04;

Αστρικές επιρροές, από 22/4 έως και 28/4

Η Νέα Σελήνη του Απριλίου, που με την ταυτόχρονη συμμετοχή του Κρόνου και του Ουρανού παραπέμπει σε «πραξικοπηματικές» ενέργειες και… άγρια «τραμπαλίσματα», έχει το αστρικό της αποτύπωμα στην 10η μοίρα του Κριού και θα σε επηρεάσει αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 30/3.

Αν πάλι είσαι Ζυγός κι έχεις γενέθλια κοντά στις 3/10 κινδυνεύεις να γίνεις «δύο κομμάτια» προσπαθώντας να γεφυρώσεις χάσματα, που… δεν γεφυρώνονται!

Δύσκολες ασκήσεις ισορροπίας σε περιμένουν κι αν είσαι Καρκίνος ή Αιγόκερως γεννημένος κοντά στις 2/7 ή την 1/1, με τα οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα να προέχουν.

- Κατά τα άλλα,ο αστρικός Ερμής,που συνήθως φέρνει περισσότερες επαφές, μετακινήσεις αλλά και διαβάσματα, θα κινηθεί από την 26η μοίρα των Ιχθύων, μέχρι την 7η του Κριού και θα σε επηρεάσει στο πέρασμά του, αν έχεις γεννηθεί από τις 15/3 μέχρι τις 26/3. Τα ανάλογα ισχύουν κι αν είσαι γεννημένος/η από τις 17/9 μέχρι τις 29/9, με αρκετά πράγματα ωστόσο να εξαρτώνται από τους άλλους.

Αντίστοιχα δρομολογούνται μεταβολές-ρυθμίσεις σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αν έχεις τα γενέθλια σου από τις 17/6 μέχρι τις 28/6 ή από τις 19/12 έως τις 30/12.

- Η αστρική Αφροδίτηπου σου υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις στα αισθηματικά σου αλλά και οικονομικές ευκολίες, θα κινηθεί από την 21η μέχρι την 24η μοίρα του Ταύρου και θα σε ευνοήσει αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 10/5 μέχρι τις 14/5 ή είσαι Σκορπιός γεννημένος/η από τις 12/11 μέχρι τις 16/11.

Υποστήριξη θα λάβεις κι αν είσαι Υδροχόος γεννημένος/η από τις 9/2 μέχρι τις 12/2 ή Λέων κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 12/8 μέχρι τις 16/8, με έμφαση όμως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα, αντίστοιχα.

Ο αστρικός Άρης, που δημιουργεί ισχυρά κίνητρα, επιταχύνει τις εξελίξεις αλλά ευθύνεται και για κάθε λογής εντάσεις ή ατυχήματα, θα κινηθεί από την 22η μέχρι την 26η μοίρα του Αιγόκερω και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο και είσαι γεννημένος/η από τις 13/1, έως τις 17/1

Αν πάλι είσαι Καρκίνος κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 13/7 μέχρι τις 17/7, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το που και αν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός/η

Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν είσαι Κριός γεννημένος/η από τις 10/4 μέχρι τις 14/4 ή Ζυγός κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 14/10 μέχρι τις 18/10, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί το πέρασμα του αστρικού Άρη από την αποδεδειγμένα ευαίσθητη περιοχή του τετραγώνου ανάμεσα στον τροπικό Πλούτωνα και την Έριδα, αφού παραπέμπει σε κομβικές εξελίξεις γύρω από την πανδημία του κορωναϊού, τόσο στην κατεύθυνση της αντιμετώπισής σου, όσο και στο να «εξαγριωθεί» περισσότερο κατά τόπους. Επιπλέον, αναμένονται μάχες και «τελειώματα» σε εργασιακά θέματα, ενώ είναι σκόπιμο να προσέχεις περισσότερο αν εργάζεσαι σε χώρο σχετικά υψηλής επικινδυνότητας.

- Η αστρική Δήμητρα, που συνδέεται με επίσημες νομικές πράξεις, συνεργασίες αλλά και δράσεις που απευθύνονται στο κοινό, θα κινηθεί από την 6η μέχρι την 8η μοίρα του Υδροχόου, βάζοντας την δική της «σφραγίδα» στην ζωή σου αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί από τις 26/1, έως τις 28/1

Ανάλογα συμπτώματα μπορεί να υπάρξουν στην ζωή σου αν είσαι Λέων κι έχεις τα γενέθλιά σου από 28/7 μέχρι 30/7.

Αν πάλι είσαι Σκορπιός γεννημένος/η από τις 28 μέχρι τις 30/10 αλλά και Ταύρος γεννημένος από τις 25 μέχρι τις 27/4, είναι πιθανό να υπογράψεις μια σύμβαση ή να ρυθμίσεις κάποιο περιουσιακό ζήτημα. 

Πάντως το τετράγωνο που σχηματίζει η αστρική Δήμητρα με τον τροπικό Ουρανό στον Ταύρο, παραπέμπει μάλλον στην διακοπή μιας συνεργασίας και σε ακραία περιστατικά, εκτός κι αν «περπατήσει» κάτι που είναι εξ ορισμού «παράδοξο».

- Ο αστρικός Δίαςβρίσκεται στην 3η μοίρα του Αιγόκερω και θα σου φέρει τύχη και πλεονεκτήματα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 25/12

Αν πάλι είσαι Καρκίνος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 23/6, τότε μπορείς να υπολογίσεις σε ευκολίες και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης.

Επιτυχίες και υποστηρίξεις σε περιμένουν κι αν είσαι Κριός γεννημένος/η κοντά στις 22/3, είτε Ζυγός κι έχεις γενέθλια κοντά στις 25/9, με τις θετικές εξελίξεις να αναφέρονται πρωτίστως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αντίστοιχα.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!  

- Ο αστρικός Κρόνος, που μπορεί να φέρει εμπόδια αλλά σε βοηθά να ξεφορτωθείς ότι κρίθηκε ανεπαρκές για σένα, βρίσκεται ακόμη στην 8η μοίρα του Αιγόκερω και είναι σκόπιμο να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου για το οτιδήποτε, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλια σου στις 30-31/12. Μπορείς βέβαια και να ξεφορτωθείς-πουλήσεις ότι δεν σου κάνει πια, με αφορμή κι αιτία μια κρίση που θα βιώσεις ή να προσφέρεις όπου σου ζητηθεί.

Περιορισμοί σου τίθενται κι αν είσαι Καρκίνος γεννημένος/η στις 29-30/6, οφείλεις λοιπόν να κινηθείς ρεαλιστικά θέτοντας πρωτίστως τα όριά σου απέναντι στους άλλους. Επιπλέον, δεν πρέπει να συνάψεις μια συμφωνία, ούτε να πάρεις επάνω σου ευθύνες άλλων.

Αν πάλι είσαι Ζυγός γεννημένος/η στις 31/9 ή 1/10 θα κληθείς να διαχειριστείς πιεστικά ή στενόχωρα οικογενειακά θέματα, ενώ η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να επεκτείνεις ένα ακίνητο. Αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από μια πώληση.

Τέλος, αν είσαι Κριός γεννημένος/η στις 27- 28/3, ενδέχεται να περάσεις από «εξετάσεις», ίσως μάλιστα να κριθείς αρκετά αυστηρά, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλιστής. Επιπλέον, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία του.

-O αστρικός Χείρωνας, που φέρνει νέα οικογενειακά ή περιουσιακά δεδομένα, κινείται προς την 14η μοίρα των Ιχθύων και σε «πιάνει» αν είσαι Ιχθύς της 3ης και 4ης Μαρτίου, Παρθένος της 5ης και 6ης Σεπτεμβρίου, Δίδυμος της 3ης και 4ης Ιουνίου ή Τοξότης της 4ης και 5ης Δεκεμβρίου. Υπάρχει ακόμη η τάση ένταξης σε μια κοινότητα ή και η δημιουργία της, ενώ μπορεί να υπάρξει μια αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος.

- Ο αστρικός Ουρανός «πατάει» στην 13η μοίρα του Κριού,φέρνοντας αλλαγές και ανατροπές που σε αφορούν άμεσα, αν είσαι Κριός της 1ης και 2ης Απριλίου ή Ζυγός της 5ης και 6ης Οκτωβρίου.

Νέα δεδομένα -ίσως και μια εκούσια ή ακούσια στροφή στην ζωή σου- σε περιμένουν κι αν είσαι Καρκίνος της 4ης και 5ης Ιουλίου ή Αιγόκερως της 3ης και 4ης Ιανουαρίου, με τα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα αντίστοιχα να ορίζουν το πεδίο των αλλαγών

Και το πόσο πρόθυμος/η είσαι για να τις αποδεχθείς, θα κρίνει και το αποτέλεσμα, αν μάλιστα τις προκαλέσεις εσύ, τότε θα αποκτήσεις το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, κάτι που σίγουρα σε συμφέρει!

 αστρικός Ποσειδώνας, που σε κάνει να πιστεύεις στα θαύματα και ενθαρρύνει καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις αλλά και ανθρωπιστικές-εμψυχωτικές δράσεις,ολοκληρώνει το πέρασμά του από την 26η μοίρα του Υδροχόου φέρνοντας διαψεύσεις στα αμιγώς «γήινα» ζητήματα (οικονομικά, επαγγελματικά, σχέσεις), στην περίπτωση που είσαι Λέων της 18ης και 19ης Αυγούστου, Υδροχόος της 14ης και 15ης Φεβρουαρίου, Ταύρος της 16ης και 17ης Μαΐου ή Σκορπιός της 17ης και 18ης Νοεμβρίου.

- Τέλος, ο αστρικός Πλούτωνας, που σηματοδοτεί μια «μεταμόρφωση» εκ βάθρων και το οριστικό πέρασμα σε μια νέα φάση, στέκεται και αναδρομεί στην 1η μοίρα του Αιγόκερω και σε αφορά άμεσα αν έχεις γεννηθεί στις 22 ή 23/12 αλλά και στις 21 ή 22/6.

Τετελεσμένα μπορεί βέβαια να υπάρξουν στην ζωή σου κι αν έχεις τα γενέθλιά σου στις 23 Σεπτεμβρίου ή τις 20 Μαρτίου αλλά σε κάθε περίπτωση, άφησε πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια νέα πορεία.

  • Σε όλες τις ημερομηνίες γενεθλίων, είναι καλό να υπολογίζεται μια ημέρα συν ή πλην
  • Η αστρική επιρροή μπορεί να αναφέρεται και σε κάποιον γενέθλιο πλανήτη που βρίσκεται στην εν λόγω μοίρα, ιδιαίτερα αν είναι η Σελήνη, ο Ερμής κι η Αφροδίτη

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved